Ziua 29 – Meditație de purificare fizică

Incepem seria de purificari.

 

      Te invit sa faci  3 zile la rand fiecare purificare .       Asadar , purificarea fizica 3 zile, purificarea emotionala 3 zile si tot asa .

Rog sa scrii impresii pe grup sau in privat,
Aceste meditatii sunt extrem de placute si benefice si aduc multa relaxare in corp si sunt o binecuvantare pentru sistemul imunitar.

Sa iti fei de folos!

Andreeahttps://www.youtube.com/watch?v=TT0EFH9yQOQ
  ZIUA 29/40
Magia Semințelor de Lumină

Azi facem o mică recapitulare:
Tema fiecărei zile poate fi aplicată alături de celelalte, în fiecare zi. Când ne trezim dimineața, putem să ne exprimăm recunoștința pentru Ziua care începe. Este o zi total nouă, inocentă și neprihănită pe care Universul ne/o dăruiește ca să o umplem cu ceea ce dorim noi. Putem alege să o populăm cu strălucitoarele noastre gânduri pozitive, optimiste, entuziaste, cu sentimente nobile, cu realizări și fericirea adunată de lucrurile  aparent mărunte pe care le întâlnim de/a lungul zilei. Sau, putem alege să trăim o zi mohorâtă, umbrită de griji nestăpânite, de proasta noastră dispoziție , de frici și tristeți, etc. ( bănuiesc că veți alege prima variantă).Putem să mulțumim pentru veștile îmbucurătoare pe care le vom primi în această zi
Când ne privim în oglindă putem să ne apreciem și să ne exprimăm recunoștința pentru ceea ce suntem și pentru cine suntem, pentru organele noastre glorioase care își fac lucrarea perfect, putem, câteva clipe,  să ne exprimăm recunoștința pentru aerul pe care îl respirăm, pentru Pământul care ne susține Viața,  pentru tot ce mai dorim. Când mergem , măcar timp de câțiva pași putem mentaliza magicul cuvânt Mulțumesc.
O, și mai putem ( asta mereu și mereu) să căutăm și să descoperim Semnele  Universului presărate peste tot în calea noastră, Declarațiile Sale de Iubire șoptite prin adierea Vântului, prin sunetul picăturilor de Ploaie, prin parfumul Crizantemelor de Toamnă, prin albul Zăpezilor care vor veni, prin amețitoarea frumusețe a Pomilor înfloriți Primăvara sau prin savoarea fructelor coapte de Soare, Vara, prin  Mesajele  care ne pot salva Viața și care se află deja acolo , în cutia  noastră nevăzută dar presimțită, de scrisori divine!
Și mai putem face ceva important pentru noi și implicit și pentru ceilalți: Când simțim că începem să coborâm, să ne întunecăm, să alunecăm în deznădejde să începem să ne mentalizăm recunoștințele, tot ce am făcut bine și frumos în Viață, cu alte cuvinte să fim vigilenți și să nu ne lăsăm împiedicați de nimic în Zborul nostru către Lumina fără seamăn care ne ține în brațe. Și asta este doar o mică parte din ceea ce putem face ca să fim mereu fericiți alături de toți ceilalți. UAU!!!!!Avem atât de mult de lucru încât nu cred că mai are loc umbra în viața noastră!Da, și mai putem face ceva măreț pentru  Viitor : Putem împărți această cunoaștere, orice cunoaștere prețioasă cu toți cei care vor să o primească!!!!!Ce ziceți? Nu este superb? Aceasta este MAGIA SEMINȚELOR DE LUMINĂ pe care le putem planta oricând, oriunde! Vă îmbrățișez cu drag!

Scroll to Top