Ziua 16 – Ritual de curățare karmică

AM AJUNS LA UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE RUGĂCIUNI DIN PROGRAMUL DE 40 DE ZILE DE CURĂȚARE ȘI DEZLEGARE

IȚI RECOMAND:

– SĂ APRINZI 9 LUMÂNĂRI ÎN FORMĂ DE CRUCE ( 7 PE VERTICALĂ ȘI 2 PE ORIZONTALĂ) ÎNAINTE DE RITUAL.
DACĂ NU AI ATÂTEAA LUMÂNĂRI APRINDE MĂCAR o lumânare special pentru acest ritual.

– O BAIE CU SARE DUPA ACEST RITUAL

Și evident să continui ceea ce aveai de facut zilnic, lumanarile zilnice pt neam si cercetarea pe arbore.

Sa iti fie de folos !
Astept feedback pe grup si nu uita maine seara la 21 ne vedem.

OPȚIONAL
ZIUA 16/40

MAGIE ŞI MIRACOLE VINDECĂTOARE

„ Miracolele nu încalcă legile naturii, ci doar ceea ce credem noi despre aceste legi.” Sfântul Augustin

 

„În mod normal, noi ar trebui să ne simţim tot timpul sănătoşi şi plini de energie şi de fericire, căci acesta este dreptul nostru prin naştere. Din păcate, marea majoritate a oamenilor nu se simt astfel aproape niciodată. Ei se confruntă cu diferite boli şi probleme corporale, cu depresii şi cu alte stări psihice care reflectă o stare de sănătate deteriorată.

 

                        Recunoştinţa este una dintre cele mai rapide modalităţi pe care le cunosc prin care putem experimenta din nou o stare de sănătate perfectă, deopotrivă la nivel fizic şi psihic. Toate miracolele vindecătoare de care auzim se petrec printr-o restaurare instantanee a stării de sănătate într-un corp bolnav.

 

                        Puterea magică a recunoştinţei îmbunătăţeşte fluxul natural al vitalităţii având efecte terapeutice profunde asupra corpului şi minţii. Cu alte cuvinte, ea ajută corpul să se vindece mai rapid, aşa cum atestă numeroase studii. De bună seamă, ea merge mână în mână cu celelalte metode de îngrijire corporală, cu cele nutriţionale şi cu tratamentele medicale.

 

                         Atunci când corpul nu se simte bine, este firesc să nutreşti sentimente negative faţă de acesta, cum ar fi îngrijorarea, frustrarea sau teama. Din păcate aceste sentimente nu te vor ajuta niciodată să îţi restabileşti starea de sănătate optimă. Dimpotrivă, ele au un efect contrar, deteriorând-o şi mai tare. Dacă doreşti să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate, trebuie să înlocuieşti aceste sentimente negative cu altele, pozitive, iar recunoştinţa este cea mai uşoară modalitate de a face acest lucru.

 

                          În mod similar, foarte mulţi oameni nutresc sentimente negative şi emit gânduri critice la adresa înfăţişării lor fizice. În mod regretabil şi acestea au un efect dăunător asupra stării de sănătate. Atunci când nu-ţi place ceva la corpul tău, tu nu te simţi recunoscător acestuia. Gândeşte-te puţin: legea atracţiei face ca orice lamentări legate de corp (fie datorită unei boli, fie datorită înfăţişării acestuia) să atragă noi motive de lamentare.

 

De aceea, dacă te plângi prea des în legătură cu corpul tău, rişti să te îmbolnăveşti.

 

„ Celui care nu simte o stare de recunoştinţă (pentru corpul său şi pentru starea de sănătate a acestuia) i se va lua şi ceea ce are. Celui care simte o stare de recunoştinţă (pentru corpul său şi pentru starea de sănătate a acestuia) i se va mai da şi el va trăi în abundenţă ( în cazul de faţă, o abundenţă a stării de sănătate).

 

                       Chiar dacă eşti bolnav şi ai dureri, propune-ţi să aplici paşii care urmează, astfel încât să primeşti din nou darul sănătăţii. Ştiu că nu este uşor să te simţi recunoscător atunci când te simţi rău şi te doare dar chiar şi cel mai mic strop de recunoştinţă amplifică în mod magic fluxul de vitalitate.

 

Tehnica magică de astăzi, intitulată Magie şi miracole vindecătoare, îşi propune să îţi îmbunătăţească dramatic starea de sănătate dar şi cea de fericire. Ea include trei paşi, absolut necesari pentru accelerarea rezultatelor obţinute.

 

Pasul 1 Sănătatea primită ( Trecut)

 

Aminteşte-ţi de starea de sănătate excelentă de care te-ai bucurat în copilărie, în adolescenţă şi în întreaga ta viaţă de adult. Gândeşte-te la toate momentele în care te-ai simţit plin de energie şi în care ai fost fericit în mod natural. Selectează trei astfel de momente în care te-ai simţit la apogeu şi rosteşte cuvântul magic Mulţumesc, umplându-te de o recunoştinţă sinceră pentru aceste momente. Dacă îţi vei aminti de cele mai frumoase clipe din viaţa ta, vei identifica cu uşurinţă astfel de momente.

 

Pasul 2 Sănătatea pe care o primeşti în continuare (Prezent)

 

Gândeşte-te la starea de sănătate de care te bucuri în momentul de faţă şi fii recunoscător fiecărui organ, fiecărui sistem fiziologic şi fiecărui simţ fizic care funcţionează bine la ora actuală. De pildă, gândeşte-te la braţele tale, la picioare, la mâini, la ochi, urechi, ficat, rinichi, creier şi inimă. Alege cinci funcţii corporale care se află într-o stare de sănătate perfectă şi repetă pentru fiecare cuvântul magic Mulţumesc.

 

Pasul 3 Sănătatea pe care doreşti să o primeşti (Viitor)

 

                   Alege acum un aspect corporal pe care doreşti să îl îmbunătăţeşti astăzi prin practicarea acestei tehnici magice, apoi aplică asupra lui puterea magică a recunoştinţei dat într-o manieră cu totul particulară: gândeşte-te la starea ideală a aspectului pe care doreşti să îl îmbunătăţeşti. Atunci când oferi mulţumiri pentru starea ideală a unui aspect, legea atracţiei se pune în mişcare şi îţi oferă la rândul ei această stare ideală.

 

                   Adeseori atunci când se îmbolnăvesc sau când sunt diagnosticaţi cu o anumită boală, oamenii nu numai că vorbesc foarte mult despre ea, dar chiar fac cercetări şi acumulează informaţii legate de cele mai teribile simptome şi rezultate la care se pot aştepta. În acest fel, ei îşi focalizează întreaga atenţie asupra bolii. Legea atracţiei afirmă însă că nu vom putea face niciodată o problemă să dispară atât timp cât ne focalizăm atenţia asupra ei; dimpotrivă, nu putem decât să o înrăutăţim şi mai tare.      

 

                    Ceea ce ar trebui să facem noi este exact opusul: să ne focalizăm atenţia asupra stării ideale a zonei corporale care suferă, oferindu-i acesteia gândurile şi sentimentele noastre pozitive. Exprimarea recunoştinţei pentru starea ideală a unei părţi corporale concentrează la modul ideal gândurile şi sentimentele pozitive asupra acesteia!

 

                    În acest scop, vizualizează timp de un minut o scenă în care corpul tău se află în starea ideală pe care ţi-o doreşti. Simte întreaga bucurie pe care ţi-o oferă această stare şi exprimă-ţi recunoştinţa pentru ea ca şi cum ar fi deja reală.

 

Astfel, dacă doreşti să îţi restabileşti în mod magic starea de sănătate a rinichilor, cultivă o stare de recunoştinţă pentru rinichii sănătoşi care filtrează toate deşeurile din corpul tău. Dacă doreşti să îţi restabileşti în mod magic starea de sănătate la nivelul sistemului circulator, fii recunoscător pentru sângele curat şi pur care transportă oxigenul şi substanţele nutritive către diferitele părţi ale corpului tău. Dacă doreşti să îţi restabileşti în mod magic starea de sănătate a inimii, oferă mulţumiri pentru o inimă puternică şi sănătoasă care menţine bunăstarea tuturor celorlalte organe din corpul tău.

 

Dacă doreşti să îţi restabileşti în mod magic starea de sănătate a vederii tale, oferă mulţumiri pentru vederea excelentă de care te bucuri. Dacă doreşti să îţi îmbunătăţeşti auzul, mulţumeşte pentru auzul tău excelent. Dacă doreşti să te bucuri de mai multă flexibilitate, mulţumeşte pentru corpul tău suplu şi agil. Dacă doreşti să îţi modifici greutatea corporală, gândeşte-te care ar trebui să fie greutatea pe care o consideri ideală, imaginează-ţi că ai atins deja această greutate şi oferă mulţumiri pentru acest lucru.

 

                       Orice aspect fiziologic sau psihic doreşti să îmbunătăţeşti începe prin a te imagina în starea ideală pe care doreşti să o atingi, după care umple-te de recunoştinţă pentru că te bucuri de ea, ca şi cum ar fi deja reală:

 

„ Adevăraţii vindecători ai oricărei boli sunt forţele naturale din interiorul meu.” Hipocrat

 

Aplică zilnic tehnica aceasta şi chiar de mai multe ori pe zi dacă doreşti să accelerezi restabilirea magică a stării de sănătate sau îmbunătăţirea oricărui aspect fiziologic şi corporal. Nu uita că este fundamental să înlocuieşti orice gând sau sentiment negativ legat de starea ta corporală actuală. În acest scop, începe prin a te vizualiza în starea ideală pe care ţi-o doreşti şi umple-te de recunoştinţă pentru această stare ca şi cum te-ai bucura deja de ea.

 

                         Cea mai eficientă modalitate de a te bucura de o stare de sănătate perfectă, cu excepţia metodelor de igienă şi îngrijire fizică este cultivarea unei stări continue de recunoştinţă pentru ea.”
Ziua 16

 

1.     Dimineaţa scrie lista cu cele 5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
 
2.     Aminteşte-ţi de trei momente din viaţa ta în care te-ai simţit la apogeu şi mulţumeşte sincer pentru acestea.
 
3.     Gândeşte-te la cinci funcţii corporale care operează optim la ora actuală şi exprimă-ţi recunoştinţa pentru fiecare dintre ele.
 
4.     În continuare alege un aspect corporal pe care doreşti să îl îmbunătăţeşti şi gândeşte-te la starea lui ideală. Exprimă-ţi recunoştinţa pentru această stare ideală.
 
5.     Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul Mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.

Scroll to Top