Andreea Manolică

7 zile de training gratuit
25-31 martie

Descătușarea și Vindecarea Feminității

Trezește-ți potențialul divin prin alinierea chakrelor și integrarea arhetipurilor

Înscrie-te ACUM în grupul de Facebook și participă la cele

7 zile de training gratuit
25-31 martie

7 zile de training gratuit | 25-31 martie

Navigarea între responsabilitățile vieții profesionale și cele de familie este un dans complicat..

Mai ales pentru noi femeile, care ne confruntăm adesea cu așteptări disproporționate în ambele domenii.

Neglijarea propriei persoane este o capcană în care multe dintre noi picăm..

Uneori fără măcar a ne da seama.

Iată cum știi că ești acolo. Simți..

Pentru că ai uitat de propriile nevoi și îți sacrifici fericirea personală ca să-i mulțumești pe ceilalți, ai ajuns să ai dureri în corp, să fii plafonată, fragmentată, împărțită în segmente, “femeia elicopter” care le face pe toate și duce în spate chestii care nu sunt ale ei. Nu ești singura. Am fost si eu in acest loc pentru cel puțin 10 ani.

Te invit într-o călătorie de 7 zile pentru a aduce claritate și a găsi soluții practice pentru provocările pe care le avem să fim “femei la 360 de grade”

Vom explora profund acest dans al dualității și învățăm împreună cum să armonizăm rolurile din viața noastră ca să nu ne mai supraaglomerăm, să nu ne mai epuizăm și să nu mai ajungem niciodată în burnout. 

În călătoria noastră spirituală și de autodescoperire, energia feminină joacă un rol esențial în echilibrarea și armonizarea vieții noastre.

Acest training gratuit își propune să te ghideze în explorarea profundă a energiei chakrelor și a arhetipurilor feminine și să îți ofere instrumentele necesare pentru a accesa și descătușa puterea feminină pe care știi că o ai.

Vei înțelege ce simbolizează fiecare chakră și care îi sunt arhetipurile asociate. Astfel, vei știi cum să te folosești de aceste sisteme energetice și simboluri universale ca să îți îmbunătățești orice aspect dorești al ființei și existenței tale.

Chakrele, considerate centre energetice din corpul nostru subtil, sunt esențiale pentru fluxul sănătos al energiei vitale și pentru echilibrul psiho-emoțional și spiritual.

Fiecare chakră este legată de aspecte specifice ale existenței noastre, de la supraviețuire și creativitate, la exprimarea de sine și conexiune spirituală.

Prin lucrul conștient cu aceste centre energetice, putem depăși blocajele energetice, promovând armonia, vindecarea, echilibrul, bunastarea și creșterea personală.

Pe de altă parte, arhetipurile, modele primordiale de comportament și existență care trăiesc în inconștientul colectiv, ne oferă o oglindă a experiențelor și rolurilor noastre în viață.

Înțelegerea arhetipurilor feminine, precum Orfana, Mama, Creatoarea, Regina, Prostituata, Vindecatoarea, Cautatoarea Spirituala, Rebela, Războinica, și multe altele, ne permite să ne conectăm la aspecte profunde ale Sinelui și să navigăm cu mai mare înțelepciune și compasiune prin provocările vieții.

Legătura dintre chakre și arhetipuri este una profundă. Fiecare chakră rezonează cu anumite aspecte de umbră și lumină ale unor arhetipuri, iar asta ne reflectă calitățile și provocările din calea dezvoltării noastră spirituale și personale.

Explorând profund această corelație, putem accesa o cale de transformare și împuternicire, descătușând puterea feminină care rezidă în fiecare dintre noi.

Aceste zile de curs te vor călăuzi prin:

Prin această călătorie, vei descoperi cum cunoașterea semnificației fiecărei chakre și a arhetipurilor, precum și corelația dintre ele, poate deschide porțile către o viață mai împlinită, conectată și împuternicită.

Împreună, vom păși pe un drum de transformare, celebrând și accedând la puterea feminină care ne unește pe noi, femeile.

Cum se va desfășura programul?

Toată magia se va desfășura într-un grup de Facebook care va fi deschis pe perioada acestui training intensiv de feminitate.

Asigura-te că te înscrii în acest grup imediat dupa ce te înscrii aici cu adresa ta de e-mail. Vei primi acces în grup cu o zi înainte să începem, pe data de 24 martie.

Întâlnirile vor avea loc LIVE în fiecare zi între 25 și 31 martie, luni-duminica de la ora 18.00. Vom petrece împreună 1h – 1h.30

Daca nu reușești să fii LIVE cu noi poți totuși să urmărești înregistrările din grupul de Facebook până în data de 5 Aprilie.

Iată programul celor 5 zile de Training care vor include parte teoretică, cât și tehnici și practici concrete.

Ziua 1 - Provocările și binecuvantarile Chakrei Radăcină

Arhetipul Orfanei și Arhetipul Mamei.
Frica de sărăcie, frica de boală și frica eliminarii din grup.

Vom vorbi despre corpul fizic și puterea tribală. Abuzul invizibil. Testele puteri tribale, legea familiei și loialitățile de neam.

Ziua 2 - Provocările și binecuvântările Chakrei Sacrale

Arhetipul Creatoarei / Artistei / Fecioarei / Prostituatei
Frica de respingere, nedreptate și frica de abandon

Puterea relațiilor, sexualitatea și banii. Zgârcenia și risipa de iubire și suport. Femei care se oferă prea mult și femeile foarte rigide. Codependența și toxicitatea în relații și cum ne eliberăm de ele.

Ziua 3. Provocările și binecuvântările Chakrei Plexului Solar

Arhetipul Amazoanei și Arhetipul Rebelei
Frica de a fi neputincioasă și fără putere. Frica de a trăi în umbra altora.

Accesăm puterea personală feminină trecând testele de pe acest centru energetic care așterne calea către inima. Cele 12 blocaje în calea succesului feminin în afaceri și în atingerea misiunii. Femei antreprenor și femeia influencer. Cum să fim femei la 360 de grade.

Ziua 4. Provocările și binecuvântările Chakrei Inimii

Arhetipul Iubitei / Vindecătoarei / Cautătoarei Spirituale
Frica de vulnerabilizare și frica de a pierde ceea ce iubim

Puterea emoțională și conflictul minte - inimă. Când corpul spune Nu.

Ziua 5. Provocările și binecuvântările Chakrei Gâtului

Arhetipul Victimei / Exploratoarei / Înțeleptei / Prințesei / Bârfitoarei / Reginei-Director
Frica de critică și ridicol și frica de expunere.

Puterea voinței și a comunicării. Testele de trecere ale chakrei gâtului

Încă de când eram fetiță, am fost încătușată și înrobită de norme și reguli familiale care m-au făcut să cred că nu merit iubirea familiei.

Deși aveam părinți, m-am simțit mult timp orfană și am crezut că locul meu nu este în această familie, pentru că loialitățile de neam nu mi-au fost favorabile.

Am fost sacrificată pentru principiul “rufele murdare nu se spală decât în familie”, am fost renegată de familie și asta a condus la multe blocaje în zona chakrei de bază și a chakrei sacrale.

Agresiunea sexuală pe care am trăit-o m-a transformat din rebelă în salvatoare și mai apoi într-o războinică. Am parcurs ani buni etapa de căutătoare spirituală și exploratoare.

După un traseu sinuos cu multe provocări pe accesarea puterii personale și pe zona relațiilor, după mulți ani în care am uitat de centrul energetic al inimii și mi-am petrecut foarte mult timp în mental, am trecut printr-un dezechilibru major al centrilor energetici și prin devitalizare, burnout și depresie.

Trecutul își cerea nota de plată. Ajunsesem blocată total pe zona bazală și sacrală și în zona inimii.

Când am fost evaluată prima dată la nivelul chakrelor, mi s-a spus că e mare minune că mai trăiesc cu atât de puțină energie vitală.

Am învațat pe propra piele că avem nevoie să accesăm nu doar puterea mentală, ci și toate celelalte fațete ale puterii: puterea tribală, puterea relațiilor, puterea personală , puterea emoțională și puterea voinței.

Orice femeie a zilelor noastre ar fi ajutată să își păstreze vitalitatea, energia și să reducă stresul, fricile și blocajele la nivel de feminitate, dacă ar ști să își activeze intuiția, să își alinieze centrii energetici și să își recunoască provocările și binecuvântările arhetipurilor 🎭.

În acest proces de transformare, am descoperit puterea vindecătoare a chakrei inimii, care mi-a deschis calea către compasiune, iertare și iubire necondiționată. Prin lucrul conștient cu chakra gâtului, am învățat să îmi exprim adevărul și să îmi folosesc vocea pentru a aduce la lumină poveștile nespuse. Acest pas a fost crucial în depășirea fricii de critică și ridicol.

Renașterea mea a fost marcată de alinierea centrilor energetici, de amplificarea intuiției, cunoasterea arhetipurilor. Toate acestea mi-au permis să văd dincolo de iluzii și limitări.

Această călătorie nu a fost doar despre vindecarea mea, ci și despre împuternicirea altor sute de femei, inspirându-le să își asume propriile povești de trezire și să își revendice locul meritat în lume, liber de orice încătușare.

În calitate de psiholog, hipnoterapeut,  Facilitator TRE – Trauma and Tension Release și Holistic și Strategic Intervention Coach, terapeut energetic, formator de coachi și trainer am fost martor la vindecările multor persoane și știu că și TU poți să ai parte de același lucru.

E timpul pentru noi toate, să descoperim cine suntem cu adevărat și să ne accesăm potențialul divin, la toate nivelurile. 

🌟 Te invit în minigrup 🌟

Ai prietene care au nevoie de aceste informații? Recomandă-le trainingul și fă un bine gratuit!

© Copyright Andreea Iulia Manolică – 2024.
Termeni și condiții, Politica de confidențialitate, Politica cookies.

Scroll to Top