CURS COACHING

ONLINE – ACREDITAT
Visele nu așteaptă!

Curs Acreditat

Cursul este acreditat. Diploma obținută este recunoscută la nivel național și european.

Curs aplicat

Fundamental pentru noi este să creăm specialiști capabili să aplice metodele de coaching încă din timpul cursului fie că vrei să devii Business Coach, fie Life Coach.

Curs Fundamental

Toate materialele predate sunt testate științific și la finalul cursului veți avea propriul kit de coach „la cheie”.

Instrumente

Pentru fiecare modul parcurs veți primi suport de curs și fișe de lucru tipizate. Veți primi peste 100 de fișe de lucru, testate științific, dezvoltate de experți care au rolul de vă ghida în practică.

Este pentru tine Cursul de Coaching desfășurat Online?

Dacă îți place să îi ajuți pe ceilalți, crezi că oamenii sunt importanți și, mai presus de orice, îți place să înveți permanent, acest curs este pentru tine.

Vrei să devii Business Coach sau Life Coach?

Prin acest curs vei învăța cum să îți dezvolți talentul și vei putea să îți dezvolți cariera și/sau propria afacere făcând ceea ce te pasionează.
Coachingul este o profesie vocațională. Ca în orice altă profesie vocațională îți trebuie “chemare” pentru a fi coach. În ultimii ani, coaching-ul a devenit o alegere pentru multe persoane ce doresc să îți construiască o nouă carieră.

Ești manager sau antreprenor pasionat de performanță?

Coachingul devine o cerință obligatorie pentru pozițiile de management din marile organizații. Cu toate acestea sunt manageri care acționează ca un coach și manageri care sunt doar manageri.
Studiile recente arată că echipele conduse de manageri-coach au rată de eficiență cu 21% mai mare față de echipele conduse de manageri și atât. Managerii care aplică principiile de coaching în echipele lor reușesc să avanseze în carieră, să găsească echilibrul dintre viața personală și cea profesională și să gestioneze mai bine stresul.

Ești implicat în HR, Consiliere sau Mentoring?

Dacă ești interesat de reținerea și pregătirea talentelor și de dezvoltarea capacității de leadership și coaching în organizație sau de implementarea unei culturi de coaching sustenabile în organizație, acesta este cursul potrivit!

 

Ești trainer și vrei mai mult?

Dacă vrei să adaugi Factorul X în sesiunile tale acum este momentul. Vei ridica la nivel de excelență abilitățile tale de comunicare. Acest curs este soluția ta practică. Mai mult poate vei dori să îmbini serviciile de training cu servicii de coaching.

 

Ești un agent al schimbării?

Dacă poziția pe care o ocupi implică schimbare, coaching-ul este un instrument pentru dezvoltare, schimbare și transformare.

 

Ești preocupat de creștere

Fie că ne referim la progresul în carieră, fie la dezvoltarea personală, acest curs de coaching va fi o ocazie excelentă de creștere și dezvoltare indiferent de domeniul în care activezi.

 

Ce vei învăța?

Cursul este bazat pe experiență practică. Conceput în jurul cercetărilor legate de modul în care funcționează creierul uman și pe baza celor mai recente cercetări în teoriile și sistemele de schimbare organizațională din psihologia cognitivă, programul acesta se bazează pe Principiile Abordărilor Concentrate pe Soluții și Coaching.

 

STRUCTURĂ CURS COACHING ONLINE

Curs Complet

Considerăm că acesta este un curs complet și complex în același timp

Curs Intensiv

Nu trebuie să aștepți ani să obții o certificare sau să înveți să practici coaching corect

Trainer Valoros

Douăzeci de ani de carieră managerială și mii de ore de lucru individual și grup îți sunt la dispoziția ta

Aplicabil

Acest curs a fost gândit pentru cei care vor metode aplicabile imediat

SESIUNEA 1

Fundamentele Coaching-ului

SESIUNEA 2

Coaching personal și organizațional

SESIUNEA 3

Coaching-ul individual

SESIUNEA 4

Life Coaching

SESIUNEA 5

Business Coaching & Executive Coaching

SESIUNEA 6

Coaching organizațional

SESIUNEA 7

Tehnici de bază în activitatea de coaching

SESIUNEA 8

Instrumente de coaching de nivel intermediar

SESIUNEA 9

Instrumente de coaching de nivel avansat

Scroll to Top