Ziua 26 – Practica de curățare a centrilor energetici

Am ajuns la ziua 26

1. Aprinde lumanarile pt Iluminarea Neamului
2. METODA PRACTICA DE  CURATAREA A CKAKRELOR

https://www.youtube.com/watch?v=GbDhVeygoE4

ziua 26/40
OGLINDA MAGICĂ

 

„ Aparenţa lucrurilor se schimbă în funcţie de stările noastre emoţionale. Adeseori, noi vedem magia şi frumuseţea în lucrurile exterioare, când în realitate acestea se află în interiorul nostru. „ Kahlil Gibran

 

 
„ Trebuie să faci o alegere: îţi poţi petrece restul vieţii încercând să modelezi lumea exterioară aşa cum doreşti, vânând problemele şi încercând să le rezolvi, plângându-te de diferite situaţii şi persoane, dar fără să trăieşti niciodată la potenţialul tău maxim şi fără să îţi realizezi visele; sau te poţi folosi de magia recunoştinţei transformând-o într-un mod de viaţă şi schimbând astfel în mod miraculos realitatea din jurul tău fără să faci nimic altceva. Lumea din jur se schimbă în mod magic pentru că te-ai schimbat tu, ceea ce înseamnă că şi realitatea pe care o atragi s-a schimbat.

 

După cum a afirmat într-un mod atât de inspirat Gandhi dar şi Michael Jackson în cântecul său „Omul din oglindă”, care a avut un impact asupra milioane de oameni, acesta este unul din cele mai puternice mesaje care ne-au fost transmise vreodată:

 

Schimbă persoana pe care o vezi în oglindă şi întreaga ta lume se va schimba.

 

Dacă ai aplicat cele 26 de tehnici magice recomandate până acum în această carte, înseamnă că nu mai eşti acelaşi! Deşi uneori este greu să sesizezi schimbările produse în propria ta fiinţă, este imposibil să nu fi simţit că eşti mai fericit, că circumstanţele din viaţa ta s-au schimbat în bine şi că întreaga lume din jurul tău s-a transformat în mod magic.

 

Până acum ai practicat puterea magică a recunoştinţei pentru familia şi pentru prietenii tăi, pentru munca ta, pentru bani, pentru sănătate şi pentru visele tale, ba chiar şi pentru diferite cunoştinţe din viaţa ta, dar cel care merită cel mai mult să se bucure de recunoştinţa ta eşti chiar tu.

 

Atunci când te simţi recunoscător pentru persoana pe care o vezi în oglindă, orice sentiment de insatisfacţie, de nemulţumire, de descurajare sau de gen „ Nu sunt suficient de bun”- dispare pe loc. Odată cu acestea, dispar ca prin magie inclusiv circumstanţele din viaţa ta care te umplu de insatisfacţie, de nemulţumire sau de dezamăgire.

 

Sentimentele negative de tine însuţi generează cele mai multe daune vieţii tale, căci sunt mai  puternice decât orice alte sentimente adresate altor persoane. Oriunde te-ai duce şi orice ai face, tu iei cu tine aceste sentimente, care murdăresc tot ce atingi, acţionând ca un magnet şi atrăgând în viaţa ta noi motive de nemulţumire, de insatisfacţie şi de dezamăgire.

 

Invers, dacă te simţi recunoscător pentru că eşti aşa cum eşti, tu nu atragi decât circumstanţe care te fac să te simţi şi mai bine în pielea ta. Tu nu poţi atrage alte bogăţii ale vieţii atât timp cât nu eşti bogat în sentimente pozitive legate de tine însuţi. Recunoştinţa faţă de sine te îmbogăţeşte ca nimic altceva!

 

„ Celui care simte o stare de recunoştinţă (faţă de sine) i se va mai da şi el va trăi în abundenţă. Celui care nu simte o stare de recunoştinţă (faţă de sine) i se va lua şi ceea ce are.”

 

Aşadar, pentru a practica tehnica magică de azi, intitulată Oglinda Magică, aşează-te chiar acum în faţa unei oglinzi. Priveşte în ochi persoana reflectată de aceasta şi spune cu voce tare cuvântul magicMulţumesc, din toată inima. Fă acest lucru cu o intensitate a trăirii pe care nu ai avut-o niciodată până acum. Spune-ţi Mulţumesc pentru că eşti aşa cum eşti, pentru tot ceea ce însemni! Umple-te cu o recunoştinţă cel puţin egală cu cea pe care ai simţit-o pentru orice altceva sau pentru oricine altcineva! Fii recunoscător pentru că eşti cel care eşti!

 

Continuă această practică de-a lungul întregii zile, adresându-ţi cuvântul magic Mulţumesc ori de câte ori se întâmplă să te vezi în oglindă. Dacă nu poţi face întotdeauna acest lucru cu voce tare, spune-ţi acest lucru în sinea ta. Dacă eşti cu adevărat curajos, priveşte-te în Oglinda Magică şi declară cu voce tare trei motive pentru care te simţi recunoscător că exişti.

 

De acum înainte, ori de câte ori te surprinzi că nu eşti suficient de bun cu tine însuţi, aminteşte-ţi că persoana căreia îi datorezi cea mai mare recunoştinţă din lume este cea pe care o vezi reflectată în oglindă!

 

Dacă vei ajunge să te simţi cu adevărat recunoscător ţie însuţi nu te vei mai învinovăţi pentru greşelile făcute, nu te vei mai critica pentru că nu eşti perfect şi te vei simţi din ce în ce mai fericit, atrăgând astfel în viaţa ta, la fel ca un magnet, oameni fericiţi, situaţii fericite şi circumstanţe magice, care te vor înconjura oriunde te-ai duce şi orice ai face. Dacă vei descoperi magia în persoana reflectată de oglinda din faţa ta, întreaga ta lume se va schimba într-un mod miraculos!

 

Ziua 26

 

1.     Dimineaţa scrie lista cu cele 5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

 

2.     Ori de câte ori te uiţi azi în oglindă, spune-ţi Mulţumesc, cu o intensitate a trăirii mai mare decât oricând până acum.

 

3.     Dacă eşti cu adevărat curajos, priveşte-te în Oglinda Magică şi declară cu voce tare trei motive pentru care te simţi recunoscător pentru că exişti.

 

4.     Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântulMulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.

Scroll to Top