Ziua 15 – Curățarea și purificarea mâncării

Buna suflet drag ,
    am ajuns la ziua 15

       1.Aprinde lumanarile si continua sa folosesti protectiile si curatarile si sa afli detalii despre neamul tau.
       2. Asculta inregistrarea de mai jos.

Ai un ritual de binecuvantare a mancarii si un algoritm pt extragerea toxinelor si energiei negative din mancare extrem de utile.

   Aplica acest ritual cat mai des.

Scrie-l pe grup daca ai timp …te va ajuta sa il inveti.
Mai ai detalii despre subiect si in  textul din Jocul magic de sub poza ( care este optional)

https://www.youtube.com/watch?v=sT8kBspWHBgOPTIONAL
 BINECUVANTAREA APEI SI A  MANCARII
                       

Oamenii din trecut credeau că prin binecuvântarea cu recunoştinţă a hranei şi a apei acestea deveneau mai pure.
 
Descoperirile moderne ale fizicii cuantice care spun că observatorul influenţează realitatea observată este foarte posibil ca strămoşii noştri să fi avut dreptate. Potrivit efectului observatorului, evidenţiat de fizica cuantică,  prin focalizarea recunoştinţei asupra hranei şi asupra apei, structura moleculară şi energetică a acestora să se schimbe iar ele să devină mai pure, având un efect similar asupra bunăstării tale fizice.
 
 
 
                         Una dintre modalităţile prin care poţi experimenta instantaneu magia recunoştinţei focalizate asupra hranei şi apei constă în a savura cu adevărat gustul acestora.
·       Cu prima ocazie în care mănânci sau bei ceva, concentrează-te asupra gustului alimentelor din gură.
 
 
·       Indeparteaza orice lucru care iti distrage atentia  de la mancare ( telefon , televizor , barfe, certuri). Aceasta devine mai savuros, în timp ce dacă nu te concentrezi asupra lui orice gust îşi pierde savoarea.
 
·       Mesteca mancarea din gura de minim 10 ori pana cand bolul alimentar paraseste cavitatea bucala si pleaca pe gat (gustul se simte in gura , nu-i asa ? de ce m-as grabi sa arunc pe gat mancarea nemestecata?)
 
 
 
·       Inainte de a consuma ceva azi, indiferent dacă este vorba de o masă propriu-zisă, de un fruct, de o gustare sau de o băutură (inclusiv apă) uită-te la produsul din faţa ta şi spune cu voce tare sau în sinea ta cuvântul magic Mulţumesc! În continuare încearcă să savurezi cu adevărat alimentul sau băutura. În acest fel, nu numai că te vei desfăta mai tare, dar îţi vei putea inclusiv prelungi starea de recunoştinţă.
 
 
 
 
·       Atunci când rostesti cuvântul MULTUMESC , flutura puţin degetele deasupra produsului pe care urmează să îl consum, imaginându-mi că împrăştii praf magic deasupra lui, pentru a-l purifica instantaneu. Această tehnică simplă şi aparent copilăroasă te va ajuta să înţelegi mai bine că recunoştinţa reprezintă adevăratul ingredient magic, motiv pentru care doresc să o presar asupra tuturor alimentelor pe care le consum!
 
 
 
 
·       Chiar dacă ţi se întâmplă să uiţi uneori să spui cuvântul magicMulţumesc înainte de a mânca sau de a bea ceva, de îndată ce îţi aduci aminte închide ochii întoarce-te mental la momentul începerii mesei şi rosteşte cuvântul. Dacă ţi se întâmplă să uiţi de mai multe ori acest lucru în decursul zilei de azi, repetă tehnica a doua zi. Gândeşte-te că nu îţi poţi permite să pierzi nici/o zi pentru amplificarea recunoştinţei tale, căci înseşi visele tale depind de acest lucru!
 
 
 
 
·       Exprimarea recunoştinţei pentru lucrurile cele mai simple din viaţă cum ar fi hrana şi băutura reprezintă una dintre cela mai profunde expresii ale acesteia şi conduce automat la declanşarea fluxului magiei în viaţa ta.
 

Scroll to Top