Multumesc ca te-ai inscris la Mastermind Cheia Cresterii si Dezvoltarii personale care incepe pe 18 noiembrie la ora 20.00, Vei primi link de zoom pe email.

Duminica aceasta este Atelierul Live de Vindecare a Relatiei cu Tata- Te invit la o zi de exploare a cauzelor pentru care exista inca situatii nerezolvate in relatia cu tata sau cu Autoritatea

Gasirea  cauzei suferintei tale din relatia cu Tata si Autoritatea

 

Ateliere online de o zi de regresii si introspectii

Prin regresii ne putem retrăi propriile experiențe sufletești și să le integrăm în această viață. Este vorba despre un nivel profund de înțelegere a propriei noastre ființe care face posibilă vindecarea la nivel emoțional și acceptarea unei vieți mai bune.

Regresia este o cale prin care corpul și mintea ajung într-o stare de relaxare profundă.  Poti avea acces la acele părți ale mentalului tău care se află în spatele gândurilor, sentimentelor și comportamentelor  din viața de zi cu zi.

Percepția, înțelegerea și atitutdinea față de experiențe, persoane și chiar față de Sine, se schimbă, dându-ți șansa de a face pace cu trecutul tau. Ecourile suferinței de atunci încep să dispară din prezent, creând astfel o mai mare bunăstare în corpul și stările de Spirit ale acestuia.

 Verbalizăm o greutate prin expresii ca:  “ am inima grea” sau “ mi-a frânt inima “ sau “Inima mea a rămas la el/ea”. Cel mai adesea înghețăm sau împietrim inimile noastre că să  nu mai  simțim adâncimea rănilor, respingerea, abandonul, durerea, lacrimile.

Ne rod și ne rănesc  temerile prezente și  toate sentimentele pe care nu îndrăznim să le experimentăm în mod conștient să le trăim. Punem capac  inimii noastre.

Toată rușinea, neputință, vinovăția apare din durerea copilăriei noastre, rănile mamei și ale tatălui, ale străbunilor. Izolarea, orice abuz din trecut, fizic sau sexual, sunt stocate, adunate, printate și înghețate  în inimă. Regresia este  o practică „de doliu” și de eliberare. 

La cele mai multe retrageri spirituale la care am luat parte, se lucrează cu un anumit nivel de durere și suferință: negare, trădare,  furie, pierdere sau durere. Și, din această „lucrare a durerii” are loc o renaștere profundă.  

Pentru a vindecă inima ranită este nevoie să deschidem inima și  să recunoaștem durerea acumulată în ea. Durere nerecunoscută, poate, de zeci de ani și îngropată în inima noastră. Poate că un iubit drag ți-a frânt inima lăsându-te înlăcrimată și îndrăgostită, plecând la altă femeie sau, pur și simplu, abandonâdu-te fără motiv.Poate ai fost trădată de tatăl tău ,sau, mama nu a știut să îți daruiască iubire și, încă, tânjesti cu disperare după conexiune și atingere. Iar inima stochează durerea noastră personală cât și suferințele universale.Experimentam, uneori,  această tristețe și la nivel fizic, sub formă de contracții și bariere în jurul inimii.

Pentru a obtine efectele miraculoase ale regresiei la cauza te invit să participi la 6 ateliere online de vindecare profundă la nivel emoțional, fizic, mental și spiritual!

Fiecare atelier se va desfășura sâmbătă sau duminică de la orele 10:00-17:00 cu o pauză de aproximativ o oră la prânz.Vom face introspecții și regresii profunde și sesiuni de introspecție și de integrare.

LOCURI LIMITATE! MAXIM 20 persoane la fiecare atelier!
REZERVĂ-ȚI LOCUL DIN TIMP LA ATELIERUL DORIT!

ATELIERUL 2 - Vindecarea relației cu tatăl și cu energia masculină

Data Atelierului: - orele 10.00-17.00

Număr maxim de persoane: 20

4
Îți dorești să aduci lumina și vindecare în relația  cu tatăl tău?

Ți-ai dori să te înțeleagă, să te accepte, să te aprecieze așa cum ești?

Ce i-ai spune dacă ar fi în fața ta și ai știi că are răbdare și dorința să te asculte cu adevărat?
 I-ai spune, poate, aseameni unui copil: ” tăticule îmi este așa de dor de tine și aș fi vrut așa de mult să avem altfel de relație. Mi-aș fi dorit să fii prezent în viața mea cu adevărat, să îmi validezi eforturile și realizările și frumusețea. Să fii acolo lângă mine când mi-a fost greu și să mă protejezi ,să îmi arăți că mă iubești, să îmi arăți că îți pasă….? “

Adesea, lipsa fizică sau emoțională a tatălui ne transformă în niște infirmi din punct de vedere  emoțional. Ne lasă un mare gol în suflet,  un mare vid pe care vrem să îl umplem cu substanțe și activități. Pentru că vrem doar să uităm că tata nu ne-a dat iubire, validare și apreciere.
 
Ne lasă un mare gol în suflet, un mare vid pe care vrem să îl umplem cu substanțe și activități.
Pentru că vrem doar să uităm că tata nu ne-a dat iubire, validare  și apreciere.
 
E atâta durere în interior ,  e o durere mai adâncă, tăioasă, autodistructivă, pentru că ne răpește  încrederea în noi, ne ia puterea.
 
Te invit ca într-un atelier de o zi să te eliberezi de dorul de validare și iubire, să te “împaci” cu tatăl tău și să creezi premisele pentru relații împlinite cu AUTORITATEA și cu bărbații, efecte benefice atât la nivel de relații personale dar și de business.
 
Vom rezolva aspectele rănite în relația cu tatăl nostru și vom vindeca rana de umilință și respingere. Vom recupera fragmentele de suflet – fragmentele din alte locuri, din alte timpuri de la alte persoane. Vom vindeca copiii interior răniți: copilul abuzat, copilul părăsit, copilul trădat și mai ales copilul batjocorit.

ATELIERUL 1 - Vindecarea relației cu mama și cu copilul interior

Data Atelierului: orele 10.00 - 17.00

Număr maxim de persoane: 20

Vom lucra regresii pentru vindecarea inimii frânte la nivel profund.

Insistăm în acest atelier pe relația cu mama.

Programele nu merit sa fiu fericită, nu merit să am un partener, nu merit abundența, nu merit să simt plăcerea, nu sunt bună pentru ca sunt femeie și nu sunt băiat, trebuie să plătesc iubirea și atenția cu bani și multe altele.

Vom recupera o parte din copiii interiori bolnavi și îi vom vindeca: copilul abandonat, copilul agresat și copilul care NU TREBUIA SĂ APARĂ ca să nu strice viața părinților lui.A fost mama ta blândă, iubitoare și caldă sau ai avut o mamă dură tăioasă și rece?

Ți-aduci aminte de cuvinte reci ca de gheață sau de cuvinte de alint care să te mângâie și să te dezmierde?
Dacă ar fi să -i vorbesc Mamei i-aș spune că mi-aș fi dorit așa de mult să mă iubească și ea măcar jumătate în comparativ cu cât am iubit-o eu…
Mi-aș fi dorit așa de mult să fie fericită, blândă, calmă, iubitoare.
Mi-aș fi dorit să fiu văzută și auzită de mama mea.Să fu ținută în brațe și dezmierdată, să îmi spună că mă iubește și că-I sunt dragă, indiferent ce fac.
Mi-aș fi dorit să țină cont de mine , de ce îmi doresc și să nu îmi pună în spate visele ei
 Să pot  să cresc cu propriile vise și să mă învețe să mă iubesc și să dăruiesc iubire.
 
Tu ce i-ai spune mamei tale?
 
Cuvinte calde de miere, sau gheață și răceală ar fi mesajul tău?
Te invit să vindeci relația cu mama și să te vindeci. Să afli cum poți iubi și dărui iubirea mai departe. Să vindeci copilul abandonat, trădat și umilit de mamă. Să începi o nouă viață armonizat, echilibrat, să poți să fii părinte mai bun pentru copiii tăi. 
Vom lucra regresii pentru vindecarea inimii frânțe la nivel profund  pe relația cu mama și cu femeile din viața ta.
Programele nu merit să fiu fericit, nu merit să am o relație fericită, nu merit abundență, nu merit să simt plăcerea, trebuie să plătesc iubirea și atenția cu bani și multe altele.
 
Vom recupera o parte din copiii interiori bolnavi și îi vom vindeca: copilul abandonat, copilul agresat și copilul care NU TREBUIA SĂ APARĂ că să nu strice viața părinților lui.

ATELIERUL 3 - Vindecarea durerii sufletești din pierderi de sarcini și avorturi

Data Atelierului: orele 10.00 - 17.00

Număr maxim de persoane: 20

Avortul este o acțiune fizică cu un impact greu de măsurat asupra tuturor persoanelor implicate, în primul rând, asupra femeii dar și asupra bărbatului cu care copilul a fost conceput.
Mai mult decât atât această alegere impactează întreaga familie, chiar dacă o parte dintre cauze, motive și efecte sunt adesea aruncate și ascunse în subconștient, unde rămân îngropate pentru lungi perioade de timp.
 
Avortul generează sentimente de rușine, stimă de sine scăzută, multă vinovăție, autojudecată, frică de moarte, frică de a mai face sex sau frică de a avea copii.
 
Poate apărea repulsia față de actul sexual și față de bărbați dar și repulsia față de propriul corp, furia, ranchiuna, anxietatea și depresia.
Toate acest efecte, amplificate de latura socială și religioasă ( în special în familiile sau mediile care flagelează și judecă dur acest act) pot duce chiar la anxietate socială, gânduri negre sau chiar tentativă de suicid.
 
Pierderea de sarcină este și mai dramatică decât o întrerupere voluntară de sarcină.
 
Este de neimaginat cum o femeie echilibrată și relaxată poate să se transforme într-o epavă după pierderea unei sarcini. Cum pierderea unei sarcini poate determina o cădere psihică și emoțională gravă, poate determina separarea membrilor cuplului, divorțul, pierderea job-ului, ruperea relațiilor cu familia , relații proaste cu toți cei din jur și chiar schimbarea profundă a personalității, izolarea și depresia.
Tristețea, mâhnirea profundă, durerea care sfâșie se instalează după pierderea unui copil dorit… fiind urmată în dese cazuri de împietrire, înghețare, renunțare…
Din punct de vedere fiziologic apar adesea  afecțiuni severe în zona genitală, creier, rinichi, ficat, zona spatelui și multe alte zone ale corpului.
 
Știai că 8 femei din 10 trec, măcar o dată în viață, printr-o pierdere de sarcină sau un avort și că 7 din 10 cupluri care au trecut pin pierderea unui copil ajung să se separe, deși se iubesc încă?
 
Cunoști persoane care au trecut prin pierderi de sarcini sau care au luat decizia să întrerupă o sarcină și nu și-au mai revenit din punct de vedere emoțional?
Te invit pe ține și pe oricare femeie ce își dorește să vindece această rană să participi la atelierul 3 în care vom lucra pe vindecare emoțională prin regresie ericksoniana și vom reduce durerea sufletească generată de pierderi de sarcini sau avorturi.
 
Vom lucra atât pentru a reduce și ameliora durerea pierderii sarcinii, neputința și neajutorarea dar și pe relația cu partenerul cu care ai rămas insărcinată și vom face și curățarea și purificarea la nivel energetic a  relației cu copilul pierdut.
 
Vom curața pântecul feminin și vom aduce energia sacră. Vom face pace cu aceste evenimente din viața noastră și vom face o recunoaștere și renaștere precum și un ritual de dezlegare și curățare de energia foștilor parteneri.
 
Este cel mai intens atelier și a avut rezultate spectaculoase.
 
Fă-ți acest cadou. Îl meriți. Îți va aduce calmul și liniștea mult așteptate.

4. Atelier pentru Dizolvarea Grasimii si Pierderea în Greutate

Data Atelierului: orele 10.30 -17.30

Număr maxim de persoane: 15

Imagineaza-ți  greutatea pe care o consideri in excess ca un zid de cărămidă pe care îl porți cu tine pretutindeni.
Acest zid a fost clădit de mintea ta subconștientă; scopul său este să te separe de ceilalți și chiar de viață însăși. 
Fiecare cărămidă are scris pe ea ceva: Rușine    Nedreptate       Furie Protecție          Frică                 Mândrie Neîndurare     Egoism      Critică           Gelozie       Dispreț       Lăcomie    Responsabilitate excesivă Lene                Izolare         Presiune          Nesinceritate       Epuizare          Mândrie Împovărare       Inferioritate            Stres          Jenă       Durere sufletească         Abnegație

In acest atelier vom merge  în subconștient si vom identifica situațiile sau circumstanțele din viața ta de care se leagă acele emotii care au format un zid de grasime in jurul tau si care au pus zeci de kilograme pe tine.

E atâta pustiu și atâta gol… si vrem sa umplem golul asta.
Cum reînviem, cum revenim din amorțire din șoc , din umilinta si din neajutorare?
Cum reușim să gasim bucuria in interior fara sa ne umplem cu mancare, dulciuri sau substante toxice?

Te aștept să curățăm și să ne vindecam de pofta de mancare in exces si sa ne fie pofta de viata si sanatate.

Vom fi în stare să trecem peste trădare, abandon, respingere?
Vino să afli cum poți să regăsești albastrul senin al cerului chiar după norii negri și reci ai ingrasatului si mancatului emotional.

Atelier de regresii de 1 zi in care vindecăm relația cu 

COPILUL LACOM- COPILUL NESĂTUL-COPILUL LIHNIT DE FOAME,  COPILUL ZGÂRCIT- COPILUL POFTICIOS- COPILUL CERȘETOR -COPILUL REBEL – COPILUL RUȘINII – COPILUL CENUȘĂ- COPILUL ABANDONAT si RĂȚOIUL CEL URÂT SAU RATUȘCA CEA URÂTĂ 

ATELIERUL 5 - Atelier de regresii pentru un spate fericit

Data Atelierului: orele 10.30 - 17.30

Număr maxim de persoane: 20

Suferințele spatelui și ale aparatului locomotor în general se răsfrâng asupra întregii finite , ducând la senzații frustante de lipsa de liberate, neajutoarare și neputință. Este cunoscut fiind încă din antichitate faptul că atunci când suferim din punct de vedere somatic, suferința din corp se va transfera și asupra psihicului și invers.

Patologia vertebrală determină întodeauna direct și indirect dereglări sau îmbolnăviri ale organelor interne și ale sistemului nervos.
Este cunoscut chiar faptul că spre exemplu spondiloză cervicală poate induce nevroză anxioasă, fiind astfel afectată la nivel profund starea psihică a ființei.
Te invit la ATELIERUL de regresii pentru un spate fericit.
Fiecare vertebră a spatelui are un mesaj, orice durere pe care o simți are un “discurs” o semnificație, o “rana “ care întâi șoptește apoi țipă și urlă pentru că vrea să se facă auzită.

Te invit alături de mine să ameliorezi durerea de spate și durerea sufletului într-un atelier de o zi , în care spatele îți va vorbi despre momentele de neajutorare, neputință, rigiditate mentală , judecată și critică pe care le-ai stocat și te va ajută prin limbajul lui emoțional să eliberezi imense cantități de energie vitală închistată, blocată, înghețată.Vei obține efecte de relaxare și eliberare extraordinare.

ATELIERUL 6 - Deblocarea relației cu banii și sexualitatea

Data Atelierului: orele 10.00 - 17.00

Număr maxim de persoane: 20

Money tree and worker, conceptual collage

Există o legătură între sexualitate și bani?
Cu siguranță că da. 
Relațiile și banii sunt pe același centru de energie ( chakra relațiilor sau chakra sexuală ).

Acest lucru semnifică faptul că atunci când avem probleme cu relațiile din viață noastră sau cu banii, acest centru de energie este blocat sau are energie în deficit și este necesar să punem atenția pe acest centru de maximă importanță, pentru că el are energie de manifestare, ne ajută să materializăm relațiile și lucrurile dorite în viață noastră.

Creativitatea este inhibată de programe care se leagă de sex și de bani.
Dacă aducem energia acestei chakre la nivelul optim și energia este liberă să circule și să curgă, atunci relațiile din viață noastră se vor armoniza și banii vor începe să apară și ei.

De ce să alegi să lași acest centru de energie să lucreze în defavoarea ta, când poți lucra astfel încât să eliberezi energia creatoare și să reduce provocările cu aceste domenii din viața ta.

Poți să ajungi să nu poți simți relaxare la nivel intim, să nu ai orgasm, să trăiești tensionat, sau să nu îți dorești copii și familie. Poți să îți dorești să îți reprimi sau blochezi instinctele sexuale, dorințele, plăcerile care sunt extrem de necesare pentru orice om.

Rușinea, vinovăția, implementarea cu convingeri toxice despre sex, bani, relații duc la disfuncționalități majore pe care te invit să le conștientizezi în acest Atelier – Retrezește sexualitatea și creativitatea și atrage banii în viața ta. 
Este un atelier pentru crearea premiselor de abundență, creativitate și armonizare în relații. 
Nu rata accesul la acest atelier!

Cine sunt eu, Andreea Manolică si cum pot fi pentru tine un ghid și un prieten care să te ajute să reușești în asta?

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate

Am inspirat sute de persoane să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a trăi. Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

  • Sunt coach certificat Tony Robbins-Cloe Madanes
  • Sunt FACILITATOR  TRE – TRAUMA & TENSION RELEASE (eliberare de tensiuni si traume)
  • Sunt coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
  • Sunt specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii
  • Trainer Formator acreditat de Ministerul Muncii 
  • Practicant Hipnoză – diplomă de la Asociația Română de Hipnoză
  • Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2

Ce spun participantele la ATELIERUL 1 DE REGRESIE?

Numele meu este Corina-Gabriela și vreau să împărtășesc cu ține o experiență inedită,provocatoare și minunată pe care am trăit-o la primul atelier de vindecare a inimii franțe susținut de Andreea Manolica. Tot ce s-a întâmplat în cadrul acestui atelier a fost cu totul nou pentru mine,însă nu am simțit nici un disconfort din cauza acestui lucru.Pentru că toată atenția,răbdarea și priceperea Andreei m-au făcut să mă simt confortabil ,în siguranță și astfel am reușit să mă relaxez total astfel încât să pot beneficia de toate efectele terapiilor din cadrul atelierului.Și va spun sincer că am beneficiat din plin de toate efectele lor. În primul rând am conștientizat convingerile nocive care mă făceau să merg cu frână de mâna trasă,care mi-au afectat viață și m-au împiedicat să merg pe drumul meu. A fost provocator pentru că au ieșit la suprafață foarte multe trăiri,foarte multe emoții reprimate pe care le-am simțit din plin.Și chiar am simțit toate emoțiile. A fost cu totul eliberator! Și nu exagerez deloc. Știți,există o vorba care spune:'Parcă mi s-a luat o piatră de pe inima!' Asta am simțit eu,că și cum mi s-a luat nu doar o piatră ,ci sute de pietre de pe inima. Și la nivel fizic mă simt mult mai ușoară,parcă am scăpat de poverile grele pe care le cărăm după mine și s-a creat mai mult spațiu în pieptul meu,în corpul meu.Iar acest spațiu a fost umplut datorită și mulțumită Andreei cu multă iubire și compasiune. Iar surpriză plăcută a fost imediat după atelier,când am simțit un impuls natural să-mi pun muzică și să dansez,să cant cu atâta bucurie și entuziasm,cum.nu am făcut-o până acum.Parcă ar fi fost pentru prima oară. Iar când m-am uitat în oglindă a fost că și când mă priveam pentru prima oară,că și cum m-am văzut și descoperit prima dată,pentru că a fost prima dată când nu mi-am căutat nici un defect. Iar cei din jur mi-au spus că eman mai multă relaxare,mai mult calm și liniște.Mi-au zis că și mersul mi s-a schimbat:că sunt mai grațioasă și am mai multă încredere în mine când merg. Îi mulțumesc Andreei pentru toate aceste lucruri.Îi mulțumesc că a venit cu baghetuta ei fermecată și a făcut magie cu noi. Mulțumesc Andreea cu multă recunoștință pentru magia pe care ai creat-o în mine.​
Corina Raiciu
life-coach

Ce spun participantele la ATELIERUL 2 DE REGRESIE?

Eu sunt Corina-Gabriela și vreau să va povestesc în. câteva cuvinte despre experiență din cadrul celui de-al doilea atelier susținut de Andreea,de vindecare a relației cu tatăl. Tot timpul am spus că relația cu tatăl este una bună,din copilărie îl priveam pe tatăl.meu că pe un idol,îl venerăm pur și simplu,îl adoram.Era pentru mine cel mai bun om pentru că el era salvatorul meu de multe ori și îmi lua apărarea și mă proteja în momentul în care mama mea mă agresa atât verbal cât și fizic. Și, deși tot timpul am zis că relația cu mama a fost una dificilă și că relația cu mama mi-a lăsat cele mai multe traume și cele mai mari. În cadrul acestui atelier au ieșit la suprafață foarte.multe răni profunde din relația cu tatăl care efectiv mi -au afectat toate ariile viețîi,atât viață personală cât și cea profesională.Am putut să eliberez foarte multe emoțîi pe care le reprimasem în copilărie față de tatăl meu:foarte multă tristețe,foarte multă durere sufletească,furie pe care le-am simțit și pe care nu le-am arătat atunci tocmai că să nu îl supăr ,să nu îl văd trist.Și am conștientizat cât de mult mi -a afectat relația cu bărbațîi tot ceea ce-mi spunea despre ei.Îi considerăm că pe niște oameni răi,care vor să-mi facă rău,cu care eram mereu în competiție și ii catalogăm inferiori mie.Și am conștientizat cât de mult mi-a afectat nu doar relația cu bărbații,ci și drumul meu în viață ,alegerea drumului în viață pentru că am realizat că mi-am ales profesia în urmă proiecției pe care tatăl meu și-o făcuse asupra mea.Și am făcut asta doar că să îl văd mulțumit de mine,să îl văd că mă apreciază cu adevărat.Și au ieșit la suprafață multe constientizari privind relația mea cu banii care a fost afectată de toate convingerile pe care tatăl meu mi le-a transmis mie.Au fost foarte multe eliberări în cadrul acestui atelier și parcă am dat jos rucsace grele pe care le cărăm în spate . A fost o adevărată descărcare ,o adevărată eliberare și ii mulțumesc Andreei pentru acest lucru. Îi mulțumesc că de acum pot să-l privesc pe tatăl meu cu mai multă iubire,cu mai multă compasiune și pot spune cu mâna pe inima și cu adevărat că acum am o relație bună cu tatăl meu și că îl iubesc cu adevărat pe tatăl meu.Iar pe bărbații din viață mea ii privesc cu mai multă blândețe,cu mai multă iubire.Nu mă mai simt într-o competiție cu ei și mă simt mai liberă să comunic și să interacționez cu ei.Și mă simt într-adevăr liberă să merg pe drumul meu fără să mă mai blochez și fără să caut inconștient aprecierea tatălui meu.Îți mulțumesc tare mult Andreea că mă simt mai liberă,mai încrezătoare și îți mulțumesc pentru toată magia pe care ai pus-o în cadrul atelierului.
CORINA RAICIU
Scroll to Top