BONUS

14 MEDITAȚII GRATUITE

CALEA CĂTRE TINE

Completează spațiile de mai jos

și ia-ți cele 14 meditații gratuit!

Cele 14 meditații sunt:

Apasă aici și vei primi link de descărcare pentru cele 14 meditații.

Bună, eu sunt Andreea Manolică...
...iar aceasta e povestea mea pe scurt.

Am avut o copilărie cu multe lovituri, la propriu si la figurat.

Mi-au fost testate intens limitele de rezistentă atat la nivel psihic, emotional si fizic -inclusiv sexual .

Copilăria mea a fost SUPRIMATĂ la 7 ani.

Din copilul de fier care a rezistat la batai, umilinte in public, agresiuni fizice si psihice ajunsesem un fel de Terminator feminin cu scop clar in viata: sa supravietuiesc si sa fiu de ajutor celor din jur .

Timp 15 ani, in calitate de antreprenor si avocat am obtinut realizari profesionale si am atins succesul, dar traiam într-o tristete profunda, tensiune si deznădejde.

Am ales conștient să mă eliberez de lanțurile trecutului pentru a avea un prezent și un viitor fericit.

Acum 7 ani mi s-au declanșat dureri de spate atroce, am stat luni de zile la pat si am fost nevoita sa îmi reconsider modul de viată.

A trebuit sa imi accept traumele, sa renunt sa mai traiesc in trecut si sa lucrez permanent cu mine pentru a ma vindeca fizic, emotional si sufletesc.

Am obtinut bucuria, relaxarea si impacarea si, cel mai important, am reusit sa ma simt in siguranta si sa ma bucur de familia mea si de realizarile noastre

Visul meu este sa ajut cat mai multi oameni sa se reconecteze cu increderea, curajul si puterea interioara pentru a se putea bucura de O NOUĂ VIATĂ si sa transmita asta si copiilor.

Sta in puterea noastra sa ne vindecam ranile si suferintele.

In calitate de Facilitator TRE- Trauma and Tension Release si Holistic si Strategic Interventin Coach si Trainer am fost martor al vindecarii multor persoane si stiu ca si TU poti sa ai parte de acelasi lucru .

Apasă aici și vei primi link de descărcare pentru cele 14 meditații.

Scroll to Top