ANDREEA MANOLICĂ – Coach, trainer și speaker

Am ajutat sute de oameni să își asume povestea vieții, să zâmbească și să trăiască viața cu bucurie.

ACTIVEAZĂ-ȚI ÎNCREDEREA ȘI PUTEREA INTERIOARĂ ȘI SCAPĂ RAPID DE BLOCAJELE CARE TE ȚIN PE LOC

Efectele toxice ale copilăriei traumatizante te împiedică să ai o viață așa cum îți dorești.

Simți că dai și sufletul din tine și ajungi mereu să fii frustrată și dezamăgită?

Dorim mereu să dăruim. Să fim fetițele perfecte și, mai apoi, femei model. Să oferim servicii all inclusive: mamă, soție, prietenă și, evident, perfectă la job.

Jucând pe toate rolurile, uităm să fim FEMEI. Să ne mai relaxăm. Să ne mai odihnim. Să ne mai răsfățăm. Le bifăm pe toate, dar nu ne mulțumește nimic, cu adevărat.

Suntem epuizate, frustrate și nefericite și ne întrebăm:”Unde am greșit? Doar am făcut tot ce am putut să fiu perfectă!”

Când ai trăit copilăria într-un mediu agresiv și violent, TEROAREA rămane scrisă în corpul tău, cu litere de foc

Până la vârsta de 9 ani, am cunoscut agresiunea în detaliu: la nivel psihic, la nivel fizic, la nivel sexual.

Am fost bătută sistematic. Din vina mea, întodeauna. Așa-mi spuneau.

Eram o fată reaLuam nota 9, când aș fi putut lua 10. Eram medaliată cu argint la sărituri în apă, când aș fi putut să aduc acasă aurul.

Eram o fată foarte rea. După ce eram bătută, eram pedepsită pentru că plâng. “După ce că mă aduci în starea să te bat, mai și plângi ca nesimțita“.

Eram o fată rea !  Dacă rețineam plânsul, eram bătută că oftez. Dacă oftam, făceam zgomot și auzeam amenințarea: “Taci, că te îngrop“.

Era momentul când încercam să nu respir, să nu mai deranjez. Misterul nedeslușit al copilăriei mele, a fost: “Mă bate până mă omoară și apoi mă îngroapă? Sau mă va îngropa și voi muri de vie?” Tot ce puteam să sper era să fie a doua variantă.

Până la urmă moartea a venit „mascată”, pe înserat.

ani și ora 11 noaptea

Moment în care mama mă dă afară pe stradă, cu bagajele în brațe, în toiul nopții.
Singură și neprotejată de vreun adult, mama mea mă dă afară din casă să plec la tata, pentru totdeauna.
Despărțirea mea de mama care m-a născut a fost durere pură.
A fost durere atroce. A fost o moarte în spirit si un înghet în corp .
Fiecare pas pe care l-am făcut spre tata, m-a costat bucăți de carne și de suflet ce au rămas împrăștiate prin cartierul Drumul Taberei și zeci de ani s-au întrebat: Unde e MAMA MEA ? De ce nu mă mai vrea?
Ființă supremă.
Iubirea mea dintâi..
Maestra mea, ce m-a învățat DUREREA și ABANDONUL, de mic copil.
8 ani si ora 11 noaptea. O noapte neagră a sufletului meu, ce a durat, de fapt, până la 23 de ani… când am vorbit din nou.

AM TRĂIT CA UN ROBOT CU OBSESIA BOLNAVĂ DE A SATISFACE NEVOILE CELOR DIN JURUL MEU ȘI DE A DOVEDI CE FATĂ BUNĂ SUNT.

Voiam să mă asigur că toți sunt mulțumiți de mine. Credeam că nimeni nu agresează o fată bună. Marea problemă era, însă, că eu eram o fată rea!

La 7 ani, a venit și premiul pentru că eram o fată rea!    

Am fost agresată sexual, de către cineva din familie. 

Din vina mea, desigur. 

Așa mi-au spus: “L-am provocat pe agresor“.

Mai greu de suportat decât agresiunea sexuală în sine a fost TEROAREA PSIHICĂ ce a urmat. Cosmaruri, controale medicale, umilințe, rușine maximă, vinovăție, dezgust și neputință.

Privirea lor și acuzațiile: Puteai să fugi! Puteai să țipi! Puteai să faci ceva!  

Apoi, desigur interdicția de a povesti cuiva, căci: “rufele murdare se spală în familie”, „secretele le iei cu tine în mormânt”.

Noi, copiii agresați, am fost  victime fără apărare, fără să știm.

Am fost arătați cu degetul ca fiind vinovați și noi i-am crezut pe părinții noștrii. Iubirea pentru ei era prea  puternică pentru a le mai putea pune la îndoială spusele. Am ajuns să credem că suntem RĂI. Că suntem VINOVAȚI. Că suntem DEFECTI și că NU MERITĂM IUBIREA.

Mi-a luat peste 35 de ani să scot aceste acuzații din mintea mea.
Să vindec coșmarurile, rușinea, vinovăția și teroarea din corpul meu.

Copiii și adolescenții traumatizați simt o nesiguranță cronică în interiorul corpului lor. Trecutul rămâne viu în interior sub forma unui disconfort continuu. Avem nevoie de un alt suflet cu care să împărtășim ce am trăit. Avem nevoie să știm că nu mai suntem singuri, neajutorați, amenințați și că nu ni se mai interzice să vorbim.

Ce este cursul și cum se va desfășura?

Ce îți propun dacă ai trăit agresiuni și nedreptăți și care este soluția concretă?

Mai jos ai harta cu cei 6 piloni prin care poți să recapeți increderea in tine si in ceilalți,sa redevii feminină, să fii relaxată și să ai o stimă de sine crescută. Acest curs este o călătorie experențială cu durata de 6 săptămâni cu incepere in decembrie .


In fiecare marti la ora 19 ne vom intalni in cadrul unei conferinte on line,care va dura aproximativ o ora jumatate .

Săptămâna 1 – Anatomia supraviețuirii copilului agresat și reconectarea la emoțiile noastre

  • Vom vorbi despre anatomia supraviețuirii traumei și conexiunea corp-creier în timpul agresiunilor fizice, psihice si sexuale și după ce se produc ele (Alerta permanentă de PERICOL)
  • Vom afla că pierderea conexiunii cu corpul care se produce in timpul traumei echivalează cu pierderea identității de sine și vom vedea ce soluții există.
  • Ne vom da voie să ne vulnerabilizăm, să ne deschidem în fața celorlalți, fără teama de judecată, critică și pedeapsă având în vedere că suntem ca o mare familie care împărtășește aceleași suferințe și nevoi.
  • Vom vorbi despre scala emoțiilor și despre cum putem depăși emoțiile toxice care ne țin în cușca emoțională și nu ne lasă să acționăm.

Săptămâna 2 – Conectarea cu copilul interior și alinarea suferințelor lui

  • Vom discuta despre cele 5 răni : rana de abandon ,rana de trădare ,rana de umilință, rana de respingere si rana de trădare .Aceste răni s-au produs în diverse momente din copilăria noastră și sunt activate în viața de adult, făcându-ne să ne comportăm ca niște copii răniți.
  • Vom intelege cum funcționeaza cele trei creiere și vom vorbi despre cele 6 nevoi umane si despre cum de conduc ele viata. Vom pune accent pe nevoia de siguranță pe trei paliere și felul în care stresul post traumatic se instalează în funcție de tipul, gravitatea și durata agresiunilor suferite.
  • Vom învăța o tehnică simplă prin care ne putem întâlni cu copilul interior și vom afla cum putem recupera calitățile copilului pierdute sau blocate în momentele traumatizante din copilărie.

Săptămâna 3 – Iubirea de sine si acceptarea

  • Vom afla ca cea mai mare surs ade suferinta este propria noastra voce care te indeamna sa
  • uiti de tine in timp ce -i multumesti pe ceilalti si sa suferi ca asteptarile tale nu sunt indeplinite
  • Vom afla că fiziologia este cel mai puternic instrument pe care îl avem pentru a schimba imediat o stare care ne face să ne simțim rău și despre cele 3 chei ale sănătății de fier.
  • Vom discuta combustibilul excelenței: energia corpului și despre modalități simple prin care putem să ne menținem un nivel crescut de vitalitate.
  • Vom afla ca iubirea de sine este cea mai puternica sursa si resursa de vindecare pe care de cele mai multe ori o ignoram
  • Vom afla care sunt limbajele de iubire si cum poti sa comunici cu usurinta nevoile si dorintele tale
  • Vom vorbi despre protecțiile corpului  și felul în care acestea ne modelează comportamentul

Săptămâna 4 – Relația cu părinții și cum afectează ea relațiile cu bărbații si femeile din viața noastră

  • Vom vorbi despre programele legate de bărbați și sexualitate transmise de părinții noștri și impactul lor în viața de adult. Ne place sau nu,preluăm de la părinții noștrii convingerile lor despre relatii, bani , casnicie, bărbați si sexualitate.
  • Vom afla ce e de făcut pentru a evita influența si intervenția toxică a părinților noștrii in  viata noastră și stabilirea unor noi repere si modele pe care sa le urmăm pentru a crește si a evolua
  • Vom afla de ce ne este frică să ne deschidem în relațiile cu bărbatii dacă am fost agresate în copilărie și care este motivul pentru care este dificil să ne simțim feminine și senzuale și ce e de facut.
  • Vom discuta despre relațiile toxice și vei afla de ce trebuie să încetezi să dai totul în relații deși nu primești mai nimic în schimb.
  • Vom vedea care este mecanismul care ne ține captive în relații în care nu avem parte de apreciere, iubire și respect și vom discuta despre cei 4 cavaleri ai apocalipsei în relații
  • Vei afla cum să reușești să fii feminină, hotărâtă și sigură pe tine astfel încât să devii irezistibilă pentru bărbatul pe care îl dorești

Săptămâna 5 – Recadrarea și rescrierea poveștii personale

  • Vom  vedea care sunt tehnicile  de transformare a energiei traumei in energie de vindecare .
  • Vom afla că de multe ori problemele pe care le avem nu sunt ale noastre ci ale parinților noștri sau chiar au ajuns la noi de la alte generații din arborele noastre genealogice si ca ,adesea, ceea ce nu au constientizat sau lucrat părintii , copilul preia și duce mai departe. Asadar ,avem o datorie sacră față de copiii nostrii sa ne rezolvam singuri problemele ,nu să-i lăsam pe ei să ni le poarte.
  • Vom vorbi despre iesirea din triunghiul dramei : VICTIMA -SALVATOR -ABUZATOR și despre căt ne costa jucarea acestor roluri toxice.
  • Recunoașterea comportamentului Persecutoarei(dominatoarei) și cât este de periculos să îl aplicăm în relația cu bărbații dar și în relația cu copiii noștri.
  • Vom rupe lanțurile care ne leagă de suferințele din copilărie prin recadrarea poveștii personale și rescrierea ei, astfel încât povestea să nu ne mai țină pe loc, ci să ne ajute sa creștem și sa evoluam .
  • Vom vorbi despre Linia timpului , Regresia Hipnotica, Tehnici de respirație, Terapia prin atingere .
  • vom vorbi despre IEMT (integral Eye Movement Therapy )

Saptamana 6. Plan de integrare si sesiune de întrebări și răspunsuri

  • Vom face o recapitulare a instrumentelor și metodelor învățate și un plan de integrare zilnică în viața ta a celor învățate la acest curs , astfel inăat sa devină un mod de viață
  • A CONTRIBUI activ la vindecarea altor persoane care au trecut prin suferințe asemănătoare cu ale tale planteză semințe puternice pentru propria vindecare .Acestea vor da rod in tine si in familia ta. Vom vorbi despre cum putem CONTRIBUI IMPREUNA la vindecarea traumelor.
  • Câteva recomandări pentru continuarea drumului de regăsire a puterii interioare și metode avansate de vindecare.
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri și încurajarea de a rămâne o mare familie unită prin durerea trăită în copilărie dar și prin credința că putem avea o viață fericită și împlinită.

 

Asadar , timp de 6 săptămâni vom face împreună o călătorie în care îți voi da metodele prin care am reușit să reduc efectele traumelor din  trecut și să trăiesc o viață plină de vinovăție, frică, însingurare și durere la o viață trăită cu bucurie!

 

Aruncă-te și îți vor crește aripi!

TRAUMELE DIN COPILĂRIE SE TRATEAZĂ CU IUBIRE!
Avem nevoie de un alt suflet cu care să împărtășim ce am trăit.
Când vrei, cu orice preț, să fii o fată bună și să îi mulțumești pe ceilalți, nu-ți poți permite odihna.
Nu-ți poți permite să fii tu.
Nu-ți poți permite să spui NU.
Nu poți să-i superi pe ceilalți.

Ești programat pe rezultate. Nu vei avea curajul să vorbești despre ce s-a întâmplat.

Dacă noi nu vorbim despre traumele noastre, corpul nostru o va face pentru noi. Acum 5 ani, corpul meu a cedat. M-a pus la pat și în imposibilitatea de a sta pe scaun, în picioare, pe fața sau spatele corpului. Și asta a fost salvarea mea. Am fost OBLIGATĂ SĂ MĂ ODIHNESC. Să caut drumul către mine.

După luni de zile de terapii medicale fără efect, am reușit într-o ședință de eliberare emoțională să scap de durere în proporție de peste 50%. Au urmat cinci ani de zile în care am testat orice metodă de care am auzit că ar ajuta să prelucrezi și să procesezi agresiunile care te blochează. Am să le împărtășesc pe toate și cu tine.

Lucrez, la rândul meu, cu oamenii. Povestea mea inspiră. Programul meu de recăpătare a încrederii și puterii interioare funcționează. Am trăit totul pe pielea mea și am reușit să ies din propria poveste. Sunt dovada vie că poți renaște din propria cenușă. 

De ce să zaci, răpusă de un trecut pe care nu îl poți schimba, când ai SOLUȚIA?

Schimbă acum traiectoria vieții tale! Înscrierile se vor deschide in curand.

Pentru senioare si pentru adolescente acord reducere de 50%. Deasemenea, este posibila plata in 2 sau 3 rate .

Exista si optiunea de a plati in 2 rate egale. Ai 25 % reducere daca te inscrii impreuna cu inca o persoana .

Despre Andreea Manolică

Eu pot fi pentru tine un ghid și un prieten care să te ajute să reușești în asta!

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate  

Am inspirat sute de femei să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi femeie.

Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

 • Sunt coach certificat Tony Robbins-Cloe Madanes
 • Sunt coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
 • Coach certificat ICDE, formatori Grațian Sonu, Daniel Zărnescu și Marius Simion
 • Sunt specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii
 • Trainer – cursuri având ca tematică dobândirea încrederii și eliminarea vinovăției și rușinii
 • Practicant Hipnoză – diplomă de la Asociația Română de Hipnoză
 • Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2

Ce BENEFICII obții de pe urma programului:

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program:

 • Incetezi să mai simți presiune, amenințare, tensiune în preajma oamenilor,
 • Găsești puterea să te eliberezi de persoanele toxice din viața ta,
 • Știi să îți clădești o viață romantică și sexuală în care să te simți împlinită și satisfăcută, fără frică și nesiguranță și vei avea orgasme mai profunde,
 • Înveți să spui NU fără să te simți vinovată și să nu suferi când ești refuzată,
 • Vei știi să fii femeie și să te lași răsfățată și să permiți bărbatului să fie bărbat și să îl apreciezi pentru asta,
 • Îți dai voie să te odihnești si să te relaxezi și să spui „NU POT”, din când în când,
 • Atragi lângă tine oameni frumoși care te apreciază pentru ceea ce ești, nu pentru se folosi de tine.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului. Doar acum te poți înscrie la prețul de 495 lei.

Poti plati si in 2 rate. Pentru senioare sau studente reducerea este de 50%.

BONUSURI

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi oferi și o serie de bonusuri valoroase

Acces la grup de Facebook – grup de suport și susținere. Materiale bonus în format pdf și video

Grupul este o comunitate de femei care au interese, nevoi și suferințe asemănătoare. Această comunitate constituie un suport de valoare atât în timpul cursului cât și după curs. Aici vei primi materiale bonus și sprijin de la celelalte participante. Un mare obstacol în calea suferințelor noastre este faptul că am fost învățate de mici că “este rușine să vorbim despre ce am trait”, ”că nu trebuie să spălăm rufele murdare decât în familie” si “că ne facem familia de rușine dacă spunem lucruri personale”.

O NOUĂ FAMILIE PE VIAȚĂ

Aici este un imens cerc de iubire, încredere și acceptare, pentru că suntem femei unite prin aceleași traume și suferințe și ne înțelegem unele pe altele. Aici vei găsi inspiratie, vei găsi persoane care au trecut prin situații similare și au reușit să le depășescă. Și asta îți va da putere și credință că se poate și pentru tine. Așadar, în acest grup: primești toate materialele și informațiile, devii parte a unei comunități cu interese și valori asemănătoare, găsești o nouă familie care te acceptă și te iubește așa cum ești, fără să te acuze de defecte, pete, vicii.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului. Meriți și tu să te pui pe primul loc? Plătesti 495 de lei pentru a păși pe drumul vindecării ?

Garanție 100 % – Risc 0.

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Sunt foarte sigură că vei fi extrem de încântată de această minunată călătorie spre tine.

Dacă la finalul acestei călătorii experențiale, efectuând toate taskurile și participând la toate sesiunile, vei considera că nu există nicio îmbunătățire, nicio evoluție în dezvoltarea ta personală – îți voi returna banii înapoi, fără niciun comentariu.

După cum vezi, eu am încredere in tine. Tu trebuie să faci doar pasul:   

ÎNSCRIE-TE ÎN CURSA PENTRU REGĂSIRE ȘI RENAȘTERE! FII ca pasărea PHOENIX:

RENAȘTE DIN PROPRIA CENUȘĂ!

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

VEI PIERDE OCAZIA DE A TRĂI VIAȚA DIN TOATĂ INIMA ȘI DE A TE BUCURA DE FEMINITATEA TA
 • vei trăi în continuare legată de lanțurile trecutului toxic și lipsită de libertate,
 • nu vei afla și cunoaște persoana minunată care ești TU sub toate protecțiile pe care le-ai construit din suferință,
 • vei pierde ocazia de a te simți mai feminină și mai încrezătoare, 
 • vei pierde posibilitatea de a fi parte dintr-o mare familie feminină plină de iubire și înțelegere,
 • vei amâna schimbarea în bine în viața ta,
 • iți va fi greu să ieși din situațiile toxice din viața ta, fie că vorbim de job sau relații.

🌞 TESTIMONIALE 🌞

“Cu ajutorul tau am reusit sa ies din ‘groapa’ in care ma aflam (locul unde consideram eu ca sunt inainte sa te cunosc pe tine) si sa imi doresc din nou sa traiesc. Din punctul meu de vedere o persoana trebuia sa fie fericita 24/24 h ca sa poata fi implinita, motiv pentru care ma consideram ca fiind cea mai nefericita si neajutorata persoana, fara sa stiu cu adevarat ce inseamna acestea.
Cu ajutorul orelor de coaching am inteles ce inseamna cu adevarat fericirea, nevoia si dorinta. Am invatat ca tot ceea ce ne ofera viata pe neasteptate reprezinta un dar si nu trebuie sa-l luam ca pe un obstacol, ci ca pe o invatatura. In tot acest timp mi-am schimbat atat modul de gandire, vocabularul, comportamentul, cat si relatiile cu ceilalti. Iti marturisesc ca sunt o persoana foarte fericita si in acelasi timp norocoasa ca te-am intalnit. Mi s-a schimbat radical viata, in primul rand, modul meu de gandire este altul, relatia atat cu sotul, cat si cu familia este mult mai apropiata.” ~ Titi Rodica

*

“Experienta work shopului despre vina a fost tulburatoare. In prima ora ,am simtit sa fug din sala de durere. Destainuirile participantilor ma dureau fizic.Simteam ca nu mai pot face fata suferintelor traite de altii. Am simtit sa raman pentru ca acolo era viata reala,autentica,un mediu in care oamenii se simteau confortabil sa isi spuna cele mai adanci secrete,fara disconfortul de a o face unor straini. Destainuirile erau livrate relaxat stiind ca grupul te sustine si te vindeca.Am vazut empatie sincera in auditoriu .Apoi sentimentul de shelter m-a coplesit. Minunat grup de oameni si minunat coach. Am ras,am dansat,am plans si ne-am bucurat impreuna.” ~ Luminita Stan

Hai să recapitulăm ce anume primești

Înscrierile se vor deschide in curand la prețul de 495 lei

Pentru studente si pensionare pretul este redus cu 50%.

Dacă iti doresti sa faci acest curs si nu iti permiti sa platesti nici in rate -sună-ma si vom gasi o solutie.

 

La finalul zilei, 🌞 viața ta este rezultatul alegerilor 🌞 pe care le-ai făcut.
Care este alegerea pe care o faci astăzi?

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi și ajut cu drag.  

Daca consideri ca acest curs poate fi de folos cuiva , te rog sa dai un share . Pentru studente si pensionare pretul este redus cu 50%.

Dacă iti doresti sa faci acest curs si nu iti permiti sa platesti nici in rate -sună-ma si vom gasi o solutie.

 • Telefon: 0722.321.493
 • Orar: 09:00 – 19:00
 • hello@andreeamanolica.ro

ANDREEA MANOLICĂ – Coach, trainer și speaker

Am ajutat sute de oameni să își asume povestea vieții, să zâmbească și să trăiască viața cu bucurie.

Scroll to Top