2 Ateliere de Meditații, Exercitii si Regresii.
Tabără de vara online de 2 zile, în care armonizăm, curățăm și purificăm 2 centrii energetici esentiali

Chakra Inimii – Chakra Gatului

O călătorie transformațională pentru eliminarea blocajelor din 2 centrii energetici , extrem de importanți pentru sănătatea noastră fizică, emoțională, mentală și spirituală, în 2 ateliere online. Ce vom face?
Curatarea  si echilibrarea ckakrei gatului si a abilitatiilor de relationare si comunicare

Curatarea si echilibrarea  inimii si a plamanilor de durere, pierderi si suferinte

Atelier 1

Curatarea si armonizarea chakrei inimii

-Vineri, 21 Iulie, ora 18.00-22.00. Live pe zoom și înregistrat

Ai avut parte de pierderi de job, bani, obiecte?
Ai trecut prin faliment?
Ai trecut prin socul pierderii unei persoane dragi?
Ai trait dureea pierderii unei sarcini?

Mulți dintre noi petrecem zeci de ani întrebându-ne de ce nu mai putem simti bucuria si iubirea..de ce suntem intr-una amortiti.

Ne intrebam de ce nu mai avem incredere sa intram in relatii sau de ce nu putem oferi iubirea celor care ne iubesc. De ce suntem reci fata de proprii copii, parinti, parteneri.

Experiențele pierderilor de persoane dragi, pierderilor de bani si de obiecte si pierderilor de sarcini  sunt “înmagazinate” în noi. Socul neprocesat isi spune cuvantul.

Corpul nu uită niciodată…

Modul în care am perceput experiențele, credințele pe care ni le-am format și emoțiile pe care le-am trăit în acele momente, ne influențează capacitatea de a iubi, de a darui si primi iubirea, de a spune Te iubesc,  ne influențează stima de sine, ne influențează încrederea cu care noi trecem prin viață și modul in care  mai avem sau nu Curajul de a ne deschide inima si de a ne asuma riscul de a suferi din nou, dupa un eveniment in care am experimentat durerea unei pierderi.

În atelierul acesta…

 

procesam energia centrului energetic al inimii, centrul fiintei noastre.

Facem procese de vulnerabilizare, topim si procesam durerea sufleteasca, mahnirea, amaraciunea, pierderile, tristetea. 

Facem exercitii somatice si meditatie  de dizolvare a durerii si echilibrare a pierderilor si incarcam spatiul energetic al inimii precum si plamanii.

Lucram pe energia plamanilor care stocheaza durerea si mahnirea pierderilor de persoane dragi, precum si incarcatura de pe umeri, din  brate si antebrate, palme.

Accesam semintele PACII INTTERIOARE SI IUBIRII NECONDITIONATE

Centru energetic al inimii este punct de intalnire al fortelor din interior si al celor din exterior, al celor de sus si de jos.

Participând la acest atelier, vei putea să elimini mahnirea, durerea, tristețea, secrete bine ascunse, vinovății, regrete.

Inima are nevoie de o practica a echilibrului, de predarea in fata unei forte mai mari decat noi. Prin practicile din atelier vei creea premise pentru a putea să îți deschizi inima și să poți să dăruiești iubirea mai departe.
Să începi o nouă viață armonizat, echilibrat, să poți să fii un părinte mai bun pentru copiii tăi și să te iubești mai mult pe tine.

Atelier 2

Chakra gatului, comunicarea si sexualitatea

-Sâmbătă, 22 Iulie, ORA 10.00-15.00. Live pe zoom si înregistrat-

Există o legătură între chakra gatului, comunicare si sexualitate?

Cu siguranță că da.
Fricile si blocajele din calea comunicarii pot fi procesate in acest atelier cu efect important asupra relationarii si asupra sexualitatii  (chakra relațiilor si chakra gatului sunt conectate la nivel subtil si se influenteaza una pe celalata ).

Acest lucru semnifică faptul că atunci când avem probleme cu relațiile din viață noastră sau cu comunicarea, acest centru de energie este blocat sau are energie în deficit și este necesar să punem atenția pe acest centru de maximă importanță, pentru că el are energie de manifestare, ne ajută să materializăm relațiile și lucrurile dorite în viață noastră.

În atelierul acesta..

…retrezim comunicarea, sexualitatea și creativitatea și creem premisele pentru a atrage relatii armonioase în viața noastră, pentru a obține abundență, creativitate și armonizare în relații.

...curatam chakra gatului si tiroida, eliminam blocaje din comunicare si fricile din exprimarea adevarului interior in exterior

Cum poți recunoaște blocajele la acest nivel?

Atunci cand nu poti spune NU, atunci cand te lasi implicat in planurile altora fara sa iti doresti asta, cand iti este teama sa iti exprimi parerea, cand ti-este frica sa te expui intr-un grup, cand nu poți simți relaxare la nivel intim si cand nu ai curajul sa iti exprimi opinia in familie si societatea, atunci cand traiesti in ingrijorare poti avea indicii ca exista dizarmonii in zona chakrei gatului.

VALOARE TOTALĂ = (599 lei)

Prețul de azi = 369 lei

*Daca optezi pentru plata prin transfer bancar, trimite-mi te rog pe mail o poza cu dovada platii.
Detalii AICI.

ENERGETIC HEALING S.R.L.

J40/5655/25.03.2022

CUI: 45857085

CONTURI Banca Transilvania:
Cont RON:

RO14BTRLRONCRT0641690101

Daca optezi pentru plata prin transfer bancar, trimite-mi te rog o poza cu dovada platii.   

ENERGETIC HEALING S.R.L.

J40/5655/25.03.2022

CUI: 45857085

CONTURI Banca Transilvania:
Cont RON:

RO14BTRLRONCRT0641690101

PROFITĂ ACUM DE OFERTA. LOCURI LIMITATE !

Profită de oferta unică de acum și asigură-ți un loc acum! Vei avea atelierele și înregistrate.
Profita de tabara online de vara cu 2 ateliere remarcabile!

Am ales conștient să mă eliberez de lanțurile trecutului pentru a avea un prezent și un viitor fericit.

Misiunea mea este sa ghidez oamenii sa depaseasca limitarile trecutului si sa isi rescrie povestea prezentului, trecamd mai usor prin spatiul de suferinta. Stă în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele.

În calitate de coach holistic, Facilitator TRE- Trauma and Tension Release, de Hipnoterapeut Rapid Transformational Therapy și Strategic Intervention Coach, psiholog am fost facilitator și ghid al eliberării multor persoane de stres, tensiuni si traume și știu că și TU poți să ai parte de aceeași creștere și evoluție spirituală și de viață pe care ti-o dorești și pe care o MERIȚI.

© Andreea Manolică. 2022 – Toate drepturile rezervate – Termeni și condiții

Scroll to Top