Înscrie-te pentru a primi GRATUIT meditația!

ELIBEREAZĂ-TE DE MÂNCATUL EMOȚIONAL

Completează formularul următor

și descarcă gratuit meditația!

Ascultând această meditație devii din ce in ce mai constient că a mânca atunci când emoțiile sunt dificil de gestionat reprezintă doar o distragere temporară si o fugă de emotii si recapeți puterea de a acționa mai sănătos.

Pe măsură ce vei asculta această meditație mintea ta va devenit deschisă și receptivă sugestiile care sunt în beneficiul sănătății și bunăstării tale.

Aceste sugestii calătoresc adânc in subconstientul tău și lasa o impresie durabilă în subconștientul tău, influențând felul în care gândești, felul în care te simți și felul în care mănânci.

Aceste sugestii devin din ce în ce mai puternice pe zi ce trece si actionează imediat in beneficiul tău.

Dacă folosești alimente nesănatoase pentru a face față sentimentelor negative și alegi adesea să mănânci ca să iti alini suferința, vei intelege ca nu mănânci pentru că ți-e foame, ci mănânci pentru că vrei să acoperi un gol, o lipsă din viața ta.

Alinarea pe care mâncarea in exces o aduce este de scurtă durată și nu rezolvă problema sau suferința pe termen lung. Ascultarea repetitivă a meditației genereaza reducerea foamei generată de emoții nerezolvate si chiar eliminarea sa.

“Bună, eu sunt Andreea Manolică…

Am inspirat mii de oameni, să proceseze si să depășească suferintele pe care le aveau datorită ranilor din copilărie și să își regăsească bucuria de a trăi.

Visul meu este ca oamenii sa depăsescă blocajele trecutului si să isi acceseze puterea de autovindecare si abilitatea de a trăi in prezent.

© Andreea Manolică. 2022 – Toate drepturile rezervate – Termeni și condiții

Scroll to Top