Ziua 31 – Extragerea amprentelor toxice din obiecte si locuri

Extragerea amprentelor fantomatice din obiecte si locuri

Notiunea de amprenta fantomatica se refera la faptul ca energia materiei vii se proiecteaza asupra diverselor locuri , obiecte, constructii, terenuri.
Cand spun obiecte, ma refer la lucruri, haine , carti, bijuterii,piese de mobilier, tablouri ,instrumente muzicale case etc.

Unele locuri cum sunt casele , spitalele, campurile de lupta, cimitirele ,locurile sacre, restaurantele ..au propria lor personalitate.
Altele, pot avea doar amprente fantomatice, adica anumite ENERGII culese din evenimentele emotionale sau de la oamenii care au folosit acele lucruri ( atentie asadar cand cumparati lucruri de la second hand, foarte multe dintre ele sunt aduse din casele oamenilor decedati si nu sunt extrase energiile fantomatice).
Sunt sigura ca ai avut macar o data in viata senzatia ca u201c mobile are viatau201d sau ca atunci cand pui o bijuterie sau o haina pe tine..te simti mai ciudat u2026
Sunt personae care fac rani sau declanseaza alergii pt ca poarta un medalion de la altcineva.
Casa sau un obiect de mobilier poate scoate sunete si zgomote caudate, in toiul noptii poti avea senzatia ca este cineva langa tine.
Unele persoane pot chiar vedea aceste forme si amprente fantomatice.
Sunt oameni care au viziuni despre atrocitati produse intr-o casa sau despre moartea unor persoana in casa pe care o cumpara ,si aceste lucruri dispar dupa o curatare facuta ca la carte sau dupa ce este adus un preot in casa ( cu pecizarea ca trebuie spus preotului despre senzatiile si zgpmotele sau evenimentele din casa )
Amprentele creaza un fel de VARTEJ ENERGETIC, un fel de VORTE , o deschidere in spatiu timp si este posibil sa vedem evenimente din trecut, mai ales daca intuitia noastra este dezvoltata.
Spiritele ratacitoare se pot atasa de obiecte sau de case asa cum se pot atasa si de oameni.

Pentru a extrage amprentele fantomatice ai un procedeu simplu:
– Creeaza o sfera de lumina aurie protectoare,
– Aprinze o lumanare sau mai multe
– Spune Tatal Nostru de 3 ori
-Fa cererea de extragere a amprentelor fantomatice cu ajutorul Divinitatii si Luminii si ajutorul oricaror entitati de lumina in care crezi
– Repeta de minim 3 ori cererea

u201cIn numele Tatalui , al Fiului , al Sfantului Duh, in numele Sfintei Treimi, cer sa sa inlature amprentele fantomatice din obiectul u2026u2026. Si sa fie trimise automat in lumina lui Dumnezeu pentru curatare si purificare.
Observa ca martor sau imagineaza-ti cum din obiect, casa, teren, pleaca o energie si se ridica spre cer, acompaniata de lumina alba stralucitoare ca si cum in cer ar exista un aspirator care extrage amprentele si implanturile fantomatice din obiect si il curate si il purifica .

Apoi cere ca obiectul respectiv sa fie umplut cu energia armoniei si echilibrului si vizualizeaza sau imagineaza-ti ca este umplut de lumina alb-argintie sau galben-aurieu201d
La final curate-te si purifica-te cu dus de lumina sau sfera de lumina si spune Tatal Nostru de 12 ori .

Sa iti fie de folos .

Nu uita sa faci si azi meditatia pentru purificare fizica

Scroll to Top