Masterclass Gratuit – 17 ianuarie ora 19:00

Devino coach certificat ANC și monetizează din pasiunea ta de a lucra cu oamenii

Transformă-ți profund viața prin Coaching și schimbă destine în bine

Află cum poți să maximizezi potențialul tău și să îmbunătățești relațiile tale personale și profesionale

Andreea Iulia Manolică

DESCOPERĂ...

cum coaching-ul poate deschide ușa către succes și împlinirea ta atât în plan personal, cât și profesional.

Ai auzit vorbindu-se de coaching prin stânga și în dreapta, dar nu ai avut încă ocazia să descoperi cu adevărat puterea sa?
Dorești să-ți transformi propria viață și să fii sprijin pentru ceilalți în realizarea potențialului lor maxim?
Atunci acest webinar este dedicat tocmai ție!

Ce vei afla:

...BENEFICII

Nu rata ocazia de a beneficia de toate aceste avantaje și înscrie-te acum la acest webinar gratuit!

...BENEFICII

Cu ajutorul tau am reusit sa ies din 'groapa' in care ma aflam (locul unde consideram eu ca sunt inainte sa te cunosc pe tine) si sa imi doresc din nou sa traiesc. Din punctul meu de vedere o persoana trebuia sa fie fericita 24/24 h ca sa poata fi implinita, motiv pentru care ma consideram ca fiind cea mai nefericita si neajutorata persoana, fara sa stiu cu adevarat ce inseamna acestea. Cu ajutorul orelor de coaching am inteles ce inseamna cu adevarat fericirea, nevoia si dorinta. Am invatat ca tot ceea ce ne ofera viata pe neasteptate reprezinta un dar si nu trebuie sa-l luam ca pe un obstacol, ci ca pe o invatatura. In tot acest timp mi-am schimbat atat modul de gandire, vocabularul, comportamentul, cat si relatiile cu ceilalti. Iti marturisesc ca sunt o persoana foarte fericita si in acelasi timp norocoasa ca te-am intalnit. Mi s-a schimbat radical viata, in primul rand, modul meu de gandire este altul, relatia atat cu sotul, cat si cu familia este mult mai apropiata.
Titi Rodica
Client sedinte coaching

DESPRE ANDREEA...

Am inspirat sute de femei, in mediul online dar si prin workshopuri in sala, să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi femeie.

Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

Sunt:

© Copyright Andreea Iulia Manolică – 2024. Termeni și condiții, Politica de confidențialitate, Politica cookies.

Scroll to Top