E-BOOK

GHID DE VINDECARE A COPILULUI INTERIOR

Completează spațiile de mai jos și ia-ți E-Book-ul gratuit!

Iată ce cuprinde ghidul:

Bună, eu sunt Andreea Manolică...
… iar aceasta e povestea mea pe scurt.

Am avut o copilărie cu multe lovituri, la propriu și la figurat.

Mi-au fost testate intens limitele de rezistență atât la nivel psihic, emoțional și fizic -inclusiv sexual .

Copilăria mea a fost SUPRIMATĂ la 7 ani.

Din copilul de fier care a rezistat la bătăi, umilințe în public, agresiuni fizice și psihice ajunsesem un fel de Terminator feminin cu scop clar în viață: să supraviețuiesc și să fiu de ajutor celor din jur .

Timp 15 ani, în calitate de antreprenor și avocat am obținut realizări profesionale și am atins succesul, dar trăiam într-o tristețe profundă, tensiune și deznădejde.

Am ales conștient să mă eliberez de lanțurile trecutului pentru a avea un prezent și un viitor fericit.

Acum 7 ani mi s-au declanșat dureri de spate atroce, am stat luni de zile la pat și am fost nevoită să îmi reconsider modul de viață .

A trebuit să îmi accept traumele, să renunț să mai trăiesc în trecut și să lucrez permanent cu mine pentru a mă vindeca fizic, emoțional și sufletesc.

Am obținut bucuria, relaxarea și împăcarea și, cel mai important, am reușit să mă simt în siguranță și să mă bucur de familia mea și de realizările noastre.

Visul meu este să ajut cât mai mulți oameni să se reconecteze cu încrederea, curajul și puterea interioară pentru a se putea bucura de O NOUĂ VIAȚĂ și să transmită asta și copiilor.

Stă în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele.

În calitate de Facilitator TRE- Trauma and Tension Release si Holistic si Strategic Intervention Coach si Trainer am fost martor al vindecării multor persoane și știu că și TU poți să ai parte de același lucru .

Scroll to Top