Cum să aduci
magia Coachingului
în viața ta de zi cu zi

Strategii pentru stabilirea obiectivelor, depășirea obstacolelor și atingerea succesului personal

MINI-GHID CADOU!

În acest ghid vei descoperi

Previous slide
Next slide

Sunt Andreea Iulia Manolică..

Și am inspirat sute de femei, in mediul online dar si prin workshopuri in sala, să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi femeie.

Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

Sunt psiholog, coach holistic și formator de coachi, hipnoterapeut și facilitator Trauma and Tension Release, Instructor Yin Yoga și Bioenergoterapeut, Strategic Intervention Coach certificat de Tony Robbins-Cloe Madanes,  speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM, Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2, Trainer formator – cursuri având ca tematică feminitatea, comunicarea si eliberarea emoțională, Specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii si consilier dezvoltare personala și SUNT AICI ca să te ghidez către mai binele tău.

Scroll to Top