RENAȘTEREA

Fă pace cu trecutul tău și simte bucuria vieții

PROFITĂ ACUM DE OFERTA LIMITATĂ!

IATĂ CE VEI PRIMI:

Programul RENASTEREA.

Este un program experențial, online ( Sesiunile vor fi disponibile si în format înregistrat )

Avem 5 etape de parcurs împreună:

ETAPA 1: RETREATUL DIAMANTULUI– 23 octombrie 2022, ora 10:00 – online, o zi în care vom descoperi ce umbrește diamantul din tine. Care este programarea cea mai toxică, pe care ai primit-o in copilărie? Vom vedea care sunt programele toxice gigant pe care le cari în spate incă de când erai copil. Incepem să curățăm noroiul și să scoatem la lumină diamantul din tine, ca să poți străluci. Dăm jos o parte din protecții și revenim la autenticitate. După această etapă suntem pregătiți de marea explorare care urmează în cele 14 întâlniri săptămânale de seară.

ETAPA 2. De pe 25 octombrie la 19.30 vom începe programul de 14 săptămâni în care vom RENAȘTE din propria cenușă. Vom dezbrăca hainele ponosite, ideile învechite si emoțiile toxice…. Exerciții, meditații, instrumente, strategii de implementare, tehnici de curățare si energizare.

 

ETAPA 3: Retreatul VINDECAREA COPILULUI INTERIOR- HEALING THE INNER CHILD- 13 noiembrie – eveniment experențial de o zi în care lucrăm prin regresii si meditație. Lucrăm la câteva aspecte ale copilului umbră. Vom găsi copilul inghețat, copilul izolat, agresat, copilul fugar si vom recupera aceste părți din noi.

ETAPA 4- CELEBRATION RETREAT de 1 zi – online. La finalul celor 14 săptămâni avem din nou un eveniment : SĂRBĂTORIM NOUL TU si stabilim următorii pași. Povestim despre rezultate, vedem cu ce am făcut pace, unde mai avem de lucru în perioada următoare : pe relația cu părinții , relația cu partenerul, relația cu copilul interior .

O zi întreagă împreună!

ETAPA 5: Apeluri LUNARE de grup , sesiuni de întrebări si răspunsuri-încă 3 luni după terminarea programului. Cercul de iubire si meditatie- saptamanal.

BONUS

  • O COMUNITATE pe Facebook unde vom interactiona cu iubire, acceptare si vei avea parte de conectare si validare.
    • Pachet de 4 sesiuni private individuale de 40 de minute pe care fiecare participant va avea oportunitatea de a le face cu un trainer asistent, cu beneficii mxime pentru intrarea mai profunda in proces si a mentine motivatia si angajamentul.
  • “Cele 40 de zile de Curatare si Vindecare a Neamului”, program in care se vor face tehnici si proceduri de armonizare, purificare si vindecare a energiei toxice de pe neam. Zilnic, timp de 40 de zile, vom face proceduri care vor elibera arborele genealogic de povara secretelor de neam si a energiei toxice care coboara catre descendenti. Cursul contine materiale inregistrate pe care le vei primi pe viata si include si 3 ateliere practice online si un Retreat online de o zi. Beneficiile sunt imense deoarece este o ocazie de a face “curat” in lineajul matern si patern si de a transmite copiilor tai o mostenire curata si eliberata de lucrurile nerezolvate din trecut.
  • Atelier pentru Eliberarea de Insomnie si otinerea unui somn profund si odihnitor. Daca nu ne odihnim ne confruntam cu funcționare cognitivă scăzută parcursul zilei, iritabilitate, senzație de oboseală, dificultate de concentrare și concentrare, probleme de memorie, anxietate,îngrijorare si mancat in exces.

  Atelier pentru eliberarea de durerea si toxicitatea cauzata de sarcini pierdute. Pierderea unei sarcini
poate determina o cădere psihică și emoțională gravă, poate determina separarea partenerilor, divorțul, pierderea job-ului, ruperea relațiilor cu familia, relații proaste cu toți cei din jur și chiar schimbarea personalității, izolarea și depresia. Tristețea, mâhnirea profundă, durerea care sfâșie se instalează după pierderea unui copil dorit fiind urmată adesea de împietrire, înghețare, renunțare.

  • Pachet de 12 de meditații CELE 12 NOPȚI SFINTE si Cercul de Iubire si Meditatie – 12 intalniri in care vom medita la 06.00 -07.00 dimineata impreuna.
  • 2 webinarii live cu Alex Manolică – Aspecte esențiale în refacerea sau menținerea relației părinte-copil.
  • Colecție de 12 SCENARII audio, pentru procesarea de emoții și credințe toxice, scenarii construite după metoda lui Karol Truman – autoarea cărții “Sentimentele îngropate de vii nu mor niciodată”. Acest tip de procesare a avut rezultate spectaculoase în vindecarea afecțiunilor fizice și în vindecarea emoțională a sute de mii de persoane.

VALOARE TOTALĂ: 4970 LEI

OFERTA DE AZI: 2670 LEI

COMPLETEAZĂ UNUL DINTRE FORMULARELE DE MAI JOS:

Plată integrală – 2670 lei

Plată în 2 rate a câte 1340 lei

Plată în 3 rate a câte 980 lei

Scroll to Top