ANDREEA MANOLICĂ – Coach, trainer și speaker

Am ghidat sute de oameni să își asume povestea vieții, să zâmbească și să trăiască viața cu bucurie.

RECONECTEAZA- TE CU PROPRIA FEMINITATE

Călătorie de 21 de zile de vindecare a inimii si curățare a pântecului de amprente emotionale, mentale si energetice care te blocheaza  

Te rog sa dai share pe facebook ca sa vada si alte femei acest Program .

Simți că dai și sufletul din tine și, totusi, esti frustrată și dezamăgită si nu te simti vazuta ?

Dorim să fim perfecte pe toate planurile. Ne asumam prea multe responsabilitati, uitand ca noi ar trebui sa daruim iubirea si sa lasam barbatului rolul de asumare a responsabilitatilor.

Jucând pe toate rolurile: mama,sotie, prietena, femeie de afaceri si pierdem polul feminin.

Uităm să mai traim. Sa ne mai odihnim.Sa ne iubim.Uitam de relaxare, de rasfat .Ne separam. Ne fragmentam.

Suntem epuizate, nefericite și ne întrebăm cu ce gresim.

Atunci când trăim in tensiune si stres  perioada indeplungata intrăm, adesea, intr-o stare de dezarmonizare, de deconectare de corpul nostru și de emoțiile noastre .
Corpul ne va răspunde, la inceput prin reactii simple, pentru a ne avertiza.Apoi, va continua prin reactii din ce in ce mai grave.

Cum iti dai seama ca te-ai deconectat de corpul tau si de nevoile tale ?

 • nu mai vezi propria frumusete si feminitate 
 • aprecierile celorlati ti se par false si prefacute
 • simți confuzie ,durere, suferință 
 • nu ai energie 
 • nu poti dormi noaptea 
 • te simti obosita si epuizata 
 • iti lipseste sau ti s-a redus dramatic capacitatea de a simți bucuria
 • nu te mai poți relaxa. 
 • te simți detasata de  corp si de ce îți transmite el
 •  îți este greu să mai simți plăcerea fizică
 • ai tendința să interpretezi greșit apropierea fizica a cuiva nu consideri că o relație se poate consolida prin apropiere fizică
 • nu te consideri suficient de feminină
 •  ai senzația uneori că trupul tău nu este al tău
 •  iți compari foarte des corpul cu al celorlalte femei și ți se pare tot timpul că ești inferioară
 •  te simți inutiă sau urâtă în pielea ta
 •  nu simti sa faci activitati pentru tine ci doar diverse servicii pentru altii(familie, prieteni, colegi etc) 

Mai jos se poate vedea cum aura energetica este strapunsa si afectata in zona organelor genitale si in zona inimii .

Fiecare relatie in care intram lasa asupra noastra amprente energetice ,emotionale si mentale care ne afecteaza energia feminina si energia vitala in general . Daca nu curatam amprentele toxice  ,nu putem interactiona la nivel armonios cu ceilalti deorece avem „butoane” care ne sunt declansate in cateva secunde reactii care par ca „nu sunt ale noastre „.

Solutia este sa lucram cu aceste amprente de la nivelul pantecului ,mintii si inimii ca sa putem sa intram in relatii de pe un alt nivel de vibratie energetica.

Deconectarea de tine si de nevoile corpului tau este cel mai rău lucru pe care ți -l poți face.

Pentru noi ,femeile ,a devenit ceva obișnuit să ne ignorăm corpul și să-l spunem la un stres excesiv. Toate afecțiunile si bolile sunt de fapt situații în care corpul pare cumva ca propriul corp a devenit un străin, un dușman dar este doar un raspuns la faptul ca noi suntem deconectati de noi .

Scopul acestui program este de a conecta cu propria feminitate și sexualitate si de a ne crește nivelul de energie vitală prin exerciții simple de stimulare energetică ,de purificare a subconstientului de convingeri care ne blocheaza si prin meditație .

Capacitatea de a intensifica  circulatia energiei vitale în propriul corp determină creșterea capacității de relaxare ,creșterea capacității de a simți bucuria ,de a  simți plăcerea și voluptatea.

Energia vitală circulă în tot corpul nostru pe trasee energetice sau pe meridiane. Energia urmează deplasarea gândirii.Cu alte cuvinte energie are tendința să se acumuleze acolo unde ne punem atenția .

Când concentrăm atenția asupra unei zone a trupului nostru acest lucru determină creșterea activității nervoase și musculare în acea parte a corpului și intensifică circulația sanguină și limfatică.Cu cât concentrarea este mai puternică cu atât mișcarea energiei va fi mai semnificativă .

Asadar acest program de 21 de zile este conceput pentru ca meditatiile, exercitiile de respiratie si purificare incluse in program sa te ajute la regenerearea, armonizarea si  vindecarea profunda a trupului, sufletului si mintii tale .

 Cine ești din punct de vedere sexual?

Preferințele noastre erotice sunt influențate de experiențele noastre trecute de copilăria noastră de relația cu părinții ,de cultură în care trăim și evident de reacțiile biochimice ale trupului

feminitate

Experientele trecute ne influențează personalitatea și modul în care ne simțim propriul trup.Neuropsihologia a început să evaluez în modul în care experiențele afective și fizice din trecut ne influențează senzitivitatea în momentul prezent.Este deja de notorietate faptul că femeile care au avut experiențe sexuale traumatizante,trebuie să facă de cele mai multe ori eforturilor pentru a rămâne prezente în momentul în care fac dragoste și pentru a simți  plăcere.

Chiar dacă iubești  si ești iubită de partenerul tău dacă ai avut parte de  agresiune fizice sau sexuală în copilărie sau adolescență este extrem de dificil să te mai poți relaxa în timpul actului de iubire.Plăcerea  este strict legată de relaxare .

Atunci când corpul trupul este rănit la nivel fizic sau emoțional fluxul energiei vitale este blocat în acea zonă și  determină o serie de disfuncționalități.Dacă am fost învățate de mici că organele genitale sunt „murdare”,  această asociere negativă din mintea noastra poate fi responsabilă de blocarea fluxului energetic în această zonă.

Care este solutia ?Cum te poti reconecta cu feminitatea ta ?

Participand la calatoria de Regasire a feminitatii si sexualitatii de 21 de zile

Mai jos ai harta Calatoriei de 21 de zile cu incepere in data de 15.08.2020.

Vom face meditatia de vinde care a fetitei interioare sau a copilului interior in care vom da ochii cu partile din noi care au ramas blocate in trecut si le vom recupera

Vom curăța legăturile care ne limitează, provenite din repere dobândite prin relația cu mama biologica, repere despre a fi fetiță, femeie sau mama.

Dezactivarea FEMEII- SACRIFICIU din interiorul nostru,reper dobandit in copilarie sau adolescenta si care nu ne mai serveste

Fostele relatii sau chiar relatia cu parintii precum si pierderile de fiinte dragi sau despartirile ne lasa adesea amprente energetice emotionale profunde pe inima si plamani.Vom face o procedura de curatare a acestor amprente toxice

Bonus : Hipnoza de grup 60 minute pentru activarea si echilibrarea energiei sexuale si feminitate

Schimbă acum traiectoria vieții tale .Pretul Calatoriei este de 175 (350) de lei .

Despre Andreea Manolică

Eu pot fi pentru tine un ghid și un prieten care să te ajute să reușești în asta!

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate  

Am inspirat sute de femei, in mediul online dar si prin workshopuri in sala, să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi femeie.

Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

 • Sunt coach certificat Tony Robbins-Cloe Madanes
 • Sunt coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
 • Coach certificat ICDE, formatori Grațian Sonu, Daniel Zărnescu și Marius Simion
 • Sunt specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii si consilier dezvoltare personala 
 • Trainer – cursuri având ca tematică feminitatea, comunicarea si eliberarea emotionala.
 • Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2
 • Bioenergoterapeut.

Beneficiile Calatoriei de 21 de zile 

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program:

 • Incetezi să mai simți presiune, amenințare, tensiune în preajma oamenilor si sa te reconectezi cu feminitatea ta 
 • Vei regasi rabdarea si blandetea
 • Găsești puterea să te eliberezi de persoanele toxice din viața ta,
 • Înveți să spui NU fără să te simți vinovata și să nu suferi când ești refuzat,
 • Îți dai voie să te odihnești, să te relaxezi și să spui „NU POT”, din când în când,
 • Atragi lângă tine oameni frumoși care te apreciază pentru ceea ce ești, nu pentru se folosi de tine.
 • Inveti sa practici iubirea de sine si sa pui atentia pe feminitatea ta
 • vei reusi sa vezi frumusetea ta si sa transmiti acest lucru si celorlati din jurul tau 
 • vei vindeca rana materna si femeia interioara 
 • vei vindeca relatia cu barbatul interior

Calatoria reincepe in data de 15 august  2020 .

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului. 
Doar acum te poți înscrie la prețul de 175 (350) lei

🌞 TESTIMONIALE 🌞

Iti multumesc din suflet pentru acest curs care, in aceasta perioada dificila ,pentru mine a facut miracole. Am inceput sa ma privesc cu alti ochi,sa constientizez ce inseamna corpul meu,propria feminitate. Am invatat sa ma observ si sa-i observ pe toti ceilalti intr-un fel cu totul si cu totul diferit. Am invatat sa nu judec si sa accept tot ceea ce vine inspre mine,sa-mi pun intrebari si sa-mi gestionez fricile ! AM INVATAT SA RESPIR !
Informatiile pe care le-am primit in acest curs sunt foarte importante pentru sanatatea corpului meu .
E un curs folositor, magic,minunat si ma bucur enorm ca am facut o alegere inteleapta ! Vocea ta a fost ca un balsam pentru sufletul meu pentru ca transmite mult mai departe de cuvinte,transmite emotii ! Vreau sa-ti spun ca simt ghidarea ta ca fiind una foarte speciala,o ghidare de care parti din emotionalul meu aveau mare, mare nevoie.Efectele benefice le simt in starea mea de spirit. In aceasta perioada dificila sunt uimita de starea de pace si calm care a pus stapanire pe sufletul meu. Accept tot ceea ce vine inspre mine fara sa mai opun rezistenta,fara sa ma cosider victima si asta mi se pare extraordinar.
Nu mai este GALAGIE in mintea mea !
Cursul are efecte benefice si asupra sanatatii fizice.
Daca inainte de inceperea cursului ma trezeam dimineata cu dureri de oase si musculare in tot corpul acum nu mai simt deloc aceste dureri.

Claudia M
Femeie magica,mamica si CEO
Inca de cand am inceput, am simtit o bucurie interioara imensa, pentru ca in fiecare zi, am descoperit ceva nou la ceea ce am nevoie sa schimb la mine. In fiecare zi am inceput sa daruiesc iubire neconditionata corpului meu si gandirii mele. Adevaratale provocari au fost intalnirile cu tatal meu si barbatii de pe linie paterna, si intalnirea cu barbatul interior. M-au incercat destul de multe sentimente si emotii, iar comunicarea a fost destul de dificila. Cu siguranta voi lucra intens pe aceste meditatii. Am observat ca am incetat sa mai mananc ciocolata. O consumam in fiecare zi, de-a lungul zilei, iar de cand am inceput acest program, am mai mancat intr-o singura zi (din 21 - yeeeeei). Ma simt mai increzatoare in mine si in potentialul meu. Consider ca acest curs, a fost fooooarte bine structurat. Am primit exercitii de intrare - cele usoare, cele care te umpleau de energie. Apoi erau meditatii puternice care scoteau la suprafata lucruri dureroase si necesitau vindecare, si urmau zile cu exercitii fizice sau o parte teoretica, in care am avut timp sa ma relaxez. Iar daca m-am simtit "in puteri", mai puteam combina tema zilei cu cate o meditatie care o simteam necesara. Este un program care iti permite sa te iubesti, sa te impaci tu cu corpul tau, sa fii blândă cu tine, sa te lasi cufundata in iubire, placere si apreciere. Este un program care dincolo de acestea, iti permite sa te vindeci la nivel energetic. Acum si pentru totdeauna! Te iubesc Andreea , mult de tot si iti multumesc la fel de mult si iti sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce mi-ai oferit!
Cristina D.
Femeie magica,mamica,sotie

BONUSURI

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi oferi și o serie de bonusuri valoroase

Hipnoza de grup pentru activarea energiei sexuale sau hipnoza de grup pentru reducerea stratului adipos si a mancatului emotional

Acces la grup de Facebook – grup de suport și susținere. Materiale bonus în format pdf și video

Grupul este o comunitate de femei care au interese, nevoi și suferințe asemănătoare. Această comunitate constituie un suport de valoare atât în timpul calatoriei de 21 de zile  cât și după. Aici vei primi materiale bonus și sprijin de la celelalte participante. 

O NOUĂ FAMILIE PE VIAȚĂ

Aici este un imens cerc de iubire, încredere și acceptare, pentru că suntem femei unite prin aceleași traume și suferințe și ne înțelegem unele pe altele. Aici vei găsi inspiratie, vei găsi persoane care au trecut prin situații similare și au reușit să le depășescă. Și asta îți va da putere și credință că se poate și pentru tine. Așadar, în acest grup: primești toate materialele și informațiile, devii parte a unei comunități cu interese și valori asemănătoare, găsești o nouă familie care te acceptă și te iubește așa cum ești, fără să te acuze de defecte, pete, vicii.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului. Meriți și tu să te pui pe primul loc?
Plătesti 175 (350) de lei pentru a regasi stralucirea feminitatii tale.

Garanție 100 % – Risc 0.

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumita

Sunt foarte sigură că vei fi extrem de încântată de această minunată călătorie spre tine.

Dacă la finalul acestei călătorii experențiale, efectuând toate taskurile , vei considera că nu există nicio îmbunătățire, nicio evoluție în dezvoltarea ta personală – îți voi returna banii înapoi, fără niciun comentariu.

După cum vezi, eu am încredere in tine. Tu trebuie să faci doar pasul:   

ÎNSCRIE-TE ÎN CURSA PENTRU REGĂSIREA FEMINITATII 

 

Ce pierzi dacă nu pornesti in Calatoria de 21 de zile?

VEI PIERDE OCAZIA DE A TRĂI VIAȚA DIN TOATĂ INIMA ȘI DE A TE BUCURA DE FEMINITATEA TA
 • vei trăi în continuare legată de lanțurile trecutului toxic și lipsit de libertate,
 • nu vei afla și cunoaște persoana minunată care ești TU sub toate protecțiile pe care le-ai construit din suferință,
 • vei pierde ocazia de a te reconecta cu esenta feminitatii tale 
 • vei pierde posibilitatea de a fi parte dintr-o mare familie plină de iubire și înțelegere,
 • iți va fi greu sa te simti relaxata si conectata cu energia ta vitala 
 • vei pierde ocazia de a vindeca rana materna 
 • vei pierde ocazia de a vindeca barbatul interior 
 • vei rata ocazia de a orimi  tehnici simple de respiratie cu efecte majore asupra sanatatii tale 

Hai să recapitulăm ce anume primești

 • Participi la o Calatorie de 21 de zile în care înveti multe lucruri care te ajuta să te reconectezi cu feminitatea ta
 • Ai acces la Grupul de Facebook, unde vom impartasi impresiile pe masura parcurgerii programului
 • 21 de inregistrari audio/video si meditatii ghidate
 • O hipnoza de grup pentru reducerea stratului adipos sau pentru activarea si echilibrarea energiei sexuale
 • Un ghid care te va indruma zilnic si te va ajuta sa pasesti pe drumul regasirii tale ca femeie
 • Exercitii energetice si exercitii de respiratie
 • WEBINAR Reconecteza-te cu feminitatea aproximativ 90 de minute in care vom vorbi despre evolutia programului cu participantele interesate si vom vedea ce provocari exista

Costul Calatoriei de 21 de zile este de 175 (350) lei, la aceasta editie

La finalul zilei, 🌞 viața ta este rezultatul alegerilor 🌞 pe care le-ai făcut.
Care este alegerea pe care o faci astăzi? Vii alaturi de mine ?

Contact

 

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi și te ajut cu drag.  

Daca consideri ca acest curs poate fi de folos cuiva , te rog sa dai un share 

 
Reconecteaza-te cu propria feminitate

ANDREEA MANOLICĂ

– Coach pentru minte,corp si suflet 

Am ghidat  sute de oameni să își asume povestea vieții, să zâmbească și să trăiască viața cu bucurie.

Te rog sa dai Share pe facebook ca sa aiba parte si alte femei de acest program