Ziua 20 – Odihnă și integrare

  INTEGRARE SI ODIHNA.

AM AJUNS LA MIJLOCUL PROGRAMULUI .

Azi avem zi de odihna si reflectie.
Ce ti-a placut mai mult ?
Ce nu ti-a placut?
Oare de ce ?

Aprinde lumanarile, ilumineaza Neamul si azi …relaxeaza-te.

Azi nu ai nimic de facut.
Sau poate vrei sa reiei una dintre zile.
Sau sa recuperezi ce nu ai facut .
Sau doar aprinde lumanarile si trimite lumina catre neam .

Si aminteste-ti .
In orice proiect este nevoie de un moment de pauza si reflectie .
Este o lege universal valabila.

Te imbratisez
Andreea

ZIUA 20/40

MAGIA INIMII
 
„ Recunoştinţa este memoria inimii.” Jean Baptiste Massieu
 
„ Cred că ţi-ai dat seama până acum că indiferent de tehnica magică practicată, scopul este să simţi cât mai intens starea de recunoştinţă. Datorită legii atracţiei, atunci când îţi amplifici starea lăuntrică de recunoştinţă, motivele de recunoştinţă din lumea exterioară se amplifică la rândul lor.
                        Dacă vei practica recunoştinţa o perioadă suficient de lungă de timp, vei ajunge să o simţi din ce în ce mai profund în inima ta. Scopul tehnicii magice de astăzi este să scurteze această perioadă şi să te ajute să simţi această stare foarte intensă de recunoştinţă chiar acum.
                       Tehnica intitulată Magia Inimii îşi propune aşadar să amplifice intensitatea sentimentului de recunoştinţă prin focalizarea minţii asupra inimii atunci când rosteşti cuvântul magic Mulţumesc. Cercetările ştiinţifice au arătat că atunci când mintea se concentrează asupra inimii pentru a simţi sentimentul de recunoştinţă, pulsul acesteia devine mult mai armonios, fapt care contribuie la îmbunătăţirea masivă a sistemului imunitar şi a stării de sănătate. În acest context, îţi poţi imagina cu uşurinţă puterea Magică a Inimii. La început vei avea nevoie de puţină practică pentru a obţine rezultatele optime, dar te asigur că merită efortul. În scurt timp vei deprinde tehnica şi ori de câte ori o vei practica, sentimentul recunoştinţei tale va creşte exponenţial.
                             Pentru a practica Magia Inimii, focalizează-ţi atenţia şi mintea asupra zonei inimii, în interior sau în exterior, nu contează prea mult. Fă acest lucru cu ochii închişi căci acest lucru te va ajuta să te concentrezi mult mai bine. Astfel focalizat, începe să repeţi cuvântul magic Mulţumesc. Dacă ai apucat să practici de câteva ori nu vei mai avea nevoie să închizi ochii dar ca regulă generală vei simţi o recunoştinţă mult mai intensă cu ochii închişi.
Există câteva trucuri pe care le poţi practica pentru a deprinde mai uşor Magia Inimii.  Spre exemplu, îţi poţi aşeza mâna dreaptă pe piept, fapt care îţi va ajuta mintea să se focalizeze mai uşor asupra inimii în timp ce repeţi cuvântul magic Mulţumesc. Alternativ, îţi poţi imagina că acest cuvânt este rostit de inima ta, nu de minte.
                          Întocmeşte o Listă cu zece dorinţe principale şi practică Magia Inimii pentru fiecare din acestea. În acest scop, citeşte în sinea ta sau cu voce tare fiecare dorinţă de pe listă iar la sfârşit închide ochii, focalizează-ţi mintea asupra inimii şi repetă cuvântul magic Mulţumesc de mai multe ori fără să te grăbeşti. Nu uita să aplici şi trucurile de mai sus, în cazul în care consideri că acestea te pot ajuta. Prin practicarea Magiei Inimii pentru fiecare dorinţă din listă, nu numai că îţi vei amplifica la modul general sentimentul recunoştinţei, dar ţi-l vei amplifica inclusiv pentru îndeplinirea principalelor tale dorinţe
                         Dacă vei practica de câteva ori Magia Inimii vei simţi o amplificare uriaşă a profunzimii sentimentelor tale de recunoştinţă, iar adevăratele efecte magice ale acesteia depind întotdeauna de profunzimea sentimentelor. Cu alte cuvinte, cu cât sentimentele tale de recunoştinţă vor fi mai intense, cu atât mai mare va fi abundenţa din viaţa ta. Primele indicii  fizice care ar putea să îţi arate că ţi-ai amplificat sentimentul recunoştinţei pot fi senzaţiile de furnicături în zona inimii sau fiorii de fericire care îţi străbat întregul corp. Este posibil ca ochii să ţi se umple de lacrimi sau să ţi se facă pielea de găină. Adevăratul semn al succesului este însă starea profundă de fericire şi de pace interioară pe care o vei simţi, care va depăşi tot ce ai simţit vreodată până acum!”
 
Ziua 20
1.     Dimineaţa scrie lista cu cele  5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
2.     Focalizează-ţi atenţia şi mintea asupra zonei inimii.
3.     Închide ochii şi începe să repeţi cuvântul magic Mulţumesc, continuând să îţi păstrezi focalizarea.
4.     Fă o Listă cu zece dorinţe principale şi practică Magia Inimii pentru fiecare din acestea. În acest scop, citeşte în sinea ta sau cu voce tare fiecare dorinţă de pe listă, iar la sfârşit închide ochii, focalizează-ţi mintea asupra zonei inimii şi repetă cuvântul magicMulţumesc de mai multe ori, fără să te grăbeşti.
5.     Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul Mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.
 

Scroll to Top