Vindecă-ti rănile si suferintele din copilărie si recapătă-ti puterea interioară

    Cum să te eliberezi de trecutul toxic si să traiesti liber 

    Program de reconectare profunda cu emotiile tale      

 

Distribuie  pe Facebook pentru a dărui si altora sansa la bucurie si incredere

Ce primesti concret dacă introduci adresa de email si primesti minicursul ?
Care sunt beneficiile?

Into the Light - metaphorical ethereal background. Soul Release and freedom concept.

Povestea mea pe scurt 

Am avut o copilărie cu multe lovituri, la propriu si la figurat. Mi-au fost testate intens limitele de rezistentă atat  la nivel psihic, emotional si fizic -inclusiv sexual . Copilăria mea a fost SUPRIMATĂ la 7 ani. 

Dupa 30 de ani, din copilul de fier care a rezistat  la batai, umilinte in public, agresiuni fizice si psihice ajunsesem un fel de Terminator feminin cu scop clar in viata: sa fiu puternica si sa supravietuiesc si sa fiu de ajutor celor care nu se desurca singuri.  Timp 20 ani, in calitate de  antreprenor si avocat am obtinut realizari profesionale si am atins succesul, dar traiam intr-o tristete profunda, tensiune si deznadejde.

Am ales constient să mă eliberez de lanturile trecutului pentru a avea un prezent si un viitor fericit

Acum 9  ani mi s-au declansat dureri de spate atroce, am stat luni de zile la pat si am fost nevoita sa imi reconsider modul de viata .

A trebuit sa imi accept traumele, sa renunt sa mai traiesc in trecut si sa lucrez permanent cu mine pentru a ma vindeca fizic, emotional si sufletesc.

Am obtinut bucuria, relaxarea si impacarea si, cel mai important, am reusit sa ma simt in siguranta si sa ma bucur de familia mea si de realizarile noastre

Visul meu este sa ajut cat mai multi oameni sa se reconecteze cu increderea, curajul si puterea interioara  pentru a  se putea bucura de O NOUĂ VIATĂ si sa transmita asta si copiilor. 

Sta in puterea noastra sa ne vindecam ranile si suferintele. 

In calitate de Facilitator TRE- Trauma and Tension Release si Hipnoterapeut RTT, Strategic Interventin Coach si Trainer am fost martor al vindecarii multor persoane si stiu ca si TU poti sa ai  parte de acelasi lucru .

Acest program a fost parcurs de peste 20.000 de persoane. Rezultatele multora dintre ele au fost spectaculoase. Este benefic pentru orice persoana care a suferit agresiuni, rani si suferinte pe care le-a blocat ani in sir pentru ca nu a stiut cum sa le faca fata. Astazi si acum este momentul sa te eliberezi. Sa afli cine esti tu, sub toate suferintele tale. Sa afli cum poti parcurge drumul de la suferinta la bucurie de la victima a imprejurarilor la invingator.


Andreea Iulia Manolica, Tu ai un dar, acela de modela și transforma oamenii cu care vii în contact. Cei mai multi sunt în derivă pe un vas naufragiat de mult, poate din copilăria fiecăruia, poate mai tarziu... Tu îți sufleci mânecile cu răbdare și tact și pui la bătaie toate cunoștințele pe care le-ai acumulat în timp, pentru tine, dar cel mai mult pentru oameni. Cu fiecare curs, ai reparat mai întâi fiecare crăpătură a vasului tău, l-ai reconstruit din temelii. El a ajuns să fie apreciat și recunoscut de departe. Apoi, ai ales să pleci în larg să salvezi toate vasele care-ți ies în cale. Ca mentor te-ai întrecut pe tine, ai dilatat timpul în fiecare luni seară, duminică noapte, sau orice altă zi a săptămânii în care aveam nevoie de tine. Ai insuflat definitiv în fiecare dintre noi dorința de a pluti în larg, fără teamă, cu toate pânzele sus! Cuvintele nu pot cuprinde recunoștința mea. Gândurile celor care te-au cunoscut, vor colora pânzele vasului tău în culorile curcubeului. Rămâi în larg Andreea, este nevoie de tine, mereu va fi!
Neti Macovei
Expert contabil si Autor
"Cu ajutorul tau am reusit sa ies din 'groapa' in care ma aflam (locul unde consideram eu ca sunt inainte sa te cunosc pe tine) si sa imi doresc din nou sa traiesc. Din punctul meu de vedere o persoana trebuia sa fie fericita 24/24 h ca sa poata fi implinita, motiv pentru care ma consideram ca fiind cea mai nefericita si neajutorata persoana, fara sa stiu cu adevarat ce inseamna acestea. Cu ajutorul orelor de coaching am inteles ce inseamna cu adevarat fericirea, nevoia si dorinta. Am invatat ca tot ceea ce ne ofera viata pe neasteptate reprezinta un dar si nu trebuie sa-l luam ca pe un obstacol, ci ca pe o invatatura. In tot acest timp mi-am schimbat atat modul de gandire, vocabularul, comportamentul, cat si relatiile cu ceilalti. Iti marturisesc ca sunt o persoana foarte fericita si in acelasi timp norocoasa ca te-am intalnit. Mi s-a schimbat radical viata, in primul rand, modul meu de gandire este altul, relatia atat cu sotul, cat si cu familia este mult mai apropiata." ~
TITI RODICA
andra zambind

 

Vindecă-ti  ranile  si suferintele din copilărie si recapătă-ti puterea interioară

  Eliberează-te de lanturile trecutului toxic si traieste liber 

Parcurgand acest program vei obtine o mai profunda conectare cu tine si cu emotiile tale 

Distribuie  pe Facebook pentru a darui si altora sansa la bucurie si incredere si a-i ajuta sa isi schimbe viata in BINE.

Scroll to Top