AUDIOBOOK - Vindecarea Sufletului și a Suferințelor din copilărie

17 piloni prin care obții vindecarea emoțională

Distribuie pe facebook ca sa ajuți si alți oameni să ajungă la vindecare și să aduci bucuria in viața lor 

AUDIOBOOK -ul Vindecarea sufletului iti arata cum poti sa parcurgi calea de la Victima mediului in care ai trait si sa ajungi la stadiul de Invingator

Avem nevoie de tehnici de vindecare emotionala asa cum vei gasi in Audiobook-ul Vindecarea Sufletului .Traim de mici copii intr-un mediu toxic, intr-o lume plina de violenta, agresiune, negjijenta fizica si emotionala, intr-o societate in care divorturile, certurile in familie, stresul cronic sunt omniprezente. 

Fiecare dintre noi traim suntem implicati, la un moment dat, intr-o situatie dramatica, iar aceasta situatie este inregistrata fidel de catre subconstientul nostru, de corpul nostru.

Cand trauma nu a fost procesata in intregime, ea este inmagazinata in corp sub forma de tensiune musculara si rigiditate urmata de  durerea fizica si disfunctii care devin cronice si se transforma, ultreior, in boli. Trauma devine captiva in corp  impresiile noastre sunt blocate in perceptii din trecut.

Uneori, trauma se exprima sub forma impulsului “lupta sau fugi”, uneori prin “inghetare, “blocaj total si incapacitatea de a te mai angaja in momentul prezent. In traducere libera, ajungi sa traiesti tot timpul in trecut si nu mai poti avea o viata reala. Traiesti in suferinta, in frica, in panica si in teroare. Sau purs si simplu amortit , fara sa simti un dram de bucurie.

Sufletul tau se sfarama in bucati, devine fragmentat… Ajungi sa te simti rupt si  sfasiat, sa mergi prin viata ca un mort ce pare viu. Ai nevoie de o tehnica de eliberare emotionala.

Cata durere ai strans in tine tot retraind trecutul toxic ? Cate relatii ai pierdut si cate parti din tine? Audiobook-ul Vindecarea Sufletului iti poate alina durerea

Pentru toti anii in care am stat in noaptea neagra a sufletului, cu inima stransa in lanturi ale suferintei si durerii, intrebandu-ma daca am sa mai ies vreodata la lumina si pentru ca imi doresc ca si TU sa ai parte de ELIBERAREA , am scos la lumina aceasta carte audio.
Poti asculta acest audiobook oricand si oriunde. Iti va aduce puternice transformari la nivel de minte,corp,suflet si spirit.
 

Audiobook-ul  Vindecarea Sufletului este un material ce conține o serie de 17 capitole în care vei găsi tehnici, metode si instrumente de vindecare emotionala si mentala , exerciții practice, povesti personale, si o harta pe care o poti parcurge in vindecarea ta. Ca BONUS am inclus 3 meditatii foarte puternice pentru vindecare si eliberare emotionala.

A fost nevoie de 35 ani de furtuna interioara si căutări pentru a ma  putea vindeca trauma de agresiune sexuala, de abuzurile psihice si fizice.

A fost nevoie de 35  ani pentru a depasi, a trece cu bine de  efectele ranilor de tradare, umilinta, nedreptate, respingere si abandon, care mă țineau pe loc în blocaje de tot felul, în toate domeniile vieții mele: sănătate, relații cu familia , job, comunicare eficientă cu cei din jur, atitutine.

Imi doresc ca si alte femei  care au trecut prin agresiuni sexuale sau prin abuzuri fizice si psihice sau negjijente, prin violenta casnica sau au suferit pierderi de fiinte dragi sa isi poata gasi un strop de alinare ascultand acest audiobook si gasind solutii practice. 
 

Am creat audiobook-ul Vindecarea Sufletului pentru stiu cat de mult m-au ajutat in propria vindecare aceste metode si tehnici si imi doresc sa fi avut acces mult mai devreme la aceste  tehnici si informatii extrem de importante si utile, care ofera o harta a recuperarii dupa traume si suferinte din copilarie si din viata de adult

CUPRINS si BENEFICII Audiobook Vindecarea Sufletului

1. Cum ne traumatizeaza rănile, suferintele și fricile din copilarie și care sunt efectele în viata de adult?

2.Calculeaza Impactul Traumelor Din Copilarie Asupra Sanatatii Tale Fizice, Psihice Si Emotionale

3. Formarea rănilor sufletului nostru, activarea măștilor în spatele cărora ne ascundem frica și suferința

4. Copilul interior - Bucățile rupte din noi - cum putem să îl recuperam?

5. Emoțiile noastre - prieteni sau dușmani - Cum generăm hormoni chimici. Vindecarea sufletului prin lucrul cu emoțiile

6. Care Sunt Limbajele Tale De Iubire

7. Cele 6 Nevoi Umane De Baza Sau Ce ne face Fericiti?

8. Rana maternă și modalități de vindecare a relației cu mama ta

9.Tiparul comportamental al Victimei. Manifestare. Cum afectăm pe Cei din jur și căi de ieșire din Tipar

10.Tiparul Comportamental Al Dominatorului- Judecatorului, Manifestare Si Cai Practice De Iesire Din Rol

11.Tiparul Comportamental Al Perfectionistului. Manifestare, Provocari Si Rani. Cum Poate Sa Se Vindece

12. Tiparul Comportamental Al Invingatorului. Manifestare Si Emotiile Pozitive Prin Care Se Ajunge La El

13. Puterea De A Te Alege Pe Tine. Invata Cand Sa Spui Da Si Invata Cand Sa Spui NU

14. Agresiunea Sexuala Si Efectele In minte, Corp, Spirit. Gasesti Solutii Practice.

15. Cele 4 Cauze Ale Divortului Emotional Si Ale Distrugerii Oricarei Relatii De Cuplu

16.Cum Facem Fata Durerii Sufletesti Si Pierderii Unei Fiinte Dragi - Procedura Doliului

17. Pilonii vindecarii. Rescrierea povestii personale

BONUS: 7 Meditații ghidate în valoare de 210 RON

Acest AUDIOBOOK Vindeca Ranile Sufletului este pentru tine dacă:

Cine sunt eu, Andreea Manolică si cum pot fi pentru tine un ghid și un prieten care să te ajute să reușești în asta?

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate

Am inspirat sute de persoane să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a trăi. Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

  • Sunt coach certificat Tony Robbins-Cloe Madanes
  • Sunt coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
  • Coach certificat ICDE, formatori Grațian Sonu, Daniel Zărnescu și Marius Simion
  • Sunt specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii
  • Trainer – cursuri de comunicare, cursuri de feminitate, curs de fundamente ale  dezvoltării personale și cursuri de eliberare emoțională
  • Practicant Hipnoză – diplomă de la Asociația Română de Hipnoză
  • Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2

🌞 TESTIMONIALE 🌞

Buna, sunt Georgiana, am achizitionat ieri seara audiobook! Azi noapte am ascultat tot! Are o energie deosebita fiecare cuvant si pretul este simbolic pe langa valoarea lui! Andreea, te iubim mult, om bun si minunat ce esti, ajuti atatia oameni cu munca ta! Asteptam cu nerabdare tot ce ne propui! Fii binecuvantata!❤️
Georgiana S
Pentru mine a fost revelator, încatator si vindecator. A fost o cărare mai scurta catre copila Constanta care usor-usor i s-a limpezit si usurat sufletul, iar femeii Constanta i s-au usurat umerii si si-a descoperit puterea si valoarea. Am învatat ca recunostinta, blandetea, pacea, visele si gandurile care insotesc iubirea sunt ‘combustibil’ pentru o viata traita frumos in prezent. Am invatat ca trecutul este pretios pt mine si sa accept consecintele lui cu respect si dragoste. Iti sunt recunoscatoare tie Andreea Iulia Manolica pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru ca m-ai însotit in intreaga calatorie cu sufletul si cu vocea ta blanda pentru a ma bucura eu acum, de vindecarea spiritului, corpului si inimii. 🙏🏽🤗❤️🙏🏽🤗🤗
Constanta D
Andreea Iulia Manolica, Tu ai un dar, acela de modela și transforma oamenii cu care vii în contact. Cei mai multi sunt în derivă pe un vas naufragiat de mult, poate din copilăria fiecăruia, poate mai tarziu... Tu îți sufleci mânecile cu răbdare și tact și pui la bătaie toate cunoștințele pe care le-ai acumulat în timp, pentru tine, dar cel mai mult pentru oameni. Cu fiecare curs, ai reparat mai întâi fiecare crăpătură a vasului tău, l-ai reconstruit din temelii. El a ajuns să fie apreciat și recunoscut de departe. Apoi, ai ales să pleci în larg să salvezi toate vasele care-ți ies în cale. Ca mentor te-ai întrecut pe tine, ai dilatat timpul în fiecare luni seară, duminică noapte, sau orice altă zi a săptămânii în care aveam nevoie de tine. Ai insuflat definitiv în fiecare dintre noi dorința de a pluti în larg, fără teamă, cu toate pânzele sus! Cuvintele nu pot cuprinde recunoștința mea. Gândurile celor care te-au cunoscut, vor colora pânzele vasului tău în culorile curcubeului. Rămâi în larg Andreea, este nevoie de tine, mereu va fi! Neti Macovei
Neti Macovei
Expert Contabil si Autor
Scroll to Top