Fundamentul dezvoltarii personale

Tu ce faci zilele astea ? Hai la Mastermind gratuit FUNDAMENTUL CRESTERII PERSONALE

Bine te-am regasit !

Avem nevoie sa socializam… mai mult ca niciodata .

Asa ca am decis sa reincep cateva serii de mastermind-uri gratuite,pentru cei care sunt isi doresc sa isi lamureasca aspecte legate de functionarea legilor cresterii personale.

 

Dezvoltarea personala incepe in momentul in care ai convingerea ca TU meriti efortul ,timpul si energia pentru a te perfectiona si pentru a creste.

Una dintre intrebarile pe care eu mi le pun cel mai des in diverse domenii ale vietii este :

“ Aceasta este varianta mea cea mai buna sau pot sa cresc mai mult de atat ? “

James Allen spune ca :

”Cei care vor continua sa invete, sa se reinventeze si sa se dezvolte vor stapani lumea, in vreme ce cei care nu vor mai invata nimic se vor regasi perfect echipati pentru o lume care NU MAI EXISTA”.

Acesta perioada este,cu siguranta, potrivita pentru reinventare si devirusare. Este vorba despre alchimizarea vechilor obiceiuri si despre construirea unor obiceiuri sanatoase.

Vino alaturi de mine in patru sesiuni in care vom vorbi despre legile dezvoltarii personale din perspectiva mentorului meu JOHN MAXWELL .

Fie ca vrem , fie ca nu vrem in viata noastra actioneaza niste legi absolute .Cunoasterea lor si folosirea lor in favoarea noastra ne ajuta sa accesam potentialul nostru maxim si sa obtinem succesul in toate domeniile vietii noastre

Una dintre legile pe care le vom discuta este „Legea Suferinței” ,care ne spune că toți trebuie sa avem parte de „durerile creșterii”.Felul in care gestionăm aceste momente dureroase ne afectează creșterea.

 

Te invit sa participi la MASTERMINDUL pe care il ofer Gratuit in luna martie si aprilie “”Fundamentul cresterii personale” , bazat pe “Cele 15 LEGI ABSOLUTE ale DEZVOLTARII PERSONALE” de John Maxwell .

Legea Suferintei,Legea oglinzii ,Legea mediului inconjurator ,Legea Consecventei sunt cateva dintre legile pe care le putem aprofunda ,intelege si aplica zilnic, cu rezultate extraordinare in viata de zi cu zi mai ales in perioada prin care trecem .

John Maxwell dezvaluie principiile sale despre CUM SA FACI FATA PROVOCARILOR si cum sa devii o persoana care invata continuu, al carei POTENTIAL creste CONTINUU .

Exact asta avem nevoie .Tu ce zici ? Vii ?

Cat timp investesti ?

90 de minute/4 saptamani / in ziua de miercuri in datele :25 martie 2020 si /1/8/15 aprilie / de la ora 11.00- 12.30

Conditia de participare :
SA TE ANGAJEZI CA PARTICIPI LA TOATE CELE 4 SEDINTE.

Locuri limitate -20 de persoane.

Ce obtii daca te inscrii la mastermind:
-vei obtine conectare cu alte persoane cu aceleasi provocari ca si tine si va fi placut pentru noi sa ne intalnim si sa socializam
-vei accesa un nivel crescut de energie, consecventa si intelegere
-vei avea acces la o combinatie puternica de educatie, brainstorming, responsabilizare, suport, experiente intr-un mediu de grup menit sa dezvolte abilitatile personale si profesionale .
-vei avea acces la idei si perspective noi, diferite, care te vor ajuta sa poti avea o noua abordare de viata si vei avea acces la informatii si idei de la John Maxwell 👇

John Maxwell este numarul 1 mondial in dezvoltare personala si leadership pentru al 7- lea an consecutiv, cu 40 de ani de experienta in dezvoltare personala, 100 de carti publicate, peste 6 milioane de Coach si Traineri formati in peste 170 de tari.

Inscrie-te pe pagina de prezentare 

Te astept cu drag .

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top