ANDREEA MANOLICĂ – Coach, trainer și speaker

Am ghidat sute de oameni să își asume povestea vieții, să zâmbească și să trăiască viața cu bucurie.

PROGRAMUL HELP
Depaseste criza si deviruseaza-te de frica

Program de 30 de zile de redobandire a linistii si calmului si de intarire a sistemului imunitar.

Echilibreaza  sistemul emotional si mental slabit datorita haosului si panicii generale.

Simți teroarea, frica si panica devorandu-ti fiinta?

Prin biochimia de stres, generata de acest zilnic peisaj  de haos continuu si frica in exces, se produc in corpul tau  hormoni chimici otravitori. Acest lucru declanseaza bolile  psihice și fizice precum și  ceea ce se numește contagiune emoțională care afectează o imensa  masa de oameni. Ramai fara protectia celui mai important prieten al tau – Propriul Corp – care te apara, in mod natural, mult mai eficient decat orice vaccin sau dezinfectant !

Cum arata viata ta acum?

Frica este un un atac asupra corpului si asupra spiritului, in aceeasi masura. In mod identic, amenintarea, pedeapsa, izolarea.
Imposibilitatea de a controla ziua de maine sau de a asigura mancarea si locuinta familiei, de a plati ratele, de a pastra angajatii , de a mai avea o afacere etc.
Totul ingheata in tine. 
Iti pare ca  VIATA A INCREMENIT  in ultimele saptamani.
Simti incertitudine, mergi pe nisipuri miscatoare . Este obligatoriu sa intaresti sistemul imunitar.Sa intaresti  nivelul de sanatate generala. 

E ” interzisa” : distrugerea imunitatii prin frica -panica- teroare.E “interzis” sa stai cu orele la stiri sa bagi otrava in corp Fiinta ta are nevoie de : activitate fizică, dieta alimentară,hidratare, meditatie. Are nevoie de deprogramare de programul fricii. De devirusare de virusul panicii induse.  Se impune devirusare de manipulare.

PROGRAMUL HELP dureaza 30 de zile.

Vino in Programul Help si vei primi in fiecare zi pe email materiale audio,video sau text cu ajutorul carora vei INTARI SISTEMUL IMUNITAR si vei CRESTE CAPACITATEA DE AUTOAPARARE A CORPULUI

Știrile negative au un  impact mult mai mare asupra noastră decât cele pozitive. Ele ne slabesc capacitatea de Autoaparare.
Există și o explicație biologică.
Avem mai multe conexiuni și rețele de suport neuronal pentru informațiile cu conținut negativ decât pentru cele cu caracter pozitiv.

Nu mai suntem amenintati de animale de prada. Dar suntem terorizati in permanenta de jurnalele de stiri si emisiuni care ne indeasa pe gat si ne printeaza in creier toate crimele, crizele si amenintarile reale si, mai ales, imaginare.

Energia vitală circulă în tot corpul nostru pe trasee energetice sau pe meridiane. Energia urmează deplasarea gândirii.Cu alte cuvinte energie are tendința să se acumuleze acolo unde ne punem atenția . Sa punem atentia acolo unde este benefic pentru noi . Sa crestem capacitatea de Autoaparare a corpului nostru.

 Acest program de 30 de zile este conceput pentru ca meditatiile, exercitiile de respiratie si energizare incluse in program sa te ajute la regenerarea, armonizarea si  vindecarea profunda a trupului, sufletului si mintii tale 

De ce sa intri  In Programul HELP ?       
Pentru ca iti garantez ca in 30 de zile  vei reduce stresul si frica din viata ta. Programul cuprinde meditatii,exercitii de eliberare emotionala ,tehnici de respiratie si afirmatii dar si alte surprize zilnice. Toate acestea vor creste capacitatea de Autoaparare a Corpului tau in fata oricarei boli.

Afirmatii zilnice pentru calm si relaxare
Exercitii de mindfulness
Exercitii pentru eliberare emotii toxice
Tehnici pentru gestionarea atacului de panica 
Exercitii de acceptare a fricii ,transformare si integrare.
Exercitii pentru energizarea inimii 
Exercitii de respiratie
Exercitii pentru sistemul nervos 
Meditatii pentru intarirea sanatatii si a sistemului imunitar 
Meditatii pentru relaxare profunda si pentru eliminarea stresului.
Conexiunea creier -inima

Acces intr-un grup de facebook unde vei intalni oameni care au ales ca si tine sa lucreze pentru a obtine mai mult calm si relaxare si o sanatate mai buna.

EVENIMENTELE PRIN CARE TRECEM  lasa asupra noastra amprente emotionale si mentale care ne afecteaza energia vitala, sanatatea fizica si psihica, sistemul imunitar.

Daca nu lucram sa ne ridicam vibratia, sa ne armonizam si sa ajutam corpul sa activeze remarcabila lui putere de Autovindecare, inseamna ca ALEGEM SA FIM BOLNAVI .  

In poza de deasupra, se poate vedea CUM ARATA AURA unei persoane care este afectata de interactiunile zilnice si care are diferite sparturi in aura. Aceste sparturi in aura sau inteventii in aura se pot repara cu ajutorul meditatiei zilnice. Exista, astazi, o serie de aparate care pot sa masoare aceste modificari foarte exact.

In poza de sus se poate vedea CUM ARATA AURA unei persoane care ALEGE SA FACA  meditatie zilnic si este armonizata. 

          Poti asculta aici:

  • un testimonial video de la una dintre participantele in programul meu de meditatii – Cristina Donisan 
  • o meditatie pentru intarirea sistemului imunitar

Despre Andreea Manolică

Eu pot fi pentru tine un ghid și un prieten care să te ajute să reușești în asta!

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate  

Am inspirat sute de oameni, in mediul online dar si prin workshopuri in sala, să depășească blocajele pe care le aveau blocajelor emotionale, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi trai.

Sunt  coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM / Coach certificat ICDE, formatori Grațian Sonu, Daniel Zărnescu și Marius Simion/ Practicant Hipnoză – diplomă de la Asociația Română de Hipnoza/ Specialist Tehnica Radiantă

Garanție 100 % – Risc 0.

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Sunt foarte sigură că vei fi extrem de încântată de această minunată călătorie spre tine.

Dacă la finalul acestei călătorii , efectuând toate taskurile , vei considera că nu există nicio îmbunătățire, nicio schimbare in bine– îți voi returna banii înapoi, fără niciun comentariu

 

 

🌞 TESTIMONIALE 🌞

La finalul zilei, 🌞 viața ta este rezultatul alegerilor 🌞 pe care le-ai făcut.
Care este alegerea pe care o faci astăzi? Vii alaturi de mine ?

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi și te ajut cu drag.  

Daca consideri ca acest curs poate fi de folos cuiva , te rog sa dai un share 

  • Telefon: 0722.321.493
  • Orar: 09:00 – 19:00
  • hello@andreeamanolica.ro
  • ma gasesti si pe YOUTUBE 
 

worksop feminitate

ANDREEA MANOLICĂ

– Coach pentru minte,corp si suflet 

Am ghidat  sute de oameni să își asume povestea vieții, să zâmbească și să trăiască viața cu bucurie.

Te rog sa dai Share pe facebook

Scroll to Top