Ziua 13 – Extragere structuri malefice adăugate

Buna suflet drag ,

Am terminat cu curatarea casei si cu taierea legaturilor psihice.

A sosit momentul sa extragem structuri care nu ne sunt benefice.

Continua aprinderea lumanarilor si una dintre protectiile invatate.

Mai jos ai un algoritm de extargere foarte puternic.

Tema este :
Intra in stare de relaxare si fa in asa fel incat sa nu te deranjeze nimeni.
Citeste de 108 ori ( te poti si inregistra, pentru a-l asculta altadata la casti)

Scrie-l de 12 ori pe hartie.

Stiu ca iti ia timp, dar acest algoritm este foarte puternic.
Daca nu poti face ambele teme, lasa una dintre ele pentru una dintre zilele in care vom mai avea introspectie pe arbore.

Cer ca in numele Tatălui ,al Fiului și al Sfântului Duh, in numele Sfintei Treimi, sa imi fie trimiși acei înger specializați, arhangheli, acei maestrii înălțați care să extragă acum, aici și pentru totdeauna, conform planului meu divin acea informație, structură malefică adăugata și /sau orice forma energetică toxica prezentă în cîmpurile mele, în celulele mele, în ADN-ul meu și să o trimită acolo unde este locul ei si cer a se reface sufletul meu limpede, curat și strălucitor ca lumina Sfantului Duh așa cum Dumnezeu l-a creat. Cer să se umple ființa mea cu lumină divină ,iubire divina, pace, echilibru , credință și armonie.
Cer ca acest proces să fie sigilat cu crucea de lumină. Multumesc, Doamne!
Amin, amin, amin!

Ti-am pregatit si tonalitatea pentru echilibrarea minte-spirit 1565 HZ

OPȚIONAL
ZIUA 13/40

PRAF MAGIC ASUPRA TUTUROR
„ Nicio datorie nu este mai urgentă decât returnarea mulţumirilor.” Sfântul Ambrozie

„ Învăţăturile spirituale din vechime afirmă că tot ceea ce îi oferim din toată inima unei alte persoane se întoarce însutit la noi. De aceea, exprimarea recunoştinţei pentru orice obiect sau serviciu primit de la o altă persoană ( prin rostirea cuvântului Mulţumesc) reprezintă nu doar un gest de politeţe ci o urgenţă vitală pentru a-ţi îmbunătăţi ţie viaţa!

Recunoştinţa este o energie foarte puternică iar ea se îndreaptă întotdeauna în direcţia în care o focalizăm. Dacă te gândeşti la recunoştinţă ca la un praf magic, ori de câte ori îţi exprimi recunoştinţa faţă de o persoană pentru ceva ce ai primit de la ea, tu presari practic praf magic asupra ei! Puternica energie pozitivă a prafului magic îi influenţează pe toţi cei asupra cărora îl presari!

În fiecare zi, noi avem contacte cu foarte mulţi oameni fie la telefon, fie prin email sau faţă în faţă, la serviciu, în magazine, restaurante, lifturi, autobuze sau trenuri iar mulţi dintre aceştia merită să se bucure de recunoştinţa noastră, pentru că noi primim ceva de la ei.

De pildă, gândeşte-te la oamenii pe care îi întâlneşti într-o zi oarecare şi care îţi oferă un serviciu, cum ar fi vânzătorii dintr-un magazin sau chelnerii dintr-un restaurant, şoferii de autobuz sau de taxi, personalul de serviciu sau colegii tăi de muncă. Toţi oamenii care lucrează în servicii se oferă pe ei înşişi iar tu beneficiezi de serviciile lor. Dacă nu le spui mulţumesc pentru serviciile oferite înseamnă că eşti nerecunoscător faţă de ei iar acest lucru blochează fluxul abundenţei în viaţa ta.

Gândeşte-te la toţi oamenii pe care nu îi cunoşti dar care lucrează la întreţinerea sistemului de transport public, astfel încât tu să călătoreşti în siguranţă sau la cei care lucrează în alte domenii utilitare precum electricitatea, gazele, apa, drumurile.

Gândeşte-te la cei care mătură străzile, la personalul de serviciu din toaletele publice, din trenuri, autobuze, avioane, spitale, restaurante, supermarketuri şi clădiri de birouri. Chiar dacă nu le poţi spune Mulţumesc tuturor în persoană, tu poţi presăra asupra lor praf magic spunându-le Mulţumesc ori de câte ori treci pe lângă unul dintre ei. La fel, îţi poţi aminti de ei şi le poţi adresa în sinea ta o mulţumire din inimă ori de câte ori te aşezi la biroul tău curat, ori de câte ori mergi pe o stradă curată şi ori de câte ori intri într-o clădire curată.

Atunci când intri într-un restaurant sau într-o cafenea presară praf magic asupra tuturor celor care lucrează în ea şi spune-le de fiecare datăMulţumesc celor care te servesc. Indiferent dacă îţi curăţă masa, dacă îţi oferă meniul, dacă îţi iau comanda, dacă îţi umplu un pahar cu apă, dacă îţi aduc comanda, dacă îţi aduc nota sau restul aminteşte-ţi să le spuiMulţumesc de fiecare dată.

Dacă te afli într-un magazin, spune Mulţumesc tuturor persoanelor care te servesc sau care îşi ambalează produsele cumpărate.

În cazul în care călătoreşti cu avionul, presară praf magic şi spune –le Mulţumesc celor care te verifică la intrare, celor care lucrează la departamentul de securitate, celor care îţi verifică biletul de avion şi personalului care te întâmpină la urcarea în acesta. În timpul zborului spune Mulţumesc personalului ori de câte ori îţi oferă chiar şi cel mai mic serviciu. Personalul de zbor, inclusiv căpitanul, îţi mulţumesc de fiecare dată pentru că zbori cu compania lor. De aceea, fă şi tu acelaşi lucru şi nu uita să le mulţumeşti tuturor atunci când părăseşti avionul. În plus, rosteşte un Mulţumesc sincer ori de câte ori te ridici în aer şi aterizezi, căci zborul reprezintă un miracol în sine!

Fii recunoscător tuturor celor care te asistă la locul de muncă, funcţionarilor, secretarelor, personalului de la cantină, celor care lucrează în servicii şi colegilor tăi de muncă. Presară de fiecare dată praf magic asupra lor spunându-le Mulţumesc! Toţi aceşti oameni îţi asigură un serviciu sau altul şi merită să se bucure în schimbul lui de recunoştinţa ta.

Vânzătorii din magazine şi chelnerii din restaurante lucrează din greu pentru a-şi servi clienţii. În rândul acestora din urmă se numără tot felul de oameni, inclusiv unii prost dispuşi care nu se simt deloc recunoscători. De aceea, munca lor nu este deloc uşoară. Cu prima ocazie în care eşti servit de o astfel de persoană, aminteşte-ţi că ea este fiul iubit sau fiica iubită a unor părinţi, un frate sau o soră îndrăgit (ă), tatăl sau mama unor copii, un partener de viaţă sau un prieten preţuit. De aceea, ea merită să se bucure de bunătatea şi de răbdarea ta.

Când şi când, este posibil să ai de-a face cu o persoană care nu se comportă suficient de politicos cu tine sau care nu-ţi acordă atenţia de care te simţi îndreptăţit. În astfel de situaţii pare greu să te simţi recunoscător dar adevărata recunoştinţă nu depinde niciodată de comportamentul celeilalte persoane. De aceea, optează pentru a te simţi recunoscător indiferent de acest comportament! În acest fel, vei opta practic pentru o viaţă magică! La urma urmelor, aminteşte-ţi că nu cunoşti dificultăţile cu care se confruntă în momentul de faţă persoana respectivă. Este posibil ca ea să nu se simtă bine, să fi pierdut pe cineva drag, să i se fi destrămat căsnicia sau să se afle într-un moment de cotitură în viaţă şi să se simtă disperată. Cine ştie? Poate că recunoştinţa exprimată de tine şi bunătatea ta reprezintă cel mai bun lucru care i s-a întâmplat persoanei în ziua respectivă.

Dacă îi mulţumeşti cuiva la telefon pentru un serviciu oarecare, nu te limita să îi arunci în treacăt cuvântul Mulţumesc, spune-i inclusiv de ce îi eşti recunoscător. Spre exemplu, spune-i Îţi mulţumesc pentru ajutor, Îţi mulţumesc pentru că ai lăsat deoparte ceea ce făceai ca să mă ajuţi pe mine, Îţi mulţumesc pentru timpul pe care mi l-ai acordat etc.

Vei fi uimit ce reacţie trezeşte în ceilalţi oameni acest gest simplu, căci ei simt imediat dacă le eşti cu adevărat recunoscător.

Dacă îi mulţumeşti cuiva faţă în faţă, uită-te în ochii lui. În caz contrar, el nu îţi va simţi direct recunoştinţa şi nu va beneficia de praful magic al acesteia. În acest fel, vei risipi inutil o ocazie de a-l face fericit şi de a-ţi schimba viaţa, căci îi vei mulţumi practic aerului sau solului dacă te uiţi în jos sau celui cu care vorbeşti a telefon dacă faci acest lucru în timp ce îi mulţumeşti cuiva din faţa ta iar gestul tău de recunoştinţă nu va fi sincer.

Orice acţiune generează o reacţie egală. Dacă eşti cât se poate de sincer atunci când spui Mulţumesc, persoana căreia îi mulţumeşti va simţi acest lucru. Nu numai că o vei face astfel mai fericită dar te vei simţi tu însuţi mult mai împlinit.

Personal nu presar praful magic al recunoştinţei doar asupra celor care mă servesc într-un fel sau altul ci în tot felul de situaţii. Spre exemplu, atunci când îmi iau rămas bun de la fiica mea când aceasta pleacă spre casa ei cu maşina, mă simt profund recunoscătoare la gândul că va ajunge acasă în siguranţă. De aceea, îmi imaginez de fiecare dată că presar praf magic asupra ei şi a maşinii ei. Uneori, presar praf magic asupra calculatorului meu înainte de a începe să lucrez la un proiect nou sau pur şi simplu în faţa mea atunci când intru într-un magazin în căutarea unui articol anume care mă interesează. Fiica mea presară praf magic ori de câte ori conduce iar dacă vede un şofer care pare agitat şi care accelerează prea tare, presară praf magic pentru –l face să se simtă mai bine şi pentru a-l ajuta să conducă mai atent.

Aşadar, tehnica de astăzi îţi cere să presari praf magic asupra tuturor oamenilor care lucrează în servicii şi să profiţi de orice ocazie pentru a-i mulţumi cuiva. Mulţumeşte astăzi unui număr de cel puţin zece persoane pentru serviciile de care ai beneficiat. Chiar dacă nu poţi face acest lucru în persoană, mulţumeşte-le în sinea ta celor de serviciile cărora ai beneficiat. Fii sigur că praful tău magic va ajunge la ei. Spre exemplu, spune-ţi în sinea ta:

„ Le sunt sincer recunoscător măturătorilor care lucrează la primele ore ale dimineţii pentru a curăţa străzile. Până acum nu m-am gândit niciodată cât de recunoscător ar trebui să mă simt pentru acest serviciu, deşi beneficiez de el în fiecare zi. Mulţumesc.”

Numără-i pe cei cărora le adresezi mulţumirile tale, astfel încât să ştii când ai făcut acest lucru pentru cel puţin zece oameni. Presărând praf magic asupra acestora oameni atunci când le mulţumeşti îţi vei crea astfel o imagine a lucrurilor care se întâmplă în lumea invizibilă atunci când aplici puterea magică a recunoştinţei. Acest lucru te va ajuta să crezi în magia recunoştinţei care nu operează doar asupra ta ci şi asupra celor cărora o reverşi. Nu uita că ori de câte ori presari praf magic asupra unei persoane, acesta se întoarce automat la tine.

Dacă se întâmplă să stai astăzi acasă aminteşte-ţi de zece ocazii în care alţi oameni te-au ajutat sau ţi-au oferit vreun serviciu. Poate fi vorba de un telefon care ţi-a fost de folos, de un agent care a încercat să îţi rezolve o problemă, de un serviciu pe care ţi l-a făcut poştaşul ori vânzătorii dintr-un magazin local. Notează aceste ocazii pe o foaie de hârtie sau în calculator şi presară praf magic asupra acestor persoane spunându-le Mulţumesc.”

Deci:
ZIUA 10

1. Dimineaţa scrie lista cu cele 5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Astăzi presară praf magic asupra unui număr de cel puțin zece persoane pentru serviciile de care ai beneficiat. Mulţumeşte-le direct sau în sinea ta celor de serviciile cărora ai beneficiat, umplându-te de recunoştinţă.

3. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul Mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.

Scroll to Top