Descarcă Gratuit

Rana de Respingere

Mic îndrumar pentru recunoașterea și procesarea rănii de respingere

Completează spațiile de mai jos și ia-ți E-Book-ul gratuit!

Ce cuprinde ghidul:

Vei găsi util acest ebook dacă..

Mai fă încă un pas în călătoria ta de vindecare și redescoperire!

Transformă durerea respingerii în putere și luminozitate. Descarcă gratuit eBook-ul și crează în interiorul tău mediul ideal pentru vindecare.

Sunt Andreea Manolică

Sunt  Psiholog cu atestat de liberă practică, Coach holistic și Coach Intervenție Strategică, Hipnoterapeut RTT, Facilitator TRE – Trauma and Tension Release, Terapeut Energetic, Trainer, Coach Certificat în Journalling Therapy.

Am inspirat sute de femei, in mediul online dar si prin workshopuri in sala, să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi femeie.

Misiunea mea este să ajut oamenii să își depășească blocajele și limitările la nivel de corp, suflet și minte, să se elibereze de stres, frică, tensiune, furie, să fie mai relaxați  și să trăiască viața cu bucurie.

Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei.

Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

Scroll to Top