Toata luna aprilie 2024

Topește kilogramele fizice și emoționale

Descoperă calea pentru a te simți ușoară și eliberată de greutăți într-o provocare de grup de 21 de zile

Înscrie-te GRATUIT!

Corpul va renunța la kilogramele în plus pe măsură ce mintea ta va fi antrenată să renunțe la frică..

Dacă mintea subconștientă nu este angajată în eforturile tale de a reduce greutatea, ea va găsi o cale să reconstituie greutate excesivă indiferent ce ai face tu la nivel conștient.

Acest curs este un plan de lecții pentru a-ți alinia gândirea cu principii spirituale. Este important să reții:

Așadar, scopul acestui curs este de a ne împrieteni cu frica, rusinea, neputinta si alte emotii pe care vrei sa le ascunzi sau cu care vrei sa te lupti și a te remodela la nivel cerebral si corporal.

Dana Mîndrean

Dragă Andreea, îți mulțumesc cu multă iubire şi recunoștință pentru toate darurile minunate pe care ni le oferi cu atâta iubire. Ești o ființă minunată, am făcut multe cursuri cu tine, primul curs a fost de eliminarea kg și în timpul cursului am eliminat 25 de kg.

Am eliminat zidul grăsimi împreună cu tine acum 2 ani și de atunci am aceleași kg deoarece am vindecat rana de umilință și abandon atunci.

Acum am parcurs tot ritualul cu tine și mă simt minunat. Îți mulțumesc cu deplină credință, iubire și recunoştință.

Te iubesc, mă iubesc, vă iubesc!!!

Ce primești concret dacă accepți provocarea?

Sunt Andreea Manolică

Strategic Intervention Coach, Psiholog, Hipnoterapeut RTT, Facilitator TRE© – Eliberare Tensiune, Stres si Traume, Instructor Yoga, Terapeut Energetic, Trainer si Autor de Cursuri.

Ajut oamenii să își depășească problemele, să se elibereze de stres, frică, tensiune, furie, să fie mai relaxați și să își îmbunătățească comunicarea atât în sesiuni individuale cât și în cadrul cursurilor online și offline.

Țin cursuri de eliberare emoțională, cursuri de feminitate.

Sunt specializată în tehnici și instrumente de eliberare emoțională, fiind autoarea programului Renasterea, program parcurs cu succes de sute de persoane.

© Copyright Andreea Iulia Manolică – 2023. Termeni și condiții, Politica de confidențialitate, Politica cookies.

Scroll to Top