Arta de cultiva relații durabile prin comunicare

Construiește relații, dezvoltă prietenii și extinde-ți afacerile

Fii o VOCE care se aude, influențează și inspiră

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ediția a-IV-a a cursului online începe în 10 mai 2021- 6 săptămani live

Ai nevoie de comunicare ca să trăiești cu adevarăt

Să poți să spui ce îți dorești, să te faci ascultat, să știi când ești manipulat, să identifici relațiile toxice și, mai ales, să îți atigi scopurile în toate domeniile importante ale vieții.

Dacă te gândești bine, nu există domeniu în care să poți să  reușești cu adevărat fără o comunicare  eficientă, nu poți influența, atrage, convinge pe cineva dacă nu cunoști principiile comunicării.

Din păcate, foarte puțini dintre noi am fost educați să comunicăm pe  înțelesul celuilalt.

Cei mai mulți am fost  impregnați cu idei toxice, cum că ar trebui să “ne ținem gura” că să fim pe placul familiei, sau avem credințe de genul ”tăcerea e de aur” sau “că să vorbești în fața oamenilor trebuie să te naști cu un dar special” sau altele asemenea.

Ajunge adesea să uităm cine suntem cu adevărat și începem să ne comportăm cum credem că își doresc ceilați să ne comportăm. Începem să VORBIM cu partenerul sau cu șeful așa cum credem că își dorește el să comunicăm și uităm în tot acest proces de ce ne dorim noi, uităm că avem o părere proprie, că suntem o personalitate unică și care dorește să iasă la suprafață să fie cunoscută și apreciată. Adesea refulăm asupra celor mai mici sau mai slabi, problemele noastre de comunicare, pentru că doar asupra lor simțim că avem putere, că putem influența.

Vreau să îți pun câteva întrebări la care să îți răspunzi sincer. Ție.

Vrei să fii văzut, apreciat?

Vrei să fii auzit, ascultat, băgat în seama?

 Vrei să ai un job de succes, libertate financiară sau să te înțelegi bine în relație?

Vrei să captezi  atenția oamenilor care sunt importanți pentru tine?

Ce contează cu adevărat în comunicare?

Pentru unii oameni este literă de lege că trebuie să ai abilități de vorbitor înnăscut.

Să vorbești în stilul conversațional sau ca un guru motivațional.

Să fii carismatic, strălucitor, impresionant. Evident că nu toți putem fii așa, nu?

Alți oameni consideră că doar dacă ai școli de comunicare si zeci de ani de practică poți vorbi în fața oamenilor.

Alții cred că trebuie să ai cultură generală vastă și că trebuie să le știi pe toate și nu poți fi un vorbitor bun până nu atingi perfecțiunea.

Cei mai mulți oameni cred că succesul în comunicare este SĂ VORBEȘTI FĂRĂ SĂ AI EMOȚII ȘI SĂ NU TE ÎNCURCI NICIODATĂ.

Iar eu vin și spun cu tărie: Toate cele menționate mai sus contează , dar sunt doar  lucruri de suprafață și au impact minuscul asupra rezultatului final.

Poate te întrebi acum “Ei bine, atunci,ce contează cu adevărat în comunicare?”

Singurul lucru care contează cu adevărat în comunicare este să îți dai voie să fii autentic , să îți dai voie să fii TU. Să ai curajul să te vulnerabilizezi și să te arăți așa cum ești. Să îți arăți nivelul și personalitatea și, mai presus de toate, să te ferești de a pune măști, protecții pentru că naturalețea și autenticitatea aduc rezultate mult mai bune decât imitația și recitirea textelor învățate pe dinafară.

Așa vei putea câștiga încrederea oamenilor și doar așa vor ajunge să te asculte, așa vei face o diferență prin comunicarea ta. Arătând oamenilor că îți pasă, fiind autentic și asumat .

Când vine vorba despre comunicare oamenii se împart în două categorii: oameni care cred că au nevoie de abilități de comunicare și fac tot posibilul să și le insușescă  și oamenii care sunt conștienți că au nevoie de abilități de comunicare dar consideră că EI NU AU STOFĂ și că doar unii  oameni ( alții decât ei) s-au născut cu acest talent.

Cam asta era și părerea mea despre comunicare, că pentru a vorbi în fața unui grup de oameni este nevoie să fii înzestrat din naștere. Și toată viață mea a fost o provocare la comunicare. Începând cu avocatura, apoi cu coachingul, apoi cu cursurile online, am dezvoltat continuu abilități proprii de comunicare și, ulterior, am și ajutat sute de oameni să își deschidă sufletul , să se arate așa cum sunt, să se vulnerabilizeze, să își asume responsabilitatea de a comunica în calitate de părinte, partener, șef sau angajat.

Astăzi sunt trainer formator și consilier acreditat de Ministerul Muncii și specialist în activitatea de coaching.

Deși cu ani în urmă credeam că sunt un exemplar total neinzestrat în materie de comunicare, oamenii mi-au spus de atâtea ori că îi influențez și îi impactez încât în final a trebuit să recunosc.

Pe locul 1 în comunicare este să vorbești cu pasiune, să pui emoție și să te intereseze dacă omul din față ta a înțeles mesajul tău.

Testimonial

Vreau sa iti multumesc din tot sufletul meu, pentru ca de cand am facut primul curs cu tine, s-a facut un declic acolo.Am inceput cu cursul de feminitate, apoi cu cel de Vindecare a Traumelor apoi cu acesta de COMUNICARE si eu am primit din fiecare curs al tau tot cee ace aveam eu nevoie in momentul respectiv si mie mi-au transformat viata. Mi se pare extraordinar tot ce faci si cu profunda recunostinta iti multumesc. Cum sa iti spun,la nivel energetic, puterea ta este foarte mare si cine constientizeaza asta chiar poate sa isi schimbe viata. Calea pe care ai mers si tot ce faci este minuntat. Cine va face un curs cu tine pe un anumit domeniu, fie ca este curs de Comunicare, Traume, Feminitate, programul Help, va fi un curs in care persoana respectiva, cu siguranta, are de castigat. Eu una confirm asta si nu spun decat lucruri in care cred cu adevarat.
Claudia Moldovan

“Oamenilor nu le pasa de cât de multe știi, până ce nu văd că îți pasă”

Empatia este mai importantă în comunicare, așa ajungi la inimile oamenilor.

Știu, acum vei spune că NU POȚI.

“Îmi simt inima în gât, mă panichez, mă înroșesc , mă bâlbâi, îmi tremură vocea, îmi crește tensiunea,îmi bate inima să îmi iasă din piept, uit tot ce am de spus și mă blochez”

Cum să fac să comunic când mor de frică să deschid gură?

Cum să fac să comunic când nu mi-e gadul decât că lumea o să zică că sunt proastă/prost  sau că vor râde cu toții de mine?

Cum să fac să comunic când nu știu ce să spun?

Cum să îmi fac prieteni când întru într-o camera plină cu oameni și mie îmi vine să o iau la fugă ?

Arta de cultiva relații durabile prin comunicare

Construiește relații, dezvoltă prietenii și extinde-ți afacerile

Fii o VOCE care se aude, influențează și inspiră

Începem pe 10 MAI ora 19.45 

Este normal să iți fie teamă să te conectezi cu oamenii.

Te înțeleg perfect și mie mi-a fost foarte greu.

La primul curs de eliberare emoțională când a trebuit să ies în față și să spun câteva cuvinte despre mine, am simțit că leșin și am uitat absolut tot ce aveam de spus deși erau lucruri simple: numele meu, câți ani am și de ce am venit laacel curs.

Deodatată frica de expunere mă transformase într-o legumă saumaibine zis într-un copil de 5-6 ani.

N-am uitat de unde am plecat, n-am uitat căt a fost de greu la început … Știu cum e să te ia durerea de stomac până și la gândul că urmează să ieși în față si să spui câteva cuvinte. Știu cum e să nu-ți găseșți cuvintele și să te blochezi în fața unui grup de oameni. Să te gândești că nu mai ajungi la baie, că simți că aproape te scapi pe tine de frică. Știu cum e să-ți bată inima, să îți bubuie stomacul și să-ți tremure picioarele până în punctul în care simți că ai grisine în loc de picioare. Știu și  cum e și să-ți tremure vocea și să vorbești de parcă cineva te strangulează de gât și iese mai mult un chițăit. Știu…știu cum e și o știu prea bine, căci am trecut și eu prin asta de mii de ori și încă trec.

Emoțiile neprocesate sunt cele care sunt responsabile de eșecul în comunicare

Frica de critică, de batjocură, de gura lumii, de glume proaste , de critică și judecată.

Rușinea că altul e mai bun și veșnica și amara comparație cu sora, fratele, vecinul, colegul,  etc, anxietatea, neliniștea, confuzia și amețeala ce ne cuprind la gândul că uităm textul sau că nu există coerentă.

Sunt emoții puternice și toate ne pot las afară curaj. Ne pot pune frâne în calea comunicării. Ne pot bloca, îngheța, împietri.  Ne pot face să nici nu mai dorim să  încercăm… Să credem -cum credeam și eu- că doar anume oameni pot comunica.

Înțeleg foarte bine toate astea.

Pentru că am trecut pe acolo și încă mai trec. Și  sunt aici să-ți spun că că toate aceste piedici nu sunt reale ci doar în mintea noastră. Există soluții să depășești aceste obstacole și sunt soluții ușor de aplicat, care transformă felul în care tu vezi acum  comunicarea. Poți face ca  emoțiile să lucreze mereu în favoarea ta… Poți scăpa de teama de a vorbi și de a fi vizibil, poți deveni o voce care impacteaza și care face diferența.

 Dacă vrei să înveți CUM poți obține aceste lucruri , ai mai jos soluția concepută EXACT pentru tine.

Cine sunt eu, Andreea Manolică?

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate

Am inspirat sute de persoane să depășească blocajele să își regăsească bucuria de a trăi și să își îmbunătățească viața pe toate planurile.  Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la recăpătarea puterii interioare.

 • Coach certificat Tony Robbins-Cloe Madanes
 • Coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
 • Facilitator TRE® TRAUMA &TENSION RELEASE
 • Trainer formator și consilier de dezvoltare personală acreditat Ministerul Muncii
 • Specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii
 • Trainer – cursuri de comunicare, cursuri de feminitate, curs de fundamente ale  dezvoltării personale și cursuri de eliberare emoțională

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat să fie naturali în comunicare

Cred că mă apucă un soi de nostalgie că se termină și acest capitol Andreea, tu ai un dar, acela de modela și transforma oamenii cu care vii în contact, cei mai mulți sunt în derivă, pe un vas naufragiat de mult, poate din copilăria fiecăruia, poate mai târziu... Tu îți sufleci mânecile cu răbdare și tact și pui la bătaie toate cunoștințele pe care le-ai acumulat în timp, pentru ține, dar cel mai mult pentru oameni. Cu fiecare curs, ai reparat mai întâi fiecare crăpătură a vasului tău, l-ai reconstruit din temelii. El a ajuns să fie apreciat și recunoscut de departe. Apoi ai ales să pleci în larg să salvezi toate vasele care-ți ies în cale. Și în acest curs te-ai întrecut pe ține, ai dilatat timpul în fiecare marți seară, duminică noapte sau orice altă zi a săptămânii în care era nevoie de tine. Ai insuflat și de data asta, în fiecare dintre noi dorința de a pluti în larg, fără teamă, cu toate pânzele sus! Gândurile celor care te-au cunoscut, vor colora pânzele vasului tău în culorile curcubeului. Rămâi în larg, mai este nevoie de tine!
Aneta Macovei
Expert contabil si life-coach
În cursul de comunicare sunt transformări importante pe care avem binecuvântarea să le facem de bună voie și bineînțeles că vin cu tooot felul de reacții. Dar experientă mea este că pe zi ce trece mă simt mai bine în pielea mea și pot să spun că mă simt cum nu m-am simțit niciodată! Andreea pe care eu la fel ca tine o admir și o iubesc și care, pentru mine a reușit să face ceea ce credeam că este imposibil să facă cineva, să vorbesc Live în fața camerei în față a 200 de persoane și numai ea este de vină!!! Te iubesc, te iubesc Andreea, va iubesc!!!
Anne Marie Teodorescu
Te imbratisez cu drag!❤️😘🤗 Andreea Iulia Manolica tu esti un inger venit pe pamant si ai menirea de a ajuta oamenii sa-si atinga potentialul! E adevarat ca nu toti oamenii inteleg asta... Marturisesc ca dupa cursurile in care am fost ghidata de tine au inceput sa apara schimbari frumoase si spectaculoase in viata mea.Iti multumesc si te imbratisez cu drag!
Claudia Moldovan

Arta de cultiva relații durabile prin comunicare

Construiește relații, dezvoltă prietenii și extinde-ți afacerile

Fii o VOCE care se aude, influențează și inspiră

Începem pe 10 MAI ora 19.45 

Cum se desfășoară cursul online?

Cursul Cum să comunici cu impact si să te conectezi eficient cu cei din jur durează 6 Săptămâni și este împărțit în 6 Webinarii LIVE.

Voi ține aceste Sesiuni Online pe un Grup Privat de Facebook, unde ne vom întâlni o dată pe săptămână și vom trece la treabă.

Ne vom întâlni o dată pe săptămână și in acest grup te voi învăța cum să prinzi curaj si sa devii natural și încrezător in comunicare si asta te ajuta sa faci o diernta in viata ta si in viat celor din jurul tau. Îți voi da exerciții practice care te vor ajuta sa inveti sa comunici eficient și vei primi teme săptămânale prin care aplici tot ce înveți.Eu voi fi mereu activ pe grup ca să-ți ofer feedback constructiv și să te ajut cu sfaturi și idei care iti vor imbunatati comunicarea.

IMPORTANT: fiecare Webinar LIVE va fi înregistrat și urcat pe o platformă online. Astfel, vei fi mereu la curent cu materia cursului, chiar dacă nu vei putea participa LIVE într-o anumită săptămână.

Per total, sunt 6 săptămâni în care înveți secretele comunicarii si cum să fii autentic și convingător în relatiile tale private si profesionale. 6 săptămâni în care depășești teama de a comunica și in care vei reusi sa faci parte din tagma oamenilor care IUBESC COMUNICAREA si care ii Inspira si pe altii sa comunice mai bine.

Ce vom face în fiecare modul al cursului?

Modulul 1: Cum te conectezi prin comunicare cu oamenii apropiați sau necunoscuți

 • Care sunt piedicile în calea relaționării și comunicării și cum le depășim?
 • Află cele 3 chei secrete ale conectării eficiente și construiește relații durabile.
 • Exercițiu practic de conectare cu oamenii necunoscuți.
 • Exercițiu practic de conectare sau reconectare cu oameni cunoscuți dar cu care nu comunici eficient.

Modulul 2: Cum gestionez nodul în gât și frica de spune ce doresc? Care este stilul tău și ce te definește?

 • Ce este teama de a vorbi și cum te controlează?
 • Exercițiu practic de depășire a fricii de a vorbi.
 • Învață cum să te folosești de puterea poveștilor personale sau inspiraționale.
 • Află avantajele și dezavantajele stilului conversațional și motivațional.

Modulul 3: Structura eficientă a unui mesaj. Cum țin minte ce vreau să spun?

 • Ce înseamnă un discurs și cum se construiesc mesajele și discursurile?
 •  Cum îmi exprim clar ideile?
 • Ce înseamnă o structura eficientă a unui mesaj?
 • Tonalitatea și limbajul corpului.

Modulul 4: Arta persuasiunii

 • Afli care sunt secretele prin care poți ajunge să mergi la sigur cu mesajul tău.
 • Care sunt cele trei instrumente magice de care marii comunicatori țin seama?

Modulul 5: Cum ajungi să transmiți mesaje care merg la inima interlocutorului și demne de reținut?

 • Descifrează limbajul celuilalt și vorbește pe înțelesul lui.
 • Ce obțin când pun interlocutorul pe primul loc și cum aplic principiul liftului in comunicare?
 • Ce fac când simt că “vorbesc cu pereții”sau că “ interlocutorul vorbește chineză și eu română”?
 •  Exercițiu practic.

Modulul 6: Integrare și celebrare. Cum comunic în mediul online?

 • Considerente practice. Sesiuni pe zoom si webinarjam.
 • Creare cont si programări sesiuni mastermind.
 • Acordarea diplomelor.

15 Motive să te Înscrii la Curs

1.Înveți cum să folosești emoțiile în favoarea ta și nu în defavoarea ta, indiferent de subiect.

2 .Afli cum să treci peste teama de expunere, de critică sau de batjocură.

3. Îți arăt cum să te folosești de postură și tonalitate , să devii mai plăcut și să ai mai multă influență atunci când comunici.

4.Înțelegi ce fac de fapt marii comunicatori și de ce sunt apreciați de public și ies în evidență.

5. Înțelegi ce înseamnă un discurs și cum să construiesți unul de succes.

6. Ai acces la ghidarea mea timp de 6 săptămâni și îți voi da feedback în fiecare săptămână, că să știi ce faci bine și ce poți îmbunătăți.

7.În fiecare săptămână din curs filmezi video-uri diferite în stil și scop, care te ajută să vorbești din ce în ce mai bine în fața camerei.

8.Primești tehnici din hipnoză conversațională,  coaching și NLP prin care poți transmite emoție și poți vorbi cu pasiune despre ideile tale.

9.Faci cursul online, din confortul casei tale și la un preţ accesibil.

10.Ai acces pe viață la toate materialele din curs și la Grupul de Facebook.

11.Dacă nu ești mulțumit de curs, primești toți banii înapoi. Garanția Money-Back este valabilă 21 zile de când începe cursul.

12.Inveți cum să prinzi curaj și să comunici și să te înregistrezi și la finalul căruia poți avea deja construite video-uri de promovare pe care le poți urca pe facebook,  youtube sau pe orice canal de comunicare.

13. Vei primi diplomă MAXWELL SPEAKERS la final de curs.

14. Cunoști o mulțime de oameni pasionați de creștere și dezvoltare personală cu care vei lega prietenii de o viață și cu care te vei conecta ca și cu o nouă familie.

15. Vei primi o sesiune bonus REGRESIE pentru a deveni un vorbitor de succes.

Arta de cultiva relații durabile prin comunicare

Construiește relații, dezvoltă prietenii și extinde-ți afacerile

Fii o VOCE care se aude, influențează și inspiră

Începem pe 10 MAI ora 19.45 

Arta de a cultiva relații durabile nu este un curs oarecare ci o călătorie miraculoasă la capătul căreia vei află că ești o cu totul și cu totul altă persoană.

6 Webinarii LIVE de câte 2 ore fiecare

Acolo vor avea loc toate Webinariile din curs, la care vei participa alături de mine și de ceilalți cursanți.
Nu va trebui să instalezi vreun program ca să participi la Webinarii. Ci doar să fii online și să le urmărești de pe laptop sau de pe telefon.

Dacă nu vei putea participa LIVE la vreun Webinar, te vei putea uita la înregistrarea sa completă.

Platforma pe care se află cursul

Înregistrez fiecare Webinar în parte, iar mai apoi pun înregistrarea lui pe o platformă online.

Pe platforma asta vei găsi toate înregistrările, la care vei avea acces 24 din 24. Așa mă asigur ca beneficiezi la maxim de acest curs.

Săptămânal  vei găsi exercițiile și temele tale din acea săptămână, explicate pas cu pas.

Educație prin joacă

Structura este gândită în așa fel încât vei fi recompensat cu puncte virtuale după fiecare temă pe care o faci.

Punctajul se adună săptămână de săptămână, iar la final poți primi chiar și o recompensă. Afli în curs despre ce recompensă este vorba.

Te alături unei comunități frumoase

Alături de tine vor fi zeci de alți antreprenori, freelanceri, traineri, psihologi și experți în diferite domenii, care vor învăța același lucru ca și tine.

Vor fi colegii tăi de curs, la care vei avea acces non-stop pe Grupul Privat de Facebook.

Vorbim de oameni cu experiență bogată în domeniile lor, de la care ai ce învăța.

Veți putea schimba idei de video-uri, feedback-uri, diferite abordări pe cameră și poate chiar face business împreună.

Primești 2 Bonusuri Super Practice

Bonus #1Tutorial Video — Cum să fac un video simplu și rapid folosind 3 metode

Transformând un fișier audio în video.

Transformând un text în video.

Transformând un powerpoint într-un video.

Vom folosi ceva gratuit, astfel încât să înveți lucrurile de bază.

Bonus #2 HIPNOZA PENTRU ELIMINAREA TRACULUI ȘI PENTRU A VORBI CU USURINȚĂ ÎN PUBLIC

Primești și o diplomă de absolvire MAXWELL SPEAKER

Odată cu încheierea cursului primești și o diplomă MAXWELL SPEAKER care atestă că ai participat o lună de zile la clubul de comunicare Maxwell Speaker .

O poți atașa la CV sau în portofoliu, o poți posta pe Facebook — sigur va fi apreciată de prietenii tăi — sau o poți prezenta la job, pentru recunoașterea ambiției și perseverenței tale.

Arta de cultiva relații durabile prin comunicare

Construiește relații, dezvoltă prietenii și extinde-ți afacerile

Fii o VOCE care se aude, influențează și inspiră

Începem pe 10 MAI ora 19.45 

Nu ești mulțumit de curs? Primești toți banii înapoi.

Dacă te înscrii la curs şi nu eşti mulţumit de informațiile din el, trebuie doar să-mi spui și primești toți banii înapoi.

Ai această garanție timp de 21 zile din ziua în care începem cursul. Și ți-o ofer pentru că vreau ca totul să fie pe măsura așteptărilor tale.

Vreau să ai parte de un curs în care înveți cum să fii mereu natural și încrezător în fața camerei de filmat. Un curs în care înveți cum să fii relaxat, carismatic și convingător în toate video-urile tale.

Ăsta este țelul meu și îți ofer garanția de față ca să scot orice risc din ecuație.

Răspunsuri la întrebările tale

Momentan, prețul cursului este doar 420 de ron. Asta pentru că suntem la începutul campaniei și vreau să răsplătesc primii înscriși. După asta prețul va crește la valoarea lui integrală, care este de 610 de ron.

Da. Există opțiunea să plătești în 2 rate de câte 230 lei.Prima rată o achiţi în momentul înscrierii, iar a doua trebuie achitată la interval de o lună.

Daca ai mai facut cursul poti repeta platind 300 de ron.

Poți plăti cursul și cu cardul, și prin transfer bancar.

Cursul începe luni,10 mai , și durează 6 săptămâni.Primul Webinar LIVE va avea loc tot luni 10 mai, de la ora 19:30.Mai apoi, continuăm Webinariile în fiecare luni, de la ora 19:30

Nu e nici o problemă ai acces la toate înregistrările. Îți recomand totuși să participi LIVE, deoarece asa vei avea cele mai bune rezultate in comunicare si imi vei putea pune întrebări în direct, la care să răspund pe loc.

Dacă încep cursul şi consideri că în primele 21 zile nu ai primit ce ți-am promis, trebuie doar să-mi spui și primești toți banii înapoi.E un proces simplu, fără complicații sau întrebări stânjenitoare.

Vei avea mereu acces la grup, chiar și după ce se încheie cursul.

Materialele pe care le primești în cele 6 săptămâni + înregistrările webinariilor LIVE sunt ale tale pe viață. Le poti accesa oricand doresti.

Prin completarea formularului de mai sus ești de acord sa fi contactat prin email cu informații utile sau promoționale despre programele online ale Andreei Manolică

Arta de cultiva relații durabile prin comunicare

Începem pe 10 MAI ora 19.45 

Construiește relații, dezvoltă prietenii și extinde-ți afacerile

Fii o VOCE care se aude, influențează și inspiră

Days
Hours
Minutes
Seconds
Scroll to Top