O călătorie de 21 de zile de vindecare a inimii și curățare a pântecului de amprente emoționale, mentale și energetice care blochează feminitatea

RECONECTEAZĂ-TE CU PROPRIA FEMINITATE

Te simți deconectată de propria feminitate? Simți că dai și sufletul din tine și, totuși, ești frustrată și dezamăgită și nu te simți văzută?

Dorim să fim perfecte pe toate planurile. Ne asumam prea multe responsabilități, uitând că noi ar trebui să dăruim iubirea și să lăsăm bărbatului rolul de asumare a responsabilităților.

Jucând pe toate rolurile: mamă, soție, prietena, femeie de afaceri ne pierdem feminitatea. Feminitatea ne este hărțuită

Uităm să mai trăim. Să ne mai odihnim. Să ne iubim. Uitam de relaxare, de răsfăț. Ne separăm. Ne fragmentăm.

Suntem epuizate, nefericite și ne întrebăm cu ce greșim.

Atunci când trăim in tensiune și stres perioada îndelungata intrăm, adesea, într-o stare de dezarmonizare, de deconectare de corpul nostru și de emoțiile noastre.

Corpul ne va răspunde, la început prin reacții simple, pentru a ne avertiza. Apoi, va continua prin reacții din ce în ce mai grave.

Cum îți dai seama că te-ai deconectat de corpul tău și de nevoile tale ?

Deconectarea de tine și de nevoile corpului tău este cel mai rău lucru pe care ți-l poți face

Pentru noi, femeile, a devenit ceva obișnuit să ne ignorăm corpul și să-l spunem la un stres excesiv. Toate afecțiunile și bolile sunt, de fapt, situații în care cumva pare ca propriul corp a devenit un străin, un dușman.De fapt, este doar un semn noi suntem deconectațe de noi.

Scopul acestui program este de a ne reconecta cu propria feminitate și sexualitate și de a ne crește nivelul de energie vitală prin exerciții simple de stimulare energetică, de purificare a subconștientului de convingeri care ne blochează și prin meditație.

Capacitatea de a intensifica circulația energiei vitale în propriul corp determină creșterea capacității de relaxare, creșterea capacității de a simți bucuria, de a simți plăcerea și voluptatea.

Energia vitală circulă în tot corpul nostru pe trasee energetice sau pe meridiane. Energia urmează deplasarea gândirii. Cu alte cuvinte energia are tendința să se acumuleze acolo unde punem atenția.

Când ne concentrăm atenția asupra unei zone a trupului nostru acest lucru determină creșterea activității nervoase și musculare în acea parte a corpului și intensifică circulația sanguină și limfatică. Cu cât concentrarea este mai puternică cu atât mișcarea energiei va fi mai semnificativă.

Așadar acest program de 21 de zile este conceput pentru ca meditațiile, exercițiile de respirație și purificare incluse în program să te ajute la regenerarea, armonizarea și vindecarea profundă a trupului, sufletului și minții tale.

PROFITĂ DE OFERTA LUNII IUNIE!

350 lei

175 lei

Cine ești din punct de vedere sexual?

Preferințele noastre erotice sunt influențate de experiențele noastre trecute de copilăria noastră de relația cu părinții, de cultură în care trăim și evident de reacțiile biochimice ale trupului.

Experiențele trecute ne influențează personalitatea și modul în care ne simțim propriul trup. Neuropsihologia a început să evalueze modul în care experiențele afective și fizice din trecut ne influențează senzitivitatea în momentul prezent. Este deja de notorietate faptul că femeile care au avut experiențe sexuale traumatizante, trebuie să facă de cele mai multe ori eforturilor pentru a rămâne prezente în momentul în care fac dragoste și pentru a simți plăcere.

Chiar dacă iubești și ești iubită de partenerul tău dacă ai avut parte de agresiune fizice sau sexuală în copilărie sau adolescență este extrem de dificil să te mai poți relaxa în timpul actului de iubire. Plăcerea este direct legată de capacitatea de relaxare.

Atunci când corpul trupul este rănit la nivel fizic sau emoțional fluxul energiei vitale este blocat în acea zonă și determină o serie de disfuncționalități. Dacă am fost învățate de mici că organele genitale sunt “murdare”, această asociere negativă din mintea noastră poate fi responsabilă de blocarea fluxului energetic în această zonă.

Care este soluția? Cum te poți reconecta cu feminitatea ta?

Participând la călătoria de Regăsire a feminității și sexualității de 21 de zile

Vei primi zilnic pe email materialele despre feminitate din lista și la final le vei putea descarcă la tine in calculator.

ZIUA 1

Crearea spațiului de explorare și setarea intențiilor tale pentru Călătoria de feminitate de 21 de zile

 

ZIUA 2

Harta copilăriei. Recuperarea permisiunii de a simți care a fost anihilată în copilărie

ZIUA 3

Regăsirea Copilăriei pierdute și Reconectarea la emoții. Meditația de vindecare a copilului interior

ZIUA 4

Curățarea pântecului de energia blocantă a rușinii, fricii, a vinovăției și agresiunii sexuale

ZIUA 5

Ritual de feminitate. Respirația pântecului. Meditația feminității

ZIUA 6

Practica de relaxare profundă a organelor. Meditația surâsului interior

ZIUA 7

Vindecarea relației cu mama și a rănii materne

ZIUA 8

Identificarea, recunoașterea și recalibrarea tiparului comportamental sacrificiu și tiparul comportamental al victimei

ZIUA 9

Respirația ovariană. Curățarea ovarelor. Meditația zâmbetului interior

ZIUA 10

Identificarea, recunoașterea și recalibrarea tiparelor comportamentale toxice care ne blochează în conectarea cu feminitatea: tiparul comportamental de tip judecător/ABUZATOR și tiparul perfecționistei

ZIUA 11

Curățarea amprentelor energetice ale foștilor parteneri din zona pântecului și a inimii (Meditație care se face 7 zile)

ZIUA 12

Vindecarea bărbatului interior

ZIUA 13

Curățarea amprentelor energetice, mentale și emoționale din relația cu tatăl tău

ZIUA 14

Ce anume inhibă dorință sexuală și pasiunea? Cele 4 cauze ale divorțului emoțional. Cele 5 secrete ale energiei feminine și ale unei vieți sexuale împlinite

ZIUA 15

Călătoria fizică în interiorul corpului – Explorarea trupului. Tehnica de re-trezire a senzualității

ZIUA 16

Cum să fortificăm mușchiul pubococcigian și cum să îl decontractăm

ZIUA 17

Eliminarea energiei negative la nivelul sânilor. Purificarea sânilor. De ce ne îmbolnăvim de cancer la sâni?

ZIUA 18

Meditație pentru curățarea rinichilor și a meridianului rinichilor (meridian care traversează sânii și organele genitale). MEDITAȚIA COMPASIUNII.

ZIUA 19

Curățarea amprentelor emoționale toxice din zona inimii

ZIUA 20

Sănătatea sexuală feminină și modalități de întreținere (inclusiv la menopauză). Semnificația afecțiunilor: CANDIDA, CHIST, FIBROM

ZIUA 21

Încheierea Călătoriei de Feminitate. Metode simple și practice care să ne ajute în viața de zi cu zi să cultivăm o relație conștientă cu energia noastră vitală

PROFITĂ DE OFERTA LUNII IUNIE!

350 lei

175 lei

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program:

Iată ce spun unele din clientele mele:

Meditația de curatare a pantecului💃💃 Pentru mine acest program este DIVINISIM! La sfârșitul meditației am intrat in shaking,a fost super tare cum corpul meu si-a dat voie sa elibereze cu putere toată energia negativă de la mijloc pana la picioare!🔥🔥 Este a treia meditatie pe care o trăiesc atat de profund si am rezultate!💃 Meditația a fost superba la inceput am fost puțin încordată dar după ce am invocat divinitatea m-am linistit si am vizualizat o superba sferă si foc violet,vedeam cum toate umbrele ard si se topesc in lumina. 🔥🔥🔥🔥 M-am eliberat,m-am eliberat,m-am eliberat! Meditația COMPASIUNII este una din preferatele mele,iubesc aceasta meditatie,imi aduce o mare bucurie și liniște sufletească!Andreea Iulia Manolica 🙏😘🤗🤗🤗🤗 Va transmit tuturor un AN NOU FERICIT,BINECUVANTAT cu multă sănătate și iubire in suflete!🤗😘

CRISTINA POPA
Designer

Acest curs m-a ajutat sa ma redescopăr ca femeie, sa depășesc tiparul femeii de sacrificiu, un tipar pe care am rulat mulți ani deoarece acesta este tiparul pe care l-am identificat la mama și am preluat de ea acest tipar, m-a ajutat sa ma respect ca femeie, m-a ajutat sa mi dezvolt aceasta latura a feminității, sa-mi accesez energia feminina pentru ca eu rulam foarte mult pe energie masculina datorita traumelor din copilărie. Am reușit cu ajutorul acest curs sa imi iubesc anumite părți ale corpului pe care le uram si le acopeream tot timpul.

MIHAELA APOSTOL

Magică este meditația de curățare a Pântecului ! Este a doua oară când o fac dar cu diferite senzații, a fost senzațional pentru că am scos toate fricile și când spunea sa le îndepărtez sa vină lumina intra cate o rază de lumină prin jaluzele și se ducea și la fiecare frică mi s-a întâmplat același lucru, in dormitorul meu, unde aveam cea mai mare frică de întuneric.A fost o meditație plină de lumină și vindecare. Mulțumesc cu recunoștință Andreea

NASTASIA B
Femeie Magica

Astăzi am făcut Meditatia pentru curatarea pantecului și am conștientizat fricile mai bine . Constientizarea cea mai puternica a fost când am simtit ca trebuie sa ma bucur de orice fără sa simt frica ca Dumnezeu se va supăra pe mine.

RALUCA IFRIM
Femeie Magica

Iti multumesc din suflet pentru acest curs care, in aceasta perioada dificila ,pentru mine a facut miracole. Am inceput sa ma privesc cu alti ochi,sa constientizez ce inseamna corpul meu,propria feminitate. Am invatat sa ma observ si sa-i observ pe toti ceilalti intr-un fel cu totul si cu totul diferit. Am invatat sa nu judec si sa accept tot ceea ce vine inspre mine,sa-mi pun intrebari si sa-mi gestionez fricile ! AM INVATAT SA RESPIR !

Informatiile pe care le-am primit in acest curs sunt foarte importante pentru sanatatea corpului meu .

E un curs folositor, magic,minunat si ma bucur enorm ca am facut o alegere inteleapta ! Vocea ta a fost ca un balsam pentru sufletul meu pentru ca transmite mult mai departe de cuvinte,transmite emotii ! Vreau sa-ti spun ca simt ghidarea ta ca fiind una foarte speciala,o ghidare de care parti din emotionalul meu aveau mare, mare nevoie.Efectele benefice le simt in starea mea de spirit. In aceasta perioada dificila sunt uimita de starea de pace si calm care a pus stapanire pe sufletul meu. Accept tot ceea ce vine inspre mine fara sa mai opun rezistenta,fara sa ma cosider victima si asta mi se pare extraordinar.

Nu mai este GALAGIE in mintea mea !

Cursul are efecte benefice si asupra sanatatii fizice.

Daca inainte de inceperea cursului ma trezeam dimineata cu dureri de oase si musculare in tot corpul acum nu mai simt deloc aceste dureri.

CLAUDIA M
Femeie magica, mamica si CEO

Iti multumesc din suflet pentru acest curs care, in aceasta perioada dificila ,pentru mine a facut miracole. Am inceput sa ma privesc cu alti ochi,sa constientizez ce inseamna corpul meu,propria feminitate. Am invatat sa ma observ si sa-i observ pe toti ceilalti intr-un fel cu totul si cu totul diferit. Am invatat sa nu judec si sa accept tot ceea ce vine inspre mine,sa-mi pun intrebari si sa-mi gestionez fricile ! AM INVATAT SA RESPIR !

Informatiile pe care le-am primit in acest curs sunt foarte importante pentru sanatatea corpului meu .

E un curs folositor, magic,minunat si ma bucur enorm ca am facut o alegere inteleapta ! Vocea ta a fost ca un balsam pentru sufletul meu pentru ca transmite mult mai departe de cuvinte,transmite emotii ! Vreau sa-ti spun ca simt ghidarea ta ca fiind una foarte speciala,o ghidare de care parti din emotionalul meu aveau mare, mare nevoie.Efectele benefice le simt in starea mea de spirit. In aceasta perioada dificila sunt uimita de starea de pace si calm care a pus stapanire pe sufletul meu. Accept tot ceea ce vine inspre mine fara sa mai opun rezistenta,fara sa ma cosider victima si asta mi se pare extraordinar.

Nu mai este GALAGIE in mintea mea !

Cursul are efecte benefice si asupra sanatatii fizice.

Daca inainte de inceperea cursului ma trezeam dimineata cu dureri de oase si musculare in tot corpul acum nu mai simt deloc aceste dureri.

CLAUDIA M
Femeie magica, mamica si CEO

PROFITĂ DE OFERTA LUNII IUNIE!

350 lei

175 lei

Ce pierzi dacă nu pornești în Călătoria de 21 de zile? VEI PIERDE OCAZIA DE A TRĂI VIAȚA DIN TOATĂ INIMA ȘI DE A TE BUCURA DE FEMINITATEA TA

PROFITĂ DE OFERTA LUNII IUNIE!

350 lei

175 lei

BONUS!!!

O Sesiune De Regresie Pentru Activarea Feminitatii

Acces la grup de Facebook

Grup de suport și susținere. Materiale bonus în format pdf și video

Grupul este o comunitate de femei care au interese, nevoi și suferințe asemănătoare. Această comunitate constituie un suport de valoare atât în timpul calatoriei de 21 de zile cât și după. Aici vei primi materiale bonus și sprijin de la celelalte participante.

O NOUĂ FAMILIE PE VIAȚĂ

Aici este un imens cerc de iubire, încredere și acceptare, pentru că suntem femei unite prin aceleași traume și suferințe și ne înțelegem unele pe altele. Aici vei găsi inspiratie, vei găsi persoane care au trecut prin situații similare și au reușit să le depășescă. Și asta îți va da putere și credință că se poate și pentru tine. Așadar, în acest grup: primești toate materialele și informațiile, devii parte a unei comunități cu interese și valori asemănătoare, găsești o nouă familie care te acceptă și te iubește așa cum ești, fără să te acuze de defecte, pete, vicii.

PROFITĂ DE OFERTA LUNII IUNIE!

350 lei

175 lei

"Bună, eu sunt Andreea Manolică...

Am inspirat sute de femei, in mediul online dar si prin workshopuri in sala, să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi femeie.

Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

Hai să recapitulăm ce anume primești:

PROFITĂ DE OFERTA LUNII IUNIE!

350 lei

175 lei

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumită

Sunt foarte sigură că vei fi extrem de încântată de această minunată călătorie spre tine.

Dacă la finalul acestei călătorii experențiale, efectuând toate taskurile, vei considera că nu există nici o îmbunătățire, nici o evoluție în dezvoltarea ta personală – îți voi returna banii înapoi, fără niciun comentariu.

Scroll to Top