Ziua 17 – Motivul nașterii tale și cecul magic


Bună suflet drag,

Continua zilnic cu procedura de Iluminare a Neamului.

Apoi fa urmatorul exercitiu de introspectie:

Părinții tăi și-au dorit să ai un anumit destin?


Anumiți copii sunt concepuți cu un scop precis. Exercițiul îți va permite să descoperi dacă părinții tăi doreau să ai un anumit destin înainte să te naști.
Probabil că ți s-a spus, sau ai intuit, că părinții tăi te-au conceput pentru ceva anume. Încercuiește afirmația/afirmatiile care se potrivesc.

1. Pentru a înlocui un copil decedat (un frate mai mare).
2. Pentru a aduce alinare familiei, după o pierdere suferită (un unchi , matusa , bunic, bunica etc).
3. Pentru a reînnoda relația părinților.
4. Pentru un beneficiu (fiscal).
5. Pentru a avea grija de cineva (suport la batranete)
6. Pentru a-i dărui un frate mai mic sau o soră mai mică primului născut.
7. Pentru a urma tradiția familiilor numeroase.
8. Din patriotism sau ataşament față de propria comunitate
9. Pentru a duce mai departe meseria tatălui.
10. Pentru că părinții îşi doreau un băiat, ori o fată, după mai multi copii de acelaşi sex.
11. Pentru altceva: _________________

 
Observație
Dacă ai încercuit una dintre afirmații, începutul existenței tale a fost dirijat către un obiectiv pe care nu tu l-ai ales. Va fi interesant de observat ce impact a avut asta asupra identității tale.

De exemplu, dacă menirea ta era să aduci alinare, poate că ai deprins de foarte devreme obiceiul de a avea grijă de altii şi abia apoi de tine însuți?

De asemenea, întreabă-te în ce fel ți-a influențat viața acest obiectiv, prin raportare la anumiți predecesori: dacă străbunicul meu n-ar fi fost conceput pentru….motivul  x …, bunicul meu n-ar fi îndurat…consecinta y, lucru care a făcut-o pe mama să-şi asume…comportamentul Z  care m-a făcut să moștenesc fel   ZZ  de a fi…


optional
ZIUA 17/40

CECUL MAGIC

„ În Universul magic nu există coincidenţe sau accidente. Nimic nu se poate petrece dacă cineva nu îşi doreşte acest lucru.” William S. Burroughs

 

                         „ Atunci când ne focalizăm puterea magică a recunoştinţei asupra unei situaţii sau condiţii negative, noi creăm o situaţie nouă care o elimină pe cea veche. Spre exemplu, dacă ne simţim mai degrabă sincer recunoscători pentru banii pe care îi avem decât îngrijoraţi din cauza lipsei lor, noi creăm o situaţie nouă, care înlocuieşte lipsa banilor cu primirea miraculoasă a mai multor bani.

 

                          Orice emoţie negativă legată de bani reduce fluxul financiar din viaţa noastră şi îndepărtează banii de noi. Astfel, dacă ne simţim invidioşi, dezamăgiţi, îngrijoraţi sau speriaţi din cauza lipsei banilor, noi nu putem primi mai mulţi bani. Legea atracţiei afirmă că vibraţiile similare se atrag. De aceea, dacă te simţi dezamăgit că nu ai bani destui, Universul îţi va oferi noi situaţii care vor continua să te dezamăgească (din aceeaşi cauză).             

 

                        Dacă îţi faci griji legate de bani, el îţi va oferi noi motive de îngrijorare. Dacă eşti speriat de situaţia ta financiară actuală, ceea ce va urma în viaţa ta te va speria şi mai tare.

 

Oricât de dificil ar părea la prima vedere, este foarte important să îţi ignori situaţia curentă legată de lipsa banilor, iar cea mai sigură manieră de a face acest lucru este cultivarea stării de recunoştinţă. Este imposibil să te simţi recunoscător pentru banii pe care îi ai şi să nutreşti în acelaşi timp gânduri negative legate de aceştia. Prin cultivarea recunoştinţei faţă de bani, tu nu numai că opreşti fluxul gândurilor şi sentimentelor negative care îndepărtează banii de tine, dar chiar începi să atragi aceşti bani în viaţa ta!

 

                           Ai învăţat deja o tehnică de cultivare a recunoştinţei faţă de banii primiţi în trecut şi în prezent. De aceea, înainte de a folosi puterea magică a recunoştinţei pentru banii suplimentari pe care ţi-i doreşti în viitor, este bine să înţelegi diferitele modalităţi prin care banii şi bogăţia pot intra în viaţa ta, căci dacă nu vei fi recunoscător de fiecare dată când vei primi noi bani sau alte semne de bogăţie, tu vei bloca automat fluxul abundenţei din viaţa ta.

 

                                     Aşadar, tehnica magică de astăzi se referă la banii pe care doreşti să îi primeşti în viaţa ta. Ea a generat deja rezultate uluitoare în viaţa foarte multor oameni.  La finalul Zilei, desenează/ți un Cec Magic în alb de la Banca Universală a Recunoştinţei pe care va trebui să îl completezi.( Poți folosi un extras de cont de la banca ta, dacă vrei). Notează pe el suma de bani pe care doreşti să o primeşti, numele tău şi data de azi. De preferinţă, notează pe cec suma exactă de bani necesară pentru ceva ce îţi doreşti cu adevărat, căci este mult mai uşor să te umpli de recunoştinţă atunci când ştii precis pe ce anume îţi vei cheltui banii. Banii nu reprezintă niciodată scopul final, ci doar un mijloc pentru obţinerea unui rezultat. De aceea, dacă îţi doreşti o sumă de bani fără să te gândeşti la destinaţia lor, este mai dificil să simţi cu adevărat starea de recunoştinţă. Este infinit mai uşor să te umpli de recunoştinţă atunci când îţi imaginezi lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat şi pe care le vei obţine cu ajutorul banilor, decât dacă te gândeşti doar la bani.

 

                    Poţi descărca de asemenea o sumedenie de Cecuri Magice în alb de pe site-ul

https://www.thesecret.tv/the-magic-check/

Am pus mai jos o poza pt tine.

 

Pentru a-ţi cultiva încrederea, poţi începe prin a trece o sumă mai mică pe primul tău Cec Magic, iar după primirea ei poţi continua trecând sume din ce în ce mai mari pe noile cecuri. Marele beneficiu constă în faptul că te vei convinge astfel că tu ai fost cel care a atras aceşti bani prin magia recunoştinţei tale, iar bucuria pe care o vei simţi, împletită cu recunoştinţa, va atrage sume din ce în ce mai mari de bani în viaţa ta.

 

                        Dacă ai completat Cecul Magic, ţine-l în mână şi gândeşte-te la lucrul pe care doreşti să îl cumperi sau să îl faci cu aceşti bani atunci când îi vei primi. Vizualizează cât mai detaliat felul în care vei cheltui banii pentru a obţine lucrul pe care ţi-l doreşti şi investeşti în această imagine cât mai multă energie şi entuziasm umplându-te astfel de recunoştinţă.

 

                            Astfel, dacă îţi doreşti banii pentru o nouă pereche de pantofi, pentru un calculator sau pentru un pat nou, imaginează-ţi că achiziţionezi aceste articole dintr-un magazin de profil. Dacă obişnuieşti să îţi faci cumpărăturile online, imaginează-ţi că primeşti acasă pachetul dorit şi umple-te de bucurie şi de recunoştinţă. Dacă doreşti să călătoreşti într-o altă ţară, imaginează-ţi că îţi cumperi biletul de avion. Dacă doreşti să foloseşti aceşti bani pentru educaţia copilului tău, imaginează-ţi că deschizi un cont bancar pe numele acestuia. Important este să vizualizezi cât mai detaliat scena folosirii banilor pentru obţinerea lucrului pe care ţi-l doreşti şi să te umpli de fericire şi de recunoştinţă ca şi cum l-ai fi obţinut deja!

 

                              Dacă ai terminat ia Cecul Magic cu tine oriunde mergi astăzi sau pune-l într-un loc în care să îl poţi vedea cât mai frecvent. Ia-l din nou în mână de cel puţin două ori şi imaginează-ţi din nou că foloseşti banii pentru scopul dorit, umplându-te de entuziasm şi de recunoştinţă ca şi cum situaţia ar fi reală. Dacă doreşti, poţi repeta acest exerciţiu de imaginaţie de mai multe ori de-a lungul zilei. La fel ca şi în cazul celorlalte tehnici magice, frecvenţa practicării contează în atragerea mai rapidă a rezultatelor finale.

 

                        La sfârşitul zilei plasează Cecul Magic într-un loc în care să îl poţi vedea în fiecare zi, de pildă pe oglinda din baie, pe frigider, sub Piatra Magică, etc. ori de câte ori se întâmplă să îi arunci o privire, imaginează-ţi că ai primit deja banii doriţi şi umple-te de recunoştinţă pentru că îţi poţi permite lucrul pe care ţi-l doreşti.

 

                          Când primeşti efectiv banii sau lucrul pe care îţi doreai să îl achiziţionezi cu ajutorul lor, completează un nou cec cu o altă sumă de bani pentru un alt lucru pe care ţi-l doreşti cu adevărat. Continuă astfel practicare tehnicii oricât de mult timp îţi doreşti.”

 

 

 

Ziua 17

 

1.     Dimineaţa scrie lista cu 5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

 

2.     Completează Cecul Magic cu suma de bani pe care doreşti să o primeşti, împreună cu numele tău şi data zilei de astăzi.

 

3.     Ţine Cecul Magic în mână şi gândeşte-te la lucrul pe care doreşti să îl cumperi sau să îl faci cu aceşti bani atunci când îi vei primi. Simte cât de multă fericire şi recunoştinţă poţi pentru că ai primit aceşti bani.

 

4.     Ia Cecul Magic cu tine oriunde mergi astăzi sau pune-l într-un loc în care să îl poţi vedea cât mai frecvent. Ia-l în mână de cel puţin două ori şi imaginează-ţi din nou că foloseşti banii pentru scopul dorit, umplându-te de entuziasm şi recunoştinţă ca şi cum situaţia ar fi reală.

 

5.     La sfârşitul zilei, plasează Cecul Magic într-un loc în care să îl poţi vedea în fiecare zi. Când primeşti efectiv banii sau lucrul pe care îţi doreai să îl achiziţionezi cu ajutorul lor, completează un nou cec cu o altă sumă  de bani şi repetă paşii 2-4

 

6.     Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul Mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta. 


Scroll to Top