Strategic Intevention si Holistic Coach
Facilitator TRE® - Trauma and Tension Release
Certified Hypnotherapist Rapid Transformational Therapy® Practitioner Certified in RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY

Sunt Andreea Iulia Manolică

Sunt Femeie, Fiica, Mama, Sotie, Antreprenor, Avocat, Coach, Trainer, Autor online, Facilitator Trauma and Tension Release, Hipnoterapeut, Practicant Rapid Transformational Therapy, Maestru Reiki si… multe altele.

Consider ca fiecare zi este o ocazie de a face relatia cu sotul meu mai frumoasa si mai implinita.

Sunt mama a doi copii minunati si pot spune ca dorinta mea de a ma conecta cu ei si de a comunica ecologic cu acestia a fost imboldul care m-a trimis catre zona de dezvoltare personala.

In urma cu 7 ani viata mea eram intr-un blocaj serios care se manifesta pe toate planurile: fizic, emotional, mental si spiritual.

Pierdusem conexiunea cu sufletul meu, cu feminitatea mea, mi se parea ca viata este fara sens si nu mai gaseam niciun strop de bucurie in ceea ce faceam.

Parea ca trecutul meu toxic, plin de tensiune, stress si frici, ma prinde din urma si ma trage inspre el cu putere.

O afectiune fizica foarte grava, o probleme de sanatate,  m-a obligat sa privesc in interiorul meu, sa dau jos toate mastile pe care le pusesem si sa descopar cine sunt eu cu adevarat si ce imi doresc sa transform la mine.

Daca ar fi sa dau un cuvant care ma defineste acela ar fi transformare.

Am cautat mereu sa transform si sa alchimizez esecul in succes,  sa gasesc acea lectie din spatele suferintei  si sa caut calea catre bucurie.

Imi  place sa spun ca cea mai dificila si mai lunga calatorie pe care am facut-o in viata mea, a fost si este Calataria mea Interioara, Calea catre Mine.

Am cautat sa transform limitarile in calitati si daruri, sa alchimizez esecul in succes,  sa gasesc acea lectie din spatele oricarei suferintei  si sa calea care ma duce catre bucurie.

Si am reusit sa ma simt bine in pielea mea si sa fiiu autentica in rolurile mele: de femeie, de mama, de sotie, de antreprenor, de trainer si mentor.

Ma bucur de fiecare zi din viata mea, sunt entuziasmata de Calea pe care am ales-o si de Sensul vietii mele.

Si am dezvoltat programe de coaching si mentoring prin intermediul carora ghidez oamenii pe aceeasi cale.

Am calatorit in toata lumeaca sa pot sa ma gasesc pe mine. Am lucrat cu traineri de top in Romania si in strainatate.

Acest lucru m-a ajutat sa dezvolt apoi propria mea metoda de depasire a blocajelor si limitarilor trecutului si de construire a unei noi vieti, in care sa poti fi eliberat de otrava trecutului si sa te bucuri de prezent.

Imi doresc sa ajut milioane de oameni sa traiasca viata cu bucurie si sa acceseze puterea personala.

Sunt avocatul luminii din om.

Stiu ca in fiecare om exista o lumina care il poate face sa straluceasca.

Am credinta ca vindecarea si cresterea se fac la nivel holistic: minte, corp si suflet si acesta este motivul pentru care am formari in toate aceste domenii pentru a favoriza armonizarea cat mai rapida si usoara.

Dorinta mea este sa impartasesc cu tine lucrurile minunate care m-au ajutat sa  evoluez, sa devin mai fericita, mai relaxata, mai iubitoare, mai feminina, mai empatica si mai armonioasa.

Calificari:

 • Facilitator TRE® – Trauma and Tension Release-  Facilitez Eliberarea de Tipare de Tesiune si Trauma
 • Strategic Intevention Coach – Certificare Tony Robbins – Cloe Madanes
 • Certificari cu Marisa Peer
 • Certified Hypnotherapist
 • Rapid Transformational Therapy® Practitioner
 • Certified in Rapid Transformational Therapy
 • Instructor de Yin Yoga
 • Maestru Reiki
 • Reflexoterapeut
 • Trainer si Coach -John Maxwell Team
 • Terapeut Theta Healing

Cred ca vindecarea si cresterea se fac la nivel holistic: minte, corp si suflet si acesta este motivul pentru care am formari in toate aceste domenii pentru a favoriza armonizarea cat mai rapida si usoara.

Dorinta mea este sa impartasesc cu tine lucrurile minunate care m-au ajutat sa  evoluez, sa devin mai fericita, mai relaxata, mai iubitoare, mai feminina, mai empatica si mai armonioasa.

10+

Programs & Trainings

15+

Weekly Customers

200+

Work Session

2000+

Happy Customers

Sunt un coach ce vrea să îți fie ghid pe drumul către bucurie armonie și către adevăratul tău sine.

Îmi place să comunic cu oamenii pentru că iubesc oamenii și îmi doresc foarte mult să fac tot ce pot ca suferința oamenilor să se reducă tot mai mult.

Visez la o lume ideală, fără părinți care își bat copii, fără copii care își bat părinții, fără violență domestică, fără abuzuri fizice sau psihice și fără depresii și anxietăți, fără frică și teroare.

Da, sunt o visătoare. Cred foarte tare în puterea oamenilor de a renaște, de a se ridica după orice cădere și mai cred că fiecare experiență trăită în viață ajută la construirea sinelui nostru. Cred mult în puterea cuvintelor și în forța acțiunii hotărâte. Știu că poți obține înțelegerea unor lucruri doar după ce le experimentezi și nu doar din citit, văzut și auzit. Știu că poți să devii curajos doar după ce îți înfrunți fricile. Și că nu există niciun moment mai bun decât prezentul pentru a face orice îți dorești.

Nu există bogăție mai mare și resursa mai importantă decât timpul. De ce sa o irosim? De ce să trăim la nesfârșit tristețea din trecut?

Calitatea vieții noastre nu vine din experiențele pe care noi le trăim pe parcursul vieții, ci vine din semnificațiile și înțelesurile pe care le dăm acestor experiențe. Un mare câștig al coachingului, că te ajută să vezi dincolo de întâmplările în sine și să atașezi alte semnificații și înțelesuri.

Împreună cu mine poți să îți dai seama de faptul că, dincolo de întâmplări în sine, este un înțeles mai adânc, care ți-a scăpat, poate, în momentul în care experiența a avut loc.

Aceste reinterpretări și reîncadrări ale trecutului pot conduce către profunde transformări pentru tine. Ajutați de un coach, cu toții putem găsi noi înțelesuri, care sunt tot atâtea surse de inspirație pentru vindecare și armonizare pentru noi dar și pentru alții care trec prin aceleași situații sau situații asemănătoare.

Ajutat de un coach poți descoperi emoții, abilități, dorințe noi sau țeluri minunate și calea să le atingi. Te poți conecta cu adevărul autentic din tine de care poate ai uitat. Vom învăța împreună cum putem fi pregătiți să primim orice experiență din viața noastră pentru că:

Viața este un joc misterios, în care azi câștigi și mâine – poate – ți se pare că pierzi. Dar frumusețea vine din mister. Să nu știi niciodată ce urmează Și să te bucuri de suspans, căci rezultatul este trecător. Până la urmă toți suntem participanți și ÎNVĂȚĂM. Din orice experiență.

Uneori câștigi, alteori înveți.

Scroll to Top