ANDREEA IULIA MANOLICĂ –Facilitator TRE®
TRAUMA & TENSION RELEASE

Trainer Formator si Coach Holistic

Am ghidat sute de oameni să își asume povestea vieții, sa depasesca trecutul toxic si sa traiasca in prezent

 

VINDECA-TI RANILE SI SUFERINTELE
DIN COPILARIE

CURS EXPERENTIAL de 8 saptamani in care primesti cele 6 chei prin care recuperezi puterea interioara si curajul de a fi TU. 

 Elibereaza-te din lanturile trecutului toxic si traieste in prezent.

Da mai departe pentru  RESTART la VINDECARE 

 

Traim de mici copii intr-un mediu toxic, intr-o lume plina de violenta, agresiune, negjijenta fizica si emotionala, intr-o societate in care divorturile, certurile in familie, stresul cronic sunt omniprezente. 

Fiecare dintre noi traim suntem implicati, la un moment dat, intr-o situatie dramatica, iar aceasta situatie este inregistrata fidel de catre subconstientul nostru, de corpul nostru.

Cand trauma nu a fost procesata in intregime, ea este inmagazinata in corp sub forma de tensiune musculara si rigiditate urmata de  durerea fizica si disfunctii care devin cronice si se transforma, ultreior, in boli. Trauma devine captiva in corp  impresiile noastre sunt blocate in perceptii din trecut.

Cele trei parti pricipale  ale creierului sunt afectate deopotriva.

Uneori, trauma se exprima sub forma impulsului “lupta sau fugi”, uneori prin “inghetare, “blocaj total si incapacitatea de a te mai angaja in momentul prezent. In traducere libera, ajungi sa traiesti tot timpul in trecut si nu mai poti avea o viata reala.

 Rulezi mereu aceleasi programe toxice cu efecte drastice asupra emotiilor, comportamentelor si,in final, asupra rezultatelor pe care le ai in viata.

 

Cu totii avem suferinte si rani din copilarie cauzate de:

 • pierderi suferite la nivel emotional sau financiar
 • schimbarilor intervenite in viata noastra pe care nu le putem accepta
 • starii de sanatate precara
 • neglijenta fizica si emotionala din copilarie
 • abuzurile fizice, psihice, emotionale din copilarie 
 • dezamagirile in relatii
 • incapacitatea de asumare a responsabilitatii si de luare a deciziilor
 • neglijenta fizica si emotionala 
 • lipsire de libertate
 • dependenta de diferite substante sau activitati

Suferintele si ranile din copilarie răman scrise în corpul tău, cu litere de foc

Până la vârsta de 9 ani, am cunoscut agresiunea si nedreptatea în detaliu: la nivel psihic, la nivel fizic, la nivel sexual.

Am fost bătută sistematic. Credeam, intodeauna, ca este vina mea. Luam si nota 9, când aș fi putut lua, intodeauna, nota 10. Eram medaliată cu argint la sărituri în apă, când aș fi putut să aduc acasă singurul lucru care dovedea valoarea: medalia de aur.

Dar violenta si agresiunea n-au fost nimic pe langa respingere si abandon.

Aveam 8 ani cand Mama mi-a cerut sa plec din casă la ora 11 noaptea.
Imagineaza-ti un copil iesind pe usa cu doua pungi de plastic imense, pline cu haine. Imagineaza-ti durere pura pe care am simtit-o iesind in noapte, rugandu-ma sa prind ultima masina, ce ma putea duce la Tata. 

Despărțirea de Mama, a fost durere atroce. Esenta pura a durerii sufletesti pe care-o simti in inima dar si in muschi si in oase. 
Durere atroce. Moarte în spirit si înghet în corp. Sunt sigura ca inima a incetat sa bata ca inainte.
Fiece pas pe care l-am făcut spre Tata, m-a costat bucăți de carne și de suflet rămase împrăștiate prin Drumul Taberei și zeci de ani m-am întrebat: 

Tu scumpa Mama, fiinta suprema, iubirea mea dintai. Cu ce-am gresit, de nu ma vrei ? 
In ani de terapii si vindecari in lumea intreaga acesta a fost trauma pe care am regasit-o mereu, mereu…
Mama, Maestra mea, ce m-a învățat DUREREA, RESPINGEREA și ABANDONUL, de copila. Dar, acum stiu ca imi daduse si ea, ce-i daruise mama ei. Nimic mai mult.
8 ani si ora 11 noaptea. O noapte neagră a sufletului meu, ce a durat, de fapt, până la 23 de ani.

AM TRĂIT CA UN ROBOT CU OBSESIA BOLNAVĂ DE A SATISFACE NEVOILE CELOR DIN JURUL MEU ȘI DE A DOVEDI CE FATĂ BUNĂ SUNT.

Voiam să mă asigur că toți sunt mulțumiți de mine. Credeam că nimeni nu ma va mai respinge daca sunt fată bună. Ca nimeni nu ma va mai rani: fizic sau emotional.

La 7 ani a venit “premiul suprem”. Agresiune sexuala.

Mai greu de suportat decât agresiunea sexuală în sine a fost TEROAREA PSIHICĂ ce a urmat. Cosmaruri, controale medicale, umilințe, rușine maximă, vinovăție, dezgust și neputință.  Privirea lor și acuzațiile: Puteai să fugi!    Puteai să țipi!     Puteai să faci ceva!  

Apoi, desigur interdicția de a povesti cuiva, căci: “rufele murdare se spală în familie”, „secretele le iei cu tine în mormânt”.

Noi, copiii agresați, am fost victime fără apărare, fără să știm.

Am fost arătați cu degetul ca fiind vinovați și noi i-am crezut pe părinții noștrii. Iubirea pentru ei era prea  puternică pentru a le mai putea pune la îndoială spusele. 

Am ajuns să credem că suntem RĂI. Că suntem VINOVAȚI. Că suntem DEFECTI și că NU MERITĂM IUBIREA. E imposibil sa te mai poti iubi pe tine. Sa te mai accepti, cand vezi cata dezamagire semeni in ceilalti.

ESTE MOMENTUL SA NE RIDICAM SI SA RENASTEM DIN PROPRIA CENUSA. SA NE OFERIM IUBIREA.

Mi-a luat peste 35 de ani sa scot toate acuzatiile din mintea mea si sa vindec rusinea, vinovatia si teroarea din corpul meu.

Cum iti poti vindeca fricile, ranile si suferintele din copilarie?
Am creat o metoda UNICA prin care poti da RESTART la VINDECARE intr-un program de 8 saptamani. Totul se desfasoara ONLINE. Te ghidez direct in fiecare zi si ne vedem saptamanal intr-un live pe zoom

Urmatoarea editie va incepe pe data de 20 octombrie ora 20.00

Mai jos ai harta cu cei 6 piloni prin care poți să recapeți increderea in tine si in ceilalți, să fii relaxat și sa te eliberezi de trecutul toxic

Ne vom intalni saptamanal in cadrul unei seminar online, care va dura in jur de 90 minute. Acest seminar VA RAMANE INREGISTRAT si il vei putea revedea ORICAND

Cand incepe cursul ?

Cuprinsul cursului interactiv de 8 saptamani care va incepe pe 20 octombrie 2021

Săptămâna 1 – Ronectarea la matricea emotionala. Hormonii stresului- activare si dezactivare.Vindecare prin vulnerabilizarea. Particularitatile agresiunilor si abuzurilor sexuale.

  • CUM supravietuim traumei din copilarie?.Mecanismul de activare a butoanelor PERICOL/ PANICA/STRESS. Solutii de dezactivare.
  • Vom intelege cum funcționeaza cele trei creiere și vom vorbi despre cele 6 nevoi umane si despre cum de conduc ele viata. 
  • Vom afla care sunt hormonii chimici care se elibereaza in timpul unui eveniment traumatizant 
  • Exercitii si instrumente practice de procesare si transformare a emoțiilor toxice care ne țin în cușca emoțională și ne impiedica să acționăm.
  • Recuperarea permisiunii de a simti si armonizarea organelor interne.

Săptămâna 2 – Vindecarea  copilului  interior și alinarea suferințelor, fricilor si ranilor lui. 

  • Cele 5+1 răni: rana de abandon, rana de trădare, rana de umilință, rana de respingere, rana de trădare si RANA SEXUALA . 
  • Vom învăța o tehnică simplă prin care ne putem întâlni cu copilul interior și vom afla cum putem recupera calitățile copilului pierdute sau blocate în momentele traumatizante din copilărie.
  • Vindecarea copilului interior. Recuperarea si integrarea aspectelor ratacite/ pierdute ale acestuia.
  • Modalitati de gestionare a starilor de neliniste, ingrijorarea 
  • Trusa de tehnici pentru gestionarea atacurilor de panica. 
  • Cum lucrez sa ma vindec in cazul abuzului sexual in timpul copilariei.

Săptămâna 3 – Iubirea de sine/Acceptarea/ Iertarea. 

  • Care sunt cheile IUBIRII DE SINE 
  • Vom invata concret PRACTICAM IUBIRii  DE SINE si cum sa adormim sabotorul interior
  • Vom afla care sunt limbajele de iubire si cum poti sa comunici cu usurinta nevoile si dorintele tale
  • Vom vorbi despre protecțiile corpului și felul în care acestea ne modelează comportamentul
  • Vom discuta despre combustibilul excelenței: energia corpului și despre modalități simple prin care putem să ne menținem un nivel crescut de vitalitate
  • Practica CONEXIUNE MINTE-INIMA .Meditatia pentru vindecare inimii 
  • CUM SE FACE concret si eficient PROCEDURA DE IERTARE 

Săptămâna 4 – Vindecarea relatiei cu mama și solutii pentru iesirea din tiparele pe care ni le-au transmis.Tiparul ranii sexuale in familie. 

  • Vom vorbi despre convingerile toxice transmise de mama noastra și impactul lor în viața de adult. 
  • Solutii practice pentru a evita influența si intervenția nedorita sau nebenefica a mamei in viata noastră și stabilirea unor noi repere si modele pe care sa le urmăm pentru a vindeca relatia cu mama 
  • Vom vedea care este mecanismul care ne ține captive în relații în care nu avem parte de apreciere, iubire și respect și vom discuta despre motivele pentru care stam in tipare toxice
  • Practica si meditatie de vindecare a ranii materne si intelegerea ARHETIPULUI MAMEI 
 • Săptămâna 5– Vindecarea relatiei cu tata. 

 • Convingerile toxice transmise de tatal nostru  și impactul lor în viața de adult. Ne place sau nu, preluăm de tatal nostru convingeri despre relatii, bani, casnicie, despre  sexualitate si despre cum AR TREBUI SA FIE SAU SA NU FIE O FEMEIE, despre ce ar trebui sa faca sau sa nu faca o femeie
 • Vom vedea care este mecanismul care ne ține captive în relații în care nu avem parte de apreciere, iubire și respect și vom discuta despre motivele pentru care stam in tipare toxice
 • Practica si meditatie de vindecare a ranii paterne 
 • MEDITATIE DE VINDECARE A ARHETIPULUI SABOTORUL INTERIOR –programele nu merit iubirea, nu sunt suficient de bun, sunt inutil,nu merit aprecierea

Săptămâna 6 – Recadrarea și rescrierea poveștii personale.Trauma transgenerationala in familie. Cum rezolvam traumele care ni s-au transmis din arbore- inclusiv abuzul sexual 

  • Vom  vedea care sunt tehnicile de transformare a energiei traumei in energie de vindecare.
  • Vom afla că de multe ori problemele pe care le avem nu sunt ale noastre ci ale parinților noștri sau chiar au ajuns la noi de la alte generații din arborele noastre genealogice si ca, adesea, ceea ce nu au constientizat sau lucrat părintii, copilul preia și duce mai departe. Asadar, avem o datorie sacră față de copiii nostrii sa ne rezolvam singuri problemele, nu să-i lăsam pe ei să ni le poarte.
  • Vom vorbi despre iesirea din triunghiul dramei : VICTIMA -SALVATOR -ABUZATOR și despre căt ne costa jucarea acestor roluri toxice si cum putem iesi din el.
  • Tipare comportamentale ale arhetipurileor  PERFECTIONIST/SALVATOR / PERSECUTOR/ VICTIMA/ REBEL/ si exercitii practice de iesire din aspectele de umbra ale  ARHETIPURILOR 

Săptămâna 7– Vindecarea perioadei intrauterine prin procedura regresiei . Integrarea cursului .Palmingul ca si metoda rapida de armonizare si vindecare .

   

Saptamana 8 –  Recapitulare, celebrare. Modalitati prin care poti continua vindecarea si dupa acest curs.

 • VINDECAREA PERIOADEI INTRAUTERINE
 • TRAUMA RELEASE – Proces de eliberarea a tensiunilor, stresului si traumelor din corp
 • Regresia Hipnotica si procesarea chisturilor emotionale.
 • Tehnici de respiratie vindecatoare.
 • IEMT – procesul de vindecare a traumelor prin miscarea ochilor 
 • Purificarea subconstientului de convingeri nebenefice si inlocuirea lor cu credinte pozitive.
 • PROCEDURA de integrare a pierderii unei fiinte dragi -DOLIUL PSIHOLOGIC
  

Asadar, timp de 8 săptămâni, vom face împreună o călătorie în care îți voi da metodele prin care am reușit să reduc efectele traumelor din trecut și să trăiesc o viață plină de vinovăție, frică, însingurare și durere la o viață trăită cu bucurie!

“Aruncă-te in curs” și îți vor creste aripi 

TRAUMELE DIN COPILĂRIE SE TRATEAZĂ CU IUBIRE!
Avem nevoie de un alt suflet cu care să împărtășim ce am trăit.

Când vrei, cu orice preț, să îi mulțumești pe ceilalți, nu-ți poți permite odihna.
Nu-ți poți permite să fii tu.Nu-ți poți permite să spui NU.

Dacă noi nu vorbim despre traumele noastre, corpul nostru o va face pentru noi. Acum 5 ani, corpul meu a cedat. M-a pus la pat și în imposibilitatea de a sta pe scaun, în picioare, pe fața sau spatele corpului. Și asta a fost salvarea mea. Am fost OBLIGATĂ SĂ MĂ OPRESC DIN GOANA , să caut drumul către mine.

După luni de zile de terapii medicale fără efect, am reușit într-o singura ședință de 60 minute să scap de durere în proporție de peste 50%. Au urmat cinci ani de zile în care am testat zeci de metode de care am auzit că ar ajuta să prelucrezi și să procesezi agresiunile care te blochează. Am să le împărtășesc pe toate și cu tine.

Lucrez, la rândul meu, cu oamenii. Povestea mea inspiră. Programele mele Vindecare a Ranilor si Suferintelor din Copilarie, de Feminitate, de Integrare a Fricii, de Comunicare, de Meditatii de activare a capacitatii de autovindecare au functionat si  funcționează pentru sute de oameni. Am trăit expriente traumatizante dar am reusit să ies din propria poveste si sa imi scriu o viata plina de bucurie. Sunt dovada vie că poți renaște din propria cenușă. 

De ce să zaci, răpus de un trecut pe care nu îl poți schimba, când ai SOLUȚIA?

Pretul de lista al cursului este de 690 de lei si ai bonusuri in valoare de 649 de lei. Profita de reducere.

AI BONUSURI IN VALOARE DE 649 LEI

AI BONUSURI IN VALOARE DE 649 lei

Despre Andreea Manolică

Eu pot fi pentru tine un ghid și un prieten care să te ajute să reușești în asta!

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate  

Am inspirat sute de persoane să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a trai.Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

 • Sunt coach certificat Tony Robbins-Cloe Madanes
 • Sunt coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
 • Coach certificat ICDE, formatori Grațian Sonu, Daniel Zărnescu și Marius Simion
 • Sunt specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii
 • Trainer – cursuri de comunicare, cursuri de feminitate, curs de fundamente ale  dezvoltarii personale si cursuri de eliberare emotionala
 • Practicant Hipnoză – diplomă de la Asociația Română de Hipnoză
 • Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2

AI BONUSURI IN VALOARE DE 649 LEI

AI BONUSURI IN VALOARE DE 649 lei

Ce BENEFICII obții de pe urma programului:

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program:

 • Inveti sa comunici mai bine cu partenerul tau si cu copiii tai
 • Incetezi să mai simți presiune, amenințare, tensiune în preajma oamenilor si incepi sa te simti in siguranta 
 • Găsești puterea să te eliberezi de persoanele toxice din viața ta
 • Înveți să spui NU fără să te simți vinovat și să nu suferi când ești refuzat sau respins
 • Îți oferi odihna si relaxarea 
 • Inveti cum sa practici iubirea de sine 
 • Vei stii exact ce sa faci ca sa imbunatatesti relatia cu parintii tai si cum sa lucrezi ca sa vindeci rana materna si paterna
 • PRACTICA IUBIRII DE SINE 
 • Vei avea un set de exercitii cu ajutorul carora sa iti ridici armonizezi energia si sa iti cresti energia vitala 
 • Vei obtine RELAXARE PROFUNDA 
 • VEI IMBUNATATII CALITATEA SOMNULUI 
 • VEI SCAPA DE DURERI MUSCULARE SI DURERI DE OASE
 • VEI STII CUM SA GESTIONEZI STARILE DE ANXIETATE 
 • VEI PUTEA GESTIONA ATACURILE DE PANICA cu ajutorul setului de 3 tehnici  

VALOARE TOTALA a cursului este de 1239 RON - platesti 590 lei doar azi

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi oferi și o serie de bonusuri valoroase

BONUSURI IN VALOARE TOTALA DE 649 RON

Acces la grup de Facebook – grup de suport și susținere. Materiale bonus în format pdf și video

 
 

Grupul este o comunitate de oameni care au interese, nevoi și suferințe asemănătoare cu ale tale si acre isi doresc ca si tine vindecarea. Această comunitate constituie un suport de valoare atât în timpul cursului cât și după curs. Aici vei primi materiale bonus și sprijin de la celelalte participante. 

O NOUĂ FAMILIE PE VIAȚĂ

Aici este un imens cerc de iubire, încredere și acceptare, pentru că suntem fiinte  unite prin aceleași traume și suferințe și ne înțelegem unii pe altii. Aici vei găsi inspiratie, vei găsi persoane care au trecut prin situații similare și au reușit să le depășescă. Și asta îți va da putere și credință că se poate și pentru tine. Așadar, în acest grup: primești toate materialele și informațiile, devii parte a unei comunități cu interese și valori asemănătoare, găsești o nouă familie care te acceptă și te iubește așa cum ești, fără să te acuze de defecte, pete, vicii.

Programul de 12 Meditatii Calea catre tine si puterea ta interioara 

 

 

1. Recunostinta de dimineata 

2. Recunostinta de seara.  

3. Meditatie pentru cresterea increderii in sine

4. Meditatie pentru eliminarea convingerilor negative si inlocuirea lor cu convingeri pozitive   

5. Meditatie pentru invocarea iubirii neconditionate 

6. Meditatie pentru Iertare (inclusiv pentru rezolvarea unei situatii conflictuale cu o persoana) 

7. Meditatie pentru vindecarea copilului interior

8. Meditatie pentru eliminarea autosabotarii si a amanarii

9. Meditatie pentru eliminarea convingerilor negative legate de bani si implementarea unor convingeri benefice

10. Meditatie pentru reducerea anxietatii si atacurilor de panica si imbunatatirea sanatatii

 11.Meditatia compasiunii

12. Meditatie pentru ameliorarea durerii sufletesti cauzate de pierderea unei persoane dragi

BONUS in valoare 250 lei

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului
Platesti 590 de lei si pasesti pe drumul vindecării.

Garanție 100 % – Risc 0.

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Sunt foarte sigură că vei fi extrem de încântat de această minunată călătorie spre tine.

Dacă la finalul acestei călătorii experențiale, efectuând toate taskurile și participând la toate sesiunile, vei considera că nu există nicio îmbunătățire, nicio evoluție în dezvoltarea ta personală – îți voi returna banii înapoi, fără niciun comentariu.

După cum vezi, eu am încredere in tine. Tu trebuie să faci doar pasul:   

ÎNSCRIE-TE ÎN CURSA PENTRU REGĂSIRE ȘI RENAȘTERE! 

RENAȘTE DIN PROPRIA CENUȘA

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

VEI PIERDE OCAZIA DE A TRĂI VIAȚA DIN TOATĂ INIMA ȘI DE A CONECTA CU BUCURIA SI A ACCESA POTENTIALUL TAU NEEXPLORAT
 • vei trăi în continuare legată de lanțurile trecutului toxic și lipsit de libertate,
 • nu vei afla și nici cunoaște persoana minunata care ești TU sub toate protecțiile pe care le-ai construit din suferință,
 • vei pierde ocazia de a te conecta cu corpul tau si cu emotiile tale
 • vei pierde posibilitatea de a fi parte dintr-o mare familie plină de iubire și înțelegere,
 • iți va fi greu să ieși din situațiile toxice din viața ta, fie că vorbim de job sau relații 

🌞 TESTIMONIALE 🌞

"Prin acest curs simt că m-am născut a doua oară. Până să încep acest curs am avut o viață, o viziune și perspectiva diferită despre mine, și după acest curs minunat sunt: - copilul interior care nu mai suferă din cauza unui tată alcoolic, ci un tată care a avut o rană de suferință foarte mare și care mă iubit și crescut așa cum a putut și știut; - un copil interior care nu mai are frica de respingere, frica de abandon, frica de singurătate; - am înțeles toate lectiile și experiențele trăite din trecut și până în prezent prin prisma tiparelor de víctimă, de salvator și cel mai important pentru mine, cel de dominator, pentru că am înțeles de unde am avut atât de mult obsesia de a controla orice moment, situație și persoană din viața mea, și faptul cum acest lucru de-a lungul timpului mi-a provocat o depresie foarte mare din care că niciodată o data nu am mai reușit prin propriile forțe să mă ridic singura. Acest curs minunat m-a ajutat sa să mă vindec de toate convingerile toxice din trecut și să le găsesc o explicație. M-a ajutat să văd adevărul prin ochi mei datorita traumelor și lecțiilor experimentate. Am învățat să iau decizii zilnice, să realizez ceea ce îmi propun și să fiu constantă. Am inceput să-mi recapăt încrederea deplină în virtuțile și capacitatea mea de a face față oricărei persoane și situații. Am învățat să iert, și să mă iert, să nu judec sau să mă judec, să nu critic sau să mă critic, să las la o parte resentimentele fata de orice persoană și situație; și am învățat să mă observ, să conștientizez comportamentele neadecvate ale mele și să le accept așa cum sunt și să le rectific în măsura și ritmul meu. M-am regăsit pe mine însămi, copilul meu interior, sinele meu suprem prin conexiunea infinită a iubirii și dragostei care există în mine și era blocată datorita suferințelor reprimite de-a lungul anilor, să mă iubesc și accept așa cum sunt. M-a ajutat să-mi regăsesc pasiunea pentru contabilitate pe care o aveam blocată datorită lipsei de autostimă pe care o aveam. M-a ajutat să-mi regăsesc identitatea în numele meu, să o iubesc și respect pe Raluca pe care nu o mai cunoșteam, să o valorez pe Georgiana și să o accept pe Lola, noua mea identitate. Cel mai important lucru este faptul că am reușit să las trecutul la o parte, să nu privesc spre viitor, ci sa trăiesc în prezent, am învățat să mă bucur și să fiu fericita de fiecare moment din zi, de a vedea mereu partea bună a situației, persoanele care sunt in viața mea și să fiu recunoscătoare pentru orice lui Dumnezeu, Universului și Pământului. Mulțumesc cu recunoștință Andreea Iulia Manolica"
Raluca Ifrim
contabila
Constanta D "Acest curs pentru mine a fost revelator, încatator si vindecator. A fost o cărare mai scurta catre copila Constanta care usor-usor i s-a limpezit si usurat sufletul, iar femeii Constanta i s-au usurat umerii si si-a descoperit puterea si valoarea. Am învatat ca recunostinta, blandetea, pacea, visele si gandurile care insotesc iubirea sunt ‘combustibil’ pentru o viata traita frumos in prezent. Am invatat ca trecutul este pretios pt mine si sa accept consecintele lui cu respect si dragoste. Iti sunt recunoscatoare tie Andreea Iulia Manolica pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru ca m-ai însotit in intreaga calatorie cu sufletul si cu vocea ta blanda pentru a ma bucura eu acum, de vindecarea spiritului, corpului si inimii. 🙏🏽🤗❤️🙏🏽🤗🤗
Constanta D
Adina Capota "Este un curs care schimba viata. Il recomand oricui este interesat pentru vindecare si de o crestere personala semnificativa. Este transformator m-a ajutat sa ma redescopar. Am invatat sa dau valoare interactiunii cu mine. Vreau sa multumesc pentru tot ceea ce ai facut si prezentarea acestei transformari exceptionale. Este unul dintre lucrurile pe care le-am făcut, nu doar la nivel personal, ci si la nivel profesional. Namaste 🙏 Te iubesc ❤"
Adina Capota
Buna, eu sunt Corina si vreau sa va povestesc cam ce a insemnat pentru mine participarea la cursul Andreei de Vindecarea Traumelor. Practic, acum 7 saptamani a inceput pentru mine calatoria vindecarii mele, a redescoperirii mele cum imi place sa ii zic, a noii mele vieti. Daca ar fi sa o caracterizez pe Corina cea de dinainte de cursul Andreei as spune multa, multa rusine. Mi-era rusine sa ma arat asa cum sunt, consideram ca lumea va rade de mine, ma va critica, ma va judeca daca voi face acest lucru. Multa vinovatie, ma simteam vinovata pentru absolut orice dar mai ales ma simteam vinovata pentru relatia defectuoasa a parintilor mei. Neputinta, consideram ca doar altii pot, doar altii reusesc in viata si ca eu nu sunt in stare. Multa frica, frica de a spune ceea ce simt, de a ma exprima asa cum sunt, frica de a spune si ce ma deranjeaza si mai ales frica de conflict, il evitam pe cat posibil. Primul pas spre vindecarea mea si cel mai greu a fost momentul in care am lasat toate mastile jos si m-am aratat asa cum sunt altor oameni.
A fost momentul cel mai eliberator pentru mine si de fapt primul pas spre vindecarea mea. A fost momentul in care am primit foarte mult sprijin si foarte multa iubire din partea celorlalte participante la curs si sincer sa va spun a fost prima oara cand am simtit iubirea adevarata din partea altor femei. Am invatat sa ma pun pe primul loc, sa ma aleg pe mine intotdeauna indiferent de ce vor zice ceilalti. Mi-am dat seama ca parerea mea conteaza si e atat de bine sa iti spui parerea si sa spui ceea ce simti si ceea ce gandesti fara sa te mai intereseze ce spune ceilalti. Am invatat sa spun si “nu” atunci cand simt asta in relatiile cu ceilalti, sa cer respect si sa impun respectul, lucru pe care inainte nu il faceam si imi era foarte greu sa il fac. Am inceput sa ma privesc cu mai multe blandete, cu mai multa caldura atunci cand ma uit in oglinda. Am inceput sa ma uit cu drag la mine si sa imi placa ceea ce vad si vreau sa spun ca in cadrul acestui curs m-am simtit cu adevarat mandra de mine, de ceea ce pot sa fac si de ceea ce sunt eu. Ceilalti ma vad mult mai sigura pe mine, mult mai stapana, mai curajoasa si mult mai determinata in ceea ce vreau sa fac. Relatia cu parintii mei s-a imbunatatit foarte mult; Daca inainte era o relatie foarte tensionata, plina de critici, de voci ridicate, de certuri si de fiecare data cand ne vedeam se intampla sa fiu nevoita sa plec asa intempestiv din cauza tututor acestor lucruri, acum parca imi e mai drag sa ii aud, sa ii vad, sa ii imbratisez si nu mai simt anxietate de fiecare data cand merg la ei, cand ii vizitez sau cand ne auzim la telefon, iar acest lucru a adus foarte multa liniste in sufletul meu. Toate aceste schimbari nu ar fi fost posibile fara sprijinul Andreei, fara ghidarea ei atat de blanda, de rabdatoare si de iubitoare. Iti multumesc tare mult Andreea ca viata mea s-a schimbat si ca,in sfarsit, pot sa ma vad pe mine cu adevarat si le multumesc tuturor participantelor care mi-au fost alaturi si de la care am avut atat de multe lucruri de invatat
Corina Raiciu
Mariana Ifrim "Pentru mine acest curs a fost ca o oaza de intelepciune am facut multe constientizari,am inteles multe lucruri si mai ales am invatat sa ma valorez eu ca persoana sa ma acept asa cum sint si sa iert.Il recomand tuturor celor care vor sa se vindece.Eu continui sa lucrez cu Andreea. Multumesc cu iubire si recunostinta Andreea Iulia Manolica 🙏pentru tot ceea ce faci pentru oameni, pentru lumina,pacea si linistea pe care eu mi le-am gasit ❤️!"
MARIANA IFRIM
Stanca Solomon "A fost un proces intens. Iar rezultatele apar chiar dacă un pic mai târziu cum a fost la mine. Și nu pentru că nu aș fi lucrat, că am lucrat cu conștiinciozitatea unui elev olimpic, zi de zi, indiferent de circumstanțele exterioare, ci pentru că traumele, bănuiesc că au fost mai profunde de cât m-am așteptat. Dar, eu văd rezultatele în sensul că nu numai că am învățat să spun NU, dar am învățat și să spun ce simt, indiferent dacă e ceva plăcut sau mai puțin plăcut, să nu mai țin emoțiile ascunse în interior și astfel să ajung să mă simt vinovată, și am învățat să las aceste emoții și să iasă la suprafață, adică am plâns în toată această perioadă cât nu am plâns în toată viața mea. Deci când lucrezi, ai încredere și ești ghidat de un om care știe ce face, chiar și la un om blocat și închis ca mine, procesul funcționează.Eu scriu zilnic, iar astăzi am simțit și diferența în modul de exprimare, în sensul că mi-am dat voie să greșesc, să nu fiu perfectă, mi-am dat voie să îmi deschid sufletul și să nu mă mai simt vinovată, mi-am dat voie să fiu eu așa cum sunt, fără niciun fel de povară. Iar acesta știu că este efectul procesului, al lucrului cu copilul interior, cu scrisorile, într-un cuvânt al cursului bine făcut și structurat care m-au făcut să conștientizez cele mai profunde dureri și suferințe pe care altfel nu reușeam să le scot la suprafață, și pentru care sunt atât de fericită și recunoscătoare că am avut șansa să îl fac. Știu că încă mai am de lucru la modul de exprimare, că, încă exprim destul de greu ce vreau să exprim, dar acesta este efectul anilor în care am stat închisă în mine, dar tot aici am învățat să mă deschid, chiar dacă sunt conștientă că mai am de lucru, și să nu mă mai critic și învinovățesc pentru asta. Deci, mulțumesc, încă odată, cu recunoștință profundă pentru schimbările care apar în viața mea."
Stanca Solomon
Lidia-Doina Ciupercescu "Pentru mine acest curs este o binecuvântare. Îmi doream de mult să cunosc un om cu mai multă experiență de viață și mai multe informații în domeniul vindecării holistice. Andreea și cursul ei au reprezentat pentru mine un moment de AHA! Cunoștințele și experiențele de acest fel apar numai atunci când suntem pregătiți să lucrăm cu noi, să ne alegem pe noi primii, să gândim cât mai des "out of the box". Vă doresc tuturor evoluție trainică și un drum plin de semnificații. Vă mulțumesc că m-ați acceptat și este o onoare pentru mine că am făcut parte din această călătorie împreună! 🥰🌈🕊️🎆🌺"
Lidia Doina Ciupercescu
logoped
Apostol Mihaela "Acest curs m a ajutat în primul rand sa fiu un alt EU total diferit și sa conștientizez de unde îmi provin traumele, suferintele si cum le pot vindeca.Mi-am schimbat modul de a gândi, de a vorbi, de a relationa.Am invatat sa iert, sa binecuvantez cu recunostinta, sa multumesc.Acum imi vad trecutul ca pe un film care ruleaza pe o scena imensă iar eu cea actuala sunt doar o spectatoare. Am invatat sa ma iubesc mai mult, sa spun NU, sa fiu mai ferma, sa înțeleg altfel oamenii , privind in adanc( nu exista oameni rai ci doar suferinzi).Am inteles de ce am atras în viata mea de adult barbati dupa tiparul tatalui, am inteles comportamentul părinților.Binecuvantez cu recunostinta ziua în care te am cunoscut.Iti mulțumesc pentru tot ce ai făcut.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰"
Mihaela Apostol
economist
Marinela Fabian "Acest curs a a fost un suport important in aceasta etapa a vietii mele, mai exact am facut pasul decisiv spre constientizare ! Prin asta, ma refer la faptul ca mi-am ingaduit mie insami sa patrund in profunzimea sufletului, ca sa inteleg ce se intampla cu adevarat si astfel, sa pot actiona in deplina cunostinta de cauza. M-a ajutat sa imi gasesc raspunsuri la intrebari „incomode” si sa privesc anumite situatii cu mai multa detasare pentru a putea gasi o solutie. Am inceput sa lucrez mai mult pe meditații acceptand astfel ca in MINE sta puterea de a face, de a schimba sau de a imbunatati lucrurile. ITI MULTUMESC CA EXISTI ❤️"
MARINELA FABIAN
Beuca Nastasia "Acest curs ma ajutat sa ii accept pe părinți fără săi mai judec. Privesc cu alți ochi trecutul . Am putut vedea și simti cât sunt de valoroasa . Îmi dau voie sa cred in vise. Acum pot asculta o persoana fără sa o intrerup și sa ii impun ca este mai bine cum zic eu. Ceilalti spun ca sunt mai liniștita . Cel mai important am învățat sa spun,NU.!!!! Mulțumesc !!🌸🌸🌸"
Beuca Anastasia
Anca Anastasescu "Cred ca am devenit Andreea Iulia Manolica addicted dupa acest curs🙂...voi continua, o vreau pe Andreea ca pe o prezenta constanta in viata mea, fara a deveni un "baston" de sprijin", dar simt ca ma va putea ajuta oricand voi strabate o etapa grea sau voi avea nevoie de un sfat, este un adevarat coach, o persoana calda, sensibila si "grabnic ajutatoare"...nu glumesc, asta e ceea ce simt acum, dupa cele 7 saptamani de curs...multumesc din tot sufletul, Andreea Iulia Manolica🙏🙏🙏❤️❤️❤️!"
Anca Anastasescu
Pentru mine acest curs a însemnat o redescoperire a ceea ce SUNT. Am căpătat mai mult curaj in a împărtăși situații de viață care m- au rănit, am constientizat că nu întotdeauna pot influența ceea ce mi se întâmplă și că tot ce am trăit a avut rostul de a mă șlefuit, de a mă întări. Câștigul cel mai mare pentru mine este că am început să îmi acord timp si atenție și că poate să spun NU oamenilor și evenimentelor pe care nu le vreau cu adevărat. Fiind pentru prima dată intr- un grup de lucru pe această temă ( vindecare) am simțit multă empatie și suport. De-a lungul acestor săptămâni de curs mi- am schimbat energia, iar cei din jurul meu au sesizat o schimbare in bine. Unii chiar m- au intrebat ce am facut ?! Nu numai interiorul meu emană mai multă lumină , dar și trupul s- a mai subțiat și este mai plin de energie. Andreea Iulia Manolica mulțumesc, asa cum ți- am mai spus, pentru autenticitate, sinceritate și profesionalism ( pentru că știu că sunt multe ore de studiu și practică în spatele a ceea ce faci ), dar cel mai mult vreau să îți mulțumesc pentru că îți pasă de fiecare dintre noi ! Sunt bucuroasă că Universul a făcut să trăiesc această experiență! Sigur voi mai relua unele dintre exerciții și voi mai reflecta asupra altora. Mi- as dori sa rămânem în contact și, de ce nu, să ne și vedem intr- o zi ! Imbratișări si experiențe claritate vă dore
ELENA PARLOAGA
Draga Andreea Iulia Manolica, Iti multumesc si sunt recunoscator pentru oportunitatea oferita de a participa la cursul de vindecare a traumelor din copilarie! Acum sase saptamani eram un om timid, confuz, rigid si fara prea multe bucurii traite autentic, colindand la intamplare pe cararile vietii, dar tu ai avut inspiratia de a demara acest curs si de a ne coopta pe calea regasirii. Gratie sufletului tau minunat si a dedicatiei cu care te-ai implicat in acest proiect ai reusit sa ma scoti cu blandete din carapace, m-ai determinat sa-mi revad copilul interior, sa-mi fac curatenie in suflet, mi-ai insuflat curajul de a-mi reface relatiile cu parintii si cu cei din jurul meu, m-ai invatat cum sa traiesc autentic reducand egoul in favoarea sufletului, m-ai ajutat sa-mi inteleg trecutul si sa-mi rescriu viitorul! Ca o adevarata mama interioara m-ai scos din intuneric si mi-ai aratat calea spre lumina, spre centrul sufletului meu, m-ai invatat ca lumea exterioara se schimba din interior, ca iubirea de sine este esentiala daca vrei sa iubesti cu adevarat, mi-ai readus increderea in sine si mi-ai data aripi.
M-ai facut sa inteleg ca nu eu sunt vinovat pentru ca altii m-au amenintat cu abandonul, ca deprinderile nocive nu au fost decat reactia mea la lipsa de iubire si ca, daca vreau sa merg mai departe trebuie sa-mi inchei socotelile cu trecutul, sa ma vulnerabilizez iesind din zona de confort si sa renunt la autosabotaj, pentru ca acum nu am de ce sa ma mai tem. Materialele primite, meditatiile, webinariile atat de intense, totul a fost minunat si nu as fi vrut sa se mai termine… dar acum stiu ca pe drumul pe care am plecat nu mai sunt singur. Am langa mine busola mea de aur (pe tine!) si o multime de oameni frumosi cu care am legat o prietenie pe viata si pe care ma pot baza oricand! Ai reusit sensei sa ne aduni in jurul tau precum discipolii isi aduna invataceii! Pentru tot ce ai facut pentru mine, pentru toti dinacest grup minunat, iti multumesc cu infinita recunostinta si iti doresc multa sanatate si puterea de a lumina cat mai multe destine! Eu te voi urma neconditionat pretutindeni!
Cucu Adrian
Experienta workshopului a fost tulburatoare. In prima ora ,am simtit sa fug din sala de durere. Destainuirile participantilor ma dureau fizic.Simteam ca nu mai pot face fata suferintelor traite de altii. Am simtit sa raman pentru ca acolo era viata reala,autentica,un mediu in care oamenii se simteau confortabil sa isi spuna cele mai adanci secrete,fara disconfortul de a o face unor straini. Destainuirile erau livrate relaxat stiind ca grupul te sustine si te vindeca.Am vazut empatie sincera in auditoriu .Apoi sentimentul de shelter m-a coplesit. Minunat grup de oameni si minunat coach. Am ras,am dansat,am plans si ne-am bucurat impreuna.” ~ Luminita Stan
Luminita Stan
Andreea Iulia Manolica, Tu ai un dar, acela de modela și transforma oamenii cu care vii în contact. Cei mai multi sunt în derivă pe un vas naufragiat de mult, poate din copilăria fiecăruia, poate mai tarziu... Tu îți sufleci mânecile cu răbdare și tact și pui la bătaie toate cunoștințele pe care le-ai acumulat în timp, pentru tine, dar cel mai mult pentru oameni. Cu fiecare curs, ai reparat mai întâi fiecare crăpătură a vasului tău, l-ai reconstruit din temelii. El a ajuns să fie apreciat și recunoscut de departe. Apoi, ai ales să pleci în larg să salvezi toate vasele care-ți ies în cale. Ca mentor te-ai întrecut pe tine, ai dilatat timpul în fiecare luni seară, duminică noapte, sau orice altă zi a săptămânii în care aveam nevoie de tine. Ai insuflat definitiv în fiecare dintre noi dorința de a pluti în larg, fără teamă, cu toate pânzele sus! Cuvintele nu pot cuprinde recunoștința mea. Gândurile celor care te-au cunoscut, vor colora pânzele vasului tău în culorile curcubeului. Rămâi în larg Andreea, este nevoie de tine, mereu va fi! Neti Macovei
Neti Macovei
Expert contabil si Autor
"Cu ajutorul tau am reusit sa ies din 'groapa' in care ma aflam (locul unde consideram eu ca sunt inainte sa te cunosc pe tine) si sa imi doresc din nou sa traiesc. Din punctul meu de vedere o persoana trebuia sa fie fericita 24/24 h ca sa poata fi implinita, motiv pentru care ma consideram ca fiind cea mai nefericita si neajutorata persoana, fara sa stiu cu adevarat ce inseamna acestea. Cu ajutorul orelor de coaching am inteles ce inseamna cu adevarat fericirea, nevoia si dorinta. Am invatat ca tot ceea ce ne ofera viata pe neasteptate reprezinta un dar si nu trebuie sa-l luam ca pe un obstacol, ci ca pe o invatatura. In tot acest timp mi-am schimbat atat modul de gandire, vocabularul, comportamentul, cat si relatiile cu ceilalti. Iti marturisesc ca sunt o persoana foarte fericita si in acelasi timp norocoasa ca te-am intalnit. Mi s-a schimbat radical viata, in primul rand, modul meu de gandire este altul, relatia atat cu sotul, cat si cu familia este mult mai apropiata." ~ Titi Rodica
Titi Rodica
Acest curs a fost o binecuvântare pentru mine!🙏❤
 Andreea Iulia Manolica , m-ai atras prin deschiderea de a-ți împărtăși povestea. Am simțit că ma intelegi, ca stii ce si cum simt si cunosti drumul spre vindecare.
In urma parcurgerii cursului, nivelul de bucurie a crescut de la 5 la 7, iar nivelul de stres a scazut de la 8 la 5.
Cand am intrat în curs aveam multe provocări, multe lucruri pe care as fi vrut sa le vindec, sa le înțeleg, sa le integrez. Cel mai arzator era relatia cu mama. Lucram in mod asumat la aceasta relatie de 7 ani. Am scris zeci de scrisori, am plans, m-am revoltat, am meditat.
In final, de 1 martie, am putut să merg la mama, sa o imbratisez cu drag si sa-i ofer un mărțișor facut de mine. Ea a simțit, a stiut că s-a schimbat ceva. I-au dat lacrimile.
Multumesc cu recunostinta, Andreea Manolica!💐 Nu sunt suficiente cuvintele pentru a exprima gratitudinea mea!❤❤❤
M-ai motivat să fac tot ce pot si chiar mai mult decat credeam că pot.
Desi cursul s-a terminat, observ ca alte probleme din viața mea se așează treptat. Relatia cu fiica mea a devenit calda si iubitoare. Relatiile cu ceilalți oameni sunt mai pasnice, lipsite de conflicte.
Eu sunt mai împăcată cu mine, ma judec mai putin si ma iubesc mai mult. Ma bucur de viata, de natură, de oameni. Sunt calma si fericită.
Cand au mai aparut probleme, gânduri anxioase am scris scrisori, am eliberat si am meditat. Efectul a fost aproape instant.
Dupa zeci de ani de depresie ma bucur in sfarsit de viata.
M-au ajutat mai multe lucruri din acest curs. Deschiderea Andreei, vulnerabilizarea ei, entuziasmul si increderea in vindecare. Ascultand-o, am plans la fiecare webinar.
M-a ajutat deschiderea colegilor, îndrăzneală de a-și împărtăși povestea, unele sfasietor de triste.
Asta mi-a dat imboldul de a ma deschide si eu cu curaj. Am simțit că nu sunt singura. Multumesc!
Partea mea, scrisorile, exercitiile si meditatiile, le-am facut conștiincios.
Am scris prima data scrisoarea, am lasat sa curga mana pe hartie. Am plans si am scris. Am avut constientizari fantastice. Apoi am meditat. Asta mi-a adus alte constientizari importante, am curățat, eliberat, am integrat si m-am simtit impacata.
Le-am facut mereu impreuna, scrisoarea si meditatia, aproape zilnic. Am simțit că se sprijină una pe alta si imi aduce un beneficiu maxim.
Meditatiile si regresiile sunt deosebite. Mi-a plăcut ca sunt țintite si merg exact la problema pe care vrei sa lucrezi.
Am urmat si alte cursuri, am meditat si am scris scrisori. De data aceasta a fost diferit: sustinerea si implicarea Andreei, energia de grup, scrisorile și meditatiile facute împreună m-au ajutat să eliberez, sa vindec, sa ma întorc înapoi la viață.
Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care au nevoie de vindecare sufleteasca si chiar fizica, tuturor celor care vor să-și îmbunătățească relatia cu ei, cu familia si cu cei din jur. Pe mine m-a transformat!💃
Mulțumesc cu recunoștință tuturor colegilor!🤗🥰
Multumesc cu recunostinta, 
Andreea Manolica-Life Coach
 !🤗🥰❤🌹
Dumnezeu sa te binecuvanteze!🙏❤
Mihaela Morgovan
cursanta

Hai să recapitulăm ce anume primești

Cand si unde are loc cursul ? Perioada cursului live pe zoom - EDITIA 8 incepe in 23 IUNIE 2021
Vei avea varianta inregistrata si o vei putea VEDEA ORICAND SI DE CATE ORI DORESTI

La finalul zilei, 🌞 viața ta este rezultatul alegerilor 🌞 pe care le-ai făcut.
Care este alegerea pe care o faci astăzi?

Da mai departe pentru  RESTART la VINDECARE 

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi și te ajut cu drag. Cursul incepe in octombrie.

Daca consideri ca acest curs poate fi de folos cuiva , te rog sa dai un share .

Dacă iti doresti sa faci acest curs si nu iti permiti sa platesti nici in rate -sună-ma si vom gasi o solutie.

 • Telefon: 0722.321.493
 • Orar: 10:00 – 18:00
 • hello@andreeamanolica.ro

ANDREEA IULIA MANOLICĂ

Facilitator TRE®
TRAUMA & TENSION RELEASE

Trainer Formator 

Coach pentru minte,corp si suflet 

Am ghidat sute de oameni:

să își asume povestea vieții

sa depasesca trecutul toxic si sa traiasca in prezent

să reinceapa sa zâmbească si sa se elibereze de stres si tensiune și

să trăiască viața cu bucurie si sa pretuiasca lucurile bune din viata lor 

Scroll to Top