Oferta expiră joi, 4 aprilie, ora 23:59

Zile
Ore
Minute
Secunde
Oferta expiră joi, 4 aprilie, ora 23:59
Zile
Ore
Minute
Secunde
Accesează Energia Feminină Creatoare și Manifestă Viața Dorită pe toate planurile

Femeia împlinită la 360 de grade

Program transformațional de 3 luni de zile.

Știai că poți să te menții radiantă, tânără, frumoasă, sănătoasa, să te bucuri de viață și să crești libidoul, nivelul energetic, vitalitatea din interior, fără să apelezi la medicamente?

Prin abordarea holistică la nivel de corp emoțional, fizic, energetic, mental și spiritual, poți face minuni și îți poți schimba viața pe toate rolurile.

Poți fi femeie radiantă la 360 de grade.

*Se poate achita și în 2 rate lunare de 1350 de lei sau în 3 rate lunare de 1050 de lei.

Programul are loc ONLINE pe Zoom și durează 3 luni.
Perioada: 11 aprilie – 4 iulie 2024
Chiar dacă nu poți veni live, poți urmări ulterior înregistrările.
Ai acces pe viață la toate materialele, care vor fi urcate pe platforma mea de curs.
Sesiuni de ghidare, sesiune de introspecție și sesiuni de meditații și scriere terapeutică. Avem grup privat de Facebook.

Instrumente, tehnici, curățări, purificări și ritualuri de feminitate pentru armonizarea centrilor energetici. 
 
Vom purifica și încărca chakra bazală și chakra sexuală și ne vom relua puterea, vom urca în inimă și ne vom asuma deciziile esențiale pentru creșterea noastră, accesând puterea voinței și a comunicării, topind umbrele din primele cinci chakre. 
 
Vom urca în energia chakrelor superioare și vom accesa darurile acestor centrii.
 
Vom face călătoria eroinei, vom accesa energia Iubitei și la final de program vei putea accesa și integra definitiv în viața ta  energia exploratoarei și energia Reginei.
 

Urmește video

“Femeia Feminină și Radiantă” este o călătorie de îmbrățișare a tuturor aspectelor care definesc feminitatea autentică și radiantă, încurajând participantele să strălucească din interior spre exterior. Este un apel la descoperirea și exprimarea propriei lumini interioare, cultivând o prezență feminină care iradiază grație, forță și echilibru.

Vom învăța dansul feminității și cum poți să îți transformi viața în răsfăț, iubire și abundență pe toate planurile.

Ni se spune adesea, ca femei, că atingem adevărata esență a feminității noastre doar când ne dedicăm în totalitate iubirii față de cei dragi. Suntem încurajate să vedem această dedicare totală nu doar ca pe o datorie, ci și ca pe modul suprem de a ne manifesta feminitatea. Totuși, această perspectivă adesea ne lasă epuizate, ignorate și lipsite de auto-respect. Mai mult, ea ne inhibă capacitatea de autoconservare și de a refuza ceea ce nu ne servește binele. Nu mai știm să spunem NU altor persoane, ci doar nouă. Și, astfel ne negăm pe noi. Până la anihilare.

Am trăit asta pe propria piele. Devenisem o martiră și dăruiam energia și iubirea mea către ceilalți, fără să păstreze o fărâmă de iubire și odihnă pentru mine. Uitasem că o femeie are nevoie și de Creație și de Recreație. M-am deconectat de Sine, de esența mea, de Divinul feminin.

A devenit crucial să mă reîmprietenesc cu lumea mea intimă și să folosesc acest sanctuar interior ca sursă de energie pentru a îmbogăți viețile celor dragi și pentru a transforma viziunile mele în realitate. Fără a avea acest nucleu stabil, mi-aș fi pierdut capacitatea de a oferi orice formă de susținere. M-aș fi rătăcit ușor fără a-mi recunoaște limitele, încălcându-mi adesea propriile granițe.

Când am devenit mamă, timpul meu era dedicat integral hrănirii fiului meu, familiei și afacerii, toate făcute cu o devoțiune profundă. Nu mi-aș fi imaginat vreodată cât de puternică, rezilientă și capabilă să echilibrez atâtea responsabilități aș putea deveni. Dragostea profundă pe care o simțeam m-a făcut neînfricată și puternică, dându-mi aripi pe care nici nu știam că le posed. Dar această daruire profundă nu mă hrănea și pe mine. În câțiva ani, mă simțeam complet stoarsă de energie. Eram epuizată, sănătatea mea dădea semne, nu mai dormeam și depresia se instala cu viteză, îmi pierdusem bucuria de a trăi și mă simțeam copleșită de frustrare, resentimente și anxietate.

Fără să-mi dau seama, devenisem martiră și începusem să-mi “urăsc” propria existență, în ciuda faptului că aveam o familie minunată, copii minunați, o afacere în plină ascensiune și succes în domeniul avocaturii. Mi-am dat seama că toate aceste realizări nu însemnau nimic dacă nu mă simțeam fericită și dacă nu puteam găsi bucurie în niciuna dintre ele.

Am trecut de la orfană la mamă-martiră, la amazoană, la căutătoare spirituală, la Creatoare și am ajuns la Regină. A fost nevoie să activez arhetipul Reginei-Mamă pentru a găsi o cale de ieșire din acest labirint.

Și orice femeie are nevoie să aibă acces la această energie care este singura care activează Divinul Feminin și face Alinierea cu Sinele.

Programul propus se desfășoară în trei etape principale și se desfășoară pe parcursul a 3 luni, incluzând 14 sesiuni săptămânale live prin Zoom.

Etapa 1: Curățarea subsolului și construirea fundației – Rebirth

Etapa 2: Descătușarea femeii interioare și Trezirea – Reset

Etapa 3: Devii magiciana propriei vieți și accesezi Secretele Reginei și să obții Elixirul Abundenței – Inspired Woman

Femeia împlinită la 360 de grade

 Acceseaza Energia Feminina Creatoare si Manifesta Viata Dorita pe toate planurile

Pachet standard
2397 RON
în loc de 4997 RON
Pachetul include:

Se poate achita în 2 rate lunare de 1350 lei sau 3 rate lunare de 1050 lei.

Se poate achita și prin transfer bancar. Mod de plata valabil pentru ambele pachete (Standard și VIP):

ENERGETIC HEALING S.R.L.
J40/5655/25.03.2022
CUI: 45857085

CONTURI Banca Transilvania:
Cont RON: RO14BTRLRONCRT0641690101

Pachet VIP
2997 RON

în loc de 5397 RON

Pachetul include:

Se poate achita în 2 rate lunare de 1650 lei sau 3 rate lunare de 1200 lei.

Acest Program este pentru tine dacă:
Ești antreprenoare?
Dar, înainte de a fi antreprenoare, ești femeie.
 
În calitate de antreprenoare, știm că fiecare zi vine cu provocări unice și oportunități infinite. Însă, pentru a le naviga cu înțelepciune și a ne asigura că ne îndreptăm energia către ceea ce contează cu adevărat, este esențial să învățăm arta prioritizării și a auto-liderului eficient și să curățăm toxicitatea din chakra sexuală și chakra rădăcină.
 
“Femeia la 360 de Grade”, care îți va oferi instrumentele necesare pentru a-ți ridica vibrația, conservă și crește energia vitală, mentală și spirituală, permițându-ți să îți crești afacerea cu înțelepciune, putere și echilibru. Mai mult, vei descoperi cum să îți folosești arhetipul reginei și al exploratoarei pentru a conduce cu autoritate, grație și o viziune clară, transformând fiecare decizie într-un pas către succesul tău și al afacerii tale. Arhetipul reginei simbolizează leadership-ul feminin puternic, echilibrat și inspirațional.
 
Acest curs îți va arăta cum să îmbrățișezi și să îți folosești propriile calități regale pentru a inspira și a conduce, creând un mediu în care tu și echipa ta să înfloriți.
Ești angajată

Vei câștiga mai multă încredere în propriile capacități, ceea ce îți va permite să abordezi provocările profesionale cu mai multă siguranță. Tehnicile de mindfulness și meditațiile te vor ajuta să reduci stresul, pentru a menține un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală. Vei învăța cum să faci lucrurile dintr-o altă energie, astfel încât să te bucuri din plin de viață. Vei afla ce poți face pentru a câștiga mai mulți bani și a accesa abundența în toate planurile.
Ești mamă?

Dar, înainte de a fi mamă, ești femeie.

În calitate de mamă, te-ai dedicat necondiționat binelui și fericirii copiilor tăi. Dar, înainte de toate, ești o femeie cu visuri, dorințe și o sursă interioară de energie și putere care așteaptă să fie explorată și exprimată în toată splendoarea sa.

Programul “Femeia Împlinită la 360 de grade” este un spațiu sigur și îmbărbătător, creat special pentru tine, pentru a-ți redescoperi esența feminină și a-ți îmbogăți viața cu pasiune și profunzime.

Prin acest program, vei învăța să navighezi prin complexitățile vieții cu grație și înțelepciune, ieșind din programarea familială toxică, reconectându-te cu centrul tău de putere și purificând chakra sexuală – surse vitale ale creativității și pasiunii. Această armonizare îți va permite să îți exprimi iubirea și dedicarea față de familie în moduri noi și mai profunde, devenind astfel un model inspirațional pentru copiii tăi.

Vei descoperi că a fi o mamă fericită și împlinită nu înseamnă să te pierzi pe tine însăți în proces, ci mai degrabă să te regăsești și să te onorezi ca femeie. Acest echilibru te va ajuta să creezi un mediu familial unde fericirea, respectul și dragostea înflorește, oferindu-le copiilor tăi cea mai prețioasă lecție: importanța de a fi autentic și de a urma calea fericirii personale.

În plus, “Femeia Împlinită la 360 de grade” îți va oferi instrumente pentru a te menține ancorată în prezent, să savurezi fiecare moment al vieții și să îmbrățișezi viitorul cu optimism și deschidere. Te invit să faci acest pas curajos către tine însăți, să te reîntâlnești și să te reîndrăgostești de femeia minunată care ești. Pentru că, atunci când te onorezi pe tine, îți onorezi și familia. Ești așteptată să te alături comunității noastre, unde fiecare femeie este celebrată pentru unicitatea și frumusețea sa interioară.

Ești soție sau în relație de cuplu?
Dar, înainte de toate, ești femeie.

Ca femei, suntem învățate că devenim “cu adevărat” femei, doar atunci când suntem total devotate soțului sau partenerului. Și mai suntem învățate să credem că asta este datoria noastră, rolul nostru și cea mai bună cale de a ne exprima feminitatea.
 
În realitate, această credință ajunge să ne facă să ne simțim epuizate, nevăzute și nerespectate. Și ne-a paralizat capacitatea de a ne proteja și de a spune NU.
 
Trăim cu toate o provocare dureroasă, aceea de a echilibra așteptările societale cu nevoia de autenticitate și autonomie personală. Însă, este esențial să recunoaștem că a fi femeie – cu adevărat femeie – înseamnă mult mai mult decât rolul pe care îl jucăm în relațiile noastre. Feminitatea nu este definită exclusiv prin devotamentul față de un partener sau prin sacrificiul propriilor nevoi și dorințe. În realitate, adevărata putere și esența feminității se află în capacitatea noastră de a fi întregi, independente și împlinite, indiferent de statutul relațional. Numai prin respectarea de sine și stabilirea unor granițe sănătoase putem spera să construim relații echilibrate și împlinite.
 
Adevăratul devotament față de un partener nu vine din sacrificiul de sine, ci dintr-un loc de completitudine și bucurie personală. Când ne permitem să strălucim în toată complexitatea și splendoarea noastră, aducem mai multă valoare și profunzime în relațiile noastre.
 
Este esențial să ne amintim că putem fi și parteneri iubitori, și FEMEI IMPLINITE în același timp.
 
Adevărata expresie a feminității este libertatea de a alege: a alege cine vrei să fii, cum vrei să trăiești și în ce fel îți exprimi iubirea și devotamentul. Este timpul să celebrăm femeia din fiecare dintre noi, cu toată forța, sensibilitatea și complexitatea ei.
 
Așadar, dragă femeie, îți amintesc că ai puterea de a rescrie scenariul propriei vieți. Ești regizoarea, nu doar o actriță în povestea altcuiva. Ești o exploratoare și o înțeleaptă și poți să devii Regina Vieții tale. Este timpul să trăiești conform propriilor tale reguli, să-ți asculți inima și să te îndrăgostești de femeia minunată care ești.
Ești soție sau în relație de cuplu?
Dar, înainte de toate, ești femeie.

Ca femei, suntem învățate că devenim “cu adevărat” femei, doar atunci când suntem total devotate soțului sau partenerului. Și mai suntem învățate să credem că asta este datoria noastră, rolul nostru și cea mai bună cale de a ne exprima feminitatea.
 
În realitate, această credință ajunge să ne facă să ne simțim epuizate, nevăzute și nerespectate. Și ne-a paralizat capacitatea de a ne proteja și de a spune NU.
 
Trăim cu toate o provocare dureroasă, aceea de a echilibra așteptările societale cu nevoia de autenticitate și autonomie personală. Însă, este esențial să recunoaștem că a fi femeie – cu adevărat femeie – înseamnă mult mai mult decât rolul pe care îl jucăm în relațiile noastre. Feminitatea nu este definită exclusiv prin devotamentul față de un partener sau prin sacrificiul propriilor nevoi și dorințe. În realitate, adevărata putere și esența feminității se află în capacitatea noastră de a fi întregi, independente și împlinite, indiferent de statutul relațional. Numai prin respectarea de sine și stabilirea unor granițe sănătoase putem spera să construim relații echilibrate și împlinite.
 
Adevăratul devotament față de un partener nu vine din sacrificiul de sine, ci dintr-un loc de completitudine și bucurie personală. Când ne permitem să strălucim în toată complexitatea și splendoarea noastră, aducem mai multă valoare și profunzime în relațiile noastre.
 
Este esențial să ne amintim că putem fi și parteneri iubitori, și FEMEI IMPLINITE în același timp.
 
Adevărata expresie a feminității este libertatea de a alege: a alege cine vrei să fii, cum vrei să trăiești și în ce fel îți exprimi iubirea și devotamentul. Este timpul să celebrăm femeia din fiecare dintre noi, cu toată forța, sensibilitatea și complexitatea ei.
 
Așadar, dragă femeie, îți amintesc că ai puterea de a rescrie scenariul propriei vieți. Ești regizoarea, nu doar o actriță în povestea altcuiva. Ești o exploratoare și o înțeleaptă și poți să devii Regina Vieții tale. Este timpul să trăiești conform propriilor tale reguli, să-ți asculți inima și să te îndrăgostești de femeia minunată care ești.
Ești mamă?

Dar, înainte de toate, ești femeie.

În calitate de mamă, te-ai dedicat necondiționat binelui și fericirii copiilor tăi. Dar, înainte de toate, ești o femeie cu visuri, dorințe și o sursă interioară de energie și putere care așteaptă să fie explorată și exprimată în toată splendoarea sa.

Programul “Femeia Împlinită la 360 de grade” este un spațiu sigur și îmbărbătător, creat special pentru tine, pentru a-ți redescoperi esența feminină și a-ți îmbogăți viața cu pasiune și profunzime.

Prin acest program, vei învăța să navighezi prin complexitățile vieții cu grație și înțelepciune, ieșind din programarea familială toxică, reconectându-te cu centrul tău de putere și purificând chakra sexuală – surse vitale ale creativității și pasiunii. Această armonizare îți va permite să îți exprimi iubirea și dedicarea față de familie în moduri noi și mai profunde, devenind astfel un model inspirațional pentru copiii tăi.

Vei descoperi că a fi o mamă fericită și împlinită nu înseamnă să te pierzi pe tine însăți în proces, ci mai degrabă să te regăsești și să te onorezi ca femeie. Acest echilibru te va ajuta să creezi un mediu familial unde fericirea, respectul și dragostea înflorește, oferindu-le copiilor tăi cea mai prețioasă lecție: importanța de a fi autentic și de a urma calea fericirii personale.

În plus, “Femeia Împlinită la 360 de grade” îți va oferi instrumente pentru a te menține ancorată în prezent, să savurezi fiecare moment al vieții și să îmbrățișezi viitorul cu optimism și deschidere. Te invit să faci acest pas curajos către tine însăți, să te reîntâlnești și să te reîndrăgostești de femeia minunată care ești. Pentru că, atunci când te onorezi pe tine, îți onorezi și familia. Ești așteptată să te alături comunității noastre, unde fiecare femeie este celebrată pentru unicitatea și frumusețea sa interioară.

Ești angajată?
Dar, înainte de toate, ești femeie.
 
Vei activa resursele tale interioare și îți vei descoperi noi calități. Instrumentele de lucru, meditațiile, curățările și purificările te vor ajuta să aduci echilibru între mediul profesional și cel de acasă.

În această călătorie de auto descoperire și creștere, vei învăța, de asemenea, să recunoști și să valorifici puterea trăirii conștiente. Într-o lume care pare că se mișcă mereu rapid, să te reconectezi cu tine însuți va fi o abilitate prețioasă, oferindu-ți noi perspective asupra provocărilor și îmbogățindu-ți creativitatea.

Tehnicile și ritualurile te vor ajuta să te focalizezi pe progresul tău și pe binecuvântările din viața ta, sporindu-ți sentimentul de împlinire și bucurie.

Pe măsură ce îți extinzi limitele și îți explorezi potențialul, vei descoperi că ești capabilă de mai mult decât ai crezut vreodată. Această realizare va alimenta curajul de a îmbrățișa noi oportunități și de a te exprima autentic, atât în spațiul profesional, cât și în cel personal.

În final, pe măsură ce te vei alinia cu această realitate de vibrație superioară, vei atrage oameni și situații care rezonează cu noul tău Sine. Vei fi un far de lumină și inspirație pentru cei din jur, împărtășind înțelepciunea și armonia pe care le-ai cultivat în această călătorie cu ei.
Ești antreprenoare?
Dar, înainte de toate, ești femeie.
 
În calitate de antreprenoare, știm că fiecare zi vine cu provocări unice și oportunități infinite. Însă, pentru a le naviga cu înțelepciune și a ne asigura că ne îndreptăm energia către ceea ce contează cu adevărat, este esențial să învățăm arta prioritizării și a auto-liderului eficient și să curățăm toxicitatea din chakra sexuală și chakra rădăcină.
 
“Femeia la 360 de Grade”, care îți va oferi instrumentele necesare pentru a-ți ridica vibrația, conservă și crește energia vitală, mentală și spirituală, permițându-ți să îți crești afacerea cu înțelepciune, putere și echilibru. Mai mult, vei descoperi cum să îți folosești arhetipul reginei și al exploratoarei pentru a conduce cu autoritate, grație și o viziune clară, transformând fiecare decizie într-un pas către succesul tău și al afacerii tale. Arhetipul reginei simbolizează leadership-ul feminin puternic, echilibrat și inspirațional.
 
Acest curs îți va arăta cum să îmbrățișezi și să îți folosești propriile calități regale pentru a inspira și a conduce, creând un mediu în care tu și echipa ta să înfloriți.

Cum va arăta viața ta după acest program?

*Se poate achita și în 2 rate lunare de 1350 de lei sau în 3 rate lunare de 1050 de lei.

Cum le-au ajutat programele mele pe aceste femei

Urmește video

Înscrie-te la Programul Femeia împlinită la 360 de grade și accesează Energia Feminină Creatoare și Manifestă Viața Dorită pe toate planurile

*Se poate achita și în 2 rate lunare de 1350 de lei sau în 3 rate lunare de 1050 de lei.

Cine sunt eu?

Sunt Andreea Manolică și am inspirat sute de femei, in mediul online dar si prin workshopuri in sala, să depășească blocajele si suferintele, sa transforme durerea neglijentelor si abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi femeie.

Sunt psiholog cu drept de libera practica, coach holistic, hipnoterapeut terapie de transformare rapida și facilitator TRE- Trauma and Tension Release, Instructor Yin Yoga și Bioenergoterapeut, Strategic Intervention Coach certificat de Tony Robbins-Cloe Madanes,  Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2,

*Se poate achita și în 2 rate lunare de 1350 lei sau în 3 rate lunare de 1050 lei.

Cursul începe joi, 11 aprilie 2024, și durează 3 luni.

Înscrie-te la curs până in data de 4 aprilie, 23:59, și primești 3 BONUSURI EXCLUSIVE în valoare de peste 1400 lei!

Bonus 1: Curs – Reconecteză-te cu propria feminitate

Acest program de 21 de zile este conceput pentru ca meditațiile, exercițiile de respirație și purificare incluse în program să te ajute la regenerarea, armonizarea și vindecarea profundă a trupului, sufletului și minții tale.

 • Încetezi să mai simți presiune, amenințare, tensiune în preajma oamenilor si sa te reconectezi cu feminitatea ta
 • Găsești puterea să te eliberezi de persoanele toxice din viața ta
 • Înveți să spui NU fără să te simți vinovata și să nu suferi când ești refuzat
 • Îți dai voie să te odihnești, să te relaxezi și să spui „NU POT”, din când în când
 • Atragi lângă tine oameni frumoși care te apreciază pentru ceea ce ești, nu pentru se folosi de tine
 • Înveți să practici iubirea de sine și să pui atenția pe feminitatea ta
 • Vei reuși să vezi frumusețea ta și să transmiți acest lucru și celorlalți din jurul tău
 • Vei vindeca rana maternă și femeia interioara
Bonus 2: Colecția GOLD – 12 scenarii pentru procesarea credințelor toxice și emoțiilor blocante

Cele 12 SCENARII construite după modelul lui Karol Truman – autoarea cărții ”Sentimentele îngropate de vii nu mor niciodată”.

 • Scenariu pentru procesarea fricii de viitor
 • Scenariu pentru procesarea îngrijorării
 • Scenariu pentru procesarea sentimentelor care apasă inima
 • Scenariu pentru procesarea sentimentului ”Mă simt exclus și străin în această lume”
 • Scenariu pentru prelucrarea neajutorării și lipsei de speranță
 • Scenariu pentru prelucrarea convingerii că ”Orice aș face nu va fi suficient”
 • Scenariu pentru prelucrarea convingerii ”Sunt un ratat, nu sunt bun de nimic”
 • Scenariu pentru prelucrarea sentimentului și gândurilor de incompetență
 • Scenariu pentru procesarea programului ”Simt mereu nevoia să am dreptate”
 • Scenariu pentru procesarea programului ”Mă simt responsabil pentru a-i face pe toți să se simtă fericiți”
 • Scenariu pentru procesarea sentimentului că ești egal cu posesiunie tale
 • Scenariu pentru procesarea programului ”Toată lumea profită de mine”

Bonus 3: Știința de a deveni bogat

Știința de a deveni bogat este o știință exactă, pe care o poți oricând învăța și aplica. Iată beneficiile acestui program:

 • Te va ajuta să dezvolți conștiința banilor
 • Iți va aduce mai multe informații despre cum să gândești și cum să acționezi pentru a obține prosperitatea
 • Va face ușor pentru tine să înțelegi ce au făcut oamenii bogați pentru a se îmbogăți
 • Vei vedea secretul real pentru a îmbrățișa și a aduce abundența în viața ta
 • Vei schimba modul în care îi vezi pe oamenii bogați și relația ta cu banii în general
 • Vei scăpa de sentimentul că tu nu poți fi bogat, fiindcă nu te-ai născut astfel
Bonus 4: Programul de “Echilibrare Somato-Emoțională”

Programul de “Echilibrare Somato-Emoțională ” este focalizat pe cele mai importante 12 organe și stările emoționale asociate fiecăruia. Este vital să integrăm cunoștințele despre conexiunile dintre corp, minte și emoții. Pentru fiecare organ și emoție asociată, am creat o meditație ghidată specifică si practice de eliberare amotionala si somatica specific care să ajute participanții să exploreze și să transforme stările emoționale în mod conștient.

Programul include sesiuni de meditație ghidată, practică somatică, exerciții de respirație și practici de conștientizare pentru a adresa și echilibra stările emoționale specifice asociate cu fiecare organ.

Sesiuni Specifice pe Organe și Emoții

 • Inima: Durere și Compasiune
 • Ficatul: Furie și Iertare
 • Plămânii: Tristețe și Eliberare
 • Rinichii: Frică și Curaj
 • Stomacul: Griji și Încredere
 • Intestinul Gros: Letargie și Revitalizare
 • Vezica Biliară: Rancor și Decizie
 • Pancreasul: Lipsa Dulceții Vieții și Bucurie
 • Splina: Obsesie și Echilibru
 • Timusul: Imunitate și Vitalitate
 • Ovarele/Testiculele: Creativitate și Reproducere
 • Creierul: Confuzie și Claritate

“Femeia împlinită la 360 de grade”

 Acceseaza Energia Feminina Creatoare si Manifesta Viata Dorita pe toate planurile

Pachet standard
2397 RON
în loc de 4997 RON
Pachetul include:

Se poate achita în 2 rate lunare de 1350 lei sau 3 rate lunare de 1050 lei.

Se poate achita și prin transfer bancar. Mod de plata valabil pentru ambele pachete (Standard și VIP):

ENERGETIC HEALING S.R.L.
J40/5655/25.03.2022
CUI: 45857085

CONTURI Banca Transilvania:
Cont RON: RO14BTRLRONCRT0641690101

Pachet VIP
2997 RON

în loc de 5397 RON

Pachetul include:

Se poate achita în 2 rate lunare de 1650 lei sau 3 rate lunare de 1200 lei.

Iată ce spun cursantele mele
Buna, eu sunt Corina si vreau sa va povestesc cam ce a insemnat pentru mine participarea la cursul Andreei de Vindecarea Traumelor. Practic, acum 7 saptamani a inceput pentru mine calatoria vindecarii mele, a redescoperirii mele cum imi place sa ii zic, a noii mele vieti. Daca ar fi sa o caracterizez pe Corina cea de dinainte de cursul Andreei as spune multa, multa rusine. Mi-era rusine sa ma arat asa cum sunt, consideram ca lumea va rade de mine, ma va critica, ma va judeca daca voi face acest lucru. Multa vinovatie, ma simteam vinovata pentru absolut orice dar mai ales ma simteam vinovata pentru relatia defectuoasa a parintilor mei. Neputinta, consideram ca doar altii pot, doar altii reusesc in viata si ca eu nu sunt in stare. Multa frica, frica de a spune ceea ce simt, de a ma exprima asa cum sunt, frica de a spune si ce ma deranjeaza si mai ales frica de conflict, il evitam pe cat posibil. Primul pas spre vindecarea mea si cel mai greu a fost momentul in care am lasat toate mastile jos si m-am aratat asa cum sunt altor oameni. A fost momentul cel mai eliberator pentru mine si de fapt primul pas spre vindecarea mea. A fost momentul in care am primit foarte mult sprijin si foarte multa iubire din partea celorlalte participante la curs si sincer sa va spun a fost prima oara cand am simtit iubirea adevarata din partea altor femei. Am invatat sa ma pun pe primul loc, sa ma aleg pe mine intotdeauna indiferent de ce vor zice ceilalti. Mi-am dat seama ca parerea mea conteaza si e atat de bine sa iti spui parerea si sa spui ceea ce simti si ceea ce gandesti fara sa te mai intereseze ce spune ceilalti. Am invatat sa spun si “nu” atunci cand simt asta in relatiile cu ceilalti, sa cer respect si sa impun respectul, lucru pe care inainte nu il faceam si imi era foarte greu sa il fac. Am inceput sa ma privesc cu mai multe blandete, cu mai multa caldura atunci cand ma uit in oglinda. Am inceput sa ma uit cu drag la mine si sa imi placa ceea ce vad si vreau sa spun ca in cadrul acestui curs m-am simtit cu adevarat mandra de mine, de ceea ce pot sa fac si de ceea ce sunt eu. Ceilalti ma vad mult mai sigura pe mine, mult mai stapana, mai curajoasa si mult mai determinata in ceea ce vreau sa fac. Relatia cu parintii mei s-a imbunatatit foarte mult; Daca inainte era o relatie foarte tensionata, plina de critici, de voci ridicate, de certuri si de fiecare data cand ne vedeam se intampla sa fiu nevoita sa plec asa intempestiv din cauza tututor acestor lucruri, acum parca imi e mai drag sa ii aud, sa ii vad, sa ii imbratisez si nu mai simt anxietate de fiecare data cand merg la ei, cand ii vizitez sau cand ne auzim la telefon, iar acest lucru a adus foarte multa liniste in sufletul meu. Toate aceste schimbari nu ar fi fost posibile fara sprijinul Andreei, fara ghidarea ei atat de blanda, de rabdatoare si de iubitoare. Iti multumesc tare mult Andreea ca viata mea s-a schimbat si ca in sfarsit pot sa ma vad pe mine cu adevarat si le multumesc tuturor participantelor care mi-au fost alaturi si de la care am avut atat de multe lucruri de invatat. Va iubesc si va multumesc pentru tot.
Corina Raiciu
Liife-coach
Cu ajutorul tau am reusit sa ies din 'groapa' in care ma aflam (locul unde consideram eu ca sunt inainte sa te cunosc pe tine) si sa imi doresc din nou sa traiesc. Din punctul meu de vedere o persoana trebuia sa fie fericita 24/24 h ca sa poata fi implinita, motiv pentru care ma consideram ca fiind cea mai nefericita si neajutorata persoana, fara sa stiu cu adevarat ce inseamna acestea. Cu ajutorul orelor de coaching am inteles ce inseamna cu adevarat fericirea, nevoia si dorinta. Am invatat ca tot ceea ce ne ofera viata pe neasteptate reprezinta un dar si nu trebuie sa-l luam ca pe un obstacol, ci ca pe o invatatura. In tot acest timp mi-am schimbat atat modul de gandire, vocabularul, comportamentul, cat si relatiile cu ceilalti. Iti marturisesc ca sunt o persoana foarte fericita si in acelasi timp norocoasa ca te-am intalnit. Mi s-a schimbat radical viata, in primul rand, modul meu de gandire este altul, relatia atat cu sotul, cat si cu familia este mult mai apropiata.
Titi Rodica
Client sedinte coaching
A fost un proces intens. Iar rezultatele apar chiar dacă un pic mai târziu cum a fost la mine. Și nu pentru că nu aș fi lucrat, că am lucrat cu conștiinciozitatea unui elev olimpic, zi de zi, indiferent de circumstanțele exterioare, ci pentru că traumele, bănuiesc că au fost mai profunde de cât m-am așteptat. Dar, eu văd rezultatele în sensul că nu numai că am învățat să spun NU, dar am învățat și să spun ce simt, indiferent dacă e ceva plăcut sau mai puțin plăcut, să nu mai țin emoțiile ascunse în interior și astfel să ajung să mă simt vinovată, și am învățat să las aceste emoții și să iasă la suprafață, adică am plâns în toată această perioadă cât nu am plâns în toată viața mea. Deci când lucrezi, ai încredere și ești ghidat de un om care știe ce face, chiar și la un om blocat și închis ca mine, procesul funcționează.Eu scriu zilnic, iar astăzi am simțit și diferența în modul de exprimare, în sensul că mi-am dat voie să greșesc, să nu fiu perfectă, mi-am dat voie să îmi deschid sufletul și să nu mă mai simt vinovată, mi-am dat voie să fiu eu așa cum sunt, fără niciun fel de povară. Iar acesta știu că este efectul procesului, al lucrului cu copilul interior, cu scrisorile, într-un cuvânt al cursului bine făcut și structurat care m-au făcut să conștientizez cele mai profunde dureri și suferințe pe care altfel nu reușeam să le scot la suprafață, și pentru care sunt atât de fericită și recunoscătoare că am avut șansa să îl fac. Știu că încă mai am de lucru la modul de exprimare, că, încă exprim destul de greu ce vreau să exprim, dar acesta este efectul anilor în care am stat închisă în mine, dar tot aici am învățat să mă deschid, chiar dacă sunt conștientă că mai am de lucru, și să nu mă mai critic și învinovățesc pentru asta. Deci, mulțumesc, încă odată, cu recunoștință profundă pentru schimbările care apar în viața mea.
Stanca Solomon
Cine am fost eu înainte cu 4 luni când am început programul renașterea, ediția a doua, cu Andreea Manolică? Am fost o persoană care chiar dacă-mi afișam un zâmbet larg pe față, în adâncul sufletul meu, am fost o persoană tristă, anxioasă, cu imaginea de sine la pământ, o persoană care a încercat timp de 14 ani tot felul de programe și tehnici pentru eliberarea traumelor. Însă toate aceste programe nu zic că nu au fost bune, dar ele m-au ajutat doar să conștientizez acele traume, acele blocaje, nu să mă și eliberez de ele. Ani de zile eu am trăit în negare, am trăit cu ochelari pe ochi doar ca să nu văd durerea, traumele care m-au ținut pe loc, care nu m-au lăsat să mă bucur cu adevărat de viață. Însă acest program într-adevăr m-a transformat, am renăscut și ce am învățat eu în acest program? Am învățat cum să sap, să identific blocajele, am învățat să-mi dau voie să simt durerea. Și uite așa am reușit să mă eliberez după 40 de ani de trauma pierderii mamei mele, traumă pe care nici nu am știut ce efecte are asupra mea. M-am eliberat de tristețe, de anxietate, de senzația de neputință, m-am eliberat de senzația aceea de împovărare, că eu sunt responsabilă pentru toți și pentru toate și că nu mai îmi ajunge timp pentru mine, că eu trebuie să fiu la dispoziția tuturor. Am ieșit din triunghiul dramei și, de fapt, așa cum ne-a spus și Andreea, nu am ieșit din triunghiul drame pentru că fiecare suntem acolo, însă am învățat cum să gestionez momentul în care mă identific ca victimă, ca salvator sau ca agresor. Și toate aceste trăiri în cazul în care apar, cu ajutorul trusei cu unelte pe care mi-a pus-o la dispoziție Andreea. Sunt unelte pe care pot să le folosesc oricând și oriunde ca să mă eliberez de orice emoții negative. Și acum, după 4 luni simt că sunt mult mai calmă, mai hotărâtă. În aceste 4 luni într-adevăr am renăscut, într-adevăr, mă simt mult mai fericită, mulțumită, împlinită și cred că asta se vede și se simte. Așa că dragul meu, draga mea, dacă și tu îți dorești să re-naști, să-ți trăiești viața cu bucurie, cu iubire, cu fericire, înscrie-te în programele Andreei. Eu sincer, așa o văd pe Andreea, că ea este un înger care pe mine m-a ajutat să-mi vindec toate rănile sufletului. Andreea, îți mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru că face parte din viața mea.
Erica Venemozer
Meditația de curatare a pantecului💃💃 Pentru mine acest program este DIVINISIM! La sfârșitul meditației am intrat in shaking,a fost super tare cum corpul meu si-a dat voie sa elibereze cu putere toată energia negativă de la mijloc pana la picioare!🔥🔥 Este a treia meditatie pe care o trăiesc atat de profund si am rezultate!💃 Meditația a fost superba la inceput am fost puțin încordată dar după ce am invocat divinitatea m-am linistit si am vizualizat o superba sferă si foc violet,vedeam cum toate umbrele ard si se topesc in lumina. 🔥🔥🔥🔥 M-am eliberat,m-am eliberat,m-am eliberat! Meditația COMPASIUNII este una din preferatele mele,iubesc aceasta meditatie,imi aduce o mare bucurie și liniște sufletească!Andreea Iulia Manolica 🙏😘🤗🤗🤗🤗 Va transmit tuturor un AN NOU FERICIT,BINECUVANTAT cu multă sănătate și iubire in suflete!🤗😘
CRISTINA POPA
Magică este meditația de curățare a Pântecului ! Este a doua oară când o fac dar cu diferite senzații, a fost senzațional pentru că am scos toate fricile și când spunea sa le îndepărtez sa vină lumina intra cate o rază de lumină prin jaluzele și se ducea și la fiecare frică mi s-a întâmplat același lucru, in dormitorul meu, unde aveam cea mai mare frică de întuneric.A fost o meditație plină de lumină și vindecare. Mulțumesc cu recunoștință Andreea​
Raluca Ifrim​
Femeie Magica
Inca de cand am inceput, am simtit o bucurie interioara imensa, pentru ca in fiecare zi, am descoperit ceva nou la ceea ce am nevoie sa schimb la mine. In fiecare zi am inceput sa daruiesc iubire neconditionata corpului meu si gandirii mele. Adevaratale provocari au fost intalnirile cu tatal meu si barbatii de pe linie paterna, si intalnirea cu barbatul interior. M-au incercat destul de multe sentimente si emotii, iar comunicarea a fost destul de dificila. Cu siguranta voi lucra intens pe aceste meditatii. Am observat ca am incetat sa mai mananc ciocolata. O consumam in fiecare zi, de-a lungul zilei, iar de cand am inceput acest program, am mai mancat intr-o singura zi (din 21 - yeeeeei). Ma simt mai increzatoare in mine si in potentialul meu. Consider ca acest curs, a fost fooooarte bine structurat. Am primit exercitii de intrare - cele usoare, cele care te umpleau de energie. Apoi erau meditatii puternice care scoteau la suprafata lucruri dureroase si necesitau vindecare, si urmau zile cu exercitii fizice sau o parte teoretica, in care am avut timp sa ma relaxez. Iar daca m-am simtit "in puteri", mai puteam combina tema zilei cu cate o meditatie care o simteam necesara. Este un program care iti permite sa te iubesti, sa te impaci tu cu corpul tau, sa fii blândă cu tine, sa te lasi cufundata in iubire, placere si apreciere. Este un program care dincolo de acestea, iti permite sa te vindeci la nivel energetic. Acum si pentru totdeauna! Te iubesc Andreea , mult de tot si iti multumesc la fel de mult si iti sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce mi-ai oferit!​
Cristina D.
Femeie magica,mamica,sotie
Acest curs m a ajutat în primul rand sa fiu un alt EU total diferit și sa conștientizez de unde îmi provin traumele, suferintele si cum le pot vindeca.Mi-am schimbat modul de a gândi, de a vorbi, de a relationa.Am invatat sa iert, sa binecuvantez cu recunostinta, sa multumesc.Acum imi vad trecutul ca pe un film care ruleaza pe o scena imensă iar eu cea actuala sunt doar o spectatoare. Am invatat sa ma iubesc mai mult, sa spun NU, sa fiu mai ferma, sa înțeleg altfel oamenii , privind in adanc( nu exista oameni rai ci doar suferinzi).Am inteles de ce am atras în viata mea de adult barbati dupa tiparul tatalui, am inteles comportamentul părinților.Binecuvantez cu recunostinta ziua în care te am cunoscut.Iti mulțumesc pentru tot ce ai făcut.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mihaela Apostol
Economist
Prin acest curs simt că m-am născut a doua oară. Până să încep acest curs am avut o viață, o viziune și perspectiva diferită despre mine, și după acest curs minunat sunt: - copilul interior care nu mai suferă din cauza unui tată alcoolic, ci un tată care a avut o rană de suferință foarte mare și care mă iubit și crescut așa cum a putut și știut; - un copil interior care nu mai are frica de respingere, frica de abandon, frica de singurătate; - am înțeles toate lectiile și experiențele trăite din trecut și până în prezent prin prisma tiparelor de víctimă, de salvator și cel mai important pentru mine, cel de dominator, pentru că am înțeles de unde am avut atât de mult obsesia de a controla orice moment, situație și persoană din viața mea, și faptul cum acest lucru de-a lungul timpului mi-a provocat o depresie foarte mare din care că niciodată o data nu am mai reușit prin propriile forțe să mă ridic singura. Acest curs minunat m-a ajutat sa să mă vindec de toate convingerile toxice din trecut și să le găsesc o explicație. M-a ajutat să văd adevărul prin ochi mei datorita traumelor și lecțiilor experimentate. Am învățat să iau decizii zilnice, să realizez ceea ce îmi propun și să fiu constantă. Am inceput să-mi recapăt încrederea deplină în virtuțile și capacitatea mea de a face față oricărei persoane și situații. Am învățat să iert, și să mă iert, să nu judec sau să mă judec, să nu critic sau să mă critic, să las la o parte resentimentele fata de orice persoană și situație; și am învățat să mă observ, să conștientizez comportamentele neadecvate ale mele și să le accept așa cum sunt și să le rectific în măsura și ritmul meu. M-am regăsit pe mine însămi, copilul meu interior, sinele meu suprem prin conexiunea infinită a iubirii și dragostei care există în mine și era blocată datorita suferințelor reprimite de-a lungul anilor, să mă iubesc și accept așa cum sunt. M-a ajutat să-mi regăsesc pasiunea pentru contabilitate pe care o aveam blocată datorită lipsei de autostimă pe care o aveam. M-a ajutat să-mi regăsesc identitatea în numele meu, să o iubesc și respect pe Raluca pe care nu o mai cunoșteam, să o valorez pe Georgiana și să o accept pe Lola, noua mea identitate. Cel mai important lucru este faptul că am reușit să las trecutul la o parte, să nu privesc spre viitor, ci sa trăiesc în prezent, am învățat să mă bucur și să fiu fericita de fiecare moment din zi, de a vedea mereu partea bună a situației, persoanele care sunt in viața mea și să fiu recunoscătoare pentru orice lui Dumnezeu, Universului și Pământului. Mulțumesc cu recunoștință Andreea Iulia Manolica
Raluca Ifrim
Contabil
Buna dragii mei, astăzi am simțit sa fac din nou rugăciunea pentru curățarea arborelui genealogic! Am eliminat atâta suferința, nici eu nu știu cât , acum simt o cantitate imensa de iubire! Mulțumesc universului, mulțumesc Andreea! Simt sa împărtășesc acest lucru, sunt copleșită de starea mea! Lumina și iubire, recunostinta și împlinire, pace și liniște va doresc! 🙏❤️
Anne Marie
Meditația de curatare a pantecului💃💃 Pentru mine acest program este DIVINISIM! La sfârșitul meditației am intrat in shaking,a fost super tare cum corpul meu si-a dat voie sa elibereze cu putere toată energia negativă de la mijloc pana la picioare!🔥🔥 Este a treia meditatie pe care o trăiesc atat de profund si am rezultate!💃 Meditația a fost superba la inceput am fost puțin încordată dar după ce am invocat divinitatea m-am linistit si am vizualizat o superba sferă si foc violet,vedeam cum toate umbrele ard si se topesc in lumina. 🔥🔥🔥🔥 M-am eliberat,m-am eliberat,m-am eliberat! Meditația COMPASIUNII este una din preferatele mele,iubesc aceasta meditatie,imi aduce o mare bucurie și liniște sufletească!Andreea Iulia Manolica 🙏😘🤗🤗🤗🤗 Va transmit tuturor un AN NOU FERICIT,BINECUVANTAT cu multă sănătate și iubire in suflete!🤗😘
CRISTINA POPA
Acest curs m-a ajutat sa ma redescopăr ca femeie, sa depășesc tiparul femeii de sacrificiu, un tipar pe care am rulat mulți ani deoarece acesta este tiparul pe care l-am identificat la mama și am preluat de ea acest tipar, m-a ajutat sa ma respect ca femeie, m-a ajutat sa mi dezvolt aceasta latura a feminității, sa-mi accesez energia feminina pentru ca eu rulam foarte mult pe energie masculina datorita traumelor din copilărie. Am reușit cu ajutorul acest curs sa imi iubesc anumite părți ale corpului pe care le uram si le acopeream tot timpul.
Mihaela Apostol
Iti multumesc din suflet pentru acest curs care, in aceasta perioada dificila ,pentru mine a facut miracole. Am inceput sa ma privesc cu alti ochi,sa constientizez ce inseamna corpul meu,propria feminitate. Am invatat sa ma observ si sa-i observ pe toti ceilalti intr-un fel cu totul si cu totul diferit. Am invatat sa nu judec si sa accept tot ceea ce vine inspre mine,sa-mi pun intrebari si sa-mi gestionez fricile ! AM INVATAT SA RESPIR ! Informatiile pe care le-am primit in acest curs sunt foarte importante pentru sanatatea corpului meu . E un curs folositor, magic,minunat si ma bucur enorm ca am facut o alegere inteleapta ! Vocea ta a fost ca un balsam pentru sufletul meu pentru ca transmite mult mai departe de cuvinte,transmite emotii ! Vreau sa-ti spun ca simt ghidarea ta ca fiind una foarte speciala,o ghidare de care parti din emotionalul meu aveau mare, mare nevoie.Efectele benefice le simt in starea mea de spirit. In aceasta perioada dificila sunt uimita de starea de pace si calm care a pus stapanire pe sufletul meu. Accept tot ceea ce vine inspre mine fara sa mai opun rezistenta,fara sa ma cosider victima si asta mi se pare extraordinar. Nu mai este GALAGIE in mintea mea ! Cursul are efecte benefice si asupra sanatatii fizice. Daca inainte de inceperea cursului ma trezeam dimineata cu dureri de oase si musculare in tot corpul acum nu mai simt deloc aceste dureri.
Claudia M.
Femeie magica,mamica si CEO
Acest curs ma ajutat sa ii accept pe părinți fără săi mai judec. Privesc cu alți ochi trecutul . Am putut vedea și simti cât sunt de valoroasa . Îmi dau voie sa cred in vise. Acum pot asculta o persoana fără sa o intrerup și sa ii impun ca este mai bine cum zic eu. Ceilalti spun ca sunt mai liniștita . Cel mai important am învățat sa spun,NU.!!!! Mulțumesc !!🌸🌸🌸
Beuca Anastasia
Eu, Simona C. , 44 de ani, mamă singură, independentă și puternică în ochii celor din jur, mă simțeam pierdută și nu înțelegeam nimic din ceea ce sunt. Aveam datorii, nu reușeam să clădesc o relație sănătoasă, mereu vedeam doar partea goala din pahar. Mereu eram critică și exigentă cu mine și nu înțelegeam ce înseamnă IUBIREA. Pentru mine Andreea Manolică înseamnă balsam pentru suflet. M-a cucerit cu vocea ei caldă, blândă și cu răbdarea și implicarea ei. M-a îndrumat pas cu pas către ceea ce am devenit astăzi: - o femeie plină de iubire; - o femeie cu multe constientizari, datorită meditațiilor și instrumentelor recomandate; - o femeie care a slăbit 8-9 kilograme fără nici un efort; - o femeie care a cunoscut un bărbat și se bucură de feminitatea și senzualitatea ei; Sunt plină de recunoștință pentru toate “wow-rile” descoperite cu ajutorul Andreei! Este magică!
Simona C.
De ce mai multe ori, m-am hrănit doar emoțional. Nici nu eram conștientă de asta, ci doar mancam sa umplu acea senzație de gol interior, pe care o confundăm cu foame de mâncare. Mancam sa nu îmi simt Singurătatea interioară. Doar prin mâncare, simteam ca exista ceva bun în viața mea. Alături de Andreea, am fost curioasa sa înțeleg de ce manac noaptea, sau de ce mănânc dulciuri în perioade încărcate. Răspunsul a venit după ce am pus pus lupa pe emoția din spatele comportamentul. Într-un timp relativ scurt, 3 săptămâni, am eliberat corpul de un surplus de 6 kg. Și corpul încă lucrează și eu la fel. Sunt convinsă ca în scurt timp voi ajunge din nou la greutatea ideală. Cheia a stat în meditațiile practicate cu regularitate. Andreea a fost alături de mine în toate perioadele de zbucium emoțional, deoarece niște tipare după care funcționează, convingeri adoptate de zeci de ani și durerea emoțională reprimată zeci de ani, nu se șterg cu buretele în câteva minute. Sunt recunoscatoare ca te-am întâlnit și alături de tine. M-am transformat atat în plan fizic cât și emoțional. Îți mulțumesc, minune Pentru mine Andreea Manolică înseamnă balsam pentru suflet. M-a cucerit cu vocea ei caldă, blândă și cu răbdarea și implicarea ei. M-a îndrumat pas cu pas către ceea ce am devenit astăzi: - o femeie plină de iubire; - o femeie cu multe constientizari, datorită meditațiilor și instrumentelor recomandate; - o femeie care a slăbit 8-9 kilograme fără nici un efort; - o femeie care a cunoscut un bărbat și se bucură de feminitatea și senzualitatea ei; Sunt plină de recunoștință pentru toate “wow-rile” descoperite cu ajutorul Andreei! Este magică!
Laura Toporan

© Copyright Andreea Iulia Manolică – 2024.
Termeni și condiții, Politica de confidențialitate, Politica cookies.

Scroll to Top