ANDREEA IULIA MANOLICĂ Facilitator-  TRE®
TRAUMA & TENSION RELEASE-
Trainer Formator si Coach Holistic 

 

Am ghidat sute de oameni:

să își asume povestea vieții

să depășească trecutul toxic și să trăiască în prezent

RECONECTEAZĂ-TE CU PROPRIA FEMINITATE

Călătorie de 21 de zile de vindecare a inimii și curățare a pântecului de amprente emoționale, mentale și energetice care blochează feminitatea 

Incepem in septembrie 2022

Te rog să dai share pe Facebook ca să vadă și alte femei acest Program de Feminitate. Începem în februarie ediția cu numărul 19 a Călătoriei despre feminitate parcurse de peste opt sute de femei.

Te simți deconectată de propria feminitate? Simți că dai și sufletul din tine și, totuși, ești frustrată și dezamăgită și nu te simți văzută?

Dorim să fim perfecte pe toate planurile. Ne asumam prea multe responsabilități, uitând că noi ar trebui să dăruim iubirea și să lăsăm bărbatului rolul de asumare a responsabilităților.

 

Jucând pe toate rolurile: mamă, soție, prietena, femeie de afaceri ne pierdem feminitatea. Feminitatea ne este  hărțuită

Uităm să mai trăim. Să ne mai odihnim. Să ne iubim. Uitam de relaxare, de răsfăț. Ne separăm. Ne fragmentăm.

Suntem epuizate, nefericite și ne întrebăm cu ce greșim.

 

Atunci când trăim in tensiune și stres  perioada îndelungata intrăm, adesea, într-o stare de dezarmonizare, de deconectare de corpul nostru și de emoțiile noastre.
Corpul ne va răspunde, la început prin reacții simple, pentru a ne avertiza. Apoi, va continua prin reacții din ce în ce mai grave.
 
Feminitate

Cum îți dai seama că te-ai deconectat de corpul tău și de nevoile tale ?

 • nu mai vezi propria frumusețe și feminitate 
 • aprecierile celorlalți ți se par false și prefăcute
 • simți confuzie, durere, suferință 
 • nu ai energie 
 • nu poți dormi noaptea 
 • te simți obosită și epuizată 
 • îți lipsește sau ți s-a redus dramatic capacitatea de a simți bucuria
 • nu te mai poți relaxa. 
 • te simți detașată de  corp și de ce îți transmite el
 • îți este greu să mai simți plăcerea fizică
 • ai tendința să interpretezi greșit apropierea fizică a cuiva nu consideri că o relație se poate consolida prin apropiere fizică
 • nu te consideri suficient de feminină si consideri că feminitatea = frumusețe fizică și atât
 • ai senzația uneori că trupul tău nu este al tău
 • îți compari foarte des corpul cu al celorlalte femei și ți se pare tot timpul că ești inferioară
 • te simți inutilă sau urâtă în pielea ta
 • nu simți să faci activități pentru tine ci doar diverse servicii pentru alții (familie, prieteni, colegi, etc.) 
Deconectarea de tine și de nevoile corpului tau este cel mai rău lucru pe care ți-l poți face.

Pentru noi, femeile, a devenit ceva obișnuit să ne ignorăm corpul și să-l spunem la un stres excesiv. Toate afecțiunile și bolile sunt de fapt situații în care corpul pare cumva că propriul corp a devenit un străin, un dușman dar este doar un răspuns la faptul că noi suntem deconectați de noi.

Scopul acestui program este de a conecta cu propria feminitate și sexualitate și de a ne crește nivelul de energie vitală prin exerciții simple de stimulare energetică, de purificare a subconștientului de convingeri care ne blochează și prin meditație.

Capacitatea de a intensifica  circulația energiei vitale în propriul corp determină creșterea capacității de relaxare, creșterea capacității de a simți bucuria, de a  simți plăcerea și voluptatea.

Energia vitală circulă în tot corpul nostru pe trasee energetice sau pe meridiane. Energia urmează deplasarea gândirii. Cu alte cuvinte energie are tendința să se acumuleze acolo unde ne punem atenția.

Când concentrăm atenția asupra unei zone a trupului nostru acest lucru determină creșterea activității nervoase și musculare în acea parte a corpului și intensifică circulația sanguină și limfatică. Cu cât concentrarea este mai puternică cu atât mișcarea energiei va fi mai semnificativă.

Așadar acest program de 21 de zile este conceput pentru ca meditațiile, exercițiile de respirație și purificare incluse în program să te ajute la regenerarea, armonizarea și vindecarea profundă a trupului, sufletului și minții tale.

Feminitate și bucurie

 Cine ești din punct de vedere sexual?

Preferințele noastre erotice sunt influențate de experiențele noastre trecute de copilăria noastră de relația cu părinții, de cultură în care trăim și evident de reacțiile biochimice ale trupului.

feminitate și pasiune

Experientele trecute ne influențează personalitatea și modul în care ne simțim propriul trup. Neuropsihologia a început să evaluez în modul în care experiențele afective și fizice din trecut ne influențează senzitivitatea în momentul prezent. Este deja de notorietate faptul că femeile care au avut experiențe sexuale traumatizante, trebuie să facă de cele mai multe ori eforturilor pentru a rămâne prezente în momentul în care fac dragoste și pentru a simți  plăcere.

Chiar dacă iubești și ești iubită de partenerul tău dacă ai avut parte de  agresiune fizice sau sexuală în copilărie sau adolescență este extrem de dificil să te mai poți relaxa în timpul actului de iubire. Plăcerea  este strict legată de relaxare.

Atunci când corpul trupul este rănit la nivel fizic sau emoțional fluxul energiei vitale este blocat în acea zonă și determină o serie de disfuncționalități. Dacă am fost învățate de mici că organele genitale sunt “murdare”,  această asociere negativă din mintea noastră poate fi responsabilă de blocarea fluxului energetic în această zonă.

Care este soluția? Cum te poți reconecta cu feminitatea ta?

Participând la călătoria de Regăsire a feminității și sexualității de 21 de zile
Vei primi zilnic pe email materialele despre feminitate din lista și la final le vei putea descarcă la tine in calculator.

Mai jos ai hartă Călătoriei de 21 de zile cu începere în data de septembrie 2022

Vom face meditatia de vinde care a fetitei interioare sau a copilului interior in care vom da ochii cu partile din noi care au ramas blocate in trecut si le vom recupera

Meditație de curățare a fricilor și blocajelor de pe pântec. Regăsirea feminității

Vom curăța legăturile care ne limitează, provenite din repere dobândite prin relația cu mama biologica, repere despre a fi fetiță, femeie sau mama.

Dezactivarea FEMEII- SACRIFICIU din interiorul nostru,reper dobandit in copilarie sau adolescenta si care nu ne mai serveste

Fostele relatii sau chiar relatia cu parintii precum si pierderile de fiinte dragi sau despartirile ne lasa adesea amprente energetice emotionale profunde pe inima si plamani.Vom face o procedura de curatare a acestor amprente toxice

Bonus : Regresie de grup pentru reconectare la feminitate

Despre Andreea Manolică

Eu pot fi pentru tine un ghid și un prieten care să te ajute să reușești în asta!

Am inspirat sute de femei, in mediul online dar si prin workshopuri in sala, să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi femeie. Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

 • Sunt Strategic Intervention Coach certificat de Tony Robbins-Cloe Madanes
 • Facilitator TRE – Trauma and Tension Release
 • Sunt coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
 • Sunt specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii si consilier dezvoltare personala 
 • Trainer formator  – cursuri având ca tematică feminitatea, comunicarea si eliberarea emoțională.
 • Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2
 • Bioenergoterapeut.
Feminitate si comunicare

Beneficiile Călătoriei de 21 de zile 

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program:

 • Încetezi să mai simți presiune, amenințare, tensiune în preajma oamenilor si sa te reconectezi cu feminitatea ta 
 • Vei regăsi răbdarea și blândețea
 • Găsești puterea să te eliberezi de persoanele toxice din viața ta
 • Înveți să spui NU fără să te simți vinovata și să nu suferi când ești refuzat
 • Îți dai voie să te odihnești, să te relaxezi și să spui „NU POT”, din când în când
 • Atragi lângă tine oameni frumoși care te apreciază pentru ceea ce ești, nu pentru se folosi de tine
 • Înveți să practici iubirea de sine și să pui atenția pe feminitatea ta
 • vei reuși să vezi frumusețea ta și să transmiți acest lucru și celorlalți din jurul tău 
 
 • vei vindeca rana maternă și femeia interioară
 • vei vindeca relația cu bărbatul interior

🌞 TESTIMONIALE 🌞

Meditația de curatare a pantecului💃💃 Pentru mine acest program este DIVINISIM! La sfârșitul meditației am intrat in shaking,a fost super tare cum corpul meu si-a dat voie sa elibereze cu putere toată energia negativă de la mijloc pana la picioare!🔥🔥 Este a treia meditatie pe care o trăiesc atat de profund si am rezultate!💃 Meditația a fost superba la inceput am fost puțin încordată dar după ce am invocat divinitatea m-am linistit si am vizualizat o superba sferă si foc violet,vedeam cum toate umbrele ard si se topesc in lumina. 🔥🔥🔥🔥 M-am eliberat,m-am eliberat,m-am eliberat! Meditația COMPASIUNII este una din preferatele mele,iubesc aceasta meditatie,imi aduce o mare bucurie și liniște sufletească!Andreea Iulia Manolica 🙏😘🤗🤗🤗🤗 Va transmit tuturor un AN NOU FERICIT,BINECUVANTAT cu multă sănătate și iubire in suflete!🤗😘
CRISTINA POPA
Designer
Acest curs m-a ajutat sa ma redescopăr ca femeie, sa depășesc tiparul femeii de sacrificiu, un tipar pe care am rulat mulți ani deoarece acesta este tiparul pe care l-am identificat la mama și am preluat de ea acest tipar, m-a ajutat sa ma respect ca femeie, m-a ajutat sa mi dezvolt aceasta latura a feminității, sa-mi accesez energia feminina pentru ca eu rulam foarte mult pe energie masculina datorita traumelor din copilărie. Am reușit cu ajutorul acest curs sa imi iubesc anumite părți ale corpului pe care le uram si le acopeream tot timpul.
Mihaela Apostol
Astăzi am făcut Meditatia pentru curatarea pantecului și am conștientizat fricile mai bine . Constientizarea cea mai puternica a fost când am simtit ca trebuie sa ma bucur de orice fără sa simt frica ca Dumnezeu se va supăra pe mine.
Nastasia B
Femeie Magica
Magică este meditația de curățare a Pântecului ! Este a doua oară când o fac dar cu diferite senzații, a fost senzațional pentru că am scos toate fricile și când spunea sa le îndepărtez sa vină lumina intra cate o rază de lumină prin jaluzele și se ducea și la fiecare frică mi s-a întâmplat același lucru, in dormitorul meu, unde aveam cea mai mare frică de întuneric.A fost o meditație plină de lumină și vindecare. Mulțumesc cu recunoștință Andreea
Raluca Ifrim
Femeie Magica
Iti multumesc din suflet pentru acest curs care, in aceasta perioada dificila ,pentru mine a facut miracole. Am inceput sa ma privesc cu alti ochi,sa constientizez ce inseamna corpul meu,propria feminitate. Am invatat sa ma observ si sa-i observ pe toti ceilalti intr-un fel cu totul si cu totul diferit. Am invatat sa nu judec si sa accept tot ceea ce vine inspre mine,sa-mi pun intrebari si sa-mi gestionez fricile ! AM INVATAT SA RESPIR !
Informatiile pe care le-am primit in acest curs sunt foarte importante pentru sanatatea corpului meu .
E un curs folositor, magic,minunat si ma bucur enorm ca am facut o alegere inteleapta ! Vocea ta a fost ca un balsam pentru sufletul meu pentru ca transmite mult mai departe de cuvinte,transmite emotii ! Vreau sa-ti spun ca simt ghidarea ta ca fiind una foarte speciala,o ghidare de care parti din emotionalul meu aveau mare, mare nevoie.Efectele benefice le simt in starea mea de spirit. In aceasta perioada dificila sunt uimita de starea de pace si calm care a pus stapanire pe sufletul meu. Accept tot ceea ce vine inspre mine fara sa mai opun rezistenta,fara sa ma cosider victima si asta mi se pare extraordinar.
Nu mai este GALAGIE in mintea mea !
Cursul are efecte benefice si asupra sanatatii fizice.
Daca inainte de inceperea cursului ma trezeam dimineata cu dureri de oase si musculare in tot corpul acum nu mai simt deloc aceste dureri.

Claudia M
Femeie magica,mamica si CEO
Inca de cand am inceput, am simtit o bucurie interioara imensa, pentru ca in fiecare zi, am descoperit ceva nou la ceea ce am nevoie sa schimb la mine. In fiecare zi am inceput sa daruiesc iubire neconditionata corpului meu si gandirii mele. Adevaratale provocari au fost intalnirile cu tatal meu si barbatii de pe linie paterna, si intalnirea cu barbatul interior. M-au incercat destul de multe sentimente si emotii, iar comunicarea a fost destul de dificila. Cu siguranta voi lucra intens pe aceste meditatii. Am observat ca am incetat sa mai mananc ciocolata. O consumam in fiecare zi, de-a lungul zilei, iar de cand am inceput acest program, am mai mancat intr-o singura zi (din 21 - yeeeeei). Ma simt mai increzatoare in mine si in potentialul meu. Consider ca acest curs, a fost fooooarte bine structurat. Am primit exercitii de intrare - cele usoare, cele care te umpleau de energie. Apoi erau meditatii puternice care scoteau la suprafata lucruri dureroase si necesitau vindecare, si urmau zile cu exercitii fizice sau o parte teoretica, in care am avut timp sa ma relaxez. Iar daca m-am simtit "in puteri", mai puteam combina tema zilei cu cate o meditatie care o simteam necesara. Este un program care iti permite sa te iubesti, sa te impaci tu cu corpul tau, sa fii blândă cu tine, sa te lasi cufundata in iubire, placere si apreciere. Este un program care dincolo de acestea, iti permite sa te vindeci la nivel energetic. Acum si pentru totdeauna! Te iubesc Andreea , mult de tot si iti multumesc la fel de mult si iti sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce mi-ai oferit!
Cristina D.
Femeie magica,mamica,sotie

BONUSURI

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi oferi și o serie de bonusuri valoroase

O sesiune de regresie pentru activarea feminitatii

Acces la grup de Facebook – grup de suport și susținere. Materiale bonus în format pdf și video

Grupul este o comunitate de femei care au interese, nevoi și suferințe asemănătoare. Această comunitate constituie un suport de valoare atât în timpul calatoriei de 21 de zile  cât și după. Aici vei primi materiale bonus și sprijin de la celelalte participante. 

O NOUĂ FAMILIE PE VIAȚĂ

Aici este un imens cerc de iubire, încredere și acceptare, pentru că suntem femei unite prin aceleași traume și suferințe și ne înțelegem unele pe altele. Aici vei găsi inspiratie, vei găsi persoane care au trecut prin situații similare și au reușit să le depășescă. Și asta îți va da putere și credință că se poate și pentru tine. Așadar, în acest grup: primești toate materialele și informațiile, devii parte a unei comunități cu interese și valori asemănătoare, găsești o nouă familie care te acceptă și te iubește așa cum ești, fără să te acuze de defecte, pete, vicii.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului. Meriți și tu să te pui pe primul loc?
Plătești 175 (350) de lei pentru a regăsi strălucirea feminității tale.

Garanție 100 % – Risc 0.

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumită

Sunt foarte sigură că vei fi extrem de încântată de această minunată călătorie spre tine.

Dacă la finalul acestei călătorii experențiale, efectuând toate taskurile, vei considera că nu există nici o îmbunătățire, nici o evoluție în dezvoltarea ta personală – îți voi returna banii înapoi, fără niciun comentariu.

După cum vezi, eu am încredere în tine. Tu trebuie să faci doar pasul:   

ÎNSCRIE-TE ÎN CURSA PENTRU REGĂSIREA FEMINITĂȚII 

Ce pierzi dacă nu pornești în Călătoria de 21 de zile?

VEI PIERDE OCAZIA DE A TRĂI VIAȚA DIN TOATĂ INIMA ȘI DE A TE BUCURA DE FEMINITATEA TA
 • vei trăi în continuare legată de lanțurile trecutului toxic și lipsit de libertate,
 • nu vei afla și cunoaște persoana minunată care ești TU sub toate protecțiile pe care le-ai construit din suferință,
 • vei pierde ocazia de a te reconecta cu esența feminității tale 
 • vei pierde posibilitatea de a fi parte dintr-o mare familie plină de iubire și înțelegere,
 • îți va fi greu să te simți relaxată și conectată cu energia ta vitală 
 • vei pierde ocazia de a vindeca rana maternă
 • vei pierde ocazia de a vindeca bărbatul interior 
 • vei rata ocazia de a primi tehnici simple de respirație cu efecte majore asupra sănătății tale 

Hai să recapitulăm ce anume primești

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi și te ajut cu drag.  

Daca consideri ca acest curs poate fi de folos cuiva, te rog sa dai un share 

 
Reconecteaza-te cu propria feminitate

ANDREEA MANOLICĂ- FEMINITATE 

– Coach pentru minte,corp si suflet 

Am ghidat  sute de oameni să își asume povestea vieții, să zâmbească și să trăiască viața cu bucurie.

Te rog sa dai Share pe facebook ca sa aiba parte si alte femei de acest program

Scroll to Top