AUDIOBOOK

Curățarea și Vindecarea Neamului și Accesarea Puterii Personale

Audiobook cu tehnici, meditații și ritualuri pentru curățare și vindecare, atât la nivel personal, cât și la nivel de neam.

Audiobook ce te ajută  eliberezi stresul, tensiunea, vinovăția și rușinea și  te eliberezi de convingeri toxice și chisturi emoționaleDupă ce vei ascultă materialele și meditațiile din acest audiobook vei constată îmbunătățiri la nivel personal și la nivel de familie și vei fi capabil  accesezi noi abilități, daruri, care sunt și acum în tine, dar nu le conștientizezi.

PROFITĂ DE OFERTĂ

Preț 147 lei 87 lei

Acceptă provocarea de a ascultă în timp de 15 zile materialele reunite într-o colecție unică  și vei descoperi cum să te protejezi de enrgii și relații toxice și cum  devii o persoană mai liniștită, mai creativă și armonizată. Acet lucru te poate conduce către relații mai bune atât la nivel personal cât și profesional.

DOAR 87 LEI
REDUS DE LA 147 LEI

CINE SUNT EU?

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate

Am inspirat sute de persoane să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a trăi. Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

Scroll to Top