Andreea Manolică

Renașterea
Vindecare Holistică

Un program ghidat de 3 luni care îți oferă șansa să..

Începem Marti, 12 Decembrie 2023

Începe să trăiești cu adevărat Viața, nu doar să treci amorțit prin ea!

Sunt adepta vindecării holistice, pentru că a vindeca doar o parte dintr-un întreg nu poate să producă rezultate pe toate planurile. Am ajuns să aflu pe propria piele ce înseamnă să ignori mesajele spirituale și să ajungi la pat imobilizată.

Vindecarea care pornește de la interior este cea pe care eu o recomand. Lucrul cu subconștientul și cu programele toxice care nu sunt ale tale ci ale persoanelor care te-au implementat în copilărie și adolescență, este cel eficient.

Subsolul minții, păstrează memoriile rănilor, traumelor, emoțiilor dense, comportamentelor dăunatoare precum și al credințelor toxice. Vindecând subsolul și fundația ființei tale, poți să îți atingi orice vis și să ai Succes pe toate planurile.

Începi vindecarea corpului..

Spiritual

atunci când îți recunoști părțile, le accepți și integrezi, îți reamintești Calea Pierdută și Te regăsești pe Tine.

Mental

atunci când înlocuiești convingerile toxice și resetezi tiparele blocante. Când implementezi obiceiuri pozitive și susținătoare, apare remodelarea cerebrală.

Emoțional

atunci când afli cauzele blocajelor emoționale și procesezi emoțiile care te țin în vibrație joasă, ieși din cușca emoțională și urci pe etaje de conștiință mai înalte și mai sănătoase.

Fizic

atunci când înțelegi importanța lucrului cu corpul fizic și faci exerciții ghidate pe care le ai pe termen nelimitat și pe care le poți accesa oricând dorești. Obții astfel sănătate, mobilitate, flexibilitate în corpul fizic.

Andreea Manolică - Hipnoterapeut RTT, Psiholog, Facilitator TRE© - Trauma and Tension Release, Holistic si Strategic Intervention Coach & Trainer

Acest program de vindecare este pentru tine dacă:

Elena Pârloagă

Pentru mine acest curs a însemnat o redescoperire a ceea ce SUNT. Am căpătat mai mult curaj in a împărtăşi situaţii de viață care m-au rănit, am constientizat că nu întotdeauna pot influența ceea ce mi se întâmplă și că tot ce am trăit a avut rostul de a mă șlefui, de a mă întări. Câștigul cel mai mare pentru mine este că am început să îmi acord timp si atenție și că pot să spun NU oamenilor şi evenimentelor pe care nu le vreau cu adevărat.

Fiind pentru prima dată intr-un grup de lucru pe această temă (vindecare) am simțit multă empatie și suport. De-a lungul acestor săptămâni de curs mi-am schimbat energia, iar cei  din jurul meu au sesizat o schimbare in bine. Unii chiar m-au intrebat ce am facut ?! Nu numai interiorul meu emană mai multă lumină, dar și trupul s- a mai subțiat și este mai plin de energie.

Andreea lulia Manolica mulțumesc, asa cum ți- am mai spus, pentru autenticitate, sinceritate și profesionalism ( pentru că știu că sunt multe ore de studiu și practică în spatele a ceea ce faci ). Cel mai mult vreau să îți mulțumesc pentru că îți pasă de fiecare dintre noi ! Sunt bucuroasă că Universul a făcut să trăiesc această experiență!

DEVINO STÂPANUL VIEȚII TALE ȘI ADU BUCURIA ÎN VIAȚA TA ȘI A FAMILIEI TALE

Înscrie-te în programul prin care vei ajunge:

Nu lăsa ca percepția trecutului să îți otrăvească prezentul.
Nu lăsa programarea toxică primită în copilărie să îți direcționeze viața.
Nu lăsa otrava stresului toxic să îți afecteze sănătatea emoțională, fizică și mentală.
Fă o schimbare. Acum! Transformă-ți viața astăzi!

1. Înscrie-te în program

Te înscrii în program și primești acces pe platforma de curs și în grupul de Facebook

2. Înveți și Experimentezi prin Misiuni Profunde

Primești îndrumare, ghidare, plan de lucru și aplici.

3. Transformi durerea în Super Putere și manifești pe toate planurile

Vibrația energetică se transformă, devine mai înaltă și susținătoare, schimbi nivelul de conștientizare, aplici legile universale și Manifești Dorințele tale în acord cu planul divin în domeniile: Alinierea cu propriul Sine, Sănătate, relații de familie, relații profesionale, finanțe, business, prosperitate și abundență, spiritualitete, etc.

Erica Venemozer

Cine am fost eu înainte cu 4 luni când am început programul renașterea, ediția a doua, cu Andreea Manolică? Am fost o persoană care chiar dacă-mi afișam un zâmbet larg pe față, în adâncul sufletul meu, am fost o persoană tristă, anxioasă, cu imaginea de sine la pământ, o persoană care a încercat timp de 14 ani tot felul de programe și tehnici pentru eliberarea traumelor. Însă toate aceste programe nu zic că nu au fost bune, dar ele m-au ajutat doar să conștientizez acele traume, acele blocaje, nu să mă și eliberez de ele.

Ani de zile eu am trăit în negare, am trăit cu ochelari pe ochi doar ca să nu văd durerea, traumele care m-au ținut pe loc, care nu m-au lăsat să mă bucur cu adevărat de viață. Însă acest program într-adevăr m-a transformat, am renăscut și ce am învățat eu în acest program? Am învățat cum să sap, să identific blocajele, am învățat să-mi dau voie să simt durerea. Și uite așa am reușit să mă eliberez după 40 de ani de trauma pierderii mamei mele, traumă pe care nici nu am știut ce efecte are asupra mea.

M-am eliberat de tristețe, de anxietate, de senzația de neputință, m-am eliberat de senzația aceea de împovărare, că eu sunt responsabilă pentru toți și pentru toate și că nu mai îmi ajunge timp pentru mine, că eu trebuie să fiu la dispoziția tuturor. Am ieșit din triunghiul dramei și, de fapt, așa cum ne-a spus și Andreea, nu am ieșit din triunghiul drame pentru că fiecare suntem acolo, însă am învățat cum să gestionez momentul în care mă identific ca victimă, ca salvator sau ca agresor.

Și toate aceste trăiri în cazul în care apar, cu ajutorul trusei cu unelte pe care mi-a pus-o la dispoziție Andreea. Sunt unelte pe care pot să le folosesc oricând și oriunde ca să mă eliberez de orice emoții negative. Și acum, după 4 luni simt că sunt mult mai calmă, mai hotărâtă. În aceste 4 luni într-adevăr am renăscut, într-adevăr, mă simt mult mai fericită, mulțumită, împlinită și cred că asta se vede și se simte. Așa că dragul meu, draga mea, dacă și tu îți dorești să re-naști, să-ți trăiești viața cu bucurie, cu iubire, cu fericire, înscrie-te în programele Andreei.

Eu sincer, așa o văd pe Andreea, că ea este un înger care pe mine m-a ajutat să-mi vindec toate rănile sufletului. Andreea, îți mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru că face parte din viața mea.

Programul RENAȘTEREA îți oferă:

Mihaela Morgovan

Acest curs a fost o binecuvântare pentru mine. Andreea Manolică m-ai atras prin deschiderea de a-ți împărtăși povestea. Am simțit că mă înțelegi, că știi ce și cum simt și cunoști drumul spre vindecare. Când am intrat în curs aveam multe provocări, multe lucruri pe care aș fi vrut să le vindec, să le înțeleg, să le integrez. Cel mai arzător era relația mea cu mama. Lucram în mod asumat la această relație de 7 ani. În final, de 1 martie am putut să merg la mamă, să o îmbrățișez cu drag și să-i ofer un mărțișor. Ea a simțit, a știut că s-a schimbat ceva. I-au dat lacrimile.

Mulțumesc, recunoștință Andreea Manolică, nu sunt suficiente cuvintele pentru a exprima gratitudinea mea. M-ai motivat, fac tot ce pot și chiar mai mult decât credeam că pot. Deși cursul s-a terminat, observ că alte probleme din viața mea se așează treptat. Relația cu fiica mea a devenit mai caldă și iubitoare. Relațiile cu ceilalți oameni sunt mai pașnice, mai lipsite de conflicte. Eu sunt mai împăcată cu mine, mă judec mai puțin și mă iubesc mai mult. Mă bucur de viață, de natură, de oameni. Sunt calmă și fericită.

Când au mai apărut probleme, gânduri anxioase, am scris scrisori, am eliberat și am meditat. Efectul a fost aproape instant. După zeci de ani de depresie, mă bucur în sfârșit de Viață. M-au ajutat mai multe lucruri din acest curs, deschiderea Andreei, entuziasmul și încrederea, vindecare ascultând-o. Am plâns la fiecare webinar. M-a ajutat deschiderea colegilor, îndrăzneala de a-și împărtăși povestea, unele extrem de triste. Asta mi-a dat imboldul de a mă deschide şi eu cu curaj. Am simțit că nu sunt singură. Scrisorile, exercițiile și meditațiile le-am făcut conștiincios. Am scris prima dată scrisoarea, am lăsat să curgă mâna pe hârtie, am plâns, am scris, am avut conștientizări fantastice.

Meditațiile și regresiile sunt deosebite. Mi-a plăcut că sunt țintite și merg exact la problema pe care vrei să lucrezi. Am urmat și alte cursuri, am meditat şi am scris scrisori. De data asta a fost diferit. Susținerea și implicarea Andreei, energia de grup, scrisorile și meditațiile făcute m-au ajutat să eliberez, să vindec și să mă întorc înapoi la viață. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care au nevoie de vindecare sufletească și chiar fizică, tuturor celor care vor să-și îmbunătățească relația cu ei, cu familia și cu cei din jur. Pe mine m-a transformat.

Etapa de 3 Retreaturi

Retreatul 1
VINDECAREA COPILULUI INTERIOR - HEALING THE INNER CHILD

Este un eveniment experiențial în care lucrăm prin regresii, meditații și scriere terapeutică pentru a elibera aspecte ale copilului umbră și a scoate la suprafață copilul lumină.

Ce vom face în Retreat

Retreatul 2
VINDECAREA RĂNII MATERNE ȘI VINDECAREA RĂNII PATERNE

Atelier practic de jumătate de zi în care vom lucra cu problemele nerezolvate din Relația cu Îngrijitorii Primari.

Ateliere practice în care vom procesa efectiv durerea, furia, frustrarea, rușinea și vinovăția, fricile din relația cu părinții noștri sau cu Îngrijitorii primari (cei care au avut grijă de noi în copilărie), emoții care ne împiedică să ducem viața pe care ne-o dorim.

Lucrăm atat pe energia mamei / tatălui disprețuitori, cât și pe tatăl / mama lipsă, precum și pe pierderea părinților și doliu. Abordăm și funcția maternă sau paternă, modul în care aceasta funcție a fost sau nu îndeplinită de părinți sau a fost preluată de alți îngrijitori primari și rezolvăm parte din aceste conflicte.

Retreatul 3

La finalul celor 12 săptămâni avem din nou un eveniment: SĂRBĂTORIM NOUL TU și stabilim următorii pași.

Povestim despre rezultate, vedem cu ce am făcut pace și unde mai avem de lucru în perioada următoare. Facem planul de dezvoltare personală pentru perioada urmatoare de 3 luni.

Florența Eremia

Am câștigat claritate prin acest program, am câștigat liniște, am câștigat înțelegere și dezlegare a lucrurilor ce erau încurcate, am câștigat puterea de a spune: "Da, îmi place, vreau și eu!", am câștigat puterea de a scoate cuvintele pe gură, nu doar să le gândesc, am câștigat puterea de a spune: "Ajunge, nu îmi place cum te comporți; îmi pare rău pentru asta... și asta... însă de aici înainte regulile sunt astea...", am câștigat puterea de a vedea "îngerii" din viața mea, am câștigat siguranța de a fi în siguranță cu mine, fără a mai fi nevoie să mă "agăț" de cineva.

Am înțeles că atât de multe lucruri stau în puterea noastră dacă ne exprimăm, dacă perseverăm să găsim oameni potriviți față de care să ne trăim ce ne-am refuzat să trăim. E prea frumos acest program, e prea înălțător ce am trăit în acest program pentru a nu împărtăși și pentru a nu trăi în bucurie de aici înainte. În timpul acestor luni am găsit cumva, dintr-o dată, ca pe o revelație, bucuria aceea profundă, pură: am găsit-o pe acea Florența mică, fericită într-o poză dintr-un album uitat... și sincer, m-a uimit, pentru că nu mi-o mai aminteam. Am găsit-o greu pentru că o ascunsesem bine, în mine, îndesată printre amintiri care deveniseră prea dureroase și deci, pline de praf.

De când eram mică îmi spuneam că partea a 2-a a vieții va fi minunată și că o să fiu liberă, și chiar așa e. Am început eliberarea din Renașterea 1.0 și am continuat-o în Renașterea 2.0. Cu câte "lanțuri" și "pedepse" mă închisesem și nici măcar nu le mai vedeam pentru că luasem aceste hotărâri cu atât de mult timp în urmă.

E minunată viața, Andreea. Acum, e plina de culoare, de lumină, de claritate, de putere de a pune un pas în fața altuia, de a te întări pe zi ce trece, pentru a dezlega cu iubire tot ce a fost înnodat de alții și apoi de mine. Mi-am făcut infuzie cu Vitaminele Iubirii și am gustat timid și apoi din ce în ce mai cu nesaţ din ele.

Mi-am făcut curaj să merg prin întunericul meu și să luminez cu blândețe și iubire și monștrii aceia mari i-am dezumflat invitându-i la o vorbă și întrebându-i ce vor să-mi transmită. I-am privit în ochi ținându-mă dârză și pansându-mă cu meditații și scrisori și ascultarea blândă și iubitoare a Andreei.

Am înţeles că și dacă mai rămâne o fărâmă din tine poți să te reconstruiești, poţi să te regenerezi, poți să te "uzi", să te hrănești, să iei lumină, să cauţi ghizi, pentru că cel care pierde totul poate și să câștige totul. A fost o călătorie pe care am acceptat-o, a fost o călătorie a iubirii de oameni pentru oameni. Am câștigat respect de sine și un Dumnezeu iubitor, un Univers care conspiră ca lucruri bune să se întâmple când știi să fii sincer cu tine și cu cei din jur.

3 luni de zile care realmente îți vor schimba cursul vieții, te vor pune pe Calea către Tine

Aceasta Călătorie Vine cu o valoare inestimabilă: un ghid care a lucrat cu sute de oamenii, instrumente de lucru pe viață, strategie, practică, comunitate plină de iubire, mentori în privat și muuulte altele.
Este Pasul Logic să spui DA!

Pe scurt, iată ce vei descoperi în program:

Modulul 1

Modulul 2

Vindecarea Copilului Interior de răni și frici și Reconectarea cu Sinele Autentic
Descoperirea Copilului Lumină

Modulul 3

Vindecarea relației cu părinții
Vindecarea corpului fizic
BONUSURI:
( primesti bonusurile doar daca achiti programul Renasterea, nu daca il primesti ca si bonus la un alt program)

Bonusul 1- “Programul de curățare energetică si manifestare în cele 12 Nopți Sfinte”.

Acest program conține meditații, două webinarii live pe 24 decembrie 2023 și în 5 ianuarie 2024, 12 Ritualuri Extraordinare de Trecere în anul 2024 pe vibrație elevată, ridicată, vindecătoare și alte surprize.

Ai ocazia să fii alături de mine și comunitatea mea în perioada de trecere în 2024 și să pui fundația unui an în care să fii un om mai prosper, mai abundent, mai fericit.

Bonusul 2 – Colecție de 12 SCENARII audio

Pentru procesarea de emoții și credințe toxice, scenarii construite după metoda lui Karol Truman – autoarea cărții “Sentimentele îngropate de vii nu mor niciodată”.  Acest tip de procesare a avut rezultate spectaculoase în vindecarea afecțiunilor fizice și în vindecarea emoțională a sute de mii de persoane. Mai jos ai lista cu scenariile incluse in aceasta colectie.

Bonusul 3 – Atelierul Inregistrat Somn linistit (conține si Meditația pentru Somn Linistit și Profund)

Dacă nu ne odihnim ne confruntăm cu funcționare cognitivă scăzută pe parcursul zilei, iritabilitate, senzație de oboseală, dificultate de concentrare și concentrare, probleme de memorie, anxietate, îngrijorare și mâncat în exces. Un somn odihnitor constituie o bază excelentă pentru declanșarea procesului de auto-vindecare.

Jana Pura

Programul acesta a deschis porți noi pentru mine. Mă simt ca un copil într-un magazin uriaș de jucării nemaivăzute.

Am trecut prin stări sufletești frumoase, prin revelații, prin durere, prin iertare. Iertarea față de mine, iertarea față de viață, căci mi-a dat ce mi-a dat cu scop. Iertarea pentru neputință și îmbrățișarea limitărilor de până acum. Dar cel mai mult, Renașterea mi-a dăruit dorința disperată de a merge mai departe, de a mă explora, de a mă descoperi într-un fel de neimaginat pentru eu, cea de ieri.

Sunt doar la început, însă m-am afundat în acest program, dansez pe vortexul universului, mă bucur și sunt infinit recunoscătoare că Andreea Iulia Manolica este cea care mi-a zâmbit, vorbit şi vrăjit la porțile cunoașterii. Te iubesc Andreea, așa cum doar îngerii știu să iubească.

Valoarea programului:

Ce primești, concret.

Valoarea reală a programului este de peste 10.000 LEI

Iar Vestea bună este că dacă te înscrii până pe 05.12.2023 inclusiv,
îți ofer toate acestea cu o reducere de aproape 85%. ;

Dupa acestă dată prețul va fi 1900 de lei pt plata integrală și 2400 pentru plata în rate

ASTĂZI poți plăti doar 1750 lei

Days
Hours
Minutes
Seconds

Plata integrală

Cel mai mic preț de până acum
1900 LEI O singură plată
 •  
POPULAR

Plata în 2 tranșe

1100 LEI Pe luna timp de 2 luni
 • Plătești cu 300 RON mai mult decât la plata integrală

Plata în 3 tranșe

800 LEI Pe luna timp de 3 luni
 • La final, plătești cu 500 RON mai mult decât la plata integrală

Plata integrală

Cel mai mic preț de până acum
1750 LEI O singură plată
 • PROFITĂ DE ACEST PREȚ PÂNĂ PE 4 DECEMBRIE
POPULAR

Plata în 2 tranșe

1000 LEI Pe luna timp de 2 luni
 • La final, plătești cu 250 RON mai mult decât la plata integrală

Plata în 3 tranșe

700 LEI Pe luna timp de 3 luni
 • La final, plătești cu 350 RON mai mult decât la plata integrală

Cristina Speranta Dinca

Multumesc cu iubire si recunostinta Andreea Iulia Manolica pentru tot ceea ce am invatat in programul RENASTEREA.
 
RENASTEREA este despre dezvoltare personala, despre a constientiza ca vreau sa evoluez, ca pot schimba perceptia despre trecut si despre a fi consecventa si perseverenta in evolutia mea intrucat este pentru tot restul vietii.
 
RENASTEREA este inceputul vindecarii mele si am ales-o pe Andreea pentru ca am simtit ca rezonez cu ea ca OM si cu programele create de ea. In cele 4 luni de curs RENASTEREA am avut parte de materiale de calitate si intr-o cantitate generoasa si am fost ghidata de Andreea si de asistenti cu multa rabdare, caldura, blandete, optimism. Am fost incurajata, validata, apreciata, complimentata. Si, incet, incet, mi-am dat jos măștile rănilor emotionale, rând pe rând, și am început vindecarea.
 
RENASTEREA este despre curajul de a ma vulnerabiliza si despre perseverenta de a-mi face misiunile, de a nu ma mai trada si de a trece la vindecare.
 
RENASTEREA este despre incredere, acceptare, recunostinta, despre daramarea limitelor si topirea convingerilor toxice, limitative din trecut.
 
RENASTEREA este despre curajul de a visa si despre credinta ca vei atinge cerul plin de stele din care iti vei alege steluta magica pentru ca fiecare suntem parte din acest Univers.
 
RENASTEREA este despre a-ti permite orice: sa fii cu tine, sa te placi asa cum esti, sa fii oricine si orice iti doresti in orice moment al vietii tale. Iar eu am invatat sa imi acord permisiunea sa fiu asa cum sunt.
 
RENASTEREA este despre iubirea de sine, despre iubirea neconditionata, despre compasiune.
 
RENASTEREA este despre acceptarea a ceea ce sunt, despre acceptarea radacinilor mele, a neamului si familiei mele, despre acceptarea faptului ca EU am ales sa ma nasc in neamul acesta. Si este si despre acceptarea ca suntem cu totii diferiti.
 
RENASTEREA este despre acceptarea situatiilor mai putin placute din viata mea pe care nu le pot schimba, despre acceptarea ca acestea au aparut in viata mea pentru ca eu sa imi iau lectiile din fiecare, sa merg mai departe, sa cresc. Este despre acceptarea ca ceea ce sunt astazi sunt si datorita experientelor mai putin placute din viata mea. Astazi privesc cu alti ochi aceste experiente trecute, iar pe cele prezente le iau drept provocari care vin spre mine pentru a invata continuu si pentru a ma dezvolta. Si le privesc cu mai mult calm si neutralitate, apoi fac repede lista beneficiilor si iau decizii.
 
RENASTEREA este despre a slefui diamantul din mine si de a-l face sa straluceasca in roz, verde, bleu-acvamarin, galben, lila-violet-purpuriu, alb - pentru a fi EU, cea autentica:
- roz = iubirea neconditionata, compasiunea, iubirea de sine
- verde = speranta, increderea in mine, optimismul
- bleu-acvamarin = bucuria, visarea, zambetul
- galben = bunavointa, acceptarea
- lila-violet-purpuriu = curajul
- alb = puritatea, credinta, blandetea, bunatatea, recunostinta
 
RENASTEREA este despre iubire, despre relatia minunata cu copiii mei pe care am imbunatatit-o in cele 4 luni de curs. Este despre a intelege ca trebuie sa le las libertatea totala sa isi faca propriile greseli din care sa isi ia lectiile, ramanandu-le aproape pentru a-i sustine.
 
RENASTEREA este despre prietenie si incredere pentru ca am descoperit oameni minunati in cele 4 luni de curs in fata carora m-am deschis si am vorbit despre aspecte ale vietii mele despre care nu am vorbit cu nimeni niciodata fara sa imi fie frica ca voi fi judecata, criticata, jignita, acuzata, nedreptatita, nerespectata. Am descoperit oameni cu aceleasi suferinte ca si mine, cu aceleasi ganduri ca si ale mele, OAMENI (cu litere mari) – mentori, asistenti, colegi – in mijlocul carora nu m-am simtit o ciudata si nu am simtit disconfortul ca sunt in plus cand expun un gand, o emotie, un sentiment, o recunostinta. M-am simtit importanta alaturi de acesti prieteni minunati care m-au validat si mi-au aratat nivelul cresterii mele, al increderii si al iubirii de sine, am plans, am ras, am ascultat, am fost empatica la situatiile lor, am avut constientizari in urma expunerilor lor. Alaturi de acesti prieteni minunati am descoperit ca nu sunt singura pe acest pamant si astfel am inlaturat toate aceste ganduri care ma urmareau de cativa ani pentru ca, in sfarsit, am intalnit oameni ca mine, cu aceeasi viziune asupra vietii, provocarilor si dorintei de schimbare. Toate acestea mi-au redat increderea in mine si mi-au dat curajul sa ma ridic, sa pun limite sanatoase in relatiile toxice de la serviciu si din familie, sa iau decizii, sa spun NU, sa visez, sa sper, sa imi permit orice, sa fiu eu cea autentica, sa ma iubesc mai mult pe mine, sa accept, sa ofer, sa simt compasiune, sa iert si sa iubesc. Sa iert si sa iubesc orice: o clipa minunata, un om bun pe care il intalnesc intr-o zi pe strada, o ploaie calda de vara, oamenii care creeaza experientele mai putin placute din viata mea pentru ca toate vin cu scopul de a-mi lua lectiile pentru a le invata, accepta si a evolua.
 
RENASTEREA este despre a-mi lua puterea inapoi si astazi nu mai plang atat de des cum o faceam inainte de a incepe acest curs, ori de cate ori eram jignita, umilita, nedreptatita, nerespectata si nu ma mai victimizez, pentru ca in cele 4 luni de program am invatat ca toate acele experiente mai putin placute pe care le-am trait si pe care le mai traiesc la serviciu, experiente pe care le-am perceput ca o victima, nu sunt despre mine, ci despre acei oameni care au aruncat (si inca arunca) cu gesturi si cuvinte jignitoare, neadevarate spre mine pentru ca asa stiu ei sa isi urle propria furie, frustrare si durere. Acei oameni nefericiti care nu sunt curajosi cu vietile lor, care isi iau propria durere si furie si o proiecteaza pe alti oameni, dar care nu au curajul ca si mine de a-si vindeca ranile emotionale si traumele, de a-si lua viata in propriile maini si de a se opri o clipa in loc pentru a se uita in interiorul lor, apoi spre cerul senin, de a se vulnerabiliza, de a constientiza, de a accepta, de a ierta si de a iubi. Cu totii avem loc pe acest pamant si fiecare are propria misiune aici. Astazi, dupa 4 luni de program RENASTEREA, ii privesc pe acesti oameni cu compasiune si cu speranta ca intr-o buna zi se vor conecta cu Universul, cu divinitatea, pentru ca putem fi totul cu ajutorul lui Dumnezeu si al nostru. Si nimic nu este imposibil.
 
Eu am facut pasul inainte, m-am detasat de acesti oameni si datorita programului RENASTEREA sunt pregatita pentru ei. Am privit in interiorul meu si este atat de frumos ceea ce am vazut acolo in cele 4 luni de program si sunt recunoscatoare pentru fiecare zi a vietii mele pentru ca fiecare zi este minunata. Viata mea este cel mai minunat si superb dar pe care mi l-a daruit Dumnezeu prin parintii mei.
 
Prin inscrierea in programul RENASTEREA am ales curajul sa evoluez in locul confortului in care traiam pana acum 4 luni. Si este minunat. Viata mea s-a schimbat in bine din ce in ce mai mult. In urma cu 4 luni eram monotona, plictisita, apatica, fara rost, neimportanta pentru cei din jur, nemultumita pentru ca nu primeam pe masura ajutorului pe care il ofeream neconditionat tuturor. Astazi sunt diferita si cei din jur au observat schimbarea. Relatiile cu copiii mei si cu sotul meu sunt din ce in ce mai bune. La fel cu mama si cu sora mea. Si mai am inca foarte multe de imbunatatit, dar astazi am instrumentele oferite de Andreea in acest program si de asistenti si stiu ca imi doresc sa merg mai departe pentru ca mai am multe aspecte de clarificat, de vindecat.
 
De curand, am inceput sa il caut pe tatal meu si sper ca de aceasta data, care poate fi ultima data si ultima incercare, sa accepte sa comunicam, sa ma accepte asa cum sunt, sa ma lase sa ma apropii de el pentru ca tot ceea ce imi doresc de la el este o imbratisare calda de tata si sa il sun din cand in cand sa stiu ca este bine. Atat este suficient pentru mine.
 
Am inceput cursul RENASTEREA prin a-mi scrie o poveste trista despre abandon si tradare, despre plecarea tatalui meu spre cealalta familie si despre mama mea care m-a trimis la internat in clasa I.
 
Am inceput programul RENASTEREA ca un “PION” pe tabla de sah a vietii mele. Astazi, dupa 4 luni de program mi-am rescris povestea. Am stat cu mine, am rasfoit albumul cu fotografii, am inchis ochii, am inspirat si am expirat de cateva ori si, pret de cateva momente, am privit in jos spre inima mea. Cine am fost cu adevarat in acea perioada trista a copilariei si adolescentei mele? Cine sunt astazi si ce am realizat cu adevarat? …
 
Imi simt inima deschisa, stralucind, pentru ca in cele 4 luni de program RENASTEREA am reusit sa scot la suprafata diamantul din mine ghidata de Andreea Iulia Manolica, Alexandru Nae, Otilia Alina Nica si Prisacariu Catalina. Iar astazi inspir si expir iubire, compasiune, acceptare, recunostinta, bunatate, intelegere. Astazi sunt toate acele experiente triste ale copilariei si adolescentei mele, dar si toate acele bucurii pe care le-am trait in familia mea, in vacantele mele, la scoala.
 
Astazi sunt o femeie minunata, unica, speciala, pentru ca datorita acelor experiente triste din trecut am devenit ambitioasa, autodidacta, serioasa, responsabila, organizata, harnica, determinata, corecta, sufletista, darnica, luptatoare, independenta, consecventa, perseverenta, respectoasa, gratioasa, eleganta, placuta, empatica, inteligenta, chibzuita, am deprins abilitati de a ma descurca singura cu calm in situatii dificile, de a observa plusul si beneficiile oricaror situatii neplacute, mi-am gasit singura locurile de munca si am invatat mult sa le obtin prin concurs, am un instinct de supravietuire puternic, imi place sa citesc, sa ingrijesc florile, sa pregatesc prajituri, sa ma dezvolt personal, sa cresc, sa ofer bucurii si iubire neconditionata celor dragi mie, sa iert, sa simt compasiune. Iubesc natura si lucrurile simple din viata mea. Imi place sa muncesc si sa o ajut pe mama mea. Iubesc sarbatorile si momentele in care ne strangem cu totii la masa.
 
Iubesc cum sunt astazi - calmă, liniștită, detașată, neutră, mai încrezătoare, mai iubitoare cu cei dragi mie, arăt compasiune celor care mă deranjează și nu le mai răspund deloc.
 
In cele 4 luni de program mi-am facut toate misiunile recomandate de Andreea si de asistenti. In ritmul meu desigur. Ador scrisorile terapeutice și cred că sunt cel mai bun ”medicament” pentru eliberarea mea. Ador meditațiile și cred că sunt cel mai bun ”medicament” pentru relaxare, bucurie, curaj, bunătate, iubire, bunăvoință, perseverență, zâmbet, optimism, recunoștință. Au devenit un mod de viata pentru mine impreuna cu credinta de a fi zilnic recunoscatoare pentru orice.
 
RENASTEREA mi-a schimbat stilul de viata si modul de a trai. Si de aici vin schimbarile benefice in viata mea. Am acceptat si provocarea Andreei de a scrie o carte despre cum m-am tradat pe mine insami. Am acceptat provocarea Catalinei de a scapa de convingerile limitative pe care mi le-am pus de a conduce masina. Si nu ma voi opri aici. Visez deja sa fac sah-mat tabla de sah a vietii mele.
 
In urma cu 4 luni, cand am inceput RENASTEREA, eram doar un “PION”. Astazi sunt un “CAMPION” si stiu ca pot fi “REGINA” pe tabla de sah - cea mai puternica piesa. De astazi stiu ca orice miscare voi face pe tabla de sah a vietii mele, orice decizie voi lua, o voi face cu curaj, incredere si iubire de sine.
 
Multumesc cu iubire si recunostinta Andreea Iulia Manolica, Alexandru Nae, Otilia Alina Nica si Prisacariu Catalina!
 
Multumesc cu iubire si recunostinta grup minunat!
 
Cristina Speranta Dinca – 25 iulie 2023

EU SUNT Andreea Manolică și...

Am avut o copilărie cu multe lovituri, la propriu și la figurat. Mi-au fost testate intens limitele de rezistență atât la nivel psihic, emoțional și fizic -inclusiv sexual.

Copilăria mea a fost SUPRIMATĂ la 7 ani.

Din copilul de fier care a rezistat la bătăi, umilințe în public, agresiuni fizice și psihice ajunsesem un fel de Terminator feminin cu scop clar în viață: să supraviețuiesc și să fiu de ajutor celor din jur.

Timp 15 ani, în calitate de antreprenor și avocat am obținut realizări profesionale și am atins succesul, dar trăiam într-o tristețe profundă, tensiune și deznădejde.

Am ales conștient să mă eliberez de lanțurile trecutului pentru a avea un prezent și un viitor fericit.

Acum 7 ani mi s-au declanșat dureri de spate atroce, am stat luni de zile la pat și am fost nevoită să îmi reconsider modul de viață. A trebuit să îmi accept traumele, să renunț să mai trăiesc în trecut și să lucrez permanent cu mine pentru a mă vindeca fizic, emoțional și sufletesc.

Am obținut bucuria, relaxarea și împăcarea și, cel mai important, am reușit să mă simt în siguranță și să mă bucur de familia mea și de realizările noastre.

Visul meu este să ajut cât mai mulți oameni să se reconecteze cu încrederea, curajul și puterea interioară pentru a se putea bucura de O NOUĂ VIAȚĂ și să transmită asta și copiilor.

Stă în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele, și în calitate de Hipnoterapeut, Psiholog,  Facilitator TRE – Trauma and Tension Release si Holistic si Strategic Intervention Coach si Trainer am fost martor al vindecării multor persoane. 

Știu că și TU poți să ai parte de același lucru.

Structura unică a cursului oferă rezultate extraordinare

Creșterea conștientizării și a vibrației energetice accelerează transformările în toate aspectele vieții: sănătate, relații, carieră, abundență și prosperitate

FOLOSEȘTE-TE DE ACEASTĂ OPORTUNITATE ȘI PORNEȘTE ALĂTURI DE MINE ÎN ACEST PARCURS

TESTIMONIALE

Stela Chis

Am parcurs programul "Renaşterea 2.0" cu sufletul la gura. Îmi aduc aminte că înainte de înscriere parcă toate celulele corpului meu îmi spuneau "Acum este momentul să renaști din propria-ți cenușă... ce mai aștepţi, nu pierde ocazia."

Au fost luni intense de lucru cu mine, de autocunoaștere. Am curățat relațiile cu părinții, le-am dat înapoi toate durerile, suferinţele, toate convingerile pe care le-am preluat de la ei. Știu că mi-au fost oferite din iubire, dar acum m-am eliberat de ce este al lor și nu-mi aparţine. Astăzi îmi iau responsabilitatea propriei mele vieţi și renunţ să mai trăiesc în umbra lor făcând lucruri doar ca să le atrag atenția şi să fie mulţumiţi de mine.

Prin scrisorile terapeutice, m-am eliberat de toate fricile, temerile din trecut, le-am alchimizat în curaj, iubirea de sine și de ceilalţi, recunoştință pentru tot ce sunt și am. Am învăţat să-i apreciez mai mult pe părinți și să le fiu recunoscătoare neamului meu pentru că au dorit să procreeze, asta ducând la apariţia mea. Am învăţat să-i iert pentru greşelile lor şi să văd în fiecare eveniment mai puţin plăcut ce lecţie am de învăţat de acolo. De la părinţi am dragostea pentru frumos, iubirea pentru plante și animale, dorinţa de a învinge. În mine stă puterea de care am nevoie pentru a-mi trăi viaţa aşa cum o doresc. Trebuie doar să acţionez, să văd frumuseţea din evenimentele vieții și să cresc emoţiile pozitive.

Legea Dualitatii ne arată că întunericul din viaţă scoate la iveală frumuseţea, lumina din ea. Trebuie doar să o vezi, să o cauţi. În spatele fiecărui moment de suferință nedreptate, abandon, umilinţă există o scânteie de lumină care dă sens lucrurilor. Toate s-au întâmplat ca eu să fiu direcționata spre o finalitate mai înaltă. Să devin un om mai bun, mai iubitor față de mine și ceilalţi oameni. M-au durut toate falimentele din viaţa mea, dar toate acestea m-au întărit, m-au ambiționat să merg mai departe, chiar dacă la început au existat mici frici în spatele acţiunii.

Am ales să mă iubesc mai mult pe mine și pe cei din familia mea, să-mi cinstesc neamul mai mult, să-i privesc cu mai multă iubire și iertare. Am învățat să ies din rolul de victimă, salvator sau persecutor. Îți mulțumesc cu recunoştinţă Andreea lulia Manolica, pentru instrumentele pe care ne-ai învăţat să le utilizăm pentru a curăţa toată energia toxică atunci când o simţim prezentă în noi. Cu ajutorul lor noi ne putem autovindeca și astfel relaţiile cu cei din jurul nostru se pot semnificativ îmbunătăţii.

Nu am cuvinte să-ţi mulţumesc îndeajuns pentru tot ce ne-ai oferit până acum, Andreea!!!

Mariana Apostu

În primul rând, Andreea, aș vrea să îți mulțumesc. Eu am dedicat acest curs fetiţei mele, pentru că mi-am dat seama de-a lungul timpului că am devenit ca mama, de multe ori mă surprindeam în comportament şi în exprimare şi chiar citisem la un moment dat, că ce caută mama mea în vocea mea. Şi chiar simt o mare schimbare în comportament față de copilul meu. Surprind chiar şi când sunt în parc, în supermarket, modele de părinți pe care acum le refuz, în care må regăsesc şi îmi dau seama cât de mult avem noi de lucru ca şi părinți.

Simt în schimb că am vindecat relația mea cu fetița și sunt foarte prezentă, mai tot timpul încerc să fiu prezentă când sunt cu ea, să nu repet acelaşi tipar comportamental pe care tot l-am repetat până la momentul acesta. O altă minune este faptul că fetita mea, fiind în centru atenției și poate mult mai conectată eu cu ea, a devenit foarte afectuoasă cu mine. Mă suprinde și în timpul zilei, cu momente de pupăceală, de îmbrățişări și chiar am stat acum și am analizat limbajele iubirii şi mi-am dat seama că punând accent pe material, pe cadouri cumpărându-i tot timpul şi încercând s-o impresionez, ea de fapt nu are nevoie de lucrurile acestea. Eu mă bucur că-i cumpăr o rochiță, ceva frumos de îmbrăcat, de încăltat, ea pur şi simplu le acceptă şi atât.

Mi-am dat seama că limbajul de iubire sau limbajele de iubire ale fetiței mele sunt timpul, un timp de calitate și timp în care să ne conectăm amândouă. Și îmbrăţişările, pupăcelile, mângâielile. Și acum fiind mai dispusă să i le ofer pentru că le constientizez că acesta este limbajul, pur și simplu și ea îmi întoarce această afecţiune.

O altă schimbare este faptul că sunt mult mai deschisă în comunicare şi mult mai sigură pe mine. Mi-am pus pe telefon o fotografie cu mine de când eram micuță și dacă la început priveam fotografia așa rece ca şi cum mă uitam la o persoană străină, acum când mă uit în fotografie, pur și simplu simt afecțiune și iubire față de fetita din fotografie. Şi, cel mai important aspect este că am surprins un sentiment de iubire față de mine. Gândindu-mă la mine, am simțit în inimă ceva ce n-am simtit niciodată față de persoana mea și mi s-a părut extraordinară trăirea aceea, pe care încerc așa să o cultiv atât cât pot eu şi să nu mai fiu atât de perfecţionistă că le pun pe toate așa la un nivel foarte ridicat şi mă cramponez mereu de toate aceste aspecte.

Îmi dau seama cât de mult rău ne face această minte şi ego şi câte convingeri limitative am și pe care le car și le car. Este un proces pe care cu siguranță trebuie să îl facem o viață întreagă că nu există sfârșit din punctul meu de vedere. Tot timpul trebuie să fim prezenţi şi să lucrăm cu noi. Cred că ar fi simplu, dezvoltarea personală zic eu că ar fi simplă dacă ar fi de la ziua 1 pâna la ziua 30.

Cred că aici e frumusețea, din punctul meu de vedere, să fii prezent și să muncești cu tine tot timpul. O mai dai și în bară, dar te mai ridici. Adică eu punând atâta presiune pe mine să-mi iasă totul bine, îmi dau seama că până la urma urmei contează dorinţa şi intenţia de a te schimba şi de a fi bine.

Jana Pura

Programul acesta a deschis porți noi pentru mine. Mă simt ca un copil într-un magazin uriaș de jucării nemaivăzute.

Am trecut prin stări sufletești frumoase, prin revelații, prin durere, prin iertare. Iertarea față de mine, iertarea față de viață, căci mi-a dat ce mi-a dat cu scop. Iertarea pentru neputință și îmbrățișarea limitărilor de până acum. Dar cel mai mult, Renașterea mi-a dăruit dorința disperată de a merge mai departe, de a mă explora, de a mă descoperi într-un fel de neimaginat pentru eu, cea de ieri.

Sunt doar la început, însă m-am afundat în acest program, dansez pe vortexul universului, mă bucur și sunt infinit recunoscătoare că Andreea Iulia Manolica este cea care mi-a zâmbit, vorbit şi vrăjit la porțile cunoașterii. Te iubesc Andreea, așa cum doar îngerii știu să iubească.

Raluca Ifrim

Simt că m-am născut a doua oară. Până să încep acest program am avut o viață, o viziune și perspectivă diferită despre mine. Am înțeles toate lecțiile și experiențele trăite din trecut și până în prezent prin prisma tiparelor de victimă, de salvator și cel mai important pentru mine, cel de dominator.

Am înțeles de unde am avut atât de mult obsesia de a controla orice moment, situație și persoană din viața mea și faptul că acest lucru de-a lungul timpului mi-a provocat o depresie foarte mare, din care niciodată nu a mai reușit prin propriile forțe să mă ridic singură.

Acest program minunat mă ajută să mă vindec de convingeri toxice din trecut și să le găsesc o explicație. M-a ajutat să vă adevărul prin ochii mei. Datorită traumelor și lecțiilor experimentate am învățat să iau decizii zilnice, să realizez ceea ce îmi propun și să fiu constantă. Am început să-mi recapăt încrederea deplină, virtuțile și capacitatea mea de a face față oricărei persoane şi situații.

Am învățat să mă iert, să iert, să nu judec sau să mă judec, să nu critic sau să mă critic și să las la o parte de resentimentele față de orice persoană și situații și am învățat să mă observ, să conștientizez comportamentele neadecvate, să le accept așa cum sunt și să le rectific în măsura și în ritmul meu.

M-a ajutat să-mi regăsesc pasiunea pentru contabilitate pe care o aveam blocată datorită lipsei de autostimă pe care o avea și chiar Raluca s-a angajat imediat după, după acest program, din nou după, după o pauza foarte mare în care nu lucrase.

Cel mai important lucru este faptul că am reușit să las trecutul la o parte, să nu privesc, să nu privesc spre viitor, ci să trăiesc în prezent. Am învățat să mă bucur și să fiu fericită de fiecare moment din zi, de a vedea mereu partea bună a situației, persoanele care sunt în viața mea și să fiu recunoscătoare pentru orice lui Dumnezeu, Universului și Pământului.

Mulțumesc, recunoștință Andreea Iulia Manolica"

Renate Schwarzkopf

Draga mea Andreea, Înainte sa te cunosc, eram o fata trista, fara speranta, resemnata sa traiesc o viata în care domina depresia si durerea. Credeam sincer ca nu exista cale de ieșire, că trebuie sa mă obișnuiesc cu viața pe care o aveam. Și spun asta din perspectiva unei persoane care ani de-a rândul a încercat o gramada de tehnici, metode, terapeuti, psihologi, shamani, carti etc. Le-am incercat, le-am aplicat, dar fără rezultatele sperate. Şi apoi, te-am văzut pe tine, plina de viata, radioasa, fericită în adevăratul sens al cuvântului. Și am auzit povestea ta. Si s-a reaprins speranta in mine.

Exista viata si după traume. Si ce viata! A fost momentul în care am declarat universului ca eu voi face parte din programul tău indiferent ce ar presupune el. Apoi a început călătoria, as spune chiar aventura alături de tine. O aventura în care am trecut prin emoții foarte intense.. si nu doar emoții. Am avut manifestări pe toate planurile - fizic, psihic si emotional. Si toate acestea au dus la eliberari masive. Eliberari pe care le simteam pana in esenta fiintei mele.

Alaturi de tine, Andreea, am reusit sa trec peste traume pe care credeam ca le voi duce toata viata in spinare. Si ma refer la experiente care pentru mine au fost foarte grele. De exemplu, am ajuns in sfarsit sa nu mai simt ca ma imprastii atunci cand ma gandesc cum era sa il pierd pe fratele meu de 21 de ani la momentul respectiv. Cand imi amintesc cum ne-a zis doctorita sa ne pregatim pt ce e mai rau si toate s-au precipitat de pe o zi pe alta. Sau cand ma gandesc ca am stat langa el 2 luni in spital si nu stiam daca am sa il vad in viata dimineata. Si peste toate astea ma si invinovateam: De ce nu mi-am dat seama ce se intampla? Rational stiam ca nu are sens ce gandesc, nici medicii din spital nu au inteles ce e cu el de la inceput. Insa pe mine ma durea ingrozitor si am plans galeti de lacrimi. SI ce sa vezi, am reusit sa trec peste aceasta trauma.

Acum ma gandesc la acea intamplare, si ma simt impacata. Si nu a fost nimic complicat sa ajung aici, a fost chiar foarte simplu. Dureros, greu, dar simplu. Si mai ales eficient. Si mai apoi am reusit sa ajung sa ma ocup si de alte intamplari, mai vechi, mai inchistate, de mult bagate sub pres. Au fost experiente despre care nu mi-am dat seama cum imi conduc viata atata timp cat nu le rezolv. Intamplari care au presupus abuzuri emotionale, sexuale, moartea bunicului din timpul copilariei mele. Bunic care mi-a fost tata, mai mult decat tatal meu a fost vreodata. Abuzul din partea bunicii care mi-a soptit la ureche in fiecare seara, timp de mai multi ani, faptul ca din cauza mea a murit bunicul. Si apoi imi spunea ca e secretul nostru si nu e voie sa afle nimeni ce am facut.

Si ar fi multe intamplari pe care am reusit sa le procesez alaturi de Andreea. Unele sunt vindecate, la altele mai e de lucrat. Insa acum stiu ce am de facut. Am uneltele. Si le pot folosi oriunde, oricand si in legatura cu orice experienta. Ce sa zic, esti un expert in adevaratul sens al cuvantului! Nu cred ca am mai vazut vreodata atata stapanire de sine si prezenta intr-un terapeut. Sa stii exact pana unde ma lasi sa intru in experienta si cand e momentul sa ma opresc.

Ne-ai ghidat cu atata caldura. Cred ca ceea ce vreau sa spun e ca m-am simtit in siguranta sa explorez orice fel de experiente, emotii pentru prima data in viata. Pentru ca stiam ca tu esti acolo sa ma sustii, sa ma ghidezi. Pot sa spun cu mana pe inima ca viata mea s-a schimbat in totalitate in aceste 14 saptamani. Sunt o persoana cu totul diferita. Acum nu trece zi in care sa nu zambesc, sa nu ma bucur de viata. Ma simt usurata, ma simt mai inalta si mai stapana pe mine!

Am primit mult mai mult decat as fi sperat. Iti sunt atat de recunoscatoare Andreea! Nu sunt cuvinte destule care sa exprime ce simt pt tine. Ai fost si esti un inger in viata mea.

Iti multumesc! Te iubesc! Fii binecuvantata!

Ileana Popescu

Sunt Ileana şi vă împărtăşesc povestea mea rescrisă. Sunt o femeie binecuvântată, mult mai senină şi mai împăcată cu mine după aceste 3 luni jumătate de curs. Acum sunt întreagă, înţeleg ca am rădăcini şi accept ca tatăl meu a existat şi grație trecerii lui prin această lume eu trăiesc acum şi mă bucur de viață. Am suferit foarte mult dar în spatele fiecărui moment în care am fost nedreptăţită, respinsă, abandonată a existat un sens, au existat atât de multe lecţii. Lecţii de crestere care m-au făcut puternică, independentă, capabilă, responsabilă. Înţeleg acum ca tot ce am experimentat a fost calea mea de creştere, de evoluţie. înteleg că eu pot creşte doar dacă îmi respect rădăcinile; må pot dézvolta şi mă pot bucura doar dacă mă iert şi mă accept eú pe mine.

Acum, la final de curs, simt o profundă recunoștinţă pentru mama mea care deşi tânără, deşi văduvă, a luptat din răsputeri ca să ne crească pe mine și pe sora mea singură. Înțeleg acum ca a fost o eroină și a făcut tot ce a știut şi a putut. Limbajul ei de iubire era sa fim curate, îmbracate, hranite. Șí este în regulă. Accept această formă de iubire cu inima deschisă şi mă înclin cu respect profund în fața enormelor sacrificii de sine pe care le-a facut. Înţeleg acum că viața mea este importantă, că eu sunt importantă și este un miracol că am ajuns aici şi am avut puterea să mă întreb ce e cu mine, ce e necesar sa corectez, ce e necesar să vindec. Înţeleg acum că este firesc să am nevoi, să mă pun în prim plan, sa mă îngrijesc, sa mă odihnesc.

O alta lecţie importantă este aceea de a accepta că merit, că sunt doar un om care a făcut cât a ştiut și cât a putut dar care este liber, a crescut şi are un potenţial infinit! Accept că sunt o persoană iubibilă. Accept să primesc iubirea din orice sursă, să o dezvolt şi să o întorc în lume. Sunt profund recunoscatoare grupului acesta minunat în care m-am simțit ACASĂ. M-am simțit pentru prima dată în siguranţă, m-am simțit normală, m-am simțit firească, m-am simțit acceptată.

Va imbratisez cu toata dragostea, va multumesc pentru energia creata si as vrea sa stiti ca fiecare dintre voi aveţi un loc special în inima mea-v-am urmărit saptamanal pe toate- și pe cele care ați vorbit, şi pe cele care nu ați vorbit - în fiecare marti "strigam" cumva catalogul pană începeam cursul. V-am simtit, v-am văzut si sunt atât de mândră că am făcut această călătorie împreună - vă felicit pentru toate constientizările, vă mulțumesc pentru încrederea de a vă vulnerabiliza, vă mulţumesc pt ceea ce faceți pentrú a vă îmbunătăţi viaţa.

Ați fost centrul de putere din care eu am reușit sa mă încarc pentru a continua. La final, Andreea lulia Manolica aş putea scrie pagini întregi cu ceea ce m-ai făcut să simt. Voi enumera însă cateva lucruri pentru care îți sunt profund recunoscătoare.

Multumesc pentru ca esti!!!
Mulțumesc pentru ca ai creat si ai condus magistral acest grup
Mulțumesc pentru că oferi întotdeauna mai mult decat un cursant poate spera
Multumesc pentru informațiile valoroase pe care mi le-ai furnizat.
Mulțumesc pentru căldura și iubirea necondiționată cu care m-ai călăuzit.
Mulţumesc pentru ca îmi înseninezi diminețile cu Afirmațiile tale pozitive şi îmi aduci liniște seara prin Recunoștínta de seară.
Multumesc, multumesc, multumesc.

PS eşti fantastică şi te iubesc.

Ai ajuns aici cu un scop!

Ai la dispoziție un pachet de SUCCES pentru rezultate TRANSFORMAȚIONALE!

Beneficiază de reducere până pe 5 decembrie, la finalul zilei. Dupa acesta data pretul va fi 1900 de lei pt plata integrala si 2400 pentru plata in rate.
In sfarsit, vei elimina tiparele repetitive si vei ajunge acolo unde iti doresti!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Plata integrală

Cel mai mic preț de până acum
1750 LEI O singură plată
 • PROFITĂ DE ACEST PREȚ PÂNĂ PE 4 DECEMBRIE
POPULAR

Plata în 2 tranșe

1000 LEI Pe luna timp de 2 luni
 • Plătești cu 250 RON mai mult decât la plata integrală

Plata în 3 tranșe

700 LEI Pe luna timp de 3 luni
 • La final, plătești cu 350 RON mai mult decât la plata integrală

Plata integrală

Cel mai mic preț de până acum
1900 LEI O singură plată
 •  
POPULAR

Plata în 2 tranșe

1100 LEI Pe luna timp de 2 luni
 • Plătești cu 300 RON mai mult decât la plata integrală

Plata în 3 tranșe

800 LEI Pe luna timp de 3 luni
 • La final, plătești cu 500 RON mai mult decât la plata integrală

Simina Colceriu Voaides

Cu ajutorul tau Andreea, am pătruns în cele mai întunecate adâncuri și am găsit un licăr de lumină. Sunt conștientă că mai am mult de lucru, dar sunt si simt ca sunt si sunt pe drumul cel bun. Mi-am dat seama ca am creat ziduri groase din suferințele mele, iar pacea și bucuria nu au mai avut pe unde ajunge la mine, decât așa, în doze mici.

După acest minunat curs îmi dau seama că sunt mai încrezătoare în forțele proprii. Că sunt mai curajoasă, mai deschisă și mai hotărâtă să mă bucur mai mult de viață. Am înțeles că datorită a ceea ce mi s-a întâmplat în trecut, sunt ceea ce sunt eu astăzi și că totul a fost de fapt spre spre binele meu. Astăzi nu mai simt acea furie, acea neputință, acea ranchiună pentru cei care nu au acționat așa cum mi-aș fi dorit eu. Nu mă mai duc atât de des în acea vale, acea Vale a Plângerii. Și am înțeles că eu astăzi sunt un om matur, capabil să și ia viața în propriile mâini. Și să se facă fericit. Nu să mai aștepte din afară. Nu mai sunt acel copil mic care s-a simțit abandonat, trădat, mințit, respins, neascultat, nevăzut.

Am înteles că toți suntem victime ale altor victime și nimeni nu este vinovat. Țin să le mulțumesc cu recunoștință strămoșilor de pe linia genealogică pe care am venit și să păstrez doar partea care mi-este de folos, iar ceea ce nu imi aparține să le restitui prin acele unelte minunate pe care, draga Andreea, ni le-ai pus la dispoziție cu mare drag. Îți mulțumesc pentru acest lucru. Am mai înțeles că este nevoie să te pui față în față cu tine, cu trecutul tău. Cu cei care au făcut parte din el și să treci la acțiune. Să ierți, să te ierți, să te dai pur și simplu din calea ta, îndreptându-ți atenția spre fericire, spre împlinire și pentru a te bucura mai mult de viață.

Acest curs pentru mine a fost ca o comoară pe care o să o păstrez în adâncul sufletului meu. Și mai voi întoarce la ea cu mare drag. De fiecare dată când voi simți. Pentru că aveam impresia că dacă se termină cursul voi rămâne așa pe dinafară, dar am înțeles că va rămâne pe grup pentru tot restul vieții. Şi această chestie mi-a adus așa o stare de bucurie, de satisfacție enormă.

Îți mulțumesc, Andreea, pentru tot! Sincer, din toată inima.

Virginia Condruț

Sunt Virginia Condruț, am 44 de ani și vreau să împărtășesc cu voi câteva dintre motivele pentru care sunt recunoscătoare astăzi Andreei.

Pentru pentru felul în care a participat și m-a susținut și m-a sprijinit în creșterea mea, în evoluția mea personală. Dar mai presus de toate, a apărut atunci când aveam mai mare nevoie de a mă conecta cu emoțiile mele. Atunci când aveam mai mare nevoie să intru adânc în interiorul meu, să vindec răni din trecut, traume din copilărie, să înțeleg care îmi sunt umbrele și să mă apropi din ce în ce mai mult de ceea ce sunt eu cu adevărat.

Iar odată procesul pornit, am mers din succes în succes. Uneori pare incredibil, eu nu mă mai recunosc. Eu nu mai sunt persoana care eram la începutul călătoriei mele alături de Andreea, prin toate programele prin cursurile de vindecarea rănilor din copilărie, cursul de feminitate ulterior, programul de mentorat pe care îl parcurg și încă nu s-a încheiat alături de ea și felul în care a participat la formarea mea, pentru că din momentul în care au început să apară rezultate mi-am dorit foarte, foarte mult să dau mai departe, să ofer și e oamenilor ceea ce mi-a oferit ea mie, să învăț să fac asta și am ajuns în momentul în care sunt și mă simt pregătită să fac asta.

Rezultatele apar şi așa cum îi spuneam și ei, dacă o singură persoană ar simți atâta recunoștință cât simt eu pentru ea și pentru tot ce mi-a oferit, m-aș declara pe deplin mulțumită, fericită. Chiar și rezultatele încep deja să apară. Deja experimentez asta, iar câteva efecte, câteva feluri în care să zic că aş putea să vă exemplific în vreun fel rezultatele muncii mele alături de ea și a ei împreună ca și echipă, să zic așa, au fost de genul că după un atelier de regresie am devenit nefumătoare, după alt atelier de regresie mi s-a descleştat maxilarul care tot timpul stătea încordat.

Eram într-o într-o încordare și o tensiune constantă, iar după aceea, brusc mi-am dat seama că musculatura mea s-a relaxat şi maxilarul meu, dinții mei nu mai stau încleștat, iar acum făcând un bilanț, uitându-mă în spate, uitându-mă în trecut, la cine eram, cum mă simțeam înainte de a porni călǎtoria mea alături de ea, mi se pare fascinant și în fiecare zi simt nevoia să îi mulțumesc și îi mulțumesc și cu această ocazie.

Multumesc, Andreea.

Alina Sava

Am aflat de Andreea Manolică anul trecut în 2022, cred că în luna iunie sau iulie, eram înscrisă într-un alt program în care ea colabora. Mi-a plăcut foarte mult, mi-au plăcut metodele folosite de ea atunci și am primit programul Renașterea în urma înscrierii mele în școala de coaching în octombrie, anul 2022, care a fost anul marilor schimbări pentru mine, a fost un bonus nesperat și un bonus foarte foarte apreciat de mine pentru că practic mi-a schimbat perspectiva asupra modului în care relaționam, cu rănile și cu traumele, cu traumele mele.

Ce mi-a plăcut foarte mult în cadrul acestui program a fost au fost acele întâlniri săptămânale, consistența. Practic în fiecare săptămână marți aveam acele întâlniri plus ateliere suplimentare din care am avut foarte multe conștientizări. Pentru mine, în special un instrument a fost unul care s-a dovedit a fi foarte folositor și anume, au fost scrisorile terapeutice sau scrisorile de restituire. Vreau să spun că la început nu prea știam. Auzisem de aceste scrisori, le mai făcusem. Făcusem foarte multe scrisori legat de copilul interior, înainte legat de mama, tata, dar în acest program ceva mi-a atras atenția și anume faptul că aceste scrisori trebuiesc făcute cu regularitate, adică dacă ai anumite emoții stocate în corp de zeci de ani, este bine să faci scrisori pe parcursul mai multor zile pentru o persoană și să-i restitui înapoi toate comportamentele.

Acest lucru mi-a plăcut enorm de mult. De fapt nu prea i-am înţeles rostul la început, am înţeles însă utilitatea practicând, folosind și vreau să vă spun că după 21 de zile de scrisori făcute cu aceeași persoană am avut somatizări în corp, am avut eliberări, am avut și stări de rău, chiar foarte rău. Dar toate aceste lucruri au dus de fapt la eliberarea unor toxine emoționale stocate în corpul meu. Vreau să spun că acum, deși înainte aveam dureri foarte mari de cap, dureri de spate, mai ales aici în spatele coloanei, mă trezeam foarte obosită. Nu, aceste dureri nu mai fac parte din viața mea și simt că mi-am recăpătat puterea înapoi.

Și practic folosesc aceste scrisori ca pe o unealtă de curățare emoțională și vreau să vă spun că m-am obișnuit cu ele. Deci practic, în fiecare dimineață fac retrospectiva zilei anterioare și dacă există ceva ce e de curățat la nivel emoțional legat de o anumită persoană, pur şi simplu iau pixul, iau foaia și scriu și apoi arunc acea scrisoare. Iar pentru mine asta face parte din igiena zilnică, igienă emoțională, curățenia emoțională.

Și pentru asta vreau să mulțumesc Andreei, în mod special pentru acest instrument de neprețuit pentru mine. În acest program am fost alături de multe femei minunate cărora le mulţumesc de asemeni pentru faptul că prin poveștile lor de viață m-au inspirat și am avut foarte multe conștientizări, iar Andreea este un trainer minunat, un trainer care susține spațiul, îți creează acel spațiu în care să te poți deschide și îți oferă uneltele necesare pentru a te vindeca.

Recomand din toată inima acest program pentru că după patru luni cu siguranță nu vei mai fi la fel. Vei fi o femeie zâmbitoare, o femeie care se bucură de viață, o femeie care are uneltele necesare pentru a-și trăi viața mai frumos, în bucurie, în pace interioară și în armonie.

Te iubesc, Andreea. Îți mulțumesc

Livia Creța

Mă numesc Livia Creța, am 46 de ani, sunt medic stomatolog şi mă simt onorată să vǎ împărtășesc ce a însemnat pentru mine șansa și oportunitatea de a o întâlni pe Andreea Manolică.

Cu toate că eu inițial consideram că nu am nicio traumă de vindecat şi nu am nicio poveste de rescris, am înțeles datorită muncii cu Andreea, alături de Andreea că toate acţiunile mele, sau majoritatea dintre ele au ca fond și ca plecare traumele din copilărie. Așadar nu mă mai simt atât de vinovată pentru ca mă activa, pentru ce mă motiva să acționez sau să iau o anumită decizie, am înțeles însă că eu sunt responsabilă de ce fac și cum fac, acum pot sa-mi asum responsabilitatea, pot să-mi clădesc propria viaţă fără a mai da vina pe destin, pe Divinitate, pe neșansă, pe nenoroc.

Pur şi simplu îmi dau seama că eu îmi creez Viaţa, cea care mi-o doresc și sunt capabilă să-nteleg că totul are o limită, că totul are un sens şi că totul este posibil. Asta mi se pare extraordinar, că am înţeles că Viaţa este absolut minunată și că nu sunt piedici atât de multe în realitate decât multe sunt doar în mintea noastră.

Și cum spuneam, sunt foarte fericită că am reușit prin intermediul Andreei să îmi rescriu povestea, să îndepărtez din Viața mea oameni toxici, relații defectuoase care nu mai serveau la absolut nimic dar pentru care nu aveam curajul să le pun capăt. Pur şi simplu în urma transelor şi a experiențelor şi a mentoringului cu Andreea 1 la 1 și în urma programului Renașterea am reușit, curajul a venit de nicăieri, am reușit extrem de firesc, extrem de natural să pun capăt, cum spuneam, unei relații, unor colaborări, lucrurile au decurs spre surprinderea mea cu multă ușurință, ceea ce tocmai despre această ușurință nu o vedeam înainte, deci mi se părea extrem dificil şi de greu.

Şi practic pentru mine, colaborarea cu Andreea asta a însemnat, să-mí dau seama că pot, să îmi dau seama că sunt eu însămi, să-mi dau seama că totul depinde de mine să fiu puternică, să mă iubesc pe mine însămi, să-mi acord răbdare, să-mi acord sustinere, să pun preţ pe ce vreau, pe ce contează pentru mine, pe plăcerile mele, să nu mai țin atât de mult cont de ceilalți, să mă príoritizez cu alte cuvinte.

Mentoringul cu Andreea a îmbunătățit foarte mult relația cu copiii mei, reușesc să trăiesc mult mai mult aici și acum, fără greutatea trecutului, fără gândul viitorului, am reușit să-mi dau seama că a fi bun şi blând cu tine este cea mai mare șansă pe care poți să ți-o dai. Țin så vă rog și să vă transmit să aveți încredere în Andreea, să credeţi în ea mai mult decât uneori credeți în voi şi vă dau exemplul meu prin hotărârea de a lua parte la Școala de Coaching, chiar dacă eu nu mă cred deocamdată atât de capabilă pentru a face acest lucru, dar pentru că Andreea crede în mine și m-a susținut atât de mult, merg pe intuiția ei și pe șansa mea de a fi în continuare alături de ea.

Consider că programul Renașterea și tot ce înseamnă Andreea Manolică, înseamnă foarte multă informație, foarte precisă, foarte exactă, foarte multe conștientizări, iar pentru mine este şansa de a trăi Viața pe care mi-o doresc. Încet, încet le voi voi bifa pe toate și vreau să aveţi încredere şi să fiţi buni şi blânzi cu voi.

Vă îmbrăţişez pe toți cu mare drag, mulțumesc Andreea.

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit sa mă contactezi, o sa te ajut cu mare drag.

Ai prieteni care au nevoie de aceste informații? Da-le un share

Formare-Coaching-Certificata ANC

© Copyright Andreea Iulia Manolică – 2023. Termeni și condiții, Politica de confidențialitate, Politica cookies.
Scroll to Top