Ziua 8 – Curățarea energetică a casei II

https://www.youtube.com/watch?v=j10c_LVXiho

Buna suflet drag,

Azi avem a doua zi de curatare a casei cu ajutorul sunetului ( clopotei, bol  tibetan etc )

Ai trei zile in care sa desavarsesti curatenia spatiului in care traiesti (azi e ziua 2).
In continuare facem protectia, curatarile si aprindem lumanarile
Scrie constientizarile pe care le-ai referitor la neamul tau.

https://youtu.be/b68KdGlP5Y0

ZIUA 8/40

MAGNETUL CARE ATRAGE BANII
 
                         „ Viaţa nu devine cu adevărat bogată decât pentru omul plin de recunoştinţă.” Dietrich Bonhoeffer

 

„Recunoştinţa înseamnă bogăţie iar lamentarea înseamnă sărăcie. Aceasta ar trebui să fie regula de aur a întregii tale vieţi indiferent dacă este vorba de sănătate, slujbă, relaţii sau bani. Cu cât eşti mai recunoscător pentru banii pe care îi ai, chiar dacă aceştia sunt foarte puţini, cu atât mai multă bogăţie vei primi. Invers, cu cât te plângi mai mult în legătură cu banii  cu atât mai sărac vei deveni.

 

Tehnica magică de astăzi îşi propune să înlocuiască unul din principalele motive pentru care oamenii se plâng din cauza banilor cu un gest de recunoştinţă, dublând astfel puterea de a schimba circumstanţele financiare. Prin aplicarea ei, tu vei înlocui practic o lamentare, care te face mai sărac, cu un gest de recunoştinţă, care te îmbogăţeşte ca prin farmec.

 

                         Marea majoritate a oamenilor se plâng din cauza lipsei banilor, de cele mai multe ori fără să-şi dea seama. . Orice gânduri de lamentare, de invidie, de îngrijorare sau care exprimă alte emoţii negative legate de bani atrag literalmente mai multă sărăcie în viaţa celor care le emit. Iar cele mai multe plângeri se referă la banii care trebuie plătiţi.

 

Când nu ai suficienţi bani, plata facturilor poate fi un coşmar  Este foarte greu să te simţi recunoscător pentru facturile tale atunci când nu ai suficienţi bani să le plăteşti dar exact asta trebuie să faci dacă doreşti să primeşti mai mulţi bani.

 

                              Inversarea procesului înseamnă să emiţi starea de recunoştinţă pentru produsele şi serviciile primite de la cei care le-au facturat.

 

                             Pentru a-ţi cultiva recunoştinţa faţă de o factură, gândeşte-te la beneficiile de care aia avut parte în urma consumării produsului sau serviciului facturat.  Spre exemplu, dacă trebuie să plăteşti chiria sau o rată ipotecară, fii recunoscător pentru faptul că ai o casă şi locuieşti în ea. În loc să te gândeşti negativ la bănci şi la mecanismul dobânzilor gândeşte-te ce ar însemna dacă ar trebui să economiseşti toţi banii pentru a-ţi putea cumpăra o casă. Cum te-ai descurca dacă nu ar exista bănci care să împrumute bani? Marea majoritate a oamenilor ar trăi pe stradă. De aceea, fii recunoscător băncilor sau proprietarilor, în cazul în care plăteşti chirie, căci datorită lor îţi permiţi să locuieşti într-o casă sau într-un apartament.

 

                            Dacă trebuie să plăteşti o factură pentru gaz sau pentru electricitate, gândeşte-te la faptul că ai beneficiat de căldură, sau de scăderea temperaturii în timpul verii datorită aparatului de aer condiţionat, la duşurile fierbinţi pe care le-ai făcut şi la toate aparatele pe care le-ai putut folosi datorită acestui serviciu. Dacă trebuie să plăteşti factura de telefon sau de internet imaginează-ţi cât de dificilă ar fi viaţa ta dacă ar trebui să călătoreşti pe distanţe foarte lungi pentru a vorbi faţă în faţă cu persoanele în cauză. De aceea, fii recunoscător inclusiv companiilor care ţi-au furnizat aceste servicii înainte de a-ţi impune plata lor.

 

                              De când am descoperit puterea fenomenală a recunoştinţei eu obişnuiesc să scriu pe toate facturile pe care plătesc: Mulţumesc- Plătită. Am început să practic această metodă încă din perioada în care nu aveam deloc bani. Iniţial, când nu aveam încă banii necesari pentru a plăti o factură, scriam pe ea: Mulţumesc pentru bani. Când făceam în sfârşit rost de banii necesari pentru a o plăti, scriam mai jos Mulţumesc- Plătită.

 

Aceasta este o tehnică pe care ţi-o propun pentru ziua de azi: ia toate facturile curente neplătite şi aplică puterea magică a recunoştinţei scriind pe ele Mulţumesc pentru bani. Umple-te de recunoştinţă pentru banii necesari pentru plata facturilor, indiferent dacă îi ai sau nu. Dacă obişnuieşti să îţi plăteşti facturile online, de fiecare dată când primeşti o factură online retrimiteţi-o ţie însuţi şi scrie la rubrica Subiect cu litere majuscule şi îngroşate MULŢUMESC PENTRU BANI.

 

                           În continuare caută 3  facturi mai vechi pe care le-ai plătit şi scrie pe le cuvintele magice Mulţumesc- Plătită. În tot acest timp, urmăreşte să simţi o stare de recunoştinţă cât mai profundă pentru faptul că ai avut bani să plăteşti aceste facturi. Cu cât recunoştinţa pe care o vei simţi va fi mai intensă, cu atât mai mulţi bani vei începe să atragi în mod magnetic către tine! Începând din această zi, fă-ţi un obicei din a reflecta întotdeauna la serviciul pe care urmează să-l plăteşti atunci când vine o factură, la marile beneficii pe care ţi le-a oferit el, şi din a scrie pe ea cuvintele magice: Mulţumesc- Plătită. Chiar dacă nu ai încă banii necesari pentru a o plăti, aplică totuşi puterea magică a recunoştinţei şi scrie pe factură: Mulţumesc pentru bani, bucurându-te anticipat pentru banii pe care îi vei avea la un moment dat şi cu care vei putea plăti această factură!

     

Deci:

 ZIUA 8 

1.     Dimineaţa scrie lista cu cele 5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
 
2.     Ia toate facturile curente neplătite şi aplică puterea magică a recunoştinţei scriind pe ele: Mulţumesc pentru bani. Umple-te de recunoştinţă pentru banii necesari pentru plata facturilor, indiferent dacă îi ai sau nu.

 

3.     În continuare, caută 3 facturi vechi, pe care le-ai plătit şi scrie pe ele cuvintele magice Mulţumesc-Plătită. În tot acest timp, urmăreşte să simţi o stare de recunoştinţă cât mai profundă pentru faptul că ai avut bani să plăteşti aceste facturi.

 

4.     Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântul Mulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.           

Scroll to Top