Vindecarea sufletului si eliberare emotionala

10 Carti despre Vindecarea Sufletului si Eliberare Emotionala

Iti prezint 10 carti despre Vindecarea Sufletului si eliberare emotionala  care pe mine m-au ajutat foarte mult si pe care vi le recomand cu mare drag.

Carti despre Vindecarea Sufletului

Carti despre Vindecarea Sufletului si Eliberare Emotionala

Traim de mici copii intr-un mediu toxic, intr-o lume plina de violenta, agresiune, negjijenta fizica si emotionala, intr-o societate in care divorturile, certurile in familie, stresul cronic sunt omniprezente.Fiecare dintre noi traim suntem implicati, la un moment dat, intr-o situatie dramatica, iar aceasta situatie este inregistrata fidel de catre subconstientul nostru, de corpul nostru.

Avem nevoie de vindecarea sufletului si eliberare emotionala pentru a fi parinti mai buni pentru copii nostrii , pentru a putea trai o viata in care sa nu mai fim butonati de experientele trecutului si pentru a fi mai fericiti.

Cand trauma nu a fost procesata in intregime, ea este inmagazinata in corp sub forma de tensiune musculara si rigiditate urmata de  durerea fizica si disfunctii care devin cronice si se transforma, ultreior, in boli. Trauma devine captiva in corp  impresiile noastre sunt blocate in perceptii din trecut.

Cele trei parti pricipale  ale creierului sunt afectate deopotriva.

Uneori, trauma se exprima sub forma impulsului „lupta sau fugi”, uneori prin „inghetare, „blocaj total si incapacitatea de a te mai angaja in momentul prezent. In traducere libera, ajungi sa traiesti tot timpul in trecut si nu mai poti avea o viata reala.

Rulezi mereu aceleasi programe toxice cu efecte drastice asupra emotiilor, comportamentelor si,in final, asupra rezultatelor pe care le ai in viata.

Cu totii avem suferinte si rani din copilarie cauzate de:

 • pierderi suferite la nivel emotional sau financiar
 • schimbarilor intervenite in viata noastra pe care nu le putem accepta
 • starii de sanatate precara
 • neglijenta fizica si emotionala din copilarie
 • abuzurile fizice, psihice, emotionale din copilarie
 • lipsa de experienta si cunostinte
 • dezamagirile in relatii
 • compararea cu alte persoane
 • incapacitatea de asumare a responsabilitatii si de luare a deciziilor
 • neglijenta fizica si emotionala
 • lipsire de libertate
 • dependenta de diferite substante sau activitati

Deci…

10 Carti despre Vindecarea Sufletului si Eliberare Emotionala

 

1 – Vindecarea Sufletului de Frica si Suferinta – Deepak Chopra

Soc, amorteala, sentimentul de neajutorare si vulnerabilitate, apoi panica, manie, neliniste, depresie si o durere ce pare interminabila… Iata simptomele fricii si suferintei posttraumatice, intr- o carte inspirata dintr-un eveniment ce a traumatizat o natiune intreaga. Tragedia ce a lovit SUA in 11 septembrie 2001 l-a inspirat pe Deepak Chopra sa le ofere alinare victimelor de atunci si din toate timpurile ce vor veni. Cand nevoile noastre cele mai profunde sunt neimplinite, incepe suferinta. Incepem sa ne vindecam numai atunci cand ne depasim furia personala si ne intoarcem spre realizarea sinelui nostru adevarat, caruia nu ii este niciodata frica si care nu poate fi ranit niciodata. „Vindecarea sufletului de frica si suferinta” te invata cum, in numai 100 de zile, sa-ti aduci iarasi pacea si armonia in suflet.
Dr. Deepak Chopra – pionier al medicinei integrative si al transformarii personale, renumit in intreaga lume. Cu 85 de carti traduse in peste 43 de limbi si cu peste 10 milioane de persoane in comunitatea sa de social media, Chopra isi impartaseste opiniile pentru a contribui la crearea unei lumi mai pasnice, mai bune, mai durabile, mai fericite si sanatoase.

2. CELE 5 RANI –   LIse Bourbeau

Aveti impresia ca va învârtiti într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se întâmpla sa repetati o situatie dificila pe care credeati ca ati încheiat-o deja? Poate nu ati stiut unde sa cautati raspunsurile.Aceasta noua carte a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concreta ca si cele dinainte, demostreaza faptul ca toate dificulatile de ordin fizic, emotional sau mental îsi au originea în cinci rani importante: respingerea, abandonul, umilirea, tradarea si nedreptatea. Datorita unei descrieri foarte amanuntite a acestor rani si a mastilor pe care le-ati creat pentru a nu le vedea, simti si mai ales pentru a nu le recunoaste, veti reusi sa identificati cauzele reale ale unei anumite probleme din viata voastra. Aceste masti va vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrasarea sau slabirea exagerata a unor persoane.

3 – Vindecarea celor 5 Rani – Lise Bourbeau

Iata atat de asteptata continuare a cartii de succes Cele 5 ranicare ne impiedica sa fim noi insine a autoarei Lise Bourbeau. Aparuta in anul 2000, cartea despre cele cinci rani nu a incetat sa bata recorduri de vanzari in toate cele 16 limbi in care a fost tradusa.

Prin exemple variate, autoarea impartaseste in aceasta lucrare numeroasele sale descoperiri profesionale si experientele personale care vor ghida cititorii sa-si gaseasca propriile mijloace concrete pentru vindecarea suferintelor lor.

Veti invata sa recunoasteti mecanismele ranilor si sa depistati cand sunt activate. Constientizarea facuta in multele situatii in care ego-ul va dirijeaza gandurile, cuvintele si actiunile, este o conditie indispensabila a vindecarii.

Punand in practica sfaturile sugerate, veti vedea cum ranile voastre se micsoreaza si veti deveni, putin cate putin, stapanul vietii voastre. Asta va permite sa va manifestati nevoile esentiale ale sufletului vostru si sa atingeti pacea interioara.

4.CODUL EMOTIILOR –   Bradley Nelson

Codul emotiilor - Bradley Nelson

Bradley Nelson  explică maniera în care incidentele cu mare încărcătură emoţională din trecut ne pot afecta încă, din cauza “emoţiilor rămase captive”. Acestea sunt energii emoţionale care sălăşluiesc efectiv în corpul nostru.

Dr. Nelson explică limpede şi concis cum emoţiile captive pot crea durere, funcţionare defectuoasă, iar mai devreme sau mai târziu pot conduce la boală. În plus, ele pot avea un efect dramatic asupra modului nostru de a gândi, asupra alegerilor pe care le facem şi implicit asupra succesului nostru viitor.

Dar poate cea mai importantă descoperire pe care a făcut-o dr. Nelson este că emoţiile captive se pot aduna în jurul inimii, creând un “Zid” care ne împiedică să dăruim şi să primim liber iubire

5.  CALATORIA – Brandon Bays

Calatoria. Un ghid exceptional pentru vindecarea vietii tale si eliberarea ta

În anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet, către eliberare şi către vindecare. Şase săptămâni şi jumătate mai târziu, aparatele de scanare ale medicilor au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă – fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală.

Procesul de autovindecare prin care a trecut Brandon a fost de o originalitate absolută, permiţându-le apoi altor mii de oameni să se elibereze de blocajele lor fizice şi emoţionale. În cartea de faţă, Brandon ne împărtăşeşte tehnicile sale unice, profund transformatoare.

6.Poti sa iti vindeci viataLouise Hay

Poti sa-ti vindeci viata - Louise L. Hay

“Poţi să-ţi vindeci viaţa” a transformat viaţa a milioane de oameni. Foarte mulţi cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepţia asupra rolului pe care îl joacă mintea asupra stării de sănătate a corpului fizic şi asupra bunăstării psihice.

Louise L. Hay îşi prezintă viziunea profundă legată de relaţia care există între minte şi corp si  explorează constrângerile la care conduc gândurile şi ideile limitative şi ne ajută sa înţelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor şi ale disconfortului.

Cartea conţine de asemenea un foarte util glosar al celor mai multor afecţiuni fizice şi a problemelor emoţionale care stau la baza lor, precum şi soluţii practice pentru a le vindeca.

7.Pune-ti gandirea sub semnul intrebarii– Byron Katie

Pune-ti gandirea sub semnul intrebarii si schimba lumea - Byron Katie

Lucrarea lui Byron Katie  ajuta enorm  în procesul de eliberare a emoţiilor captive şi a convingerilor limitative , in vindecarea sufletului si eliberarea emotionala.

Lucrarea este extrem de simplă, dar rezultatul iintrebarilor din carte este uimitor.

8. Codul Vindecarii – Alexander Loyd

vindecarea sufletului si eliberare emotionala

Codul vindecarii este echipamentul vostru pentru viata: folositi-l!
In 2001, Alexander Loyd a descoperit cum sa activeze functia fizica incorporata in organism care poate inlatura, in proportie de pana la 95%, sursa tuturor bolilor si starilor de rau. in acest caz, sistemul neuro-imunitar isi poate indeplini misiunea de a vindeca orice rau din organism.Aceasta carte ajuta la vindecarea sufletului si eliberare emotionala.
Descoperirile dr. Loyd au fost validate prin teste si marturii ale oamenilor din intreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecarii pentru a corecta, practic, orice problema fizica, emotionala sau relationala, dar si pentru a avea succes deosebit in cariera.

9.Darurile imperfectiunii – Brene Brown

 Darurile imperfectiunii
vINDDECAREA SUFLETULUI SI ELIBERARE EMOTIONALA

Aceasta carte importanta descrie calatoria de o viata care conduce de la intrebarea „Ce vor crede ceilalti oameni?” la raspunsul „Sunt suficient de bun”. Capacitatea unica a lui Brown de a imbina cercetarea stiintifica originala cu povestile autentice de viata face ca lectura cartii Darurile imperfectiunii sa para o conversatie de lunga durata si inaltatoare cu un prieten intelept, care iti ofera compasiune, intelepciune si sfaturi foarte bune.

10.Asculta-ti corpul- Lise Bourbeau

VINDECAREA SUFLETULUI SI ELIBERARE EMOTIONALA

Lise Bourbeau isi consacra viata depasirii propriilor ei limite si transmiterii invataturii ei celorlalti, pentru a-i ajuta sa ajunga la ceea ce aspiram cu totii: bucurie, pace, seninatate, sanatate, implinirea viselor si a aspiratiilor noastre.

Autoarea aduce experienta si cunostintele in sprijinul celor care isi doresc sa isi dezvolte si sa isi intareasca evolutia interioara. invataturile cuprinse in aceasta carte va vor oferi mjloacele pentru a face acest lucru. Exercitiile practice descrise la sfarsitul fiecarui capitol va vor ajuta sa deveniti constienti de modul vostru de a va iubi si de a-i iubi pe ceilalti. Dat fiind ca veti culege ceea ce vei semana, iubind, veti culege multa iubire!

Sper ca iti vor folosi aceste 10 carti pentru vindecarea sufletului si eliberare emotionala!

Bineinteles ca, poti sa te inscrii si la Cursul de Vindecarea Sufletului

Lectura placuta!
Scroll to Top