2 Ateliere de Meditații si Regresii.
Tabără de vindecare online de 2 zile, în care lucram Rana de tradare si Rana de nedreptate

O călătorie transformațională pentru eliminarea blocajelor din 3 centrii energetici , extrem de importanți pentru sănătatea noastră fizică, emoțională, mentală și spirituală, în 2 ateliere online. Vom face regresii și meditații pentru eliminarea blocajelor și limitărilor din:
Rana de Tradare
Rana de Nedreptate

Ți-ai dori să ai o relație mai bună cu mama și cu tatăl tău?

Mulți dintre noi petrecem zeci de ani întrebându-ne de ce nu ne înțelegem cu mama sau cu tata sau de ce simțim tristețe, furie, frustrare, durere, uitându-ne la ei și de ce ne simțim vinovați și rușinați din cauza asta.
Ani de zile iubirea pentru mama s-a împletit cu ura. O parte din mine voia să o iubească și o alta voia să o pedepsească. Așa cum o făcuse ea când eu eram copil.
Ani de zile mi-am condamnat tatăl pentru că m-a trimis la bunici și m-a lăsat la ei, în loc să mă ajute să procesez plecarea mamei, fiind aproape de mine, măcar el.
Experiențele copilăriei sunt “înmagazinate” în noi. Și Corpul nu uită niciodată.
M
“Copilul lumină”, acea parte din interiorul nostru care a rămas pură, inocentă și strălucitoare și care are încredere în propriile forțe și își vede propria frumusețe este partea din noi care ne motivează să mergem prin viață încrezători. Acea parte care iese la iveală mai mult la oamenii care au avut o copilărie mai puțin dramatică și mai puțin la ceilalți. Pentru că cei care au trăit o copilărie mai dramatică, mai tensionată, au trăit în frică, au trăit în conflict, în nesiguranță, au dezvoltat mai mult această parte de copil umbră care este tocmai acea parte din noi care își tot spune „viața e grea, nu sunt ok, nu sunt bun, nu sunt suficient, nu merit, nu aparțin, nu mă pot integra .”

În atelierul acesta…

….vom recupera o parte din copiii interiori răniți de răceala mamei și a tatălui, de lipsa hranei afective și fizice din partea părinților, vom procesa durerea copilului care simte că nu trebuia să apară pe această lume ca să nu strice viața părinților lui.

Lucrăm pe programe precum: „nu sunt suficient, nu merit, nu aparțin, nu sunt bun așa cum sunt, nu sunt bun pentru că nu am sexul dorit de mama sau de tata, sunt fată și nu băiat sau invers, nu sunt bun decât dacă sunt folositor, nu sunt suficient de inteligent, nu sunt bun decât dacă spun DA sau dacă iau note mari” și multe altele.

Te invit să te gândești câteva momente...

Dacă ar fi să-i vorbesc mamei, i-aș spune că mi-aș fi dorit așa de mult să fie fericită, blândă, calmă și iubitoare.
Dacă ar fi să îi vorbesc tatălui, i-aș spune că aș fi dorit să fie mai prezent, mai protector, să mă asculte cu adevărat și să mă vadă pe mine când mă privește, nu pe mama, cu care semănam leit.
Mi-aș fi dorit să simt că sunt văzută și auzită de mama mea și de tatăl meu.
Mi-aș fi dorit ca ei să țină cont de mine, de ce îmi doresc și să nu îmi pună în spate visele lor. Să mă învețe că pot să cresc cu propriile vise și să mă învețe să mă iubesc și să dăruiesc iubire.

Te invit să înțelegi limitările din relația cu părinții și să recuperezi aspecte ale copilului tău interior în cadrul atelierului „Vindecarea copilului interior și a relației cu părinții”.

Participând la acest atelier, vei putea să elimini resentimente, ranchiună, tristețe, rușine, vinovăție și regrete din relația cu părinții și să te înțelegi mai bine cu părinții tăi.
Vei crea premise pentru a putea să îți deschizi inima și să poți să dăruiești iubirea mai departe.
Să începi o nouă viață armonizat, echilibrat, să poți să fii un părinte mai bun pentru copiii tăi și să te iubești mai mult pe tine.

Atelier 1

DEBLOCAREA RELATIEI CU BANII SI SEXUALITATEA


-Sâmbătă, 3 decembrie , ORA 09.00. Live pe zoom si înregistrat-

Există o legătură între sexualitate și bani?

Cu siguranță că da.
Relațiile și banii sunt pe același centru de energie (chakra relațiilor sau chakra sexuală ).

Acest lucru semnifică faptul că atunci când avem probleme cu relațiile din viață noastră sau cu banii, acest centru de energie este blocat sau are energie în deficit și este necesar să punem atenția pe acest centru de maximă importanță, pentru că el are energie de manifestare, ne ajută să materializăm relațiile și lucrurile dorite în viață noastră.

În atelierul acesta..

…retrezim sexualitatea și creativitatea și creem premisele pentru a atrage banii în viața noastră, pentru a obține abundență, creativitate și armonizare în relații.

Cum poți recunoaște blocajele la acest nivel?

Poți să ajungi să nu poți simți relaxare la nivel intim, să nu ai orgasm, să trăiești tensionat sau să nu îți dorești copii și familie. Poți să îți dorești să îți reprimi sau blochezi instinctele sexuale, dorințele, plăcerile care sunt extrem de necesare pentru orice om.

Rușinea, vinovăția, resentimentele, ranchiuna, regretele și fricile, precum și implementarea cu convingeri toxice despre sex, bani, relații, duc la disfuncționalități majore pe care te invit să le conștientizezi și eliberezi.

Atelier 2

Rana de Nedreptate

-Duminică, 4 decembrie, ORA 09.00- Live pe zoom și înregistrat-

E atâta pustiu și atâta gol și atâta NEPUTINȚĂ ȘI NEAJUTORARE… și vrem să umplem adesea golul ăsta cu otrăvuri și toxicitate la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual…Vom lucra in principal de Rana de nedreptate si pe Neajutorare.

În atelierul acest vom
vedea…
…cum reînviem, cum revenim din amorțire, din șoc, din nedreptate, din neputință, din umilință și din neajutorare?
…cum reușim să găsim bucuria în interior fără să ne umplem cu mâncare, dulciuri sau substanțe toxice?

Tu ce părere ai?

Ai vrea să trecem împreună peste trădare, nedreptate, umilință, respingere și să aducem acceptarea și iubirea în locul lor?

Vino să afli cum poți să regăsești albastrul senin al cerului chiar după norii negri și reci ai mâncatului emoțional și consecințelor lui.

VALOARE TOTALĂ = (791 lei)

Prețul de azi = 247 lei

Iată ce spun două participante de la atelierele trecute:

PROFITĂ ACUM DE OFERTA. LOCURI LIMITATE !

Profită de oferta unică de acum și asigură-ți un loc acum! Vei avea atelierele și înregistrate.
Începe iarna cu 2 ateliere remarcabile!

...asta nu e tot

Ai câteva bonusuri incluse dacă profiți acum de OFERTĂ!

SETUL DE 10 MEDITATII - CALEA CATRE TINE-
VALOARE 397 DE LEI

01

Meditația de eliminare a convingerilor toxice in domeniul banilor

02

Meditația pentru motivație si perseverenta

03

Meditația iertării de sine si pentru iertarea altor persoane

04

Meditația de vindecare a relației cu parintii

05

Meditație pentru vindecarea rănii de abandon

06

Meditația de vindecare a copilului interior

07

Meditația pentru eliminarea celulitei si topirea grăsimii

08

Meditația pentru reconectarea la feminitate

09

Meditația pentru reconectarea la feminitate

10

Meditația pentru curățarea karmica

VALOARE TOTALĂ = (791 lei)

Prețul de azi = 247 lei

Am ales conștient să mă eliberez de lanțurile trecutului pentru a avea un prezent și un viitor fericit.

Misiunea mea este sa ghidez oamenii sa depaseasca limitarile trecutului si sa isi rescrie povestea prezentului. Stă în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele.

În calitate de Facilitator TRE- Trauma and Tension Release, de Hipnoterapeut Rapid Transformational Therapy și Strategic Intervention Coach și de Trainer Formator, am fost facilitator și ghid al eliberării multor persoane de stres, tensiuni si traume și știu că și TU poți să ai parte de aceeași creștere și evoluție spirituală și de viață pe care ti-o dorești și pe care o MERIȚI.

© Andreea Manolică. 2022 – Toate drepturile rezervate – Termeni și condiții

Scroll to Top