Ziua 14 – Meditație cu cascada purificatoare

Ziua 14 /40 – DUSUL si MEDITATIE PURIFICATOARE CU CASCADA

1. Aprindeti ca in ficare zi cele 2 lumanari pentru Iluminarea Neamului.

2. Meditatie purficatoare cu cascada

Folosirea momentului in care facem dus pentru a ne purifica si curata .

Ia un halat de baie langa tine cand mergi la dus .

Asculta acesata inregistrare ca sa stii ce ai de facut.

https://www.youtube.com/watch?v=yeJlLCHu6kQ  

ZIUA 14 /40
REZULTATE FABULOASE

 

 

„ Înainte de masă, spui mulţumesc. Foarte bine. Personal, spun mulţumesc inclusiv înainte de un concert sau de un spectacol de operă, de o piesă de teatru, înainte de a deschide o carte, înainte de a desena, de a picta, de a înota, de a face sport, de a mă plimba, de a cânta, de a dansa şi de a-mi înmuia peniţa în cerneală.” Gilbert Keith Chesterton

Dacă doreşti să obţii Rezultate Fabuloase orice ai face, va trebui să aplici legea care guvernează aceste rezultate: legea atracţiei. Cu alte cuvinte, va trebui să te foloseşti de gândurile şi de sentimentele tale pentru a atrage Rezultatele Fabuloase pe care şi le doreşti. Una dintre cele mai uşoare modalităţi de a face acest lucru este cultivarea recunoştinţei pentru aceste rezultate.

 

Practica Rezultatelor Fabuloase este cât se poate de simplă: ea constă în a fi recunoscător pentru rezultatele obţinute înainte de obţinerea lor, indiferent de ceea ce faci. Astfel, poţi fi recunoscător pentru rezultatul unei întâlniri de afaceri, al unui interviu pentru o slujbă, al unui examen, al unui meci sportiv, al unui telefon pe care trebuie să îl dai, al întâlniri cu un prieten. La fel, poţi fi recunoscător pentru rezultatul fabulos al unei şedinţe de exerciţii fizice, al unei programări la medic, veterinar, dentist dar şi pentru rezolvarea unei probleme casnice prin chemarea unui electrician ori a unui instalator, pentru o conversaţie cu copilul tău în legătură cu comportamentul său, pentru o discuţie de la suflet la suflet cu partenerul tău, pentru cumpărăturile pe care trebuie să le faci, cum ar fi un cadou pentru o zi de naştere, un inel de logodnă sau o rochie de mireasă, pentru alegerea unui telefon nou, a unui covor nou, etc.

 

O altă ocazie ideală pentru a practica tehnica Rezultatelor Fabuloase este aceea în care se petrece ceva neaşteptat. În astfel de ocazii, noi ne grăbim de multe ori să tragem concluzii pesimiste şi să conchidem că ceva nu este în regulă. Spre exemplu, ajungem la serviciu şi ni se spune că şeful doreşte să ne vadă. Drama gândirii negative este că graba de a trage concluzia că ceva este în neregulă activează legea atracţiei, ceea ce face ca lucrurile să nu evolueze în favoarea noastră. De aceea, în loc să ne grăbim să tragem concluzii pesimiste, cel mai bine este să ne folosim de ocazie pentru a fi recunoscători pentru rezultatele fabuloase care ne aşteaptă, declanşând astfel magia recunoştinţei.

 

Dacă pierzi autobuzul sau metroul care te poate duce la serviciu ori o cursă aeriană, sau dacă te afli în întârziere din alte motive, în loc să îţi spui: „Nu e bine ce se întâmplă”, nu intra în panică, ci fii recunoscător pentru rezultatul final al acestei întârzieri, astfel încât să declanşezi magia şi să ai parte în final de un rezultat optim al acestei înşiruiri de evenimente aparent nefavorabile.

 

Dacă eşti părinte şi eşti invitat pe neaşteptate la şcoală pentru o discuţie pentru copilul tău, nu te gândi automat că acesta are probleme, ci fii recunoscător pentru rezultatul final fabulos al discuţiei. Dacă primeşti un telefon, un email sau o scrisoare neaşteptată iar prin minte îţi trece gândul: „Mă întreb ce s-o fi întâmplat”, ştergeţi imediat din minte acest gând şi simte-te recunoscător pentru rezultatul final înainte de a ridica receptorul sau de a deschide email-ul sau scrisoarea.

 

Dacă vei proceda astfel, de cele mai multe ori vei vedea cu ochii rezultatul fabulos pe care l-ai invocat, adeseori fără măcar să-ţi dai seama cum au evoluat lucrurile în favoarea ta. Atunci când invoci un rezultat fabulos şi te simţi profund recunoscător pentru el, tu aplici legea atracţiei, care operează cu o precizie matematică, aşa că atragi inevitabil în viaţa ta un astfel de rezultat, mai devreme sau mai târziu.

 

De aceea, ori de câte ori ţi se pare că rişti ceva sau că nu ai niciun control asupra unei situaţii, ori te trezeşti că speri ca o situaţie să se termine cu bine, aminteşte-ţi că legea atracţiei îţi oferă numai situaţii similare gândurilor şi sentimentelor tale. Recunoştinţa te ajută să te protejezi de situaţii nedorite şi să atragi în viaţa ta numai rezultatele pe care ţi le doreşti: Rezultate Fabuloase!

 

Atunci când anticipezi aceste rezultate şi te simţi recunoscător pentru ele, tu aplici legea universală şi îţi transformi speranţele şi norocul în credinţă şi certitudine. Dacă îţi vei face din recunoştinţă un mod de viaţă, tu vei ajunge să faci tot ceea ce faci cu recunoştinţă ştiind că magia recunoştinţei va produce rezultatul fabulos pe care ţi-l doreşti.

 

Cu cât vei practica mai intensiv tehnica Rezultatelor Fabuloase, făcându-ţi din ea un obicei zilnic, cu atât mai multe astfel de rezultate vei atrage în viaţa ta şi cu atât mai rar te vei trezi în situaţii pe care nu ţi le doreşti. Cu alte cuvinte, nu te vei trezi niciodată în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Mai mult, indiferent ce ţi se întâmplă, tu vei porni din start de la premisa că rezultatul final al însuşirii de evenimente va fi unul fabulos pentru tine.

 

De aceea, alege azi (imediat după trezire)  trei situaţii diferite în care îţi doreşti să obţii Rezultate Fabuloase. Alege trei conjuncturi care sunt importante pentru tine cum ar fi un interviu pentru o slujbă, un examen sau o programare la medic. Poţi alege la fel de bine trei activităţi obişnuite, căci dacă vei obţine succesul în acestea te vei convinge că ai atras singur acest rezultat prin puterea magică a recunoştinţei tale şi vei fi inspirat să o aplici şi altădată.

 

Notează cele trei situaţii pe o foaie de hârtie şi aplică puterea magică a recunoştinţei, imaginându-ţi că scrii despre acestea după ce s-au întâmplat deja:

 

Mulţumesc pentru rezultatul fabulos al………!

 

Tehnica magică de azi mai conţine şi un al doilea pas: alege trei situaţii neaşteptate care ţi se întâmplă astăzi şi aplică puterea magică a recunoştinţei în cazul lor, pentru a te bucura de Rezultate finale Fabuloase. Spre exemplu, poţi aplica tehnica înainte de a da un telefon, înainte de a deschide un email sau o scrisoare, înainte de a face o cumpărătură de ultimă oră sau înaintea oricărui alt eveniment neaşteptat care apare de-a lungul zilei. Nu contează prea mult ce evenimente neaşteptate alegi. Important este să te convingi că tehnica funcţionează. În acest scop, ori de câte ori ai de-a face cu un eveniment neaşteptat (oricât de minor), închide ochii pentru o clipă şi spune-ţi în sinea ta cuvintele magice:

 

Mulţumesc pentru rezultatul fabulos al…………!

 

Această tehnică magică ar trebui să devină un mod de viaţă pentru tine, căci cu cât o vei practica mai mult, cu atât mai multe Rezultate Fabuloase vor apărea în viaţa ta, orice ai face. Scopul practicării ei astăzi este doar să te ajute să îţi faci o idee cum funcţionează ea, astfel încât ori de câte ori te vei afla în viitor în situaţii în care speri să ţi se întâmple ceva sau să ai noroc, să îţi aminteşti imediat de puterea magică a recunoştinţei şi să transformi Rezultatele Magice într-o certitudine!

 

Ziua 14 

 

1.     Dimineaţa scrie lista cu cele 5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.2.     La începutul zilei, alege trei situaţii diferite care sunt importante pentru tine şi în care îţi doreşti să obţii Rezultate Fabuloase. 3.     Notează cele trei situaţii pe o foaie de hârtie ca şi cum ai scrie după ce acestea s-au întâmplat:

 

Mulţumesc pentru rezultatul fabulos al…………!

 

4.     În plus, alege de-a lungul zilei trei situaţii neaşteptate şi aplică puterea magică a recunoştinţei în cazul lor, pentru a te bucura de Rezultate finale Fabuloase. Închide ochii de fiecare dată pentru o clipă, spune-ţi în sinea ta şi simte cuvintele magice:

 

Mulţumesc pentru rezultatul fabulos al………..!

 

5.           Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul Mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.

Scroll to Top