Îți mulțumesc pentru interesul tău față de acest E-Book

Un e-mail cu link-ul de descărcare este acum în drum spre tine. În câteva minute va sosi, iar dacă nu apare în inbox, mai mult ca sigur îl vei găsi în spam sau promoții.
Îl poți descărca și de AICI.

..iar pentru că ești astăzi aici, am ceva special pentru tine care va adăuga valoare incredibilă experienței tale. Te-ar putea interesa și…

AUDIOBOOK-ul
Vindecă rănile sufletului și suferințele din copilărie și adu bucuria în viața ta

FELICITĂRI!

Ghidul tău e în drum spre inbox-ul tău! Îl poți descărca și de AICI. Poți descărca meditațiile GRATUITE și AICI.

  Si, NU RATA inscrierea în grupul de Facebook Vindecare pentru Minte Corp Suflet. (apasa pe numele grupului sau pe butonul de mai jos). 

NU RATA inscrierea în grupul de Facebook “Vindecă-ți Trecutul Și Rescrie-ți Povestea” și participă la trainingul gratuit, începând cu 1 martie 2023, pentru a face din 2023 anul în care rescrii Povestea Vieții Tale.

In trainingul gratuit vom dezbate pe larg de ce nu ne vindecam desi sta in puterea noastra sa o facem; modalitati de armonizare energetica si vindecare la nivel de minte corp si suflet si regenerare celulara.

Voi aborda mai multe subiecte esentiale in ridicarea vibratiei energetice a fiintei noastre si a nivelului de constientizare:

  • Eliberarea Copilului interior din Cusca Emotionala. Aspecte esentiale in vindecarea copilului interior si in gestionarea propriilor emotii. Cum ne eliberam din inchisoarea Trecutului Toxic care ne tine captivi, incapabili sa actionam in directia viselor noastre.
  • Modurile in care conflictele din relatia cu parintii sau intreruperea acestei relatii ne influenteaza in prezent in relatiile personale si profesionale. Solutii de solutionare a provocarilor din Relatia cu parintii.
  • Rana de tradare si rana de respingere. Iesirea din rolul de victima si abilitatea de a spune NU. Iesirea din rolul de abuzator sau salvator.
  • Eliberarea tiparelor de stres, tesiune si de trauma cu ajutorul corpului fizic ( metoda TRE – Trauma and Tension Release ). Sistemul Nervos si nervul Vag. Tesutul fascial.
  • Rescrierea Povestii Personale. Meditatie pentru Regenerare Celulara, Intinerire si Imbunatatirea Memoriei.

Apasă pe butonul de mai jos si hai cu noi în această minunată călătorie.

Am si o oferta irezistibila!
Poti achizitiona

Audiobook Curatarea si Vindecarea Neamului si Accesarea Puterii Personale

La numai  67 lei

Audiobook cu tehnici, meditatii si ritualuri pentru curatare si vindecare atat la nivel personal cat si la nivel de neam.
Prin curatarea si incarcarea energiei noastre dar si armonizarea cu energia strabunilor ne recuperam puterea personala si accesam cu adevarat puterea personala.

Profita de oferta si Acceseaza-ti Puterea Personala pentru doar

 67,00 lei

Scroll to Top