Femeia la 360 de grade.
Secretele femeii implinite si de succes.

Înscrie-te ACUM în Grupul De Facebook

și participă la trainingul gratuit, începând cu 18 octombrie 2023

pentru a afla cheile secrete prin care poti armoniza rolurile le ai acum in viata ta si sa obtine armonia pe toate planurile.

Completează informațiile de mai jos și înscrie-te acum!

Rănile și suferințele din copilărie, trecutul toxic, ne fac adesea să trăim viața ca niște marionete.

Dacă nevoia de iubire, de conexiune și de atingere nu ne-a fost satisfăcută de parinți, vom căuta cu disperare, în alte persoane, această alinare, această împlinire, acesată mângâiere. Adesea, ne agatam de parteneri, ca sa ne umple golul lasat in noi, de tata sau de mama.

Dacă nu am fost în siguranță în căminul părintesc, copilul nostru interior va fi continuu în căutarea acelui sălaș, loc, adăpost în care să se simtă în siguranță și protejat.

Dacă părinții noștri nu ne-au dat importanță și recunoaștere, nu ne-au făcut să ne simțim ca parte din familie, vom fi în goană după recunoaștere, apartenență și validare. Si asta ne va indeparta de esenta noastra, 

Nevoile și neîmplinirile copilăriei creionează viața, prin suferintele fetitei noastre interioare.  Fac ca încrederea în noi și în puterea personală să fie subminate, sa ajungem fetite in corp de femeia adulta. Sa avem o stima de sine scazuta si o imagine de sine alterata de vocile impregnate in subconstientul nostru inca de cand eram micute.

Problemele neconștientizate și nerezolvate, povestile pe care le-am auzit despre “cum trebuie sa fie o femeie”, ne împiedică să simtim emotii si stari, precum relaxarea, multumirea, recunostinta, iubirea si ne tin in emotii dense de vibratie joasa. Aceste lucruri ne otravesc la propriu:

In trainingul gratuit vom dezbate pe larg de ce nu ne vindecam desi sta in puterea noastra sa o facem; modalitati de armonizare energetica si vindecare la nivel de minte, corp si suflet si regenerare celulara.

Voi aborda mai multe subiecte esentiale pentru armonizarea rolurilor pe care le avem, ca femei, si pentru cresterea nivelului de vibratie si a nivelului de constientizare:

Completează informațiile de mai jos și vei primi linkul către grupul privat:

Acum 7 ani pierdusem busola. Eram intr-un malaxor al fricilor, al vinovatiei si plina de furie si de frustrare. Ma simteam neajutorarta pentru ca nu intelegeam desi, aveam tot ceea ce este etichetat ca fiind ” succes”, totusi eu traiam continuu o stare de teroare, sufeream de insomnii, dependente de substante si activitati. 

Eram intr-o lupta continua si energia mea feminina nu mai iesea decat extrem de rar la suprafata. Abia cand am fost pusa la orizontala 9 luni, cu dureri de coloana care m-au obligat sa stau luni de zile la pat, am fost nevoită să îmi reconsider modul de viață .Sa inteleg ca, pe drumul vietii, imi pierdusem tandretea, compasiunea, iubirea, acceptarea, blandetea si multe alte atribute ale feminitatii. 

A trebuit să îmi accept traumele, să renunț să mai trăiesc în trecut și să lucrez permanent cu mine pentru a mă vindeca fizic, emoțional și sufletesc si sa ma reconectez cu energia feminina de care aveam atat de multa nevoie.

Am obținut bucuria, relaxarea și împăcarea și, cel mai important, am reușit să ma simt în siguranță și să mă bucur de familia mea și de realizările noastre.

Visul meu este să ajut cât mai multe femei,să se reconecteze cu esenta feminina, sa reactiveze vibratia specifica energiei feminine si sa creeze si manifeste tot ceea ce isi doresc, pe toate planurile. 

Stă în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele si sa accesam energia feminina, creativitatea si sa co-cream viata pe care o dorim.

În calitate de hipnoterapeut, psiholog,  Facilitator TRE- Trauma and Tension Release și Holistic și Strategic Interventin Coach și Trainer am fost martor al vindecării multor persoane și știu că și TU poți să ai parte de același lucru .

Scroll to Top