Dizolva zidul grasimii nesanatoase in 21 de zile

Descopera calea pentru a te simti usor si eliberat de greutati intr-o provocare de grup de 21 de zile

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Dacă mintea subconștientă nu este angajată în eforturile tale de a reduce greutatea, ea va găsi o cale să reconstituie greutate excesivă indiferent ce ai face tu la nivel conștient. Acest curs este un plan de lecții pentru a-ți alinia gândirea cu principii spirituale. Este important sa retii:

1.Cauza greutății excesive se află în mintea ta

2.Cauza greutății excesive este Frica care reprezintă un loc din mintea ta unde iubirea este blocată

3.Frica se exprimă prin porniri subconștiente, care apoi se manifestă prin obiceiuri alimentare excesive și nesănătoase sau prin rezistență față de exercițiile fizice adecvate.

Asadar,Scopul acestui curs este de a ne împrieteni cu frica și a o vindeca. Pe măsură ce mintea ta va fi antrenată să renunțe la frică, corpul va renunța la kilogramele în plus. 

Despre Andreea Manolica 

Sunt Andreea Manolica,

Coach, Trainer, Speaker ,Consilier dezvoltare personala, Maestru Karuna.

Ajut oamenii sa isi depaseasca problemele, sa se elibereze de stres, frica ,tensiune, furie, sa fie mai relaxati si sa isi imbunatateasca comunicarea atat in sesiuni individuale cat in in cadrul cursurilor online si offline.

Tin cursuri de eliberare emotionala, cursuri de feminitate .

Facilitez si Clubul de comunicare marca John Maxwell -fiind membru certificat in echipa JMT.

Sunt specializata in tehnici si instrumente de eliberare emotionala fiind autoarea programului online “Vindeca-ti ranile si suferintele din copilarie”, program parcurs cu succes de zeci de persoane.

 

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Scroll to Top