v Mastermind gratuit on line FUNDAMENTUL CRESTERII PERSONALE

Buna,
suflet drag .

🔼 Dezvoltarea personala incepe in momentul in care ai convingerea ca TU personal meriti efortul ,timpul si energia de care ai nevoie pentru a te perfectiona ,pentru a creste 🔽
Una dintre intrebarile pe care mi le pun cel mai des in diverse domenii ale vietii este :

“ Aceasta este varianta mea cea mai buna sau pot sa cresc mai mult de atat ? “

James Allen spune ca ”Cei care vor continua sa invete, sa se reinventeze si sa se dezvolte vor stapani lumea, in vreme ce cei care nu vor mai invata nimic se vor regasi perfect echipati pentru o lume care NU MAI EXISTA”.

Fie ca vrem , fie ca nu vrem in viata noastra actioneaza niste legi absolute .
Cunoasterea lor si folosirea lor in favoarea noastra ne ajuta sa accesam potentialul nostru maxim si sa obtinem succesul in toate domeniile vietii noastre

 

Te invit sa participi la MASTERMINDUL pe care il ofer Gratuit in luna decembrie “FUNDAMENTUL CRESTERII PERSONALE” , bazat pe “Cele 15 LEGI ABSOLUTE ale DEZVOLTARII PERSONALE” de John Maxwell .

Legea Suferintei,Legea oglinzii ,Legea mediului inconjurator ,Legea Consecventei  sunt doar cateva dintre legile pe care le putem aprofunda ,intelege si respecta  cu rezultate extraordinare in viata de zi cu zi .

John Maxwell dezvaluie principiile sale dovedite despre CUM SA FACI FATA PROVOCARILOR si cum sa devii o persoana care invata continuu, al carei POTENTIAL creste CONTINUU .

✅ Cat timp investesti ?
90 de minute/4 saptamani /DATE  25 martie 2020 / miercuri  ora 11.00- 12.30  

✅ Ce obtii daca te inscrii la training :

-vei stii ce sa faci ca sa ajungi la urmatorul nivel de succes pe plan personal

-vei accesa un nivel crescut de energie, consecventa si entuziasm

-vei avea acces la o combinatie puternica de educatie, brainstorming, responsabilizare, suport, experiente intr-un mediu de grup menit sa dezvolte abilitatile personale si profesionale ale participantilor.

-vei avea acces la idei si perspective noi, diferite, care te vor ajuta sa obtii succesul si sa traiesti o viata fericita si implinita-vei avea acces la informatii, idei de la John Maxwell, nr. 1 mondial in dezvoltare personala si leadership pentru al 7 lea an consecutiv, cu 40 de ani de experienta in dezvoltare personala, 100 de carti publicate, peste 6 milioane de Coach, si Traineri formati in peste 170 de tari.

✅ Inscrie-te la Mastermind intrand pe pagina de prezentare ⤵️
https://andreeamanolica.ro/mastermind/
sau telefonic la 0722 321 493

Andreea Iulia Manolica 
Trainer -Coach – Speaker certificat JOHN MAXWELL
Consilier dezvoltare personala