TREZESTE ENERGIA BANILOR 

Cum să te eliberezi de blocajele mentale si emotionale prin curatarea subconstientului si sa pasesti spre abundenta si libertatea financiară.

Curs interactiv de 21 de zile 
Regresii hipnotice live- meditații- înregistrări audio pentru curatarea si reprogramarea subconștientului pentru succes

275 EUROPLATĂ ÎN 2 RATE egale
de 150 EURO

prima la inscriere,
a doua până la inceperea cursului

Prin completarea formularului de mai sus ești de acord sa fi contactat prin email cu informații utile sau promoționale despre programele online ale Andreei Manolică

Ți se întâmplă să te gândești la viitor și să te cuprindă neliniștea că traiesti de pe o zi pe alta sau ca nu ai realizat ceva notabil și demn de lăsat in urma ta?

Ai muncit ani întregi, ai slujit și ai ajutat în stânga și în dreapta și nu vezi concret rezultate în viața ta?
Simți cum iritarea si furia te cuprind pentru te zbati intr-una si nu ai siguranță fianciară?
Te întrebi cum alții reușesc să obțină independența fianciară, să traiască liberi de griji, iar tu trăiești zi după plătind datorii si numarandu-ti banii de la o zi la alta? Ti se intamplă să intri in relatii toxice si repeti din nou si din nou aceleasi tipare?

Realitatea este ca foarte multi oameni se invart în cerc, tot încercând rețete de obținere a succesului in relatii sau in domeniul financiar.

Și, ajung sa se intrebe: 

De ce nu merit și eu odihna și liniștea și bucuria?

Ce voi lasă în urma copiilor, familiei, urmașilor? 

Cum iși vor aduce aminte de mine după ce nu vei mai fi? 

De ce sunt vesnic DATOR ? 

De ce sunt dependent de cumparaturi si RISIPITOR?

Si, vreau sa-ti spun că-i inteleg. 

Daca te regăsesti printre aceste rânduri, sunt sigură că-i intelegi si tu.

Până acum 8 ani eram complet blocată de haosul de nedescris din viața mea.

Făceam atât de multe lucruri, dar nu vedeam și rezultatele. Inca din facultate am muncit din greu casa dobandim independenta finaciara. Nu am avut sprijin finaciar, nu am fost sustinuti de familie pentru ca nu aveau de unde. Dar, am reusit. Dupa ce am avut indepenenta financiara pentru mai mult de 15 ani, un faliment total ne-a adus in situatia de a calcula fiecare leu, fiecare ban. Un credit in franci elvetieni ne-a condus la datorii de peste 500.000 de euro.Cum ne simteam? Cum ma simteam? Haituita, incolțită, prinsă in laț. Am încetat să mai merg la prieteni,la petreceri, m-am izolat, m-am autoflagelat. Pentru ca stresul zilnic privitor la banii din buzunar reduce pofta de viata, te face sa te afunzi in depresie, cazi intr-o groapa din care ți se pare ca nu te vei mai ridica in veci.

O lunga perioada m-am întrebat:

Unde am greșit? De ce am ajuns să pierdem într-un faliment oribil tot ce strânsesem începând din anii de facultate? De ce am ajuns datori vanduti? De ce alții au noroc și au parte de libertate financiară și noi ne zbatem de pe o zi pe alta? De ce risipim și pierdem banii, de ce pare că suntem magnet doar pentru pierderi, trădări și nedreptate?

Știai ca avem in subconștient programe mentale toxice care ne conduc pe pilot automat către faliment, la cădere finaciară, la risipă, cheltuieli excesive, pierderi?

Cele mai multe convingeri si comportamente toxice legate de bani, le preluam de la parinti, bunici, membrii ai familiei. Pana la varsta de 5 ani ni se “tiparesc” cele mai importante convingeri.Primim programe toxice in dar..si le ducem in spate ani de zile.

Asadar, priveste in urma si vezi cine ti-a facut EDUCATIA FINANCIARA…Ai avut parte de un mediu umbrit de lipsuri si de saracie sau plin de bogatie?

Povestea mea este povestea copilului provenit din familie săracă în care niciodată nu a fost “destul” pentru toți.
Număram lunar banii cu bunicul și îi împărțeam pe zile, ca să ne asigurăm că avem mâncare în fiecare zi, ca multe familii din timpul acela și, probabil și din prezent.
Mereu lăsa plicul cu banii de vacanță ultimul …și mă simțeam complet neajutorată când îl auzeam că plicul cu banii pentru medicamente trebuie să fie mereu plin, iar cel pentru vacanțe rămâne gol. Am învățat cât am putut de bine și am tras tare să pot să îmi permit ca acel plic al călătoriilor să fie mereu plin și am ajuns acolo unde am dorit. 15 de ani am avut parte de libertate financiară.

Apoi, am început să încalc câteva legi universale ale banilor, să fac niște erori pe care viată nu le-a lăsat necompensate. După ce am câștigat sute de mii de euro și zeci de ani am avut averi pe care nimeni în familia mea nu le mai acumulase, a urmat CĂDEREA. În 4 ani am pierdut tot ce construisem în 15 de ani.N

Banii nu copiaza altceva decat energia ta. Daca tu esti imprastiat si te risipesti HAOTIC in mii de proiecte,relatii, activitati, acelasi tipar va fi urmat si de banii tai: se vor imprastia si vei ramane cu ochii in soare..

La 44 de ani am ajuns cu venituri mai putine decât aveam în anul 1 de facultate.
Aveam o familie minunată, dar nu mă mai puteam bucura deloc de nimic din viață mea și mintea mea deja o luase razna.
Începusem să cred că nu mă voi mai putea ridică din groapa în care ajusesem.
Începusem să cred că nu merit să am bani și libertate finaciară.
Mintea mea căzuse în neliniște și necredință și vocile judecătoare din capul meu dictau că nimic nu îmi va mai reuși în viață. Că sunt inutilă, că sunt ratată. Am fost la un pas de a cădea într-o depresie severă din care nimic și nimeni nu m-ar mai fi scos.
Am fost la un pas de a renunța la luptă. Am rămas fără casă, fără bani, fără proprietăți. Tot ceea ce construisem s-a năruit precum un castel de nisip. Simteam ca mintea o ia razna..Si demonii neincrederii ma incoltisera.

Dar, cu ajutorul lucrului intens cu mintea, cu tehnici de implementare a persverentei, disciplinei, autocontrolului, cu meditatii si regresii facute cu perseverenta, mi-am reconstruit mindset-ul cu care construisem TOTUL .

Azi vin si iti spun: Banca și Datoriile nu ne pot lua MINTEA, decât dacă permitem acest lucru.

BANCA si DATORIILE  NU PUSESERA IPOTECĂ PE MINTEA MEA.

Asa ca am pus STOP indatorarii și am trezit ENERGIA BANILOR.

În 2 ani de zile am scăpat de povara unor datorii cumulate de peste 400.000 de euro.

Acelasi lucru il poti face si TU.

În următorul an am început deja să construiesc pe plus. Am construit un business de succes aplicând pricipiile și legile universale ale banilor și folosindu-mă de tehnici și metode de lucru cu mintea, de înlocuire a crezurilor toxice și tehnici de eliberare emoțională.

"Fiecare nereusita si suferinta poarta cu ea samanta unei reusite echivalente sau mai mari"-spune o mare personalitate si un mare autor NAPOLEON HILL

Misiunea mea a devenit să ghidez oamenii să depășească limitările și să redobândească speranța și credința că pot să își reconstruiască de la zero viată și să fie fericiți si sa actioneze perseverent in directia visului personal. Atâția oameni se lasă măcinați de experiențe ale vieții, de datorii, pentru că nu știu cum să își folosească mintea în favoarea lor. Eu am solutia si calea.

Suntem ceea ce gândim și acest lucru trebuie folosit în favoarea noastră.
Mintea ne poate fi prietenă sau dușman și eu am învățat că până și în cea mai neagră noapte a sufletului există o luminiță care pâlpâie și care îți poate arată calea spre lumină.
Poți să te târășți, poți să mergi pe coate și genunchi o perioadă, dar fii sigur că la un moment dat, te vei ridica din nou și vei putea zbura spre visul tău.
Dar pentru asta am avut nevoie de oameni pe cale, care m-au ajutat să ajung din nou la lumină. Fără ei aș fi reușit mult mai greu, drumul ar fi fost presărat cu mai multe capcane. Mă bucur că am ales calea mai ușoară de a mă lasă ghidată de oamenii atât de dragi sufletului meu, oameni care au parcurs același drum și care au făcut că totul să fie mult mai simplu și mai rapid .

Am scăpat de datorii și am reușit să am din nou mindset-ul care m-a pus pe drumul reușitei încă de la 22 de ani.  Am construit o nouă afacere, în timpul liber, mai mult din joacă și acea afacere este acum un copil drag mie, pe care îl cresc zi de zi și care îmi aduce libertate finaciară.

Acum te întreb:

Stiai ca energia banilor copiaza energia din corpul tau?
Daca tu esti dispersat si risipit asta se va intampla si cu banii tai!

Când este cursul și cum se desfășoară?

Cursul de desfașoară in mediul online pe zoom si pe email în perioada 24.decembrie.2021- 14 ianuarie 2022

Te invit să pornești cu mine pe acest drum să elimini din subconștientul tău tot ceea ce te limitează și te ține în lipsuri sau în energie conflictuală când vine vorba de abundență în toate domeniile vieții tale.

Inveti REGULILE DE FUNCTIONARE ALE MINTII SI CUM TE POTI FOLOSI DE ELE IN FAVOAREA TA.
Înveți cum să identifici arhetipurile și să vindeci tiparele comportamentale toxice și să vindeci copii interiori care te țin în câmpul lipsurilor. Vindeci trecutul și construiești o trambulină de lansare spre o viață abundență și prosperă.

Acest curs este experențial și transformațional, ușor de practicat și aplicat.

Întrebări frecvente despre Curs

Cursul va incepe in luna februarie. Materialele text si audio se vor transmite prin email si vor fi postate si pe platforma de curs. Atelierele live se vor ține pe platforma zoom – online – sesiunile live – ateliere de vindecare și, separat, vei primi 21 de zile materiale de lucru  pentru eliminarea blocajelor pe abundență și prosperitate.

Cursul va fi disponibil pe platforma de curs și vom avea și un grup pe care vom interacționa. 

Plata prin transfer bancar și plata cu cardul.

Ca să ai rezultate maxime este recomandat să dedici 30 de minute zilnic pentru exercițiile și meditațiile din fiecare modul și aproximativ 2-3 ore pe săptămână pentru întâlnirile pe care le avem  LIVE în care lucrăm direct pe vindecare arhetipurilor și dizolvarea blocajelor.

Toate sesiunile vor fi înregistrate și disponibile în platforma de curs.

Da, se poate plăti în 2 rate egale.


Testimoniale

Programele Andreei sunt profunde si transformaționale. Reușește sa transmită in stilul ei propriu, informații puternice si valoroase, dar in același timp, te face să ACȚIONEZI. Iar acțiunile, știm cu toții, duc la rezultate. Iți sunt recunoscător Andreea, pentru că, prin cursurile făcute împreuna cu tine, am reușit să îmi schimb calitatea vieții. Pentru mine informația valoroasă primită, împreună cu experimentarea acțiunilor concrete arătate, a făcut adevărate minuni. Toate acțiunile descrise le repet ori de câte ori am nevoie, iar rezultatele nu se lasă mult timp așteptate. Iți mulțumesc încă o data Andreea, pentru valoarea REALA adaugată vieții mele.
Petre Petre
Andreea m-a ajutat și m-a învățat să spun NU, NU ȘTIU, NU POT, pentru că îmi era frică să spun aceste lucruri, îmi era frică să vorbesc, îmi era frică să iau decizii legate de viața mea personală. Treptat, mi- am căpătat puterea interioară , am început să mă respect mai mult, să mă pun pe primul loc. Am reușit să- mi schimb tiparele mentale de la nivel subconștient. Am trecut prin multe niveluri: de furie, de tristețe, de apatie, de durere, dar Andreea a avut răbdare cu mine, m- a ghidat și mă ghidează în continuare în această călătorie. Îi sunt profund recunoscătoare pentru persoana care am devenit acum.
Mihaela Apostol
Cu ajutorul tau am reusit sa ies din 'groapa' in care ma aflam (locul unde consideram eu ca sunt inainte sa te cunosc pe tine) si sa imi doresc din nou sa traiesc. Din punctul meu de vedere o persoana trebuia sa fie fericita 24/24 h ca sa poata fi implinita, motiv pentru care ma consideram ca fiind cea mai nefericita si neajutorata persoana, fara sa stiu cu adevarat ce inseamna acestea. Cu ajutorul orelor de coaching am inteles ce inseamna cu adevarat fericirea, nevoia si dorinta. Am invatat ca tot ceea ce ne ofera viata pe neasteptate reprezinta un dar si nu trebuie sa-l luam ca pe un obstacol, ci ca pe o invatatura. In tot acest timp mi-am schimbat atat modul de gandire, vocabularul, comportamentul, cat si relatiile cu ceilalti. Iti marturisesc ca sunt o persoana foarte fericita si in acelasi timp norocoasa ca te-am intalnit. Mi s-a schimbat radical viata, in primul rand, modul meu de gandire este altul, relatia atat cu sotul, cat si cu familia este mult mai apropiata.
Titi Rodica
Andreea Iulia Manolica, Tu ai un dar, acela de modela și transforma oamenii cu care vii în contact. Cei mai multi sunt în derivă pe un vas naufragiat de mult, poate din copilăria fiecăruia, poate mai tarziu... Tu îți sufleci mânecile cu răbdare și tact și pui la bătaie toate cunoștințele pe care le-ai acumulat în timp, pentru tine, dar cel mai mult pentru oameni. Cu fiecare curs, ai reparat mai întâi fiecare crăpătură a vasului tău, l-ai reconstruit din temelii. El a ajuns să fie apreciat și recunoscut de departe. Apoi, ai ales să pleci în larg să salvezi toate vasele care-ți ies în cale. Ca mentor te-ai întrecut pe tine, ai dilatat timpul în fiecare luni seară, duminică noapte, sau orice altă zi a săptămânii în care aveam nevoie de tine. Ai insuflat definitiv în fiecare dintre noi dorința de a pluti în larg, fără teamă, cu toate pânzele sus! Cuvintele nu pot cuprinde recunoștința mea. Gândurile celor care te-au cunoscut, vor colora pânzele vasului tău în culorile curcubeului. Rămâi în larg Andreea, este nevoie de tine, mereu va fi!
Neti Macovei
Expert Contabil și Autor

Cine sunt eu, Andreea Manolică?

Am inspirat sute de persoane să depășească blocajele să își regăsească bucuria de a trăi și să își îmbunătățească viața pe toate planurile. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la recăpătarea puterii interioare.

  • Coach certificat Tony Robbins-Cloe Madanes
  • Coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
  • Facilitator TRE® TRAUMA &TENSION RELEASE
  • Trainer formator și consilier de dezvoltare personală acreditat Ministerul Muncii
  • Specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii și consilier dezvoltare personală
  • Trainer – cursuri de comunicare, cursuri de feminitate, curs de fundamente ale  dezvoltării personale și cursuri de eliberare emoțională
  • Specialist tehnică radiantă gradul 2
  • Maestru Karuna Reiki

Contact

Dacă ai nevoie de informații te invit să mă contactezi, o să te ajut cu drag

• Telefon: 0722.321.493

• Orar: 10:00 – 17:00

• Email: hello@andreeamanolica.ro

TREZESTE ENERGIA BANILOR 

Cum să te eliberezi de blocajele mentale si sa  acționezi perseverent pentru a obține libertatea financiară.

Curs interactiv de 21 de zile
Regresii hipnotice live- meditații- înregistrări audio pentru curatarea si reprogramarea subconștientului

Data va fi stabilita 

2 rate egale, prima la inscriere, a doua pâna la inceperea cursului

Prin completarea formularului de mai sus ești de acord sa fi contactat prin email cu informații utile sau promoționale despre programele online ale Andreei Manolică

Scroll to Top