Ziua 40 – Ritual avansat de dezlegare

TASKUL ULTIMEI ZILE ESTE SA CITESTI RITUALUL AVANSAT DE DEZLEGARE SI SA TE INREGISTREZI.
nApoi, sa asculti ritualul redat cu propria ta voce.
nEste extrem de puternic sa asculti propria ta voce spunand o rugaciune.nnn Pune pe grup inregistarea sau tine-o doar pentru tine, dar scrie-mi ca ai facut-o .

u00a0

Ziua 40 /40 RITUAL AVANSAT DE DEZLEGARE

Inainte de inceperea rugaciunii, creeaza-ti un spatiu sacru, purifica incaperea cu tamaie sau salvie aprinde o lumanare si apoi spune seria de rugu0103ciuni de mai jos.

Rugu0103ciuni:
ln numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh! Amin.
Aprind aceste lumanari cu intentia ca ele sa arda pentru curatarea si purificarea mea si intregului Neam.

1. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Te rog, Doamne, ca o data cu aceste lumanari sa se arda toate blestemele, juramintele, descantecele, facaturile, vrajile, vrajitoriile, farmecele, contractele, angajamentele, atasamentele, legaturile, legamintele malefica si de joasa vibratie facute din lumina sau din intuneric si orice blocaj, obstacol, neputinta, energie negativa, forma gand de joasa vibratie, orice fel de magie neagru0103 sau magie alba sau binecuvantare care nu este pentru binele meu cel mai inalt, toate care sunt in campurile si in corpurile mele! Sa se arda toate, impreuna cu toti algoritmii malefici si cu toate programele si sub-programele de refacere a lor, precum si cu programele de refacere si re-intoarcere a acestor programe care tin toate acestea active, si care imi influenteaza vointa, puterea, credinta, iar asta sa se intample in toate planurile, u00een toate dimensiunile si universurile, in toate corpurile si campurile mele, in toate vietile si intre vietile mele! Amin, amin, amin!

2. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. amin!
Te rog, Doamne, ca toate entitatiie si oamenii care au obligatia de a mentine in campurile si corpurile mele aceste blesteme, juraminte, descantece, facaturi, vraji, vrajitorii, farmece, contracte, angajamente, atasamente, legaturi, legaminte malefice si de joasa vibratie facute din lumina sau din intuneric, precum si orice blocaj, obstacol, neputinta, energie negativa, forma gand de joasa vibratie, orice fel de magie neagru0103 sau magie alba sau binecuvantare care nu este pentru binele meu cel mai u00eenalt, precum si oamenii si entitatile care au obligatia sau datoria de a mentine activi toti algoritmii malefici si toate programele si sub-programele malefice de refacere a acestora, precum si programele de refacere si re-intoarcere a acestor programe care tin toate acestea active, si care imi influenteaza vointa, puterea, credinta, sa fie curatati purificati si binecuvantati cu lumina si iubire divina si sa fie eliberati de aceste obligatii ACUM! Aceste obligatii sa fie ACUM incheiate si rezolvate definitiv la nivel istoric si genetic si anulate si eliberate in lumina si iubirea lui Dumnezeu de la nivel istoric-karmic, genetic, de baza si al sufletului, din toate planurile, dimensiunile, universurile, corpurile si campurile mele, din toate vietile si intre vietile mele! Multumesc! S-a implinit, s-a implinit, s-a implinit si asa este! Amin, amin, amin!

3. Ln numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh! Amin.
Te rog, Doamne, ca o data cu aceste lumanari care ard, sa se arda din corpurile mele, toate metalele grele care NU imi sunt benefice si care sunt potrivnice binele meu cel mai inalt!
Sa fie eliberate si trimise in teluric, iar energiile acestora sa fie transformate in lumina pura a iubirii neconditionate! Amin, amin, amin!

4. ln numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh! Amin.
Dezleagu0103, Doamne, blestemele, juramintele, descantecele, facaturile, vrajile, vrajitoriile, farmecele, contractele, angajamentele, atasamentele, legaturile, legamintele malefice si de joasa vibratie facute din lumina sau intuneric, orice fel de magie neagru0103 sau magie alba sau binecuvantare care nu este pentru binele meu cel mai inalt, cu care m-au legat vru0103jmau015fii mei u015ftiuu0163i u015fi neu015ftiuu0163i, dezleagu0103-le u015fi u00eentru nimica su0103 se prefacu0103, in lumina si iubirea lui Dumnezeu sa se duca! Cearta, duhurile necurate, pe pustiu sa se ducu0103, u00een lumina si iubirea lui Dumnezeu, u015fi apoi la mine su0103 nu se mai u00eentoarcu0103, iar pe mine (numele complet de botez) apu0103ra-mu0103! Amin, amin, amin!

5. ln numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh! Amin.
Dezleagu0103, Doamne, toate blestemele, juramintele, descantecele, facaturile, vrajile, vrajitoriile, farmecele, contractele, angajamentele, atasamentele, legaturile, legamintele malefice si de joasa vibratie facute din lumina sau intuneric, orice fel de magie neagru0103 sau magie alba sau binecuvantare care nu este pentru binele meu cel mai inalt, cu care m-a legat dusmanul meu (numele………….), dezleagu0103-le! Dezleagu0103 u015fi intru nimic su0103 se prefacu0103, in lumina si iubirea lui Dumnezeu sa se duca, alungu0103 duhurile necurate, pe pustiu su0103 se ducu0103, in lumina si iubirea lui Dumnezeu u015fi la mine su0103 nu se mai intoarcu0103, iar pe mine, (numele complet de botez) iartu0103-mu0103! Amin, amin, amin!

6. ln numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh! Amin
li iert pe toti oamenii si toate entitatile care mi-au facut toate acestea, precum si pe toti oamenii si toate entitatile care au obligatiii si datorii de a mentine toate acestea active si refacute prin algoritmii malefici, prin programe si sub-programe de refacere a lor, precum si prin programe de refacere si reintoarcere a acestor programe care tin toate acestea active, si care imi influenteaza vointa, puterea, credinta, ii rog sa ma ierte pentru ca le-am permis sa imi faca toate acestea, cu sau fara voia mea, cu sau fara intentie, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, le multumesc si ii iubesc pentru lectitle pe care mi le-au dat si care m-au ajutat sa ma cunosc si au ajutat la evolutia sufletului meu! Amin, amin, amin!

7. In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantuiui Duh, amin!
Eu, numele complet de botez, direcu0163ionez Energie Universalu0103 pentru a susu0163ine claritatea u015fi vigilenu0163a minu0163ii mele, a neamului meu, in orice situau0163ie oricu00e2nd, in orice existenu0163u0103, in toate directiile timpului si spatiului. Amin, amin, amin!

8. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Fiecare fibru0103 a mea, fiecare celula a mea, fiecare organ vital al meu, fiecare sistem al meu se regenereazu0103, se vitalizeazu0103, se echilibreaza in echilibru perfect divin, capatu0103 tinereu0163ea u015fi su0103nu0103tatea perfectu0103 spre Gloria lui Dumnezeu. Amin, amin, amin! (de 3 ori).

9. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Toate energiile si entitatile mele de Lumina, toti ghizii mei spirituali, toti ingerii, arhanghelii si serafimii, toate entitatile de Lumina la care am acces, sa vina in ajutorul meu si inlauntrul puterilor mele pentru desavarsirea evolutiei mele spirituale. Amin. amin. amin!

10. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi ma eliberez, anihilez si tai toate corzile malefice, toate stringurile cu toate entitatile si fiintele malefice, cu toate duhurile necurate prezente in structurile, in corpurile si campurile mele, in toate planurile, dimensiunile si universurile mele, in toate vietile si intre vieti. Ma eliberez Doamne prin Puterea Ta cea Sfanta de toate proiectiile infoenergetice trimise catre mine, de toate blocajele energetice puse pe fiinta mea spirituala, emotionala, sufleteasca si trupeasca, ca eu sa Te pot cunoaste pe Tine in libertate, in deplina sanatate a fiintei mele, intr-o stare de iubire si bucurie. Amin. amin. amin!
Doamne, sunt prezent in sfera Ta de lumina care ma protejeza si imi incarca toate structurile cu Lumina si Iubirea Ta cea Sfanta, toate celule si microstrucuturile mele se programeaza sa implineasca Voia Ta cea Sfanta.
11. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi, dezleg toate legaturile facute din lumina si u00eentuneric, din energie sau din cele 4 elemente si care sunt trimise catre mine, pe toate structurile si corpurile mele infoenergetice, in toate campurile mele, in toate planurile si dimensiunile. Amin, amin, amin!

12. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Imi dezleg si activez toate potentialele divine prezente u00een mine, toate darurile si harurile date mie de la Dumnezeu prin drept divin, imi dezleg si imi activez toate potentialele Duhului Sfant prezente in mine, imi dezleg si activez toate energile Christice prezente in mine. Amin, amin, amin!

13. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
ln mine se dezvolta capacitatea creativa de a fi mai bun profesionist ( fiecare de ce are nevoie), de a crea lucruri si proiecte noi, de a face afaceri benefice pentru mine, de a castiga bani in scopul de a-i folosi in cresterea mea spirituala si a-i ajuta pe semenii mei, de a avea relatii de iubire, de prietenie, de comunicare cu oamenii, pentru a putea avea acces Doamne la toate darurile pe care Tu le-ai depus in sufletul meu si care acum zac neactivate. Amin, amin, amin!

14. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Anihilez Doamne din mine tot ceea ce ma impiedica sa cunosc Voia Ta, tot ceea ce ma u00eempiedica sa cunosc libertatea, pacea, bucuria si iubirea si harurile si darurile pe care Tu le-ai pus in mine. Multumesc si Te iubesc Doamne! Amin, amin, amin!

15. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Anihilez orice blocaj, obstacol, credinta limitativa, neputinta prezente la nivel de trup, la nivel de structura anatomica, moleculara si celulara, anihilez toate blocajele energetice la nivel de suflet si pe toate Doamne le indepartez de la mine si le trimit catre Tine. Amin, amin, amin!

16. ln numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Anihilez, extrag si eliberez ACUM in lumina si iubirea lui Dumnezeu din toata memoria mea celulara, din tiparele mentale si sabloanele mele comportamentale toate amintirile flotante ale oricaror blesteme, juraminte, descantece, facaturi, vraji, vrajitorii, farmece, contracte, angajamente, atasamente, legaturi, legaminte malefice si de joasa vibratie facute din lumina sau din u00eentuneric, precum si a oricaror frici, blocaje, obstacole, credinte limitative si neputinte, a oricaror forme de energie negativa, forme gand de joasa vibratie, a oricarui fel de magie neagru0103 sau magie alba sau binecuvantare care nu imi sunt benefice si nu sunt pentru binele meu cel mai inalt si pe toate Doamne le indepartez de la mine si le trimit catre Tine. Si te rog Doamne, sa inchizi toti receptorii mei celulari pentru toate acestea! Amin, amin, amin!

17. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Anihilez orice program malefic care a ramas ratacit in structurile mele, precum si programele cu care a fost trimis si toate programele de reintoarcere a acestuia, si le trimit catre Tine Doamne. Amin. amin. Amin!

18. ln numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Anihilez tot ceea ce ma impiedica sa implinesc Voia Divina, sa implinesc Planul meu Divin creat de Tine, Bunul meu Parinte Ceresc, sa imi implinesc misiunea personala si misiunile date mie de catre Dumnezeu pe Pamant, curat si purific cu lumina si iubirea lui Dumnezeu toate structurile mele, toate corpurile si campurile mele de orice resturi, deseuri, impuritati, toxicitate de orice fel. Amin, amin, amin!

19. ln numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, amin!
Te rog Doamne, sa reintregesti ACUM, sufletul meu primordial si sufletul meu noesic, vreau ca sufletul meu, sa fie intreg, alb, stralucitor asa cum mi l-a dat Bunul Dumnezeu. li vreau aici si acum. Amin, amin. Amin!
Dupa ce toate fragmentele de suflet s-au integrat, vizualizezi cum sufletul se reintregeste si vezi cum toate fragmentele incep sa se invarta cu viteza in sens invers acelor de ceasornic si apoi se invart in sensul acelor de ceasornic, pentru ca la final sa vezi sufletul u00eentreg, mare, alb, stralucitor, perfect!

Rugaciunea de multumire si iubire de final:
Iti multumesc si te iubesc Bunul meu Parinte Ceresc, Creator al tuturor lumilor de lumina si iubire, lumi vazute si nevazute. Va multumesc si va iubesc pe voi Fiinte Spirituale care ati ales sa slujiti Creatiei de Lumina a Parintelui Suprem; multumesc si iubesc intreaga omenire; iubesc si multumesc u00eentregii Creatii Ceresti pentru darul vietii de lumina oferit mie si tututor fiintelor, clipa de clipa, ceas de ceas. ca noi sa cunoastem si sa marturisim Gloria si Slava Parintelui Ceresc, Dumnezeu al Dumnezeilor, Caruia ii dedic intreaga mea viata, acum si in vesnicia fiintei mele. Amin.

Multumesc tuturor ingerilor de lumina care au fost alaturi de mine in aceasta rugaciune si ii rog sa duca mai departe rugaciunea mea catre Tatal Ceresc!

Multumesc cu deplina credinta, iubire, smerenie si recunostinta tuturor entitatilor de lumina care mi-au fost alaturi in aceasta rugaciune, ghizilor mei spiriluali.Multumesc Sinelui meu cel mai inalt .
Amin, amin, amin! Asa sa imi ajute Dumnezeu!

Scroll to Top