Strategic Intevention si Holistic Coach
Facilitator TRE® - Trauma and Tension Release

Sunt Andreea Iulia Manolică

Sunt coach,trainer si speaker individual si certificat JOHN MAXWELL. Am facut cateva scoli de coaching avandu-i ca mentori pe Tony Robbins,Cloe Madanes,Brandon Bays ,Gratian Sonu,Daniel Zarnescu. Sunt femeie de afaceri si consilier de dezvoltare personala .Sunt o sotie fericita si consider ca fiecare zi este o ocazie de a face relatia cu sotul meu mai frumoasa si mai implinita. Sunt mama a doi copii minunati.Dorinta mea este sa impartasesc cu tine lucrurile minunate care m-au ajutat sa  evoluez, sa devin mai fericita, mai relaxata, mai iubitoare, mai feminina, mai empatica si mai armonioasa. Sunt reflexoterapeut si practicant regresii hipnotice .Cred ca vindecarea se face la nivel holistic: minte ,corp si suflet si acesta este motivul pentru care am formari in toate aceste domenii pentru a favoriza armonizarea cat mai rapida .

10+

Programs & Trainings

15+

Weekly Customers

200+

Work Session

2000+

Happy Customers

Sunt un coach ce vrea sa iti fie ghid pe drumul catre bucurie armonie si catre adevaratul tau sine.

Imi place sa comunic cu oamenii pentru ca iubesc oamenii si imi doresc foarte mult  sa fac tot ce pot ca suferinta oamenilor  sa se reduca tot mai mult.

Visez la o lume ideala, fara parinti care isi bat copii, fara copii care isi bat parintii, fara violenta domestica, fara abuzuri  fizice sau psihice si fara depresii si anxietati, fara frica si teroare .

Da, sunt o visatoare.Cred foarte tare in puterea oamenilor  de a renaste, de a se ridica dupa orice cadere  si mai cred ca fiecare experienta  traita in viata ajuta la construirea sinelui nostru.Cred mult in puterea cuvintelelor si in forta actiunii hotarate.Stiu ca poti obtine intelegerea unor lucruri doar dupa ce le experimentezi si nu doar din citit, vazut si auzit.Stiu ca poti sa devii curajos doar dupa ce iti infrunti fricile.Si ca nu exista nicun moment mai bun decat prezentul pentru a face orice iti doresti.
Nu exista bogatie mai mare si resursa mai importanta decat timpul. De ce sa o irosim?
De ce sa traim la nesfarsit tristetea din trecut?

Calitatea vietii noastre  nu vine din experientele pe care noi le traim pe parcursul vietii ci vine din semnificatiile si intelesurile pe care le dam acestor experiente.Un mare castig  al coachingului, ca te ajuta sa vezi dincolo de intamplarile in sine si sa atasezi alte semnificatii si intelesuri.

Impreuna cu mine poti sa iti dai seama  de faptul ca, dincolo de intamplari in sine, este un inteles mai adanc, care ti-a scapat, poate, in momentul in care experienta a avut  loc.

Aceste re-interpretari si recadrari ale trecututului pot conduce catre profunde transformari pentru tine.Ajutati de un  coach, cu totii putem gasi noi intelesuri ,care sunt tot atatea surse de inspiratie pentru vindecare si armonizare pentru noi dar si pentru altii care trec prin aceleasi situatii sau situatii  asemanatoare.

Ajutat de un coach poti descoperi  emotii, abilitati, dorinte  noi sau teluri minunate si calea sa le atingi.Te poti conecta cu adevarul autentic din tine de care poate ai uitat.Vom invata impreuna cum  putem fi pregatiti sa primim orice experienta din viata noastra pentru ca:

Viata este un joc misterios, in care azi castigi si maine – poate – ti se pare ca pierzi.Dar frumusetea vine din mister. Sa nu stii niciodata ce urmeaza.Si sa te bucuri de suspans, caci rezultatul este trecator.Pana la urma toti suntem participanti si INVATAM.Din orice experienta.

Uneori castigi ,alteori inveti .

Scroll to Top