Andreea Manolică si Anne Manolică

Retreat 18-21 august - Bran
Vindecarea Sexualitătii si a
Rănilor Feminine Ancestrale

Vino să vindecăm Feminitatea și Sexualitatea in mijlocul naturii La Bran intr-o locatie plăcuta si potrivită pentru conectare, vindecare si relaxare.

Locuri limitate – 20 de persoane capacitatea vilei 

PROFITĂ DE OCAZIE- pret cu discount 1949 Ron pana in 15 iulie. Dupa 16 iulie pretul este 2349 ron.

Ai prietene care au nevoie de aceste informații? Recomandă-le!

Ce include pretul Retreatului?
Cazarea 3 nopti, 3 mese pe zi si procedurile de energizare, curățare si vindecare.

Un retreat de vindecare a sexualitatii si de reconectare cu puterea ta feminina. Hai cu noi sa vindeci ranile feminine sa deblochezi energia inchistata, blocata, sa refaci capacitatea de a simti pe deplin emotiile prin procesul somatic Trauma and Tension Release, prin Yin Yoga, prin terapii energetice  si prin regresii hipnotice profuncde care te vor ajuta sa iti activezi daruri si haruri feminine nepretuite. Vom vindeca fetita interioara agresata, ranita, parasita, tradata.

 Este timpul sa ne revendicam puterea feminina. In spatele fiecarei rani adanci se afla un har sau un dar , care,  reactivat, ne va face sa  stralucim precum  un diamant. Vom vindeca ranile ancestrale pe care le avem pentru ca am  colectat in pantecul nostru din foste experiente,  din trauma, tensiuni, socuri, implanturi energetice toxice, abuzuri, agresiuni, furie ancestrala contra barbatilor si care ne-au facut sa ne disociem de propriile simturi sa ne negam energia femininea

Vom aduce in structurile noastre iubirea de sine si iertarea de sine. Vom debloca energii toxice de pe pantec, inima si minte si vom expanda energia iubirii. Pântecul  este spatiul  nostru sacru. Este necesar sa deblocam si sa eliminam  energiile statute, imbacsite, blocate si stagnante, din zona pantecului pentru a ne rearmoniza, echilibra holistic  si pentru a integra puterea feminine. Emotiile acumulate si neprocesate pot fi emotiii de soc, tradare, nedreptate, furie, frica, durere, abandon, respingere, umilinta, vina, rusine, dezgust, devalorizare, precum si amprente emotionale si energetice ale fostilor parteneri, inclusiv critici, judecati, tradari, agresivitate si  alte emotii de vibratie joasa. Ne vom elibera de ranile preluate de pe linia materna si paterne, de energia pierderilor de sarcini sau a avorturilor, de trauma care si-au lasat amprenta asupra pantecului femeilor din neamul nostru si care au coborat in linie descendent

        Cum vindecam Sexualitatea si Rănile Ancestrale?

 • Prin instrumente specifice de lucru cu subconstientul si prin tehnici de vindecare celulara. 
 • Prin cele 3 sesiuni de lucrul cu corpul fizic prin metoda Trauma and Tension Release TRE®- o procedura somatica foarte eficienta pentru eliberarea tiparelor de trauma si stres cu Andreea Manolica
 • Prin eliberarea chisturilor emotionale si amprentelor energetice toxice de pe inima, minte si pantec.
 • Prin procesul de vindecare a fetitei interioare ranite, agresate ( 2 regresii live) Cu Andreea Manolica
 • Prin taierea legaturilor karmice toxice cu lineajul matern si patern 
 • Prin tehnici de vindecare si meditatii prin care vom elimina resentimente, furie, ranchiuna stocate ancestral in pantecul feminin
 • Prin  2 sesiuni de Yin Yoga cu Anne Manolica 
 • Prin cele 2 sesiuni de respiratie cu Anne Manolica
 • Prin SPA-ul în aer liber (saună și ciubărul minunat) care ne ajută să ne relaxăm, să eliberăm și sa detoxifiem corpul.
 • Prin plimbări în natură, miscare și conectare cu corpul fizic, emotional si spiritual.

Vindeci si reechilibrezi zonele organelor genitale și a sânilor prin curatari energetice si prin yoga pentru activarea energiei feminine.

Meditațiisi regresii  live care te ajuta sa echilibrezi energia femina si sa elimini furia si frica ancestrala

ÎNSCRIE-TE CHIAR ACUM-
Nu sta pe ganduri...

Retreatul este restrans, doar 20 de locuri disponibile si se ocupa in ordinea platilor. Nu rata curatarea energetica a trupului mintii si sufletului tau si reconectarea ta cu puterea feminina.

PROFITĂ DE OCAZIE- pret cu discount 1949 Ron pana in 15 iulie. Dupa 16 iulie pretul este 2349 ron.

Vei obtine multiple beneficii:

 • Înveți cum să elimini cortizolul si adrenalina din corpul tau si sa aduci oxitocina si serotonina in loc.
 • Cureti amprentele toxice de pe pantec.
 • Elimini tensiunea din musculatura si din tesutul fascial.
 • Înveți să te autoreglezi in situatii de stress.
 • Afli cum să eliberezi chisturile si amprentele toxice care iti blocheaza energia vitala.
 • Înțelegi principalele reguli de functionare a mintii.
 • Reprogramezi subconstientul intr-un mod benefic si sanatos.
 • Obtii vindecare la nivel celular
 • Relaxezi mintea, sufletul si corpul
 • Echilibrezi și alcalinizezi corpul printr-un detox fizic care să susțină procesele de eliberări emoționale si energetice.
 • Te conectezi cu iubirea si cu energia feminina
 •  

Andreea Manolică

Sunt Hipnoterapeut RTT- Rapid Transformational Therapy, Facilitator Trauma and Tension Release, Maestru Karuna. Sunt autoarea cursului Renasterea pentru vindecarea trecutului si rescrierea povestii personale si Certificata in Journalling Therapy.

Acum ajut oamenii să își depășească blocajele la nivel de corp, suflet si minte, să se elibereze de stres, frică, tensiune, furie, să fie mai relaxați .Țin cursuri de eliberare emoțională, cursuri de feminitate.

VINO si Tu in Retreatul de Feminitate
-Bran 18-21 august-

…și lasă-ne să te ghidam sa  simti mai multă bucurie, cum poți fi mai relaxată și elimina fricile ancestrale, rusinea si furia care sunt stocate de veacuri in pântecul feminin.

Ai prietene care au nevoie de aceste informații? Recomandă

Scroll to Top