6 Sesiuni

TRE®️ TRAUMA & TENSION RELEASE - Eliberare Tensiuni și Traume

Exercițiile de eliberare a tensiunii și a traumei (TRE® ) sunt un set simplu și inovator de exerciții care ajută corpul să elibereze stresul, tensiunea și traumele adânci.

̶3̶̶3̶̶0̶̶0̶̶ ̶̶l̶̶e̶̶i̶ 3000 lei

Prețul este valabil pe pachet. O sesiune individuală este 550 de lei/60 de minute

În calitate de Facilitator TRE® - TRAUMA & TENSION RELEASE (TRE®), vă propun acest pachet de 6 sesiuni TRE® de 60 de minute, sesiuni de eliberare profundă a tiparelor de stres, tensiuni și traume.

Aceste sesiuni se pot face fizic sau online. 

Procesul TRE® în Romania are numeroase beneficii asupra îmbunătățirii sănătății fizice, mentale și emoșionale. Exercițiile de eliberare a tensiunii și a traumei (TRE® ) sunt un set simplu și inovator de exerciții care ajută corpul să elibereze stresul, tensiunea și traumele adânci.

TRE® este o serie inovatoare de exerciții ce susțin corpul la un nivel muscular profund și poate fi făcută de către femei, barbați și copii cu efecte benefice pe mai multe paliere:

În cazul achiziționării acestui pachet ai acces și la un set de 6 înregistrări care te ajută:

Sunt facilitator TRE acreditat și am ghidat zeci de persoane prin acest proces.

Efectele de reconectare cu calmul, cu liniștea, cu senzația de siguranță în crop, claritatea în minte și un focus mai bun, un somn mai odihnitor sau renunțarea la substanțe și activități de care suntem dependenți foarte mulți dintre noi, reprezinta doar câteva posibile efecte ale acestei practici.

Sesiunile sunt de 60 de minute. În cazul în care o sesiune necesită un timp mai mare, se vor cumula minutele din fiecare sesiune astfel încât să totalizeze  360 de minute.

Mai multe informatii despre acest proces pe traumaprevention.com

Daca ai nevoie de mai multe detalii putem discuta telefonic sau pe zoom.

Tel: 0722321493

Email: hello@andreeamanolica.ro

Scroll to Top