Ziua 3 – Rugaciune de curatare a arborelui genealogic

Suflet drag,

Am ajuns la ziua 3.
Sper ca ai facut exercitiul de ieri cu scrierea detaliilor despre familie.

In primul rand,
Azi o sa continuam prin a scrie detalii despre toti membrii familiei tale pe care sa-i scrii pe o foaie mare ( eventual o foaie de bloc de desen, ca sa ai spatiu suficient).

Sau sa completezi iintr-un jurnal.

Pune pe hartie tot ce stii …nume, evenimente , date, boli, accidente, convingeri, asemanarile …

Care sunt aliantele din familia ta ?
Cu cine ai facut echipa cu mama sau cu tata ?
In familia ta cine pe cine se apara?
Cine pentru cine mintea ?

Provoaca rudele sa vorbeasca sa iti povesteasca, de multe ori cei mai in varsta abia asteapta sa ne impartaseasca o serie de detalii dar noi nu le acordam atentia noastra.
Noteaza-ti sau chiar inregistreaza-le cu telefonul …ca sa asculti apoi in liniste.

Scrie toate acestea in caiet .. Vom reveni la ele .

In al doilea rand, asculta inregistrarea de mai jos
” Rogaciunea de curatare a Arborelui Genealogic “

Te rog, nu uita de lumanari, in fiecare zi sa aprinzi minim doua lumanari si sa trimiti lumina atat celor in viata cat si celor plecati.

Te imbratisez cu mare drag
Andreea

https://vimeo.com/781841296/f5fe5c8e50

Optional
ZIUA 3/40

RELAŢIILE MAGICE

„ Bucuria şi semnificaţia în viaţă nu apar decât în urma contactelor şi relaţiilor cu alţi oameni. De aceea, aceste relaţii îţi afectează viaţa într-o măsură mai mare decât orice altceva. Dacă doreşti să ai parte de o viaţă frumoasă şi încărcată de semnificaţie, este absolut esenţial să înţelegi cum îţi afectează relaţiile tale viaţa în momentul de faţă şi de ce sunt ele cele mai puternice canale ale magiei recunoştinţei.

Există tot mai multe studii care arată că oamenii care practică recunoştinţa se simt mai conectaţi cu prietenii şi cu membrii familiei lor şi se bucură de relaţii mai armonioase, ba chiar şi de simpatia colegilor şi a necunoscuţilor.

Recunoştinţa conduce la înflorirea relaţiilor.
Datorită legii atracţiei, tu atragi în viaţa ta tot ceea ce afirmi sau gândeşti despre o altă persoană. De aceea ne-au învăţat marii gânditori ai lumii să fim recunoscători. Ei ştiau foarte bine că pentru a primi mai mult în viaţa ta, pentru ca aceasta să se îmbunătăţească în mod magic, tu trebuie să le fii recunoscător celorlalţi pentru că sunt exact aşa cum sunt. Tu cum te-ai simţi dacă toţi oamenii din viaţa ta ţi-ar spune: Te iubesc exact aşa cum eşti?

Aşadar, tehnica magică pe care o vei aplica astăzi constă în a le fi recunoscător oamenilor pentru că sunt exact aşa cum sunt! Chiar dacă te bucuri de relaţii bune cu toţi oamenii, acestea vor deveni încă şi mai armonioase dacă vei practica această tehnică.

În acest scop, alege 3 relaţii dintre cele mai strânse( Oameni apropiați) şi gândeşte-te la motivele pentru care te simţi recunoscător acestor persoane.
Dacă ai selectat cele trei relaţii poţi începe aplicarea magiei. Aşează-te într-o poziţie confortabilă şi gândeşte—te la toate lucrurile pentru care te simţi recunoscător pentru existenţa acestei persoane în viaţa ta.
Aşează-le de fiecare dată în faţa ta şi uită-te cât mai des la ele. Ori de câte ori le arunci o privire nouă, mulţumeşte-le celor trei persoane rostind cuvântul magic Mulţumesc şi numele lor. Ex. Îţi mulţumesc, Mihaela
Cu cât vei face mai des acest lucru, cu atât mai miraculoasă va fi transformarea relaţiei cu această persoană.”

DECI:

ZIUA 3

1. Dimineaţa scrie lista cu cele zece recunoştinţe/binecuvântări, altele decât cele pe care le/ai scris până acum. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscătoare(recunoscător). Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.

2. Alege trei din cele mai strânse relaţii ale tale

3. Gandeste-te la cateva motive pentru care te simţi recunoscător pentru existenţa ei în viaţa ta. Repetă procedura şi pentru celelalte două persoane.

4. Începe fiecare frază cu cuvintele magice: Îţi mulţumesc. Adresează-te persoanei pe numele ei.

5. Fă acest lucru de cel puţin trei ori de-a lungul zilei şi mulţumeşte-le celor trei persoane rostind cuvântul magic Mulţumesc şi numele lor.

6. Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul Mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.

Scroll to Top