Ziua 33 – Recuperarea fragmentelor de suflet

Transa Vindecarea Neamului și a Străbunilor

(Click) Înregistrarea Transei făcută LIVE
(linkul postării din grupul de Facebook)

Ziua 33/40 – RECUPERAREA FRAGMENTELOR DE SUFLET

O parte sau un fragment de suflet este ca o „bucată” din energia fortei vitale esențiale a unei finite, a unei personae, care a fost pierdută în experiente, intalniri emoționale intense.

Există părți din forța vitală a altei persoane pe care le primim de la alte persone si exista parti si fragmente de suflet pe care le dam altor persoane.
Aceste schimburi de energii pot fi atât pozitive, cât si negative. Părțile de suflet sunt foarte adesea motivul pentru care dupa unele intamplari, trairi intense emotional sau dupa despartiri dureroase încă ne gândim la o persoana.

Cati dintre noi nu am pierdut in copilarie sau adolescenta o persoana draga si au ramas conectati la acel eveniment zeci de ani de zile?
Cati dintre noi am trait o despartire de un barbat pe care l-am iubit si ..desi, el este acum in alta relatie si poate au trecut zeci de ani de la despartire inca simtim imbratisarea lui si inca tanjim dupa mangaierea lui .
Acest lucru se intampla datorita fragmentelor de suflet pe care le purtam de la acea persoana.
Daca continui sa te gandesti inca la fostul sot cu furie sau cu pasiune…dupa zeci de ani de la separare …inseamna ca nu s-a facut inca reglarea energiei.

E foarte posibil să porti o parte sau un fragment de suflet de la acea persoană.
Nu este rau faptul ca te gandesti la o altă persoană, dar este extrem de important sa te asiguri ca nu ii dai puterea ta, ca nu lasi acea prsoana sa iti consume energia sau sa te asiguri ca tu nu seci de energie o alta persoana.
Atentie acest lucru se poate intampla si cand iti iubesti foarte mult copilul si esti foarte posesiv cu el sau invers .
Asculta inregistrareasi citeste de minim 3 ori cererea. Poti sa ai senzatii puternice in corp .Este un proces foarte puternic. Poti lucra in general sau cu o persoana anume.

 

Procedura recuperării fragmentelor și părților de suflet

(Pentru propria persoană in general )

„Doamne Dumnezeule , Tata Ceresc , fă ca toate părțile si fragmentele mele de suflet (spui numele tau propriu) care au fost pierdute sau fragmentate in alte locuri sau timpuri , intre timpuri sau la alte persoane ,din toate generațile ,să fie eliberate, curățate și redate mie, PURE SI CURATE ca lumina lui Dumnezeu din care am venit.
Multumesc ca acest lucru se face conform planului meu divin, in modul cel mai benefic pentru mine. Aici ,acum si pentru totdeauna.
S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!
Amin Amin Amin”

(Pentru propria persoană fata de o anumita persoana cu care vrei sa lucrezi )

„Doamne Dumnezeule , Tata Ceresc , fă ca toate părțile si fragmentele mele de suflet (spui numele tau propriu) care au fost pierdute sau fragmentate in alte locuri , timpuri sau care se afla la ( spui numele propriu al persoanei) ,să fie eliberate, curățate și redate mie, PURE SI CURATE ca lumina lui Dumnezeu din care am venit.
Multumesc ca acest lucru se face conform planului meu divin, in modul cel mai benefic pentru mine. Aici ,acum si pentru totdeauna.
S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!
Amin Amin Amin”

„Doamne Dumnezeule , Tata Ceresc
Fă ca toate părțile si fragmentele de suflet care sunt la mine si care apartin (numele persoanei), să fie eliberate, curățate și înapoiate persoanei (numele propriu), aşa cum este cel mai bine pentru amandoi in momentul de față.
Multumesc ca acest lucru se face conform planului nostru divin, in modul cel mai benefic pentru amandoi.
S-a împlinit! S-a împlint! S-a împlinit!”Multumesc ca acest lucru se face conform planului meu divin, in modul cel mai benefic pentru mine. Aici ,acum si pentru totdeauna.
S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!
Amin Amin Amin”

Scroll to Top