Ziua 6 – Ritualul de protectie psihica si spirituala

Buna suflet drag, am ajuns la ziua 6 .

Ritualul de protectie psihica si spirituala la nivel  individual si de arbore.

1. Ca de obicei aprinzi lumanarile pentru vii si pentru cei plecati cu intentia de a lumina intregul neam si ai langa tine hartia cu schita familiei tale si /sau caietul in care scrii tot ce afli despre familia ta.

2. Aceasta protectie este rostita de mine de trei ori la nivel individual si o data pt arbore.

Este benefic sa o asculti dar si sa te uiti la filmare cu ochii deschisi.
Asculta de cate ori doresti, este benefic sa o faci cat de des iti permite timpul .

3. Scoate textul ritualului si scrie-l pe grup sau scrie-l catre mine.

Este un  exercitiu foarte bun de integrare sa si scrii ritualul si sa il si asculti.
Scrie-l macar o data in caiet de mana (benefic de mai multe ori )

Astept impresii.
Mai jos ai ritualul.

Recomand in fiecare zi, sa faci protectia sau o  meditatie din programul de pana acum.

https://vimeo.com/783025777/d8eb4cdddfZIUA 6/40
OPTIONAL
MUNCA MAGICĂ
  
Atunci când te simţi recunoscător pentru ceea ce faci, indiferent de ceea ce trebuie să faci, tu investeşti în mod automat mai multă energie în activitatea ta şi primeşti în schimb mai mulţi bani şi mai mult succes. Invers, dacă nu te simţi recunoscător pentru munca ta, tu investeşti mai puţină energie în ea iar recompensa ta va fi mai mică. De aceea, nu te vei simţi niciodată fericit la locul de muncă, nu vei face decât strict ceea ce ţi se cere iar activitatea ta va stagna şi în cele din urmă se va deteriora ceea ce în ultimă instanţă poate însemna chiar concedierea ta.
 
Cu alte cuvinte, tu eşti cel care controlează ceea ce primeşti în schimbul muncii tale, prin recunoştinţa pe care i-o oferi!
 
Dacă eşti părinte, iar munca ta constă în îngrijirea copiilor şi în executarea treburilor casnice, caută motive de recunoştinţă pentru această perioadă din viaţa ta. De multe ori, aceasta reprezintă o oportunitate unică iar dacă te vei simţi recunoscător pentru ea, vei atrage mai mult sprijin, mai multe momente frumoase şi mai multă fericire generată de această experienţă.
 
Pe scurt, ar trebui să îţi iubeşti activitatea, indiferent în ce constă ea şi să o practici întotdeauna cu entuziasm fără să cobori niciodată ştacheta. Chiar dacă munca ta actuală nu este ceea ce ai visat că vei face în această viaţă, singura manieră de a ajunge să faci ceea ce visezi constă în a fi recunoscător pentru ceea ce ai deja.
 
Gândeşte-te la toate lucrurile pentru care te-ai putea simţi recunoscător la locul de muncă. Începe cu faptul că ai un loc de muncă. Gândeşte-te câţi oameni sunt şomeri, fiind dispuşi să dea orice pentru un loc de muncă. Aminteşte-ţi de facilităţile pe care le ai la dispoziţie, cum ar fi telefoane, imprimante, internet şi calculatoare. Gândeşte-te la oamenii cu care lucrezi şi la prieteniile pe care le-ai legat la locul de muncă. Exprimă-ţi recunoştinţa faţă de cei care îţi facilitează munca cum ar fi recepţionistele, asistentele, oamenii de serviciu, curierii. Aminteşte-ţi cât de bine te simţi în ziua de salariu. În sfârşit, gândeşte-te la toate lucrurile pe care îţi place să le faci la locul de muncă.
 
De fiecare dată când descoperi un nou motiv de recunoştinţă spune-ţi:
 
„Mă simt recunoscător pentru……”
 
DECI, ZIUA 6
 
1.     Dimineaţa scrie lista cu cele 3-5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
 
2.      Sarcina pe care o ai de făcut astăzi este să îţi imaginezi că ai un şef invizibil care te urmează oriunde te-ai duce şi ţine evidenţa tuturor gândurilor şi sentimentelor tale legate de slujba pe care o ai sau de munca pe care o desfăşori. Aşadar, misiunea ta este să descoperi cât mai multe lucruri pentru care să te simţi sincer recunoscător.
 
3.     De fiecare dată când descoperi un nou motiv de recunoştinţă spune-ţi „Mă simt recunoscător pentru….” şi simte intens acest lucru.
 
4.     Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântulMulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.
 
 
Daca nu sunt angajat undeva :
 
Mă voi gândi la activitatea în care doresc să obţin succesul, îmi exprim recunoştinţa pentru toate lucrurile bune care au existat şi există în această activitate şi mă gândesc cu recunoştinţă la tot ce vreau să apară în viitor în această activitate pentru a obţine succesul, banii etc. iar şeful invizibil pentru mine este Universul. Îmi voi imagina în detaliu cum obţin succesul în munca mea, îmi voi exprima recunoştinţa pentru absolut toate oportunităţile, situaţiile, conjuncturile, oamenii care vor fi trimişi de Univers pentru a transforma activitatea/ munca mea într-un succes nemaipomenit.
 

LOCUL de MUNCĂ poate  înseamnă chiar Viața pe care o trăiesc, tot ce trebuie să fac în această Existență ca să îmi împlinesc Misiunea ca Spirit. Așa că voi mulțumi și pentru acest loc de muncă pe care mi L/a oferit Creatorul, voi fi recunoscătoare pentru felul în care m/am achitat până acum de sarcinile de serviciu, pentru toate momentele în care am depășit dificultățile și am mers plină de curaj mai departe, pentru îmbunătățirile pe care mă străduiesc să le aduc trăirii mele.

 

Scroll to Top