Cum este afectată sănătatea de energia banilor?

Boala în domeniul financiar determină boala în corp și în minte. Energia banilor ne poate inflența modul de viață și sănătatea.

Te doare că nu poți oferi copiilor educația care le-ar da un start corect în viață? Te simți frustrat că lună de lună te uiți în portofel și vezi că nu iți acoperi cheltuielie? Te temi să nu ajungi sărac și fără posibilitatea de a-ți întreține familia ta?

Realitatea este că atât de mulți oameni, trăiesc de pe o zi pe alta, abia ducandu-și traiul zilnic, ce să vorbim despre a-și satisface plăcerile.

Oprește-te puțin și observă cât de mult focus pui TU pe aceste gânduri.

Tu te-ai gândit vreodată cât de mult ne vampirizează aceste temeri, frici? Cum ne sug, efectiv, energia vitală și ajungem să ne îmbolnăvim de cele mai grave boli, fără să știm adesea, că banii sunt cauza (sau, mă degrabă, lipsa lor).

Studiile arată că în momentul în care avem o datorie rea, IQ-ul nostru scade.
Datorie rea… Hm …Poate e derutant. Există datorii rele și datorii bune?
Ei bine, da.
O să vorbesc mai multe despre asta zilele acestea.

Deocamdată, să vorbim puțin despre afirmația cu inteligență emoțională de mai sus.

Creditul rău ne scade Inteligență Emoțională.

Cu alte cuvinte, ne scade capacitatea de a mai răspundem corect și ecologic în față evenimentelor mai provocatoare din viață noastră. În loc să răspundem, reacționăm haotic și confuz.

Și, după ce că ai datorii care te macină noapte de noapte, mai ai și starea emoțională proastă, fapt ce se simte în felul în care relaționezi cu ceilalți.

TOATĂ FAMILIA ESTE AFECTATĂ DE LIPSA BANILOR.

Poate că simți o cușcă în jurul tău, o închisoare sau o capcană în care ești împotmolit (eu, una , așa simțeam când aveam datorie de 600.000 euro și banca stătea în ceafă mea, să îmi vândă casă).

Când DATORIA te AMENINȚĂ, ajungi de-a dreptul copleșit de tot ceea ce trebuie să acoperi:

 • Mâncarea
 • Curentul
 • Chiria
 • Întreținerea
 • Lumina, gazul
 • Taxa școlară
 • Hainele copiilor și ale tale
 • Medicamente
 • Benzină, etc.

Lista asta lungă de cheltuieli te stoarce de energie și te umple de cortizol, un hormon al stresului care nu îți permite să fii în stare de flow sau stare de creativitate.

Când stai în stres continuu și corpul e țeapăn și otrăvit de hormoni toxici, ei bine, chimia corpului nu iți va permite să faci pasul spre împlinire financiară.

Care sunt crezurile toxice și chiar bolnave care te împiedică să ai sănătate financiară ?

Oprește-te câteva clipe, întră adânc în tine și răspunde-ți ȚIE sincer:

 • Ai un credit bancar sau o datorie pe care o vei duce 20-30 de ani și care îți provoacă nopți de nesomn, neliniște, teroare?
 • Ai vreo cheltuiala lunară mare care îți consumă energia?
 • Ai anumite gânduri sau sentimente care îți provoacă durere și te sabotează?
 • Simți o nevoia de necontrolat să cumperi în exces ?

Ce te împiedică, de fapt, să ai parte și tu de SĂNĂTATE FINANCIARĂ?

Poate că știi sau nu, dar am să îți spun acum un lucru foarte important. La baza acestor “boli financiare” din viața noastră stau câțiva copii interiori nevindecati:

 • Zgârcitul
 • Risipitorul
 • Orfanul
 • Regele
 • Rebelul
 • Masochistul
 • Datornicul

Și alții …..

Și, acești copii nevindecati au apărut din niște frici neprocesate:

 • De a nu avea destul
 • De a nu fi lăsat în afara tribului
 • De a nu fi judecat
 • De a nu fi respins
 • De a nu fi prea bogat pentru că atragi invidia

Și multe altele.

Realitatea este că, aceste frici te împiedică să gândești cu adevărat și să iei decizii care să te crească financiar.

Cum știi deja, din poveștile mele de viață, am depășit un faliment de peste 1 milion de euro.

Cu toate astea, la scurt timp, am ridicat o afacere în domeniul dezvoltării personale, în timpul liber, afacere care într-un an a generat 50.000 euro. Fără să am liste de clienți, experiență, parteneri. În paralel, am resuscitat vechea afacere.

Aș zice că e binișor. Dar, am plătit cu sănătatea mea, această educație finaciar-spirituală. Și acum vreau să te întreb:

Ce face ca unii oameni să poată să iasă din orice groapă în care cad și alții să nu se mai ridice de jos? Ce anume face ca unii oameni să aibă sănătate finaciară și alții să ajungă bolnavi finaciar?

Sunt întrebări ce par extrem de dificile, dar răspunsul este destul de simplu: Nu trebuie să treci că mine, prin faliment și pierderi uriașe.

Studiile au demonstrat care sunt efectele scutirii de datorii prin studierea schimbărilor în funcționarea psihologică și în procesul de luare a deciziilor economice.

Centrul de Cercetare a Serviciilor Sociale (SSR) de la Universitatea Națională din Singapore (NUS) demonstrează că reducerea numărului de datorii reduce povara mentală, îmbunătățind astfel performanța psihologică și cognitivă. Acest lucru permite un proces decizional mai bun. Studiul a fost realizat în asociere cu cercetători de la NUS și de la Universitatea de Științe Sociale din Singapore (SUSS). Între ianuarie 2015 și august 2017, Dr. Ong Qiyan și profesorul asociat Irene Ng de la Facultatea de Arte și Științe Sociale a NUS, împreună cu profesorul asociat Walter Theseira de la Școala de Afaceri SUSS au susținut acest studiu, analizând mai mulți subiecți.

Dr. Ong a explicat: “Una dintre provocările politicilor de reducere a sărăciei este credința fundamentală că săracii sunt îndatorați din cauza unor defecte personale. Conform acestui punct de vedere, se crede că cei care sunt prinși în sărăcie sunt lipsiți de calități dezirabile, cum ar fi motivația și talentul, pe care majoritatea populației din Singapore le posedă și le apreciază. Cu toate acestea, studiul nostru arată că, deoarece datoriile afectează funcționarea psihologică și procesul decizional, ar fi extrem de dificil chiar și pentru cei motivați și talentați să scape de sărăcie. În schimb, cei săraci trebuie fie să aibă calități excepționale, fie să fie excepțional de norocoși pentru a ieși din sărăcie. Este greu să fii sărac, mai greu decât am crezut.”

Andrew Yang, antreprenor și om de afaceri a declarat: “Există o mentalitate care este asociată cu situația în care nu ai destui bani, sau nu ai suficient timp, sau nu ai suficientă mâncare, sau nu ai suficientă companie, iar acest lucru îți reduce de fapt funcția cognitivă”, explică Yang. “Este diferit de stres. Te face mai puțin rezonabil, mai puțin rațional, mai puțin generos și mai supus ideilor rele și impulsurilor rele”.

Exact acesta este motivul pentru care am creat pentru tine un curs, că să pasesti pe o cale mai ușoară, de revenire sau de acces la împlinirea financiară.

Este un curs în care vei învață legile banilor, cum să gestionezi energia banilor și vom avea și o minimă educație finaciară.

Să nu te mire….în caz că am uitat să îți spun, pe lângă facultatea de drept, mai am la baza și o facultate economică.

În acest curs te ajut să te eliberezi de crezuri și frici legate de bani astfel încât să nu îți mai conducă viața și vei înțelege de ce stau banii la unii și pleacă de la alții.

Și vei pleca cu instrumente la nivel spiritual, energetic, emoțional și  financiar.

Click aici că să vezi detaliile despre curs.


Renunțarea la crezurile care îți aduc îmbolnăvirea financiară este o necesitate și nu un lux.

Îmbolnăvirea financiară provoacă, IMEDIAT, blocaje la propriu în corpul tău și în viață ta. Îți spun din proprie experiență, dar și din experietele altor persoane cu care am lucrat.

Cu alte cuvinte, te îmbolnăvești, ai accidente diverse și provocări.

Când ai probleme cu banii, este obligatoriu să te uiți la viață ta și să descoperi durerea sufletului tău. Folosește energia banilor în favoarea ta.

Click aici că să te înscrii la curs

De cele mai multe ori nu facem schimbările necesare în viața noastră pentru că nu știm de unde să începem. Un alt motiv este că avem impresia că nu avem puterea pentru a acționa.

Intră în curs și dacă aplici metodele și tehnicile din curs și participi la cele 3 ATELIERELE DE LUCRU LIVE, vei observă schimbări majore în sănătatea ta fizică, financiară, spirituală, emoțională și mentală.

Te poți înscrie cu click AICI!

Vino alături de mine în curs să inveți următoarele:

 • Înțelegi de unde vine frică ta de sărăcie și care sunt modalitățile pe care le ai că să te vindeci definitiv de ea.
 • Descoperi și vindeci copiii interiori răniți care îți influențează obiceiurile financiare și recapeți controlul asupra vieții tale.
 • Înveți din povestea mea cum să folosești puterea minții că să te recentrezi și să recapeți puterea în viața ta.
 • Înțelegi cum să nu te mai raportezi la comportamentul familial în domeniul financiar.
 • Te ajut să îți aplici comportamentul corect că să nu mai intri în afaceri păguboase, și multe altele.

Click pe link

Te îmbrățișez,
Andreea

Scroll to Top