ANDREEA MANOLICĂ – Coach, trainer și speaker

Am ghidat sute de oameni să își asume povestea vieții, să zâmbească și să trăiască viața cu bucurie.

VINDECA-TI FRICILE, RANILE SI SUFERINTELE DIN COPILARIE

O calatorie de 6 saptamani in care iti recapeti linistea si puterea interioara.

 Intoarce-te la tine si regaseste-te. Acum.

Da mai departe pentru  RESTART la VINDECARE 

 

Traim de mici copii intr-un mediu toxic, intr-o lume plina de violenta, agresiune, negjijenta fizica si emotionala, intr-o societate in care divorturile, certurile in familie, stresul cronic sunt omniprezente. 

Fiecare dintre noi traim suntem implicati, la un moment dat, intr-o situatie dramatica, iar aceasta situatie este inregistrata fidel de catre subconstientul nostru, de corpul nostru.

Cand trauma nu a fost procesata in intregime, ea este inmagazinata in corp sub forma de tensiune musculara si rigiditate urmata de  durerea fizica si disfunctii care devin cronice si se transforma, ultreior, in boli. Trauma devine captiva in corp  impresiile noastre sunt blocate in perceptii din trecut.

Cele trei parti pricipale  ale creierului sunt afectate deopotriva.

Uneori, trauma se exprima sub forma impulsului „lupta sau fugi”, uneori prin „inghetare, „blocaj total si incapacitatea de a te mai angaja in momentul prezent. In traducere libera, ajungi sa traiesti tot timpul in trecut si nu mai poti avea o viata reala.

 Rulezi mereu aceleasi programe toxice cu efecte drastice asupra emotiilor, comportamentelor si,in final, asupra rezultatelor pe care le ai in viata.

 

Orice suferinta iti face cunostinta cu tine insuti. Felul in care trecem peste experiente neplacute  duce la crestere si evolutie sau, dimpotriva, la imbolnavire.

 

Cu totii avem suferinte si rani din copilarie cauzate de:

 • pierderi suferite la nivel emotional sau financiar
 • schimbarilor intervenite in viata noastra pe care nu le putem accepta
 • starii de sanatate precara
 • neglijenta fizica si emotionala din copilarie
 • abuzurile fizice, psihice, emotionale din copilarie 
 • lipsa de experienta si cunostinte 
 • dezamagirile in relatii
 • compararea cu alte persoane
 • incapacitatea de asumare a responsabilitatii si de luare a deciziilor
 • neglijenta fizica si emotionala 
 • lipsire de libertate
 • dependenta de diferite substante sau activitati

O copilarie traumatizanta, plina de abuz fizic si emotional, te face sa crezi ca esti defect, ca esti rebut, ca nu meriti iubire, atentie sau un cuvant de apreciere.

Cand emotiile sunt reprimate, blocate sau exagerate si se manifesta in corp prin tensiune musculara, noi suntem decuplati de la intelesul lor.
Mai simplu, informatia emotionala pe care o primim este comparata, inconstient, cu cea din experienta din trecut care ne-a traumatizat.
 
 
In cazul traumeler extreme, cum este abuzul fizic repetat sau abuzul sexual, pe langa legatura cu corpul emotional se pierde si legatura cu corpul fizic. Cand esti pus in imposibilitatea de a te apara ultrajului, devine mai simplu sa te disociezi si sa te desprinzi complet de corpul tau, decat sa mai suporti  durerea.

Ce suferinte si rani ne provoaca traumele din copilarie pe care le perpetuam in viata de adult?

Povestea mea, povestea ta
Suferintele si ranile din copilarie răman scrise în corpul tău, cu litere de foc

Până la vârsta de 9 ani, am cunoscut agresiunea si nedreptatea în detaliu: la nivel psihic, la nivel fizic, la nivel sexual.

Am fost bătută sistematic. Credeam, intodeauna, ca este vina mea. Luam si nota 9, când aș fi putut lua, intodeauna, nota 10. Eram medaliată cu argint la sărituri în apă, când aș fi putut să aduc acasă singurul lucru care dovedea valoarea: medalia de aur.

Dar violenta si agresiunea n-au fost nimic pe langa respingere si abandon.

Aveam 8 ani cand Mama mi-a cerut sa plec din casă la ora 11 noaptea.
Imagineaza-ti un copil iesind pe usa cu doua pungi de plastic imense, pline cu haine. Imagineaza-ti durere pura pe care am simtit-o iesind in noapte, rugandu-ma sa prind ultima masina, ce ma putea duce la Tata. 

Despărțirea de Mama, a fost durere atroce. Esenta pura a durerii sufletesti pe care-o simti in inima dar si in muschi si in oase. 
Durere atroce. Moarte în spirit si înghet în corp. Sunt sigura ca inima a incetat sa bata ca inainte.
Fiece pas pe care l-am făcut spre Tata, m-a costat bucăți de carne și de suflet rămase împrăștiate prin Drumul Taberei și zeci de ani m-am întrebat: 

Tu scumpa Mama, fiinta suprema, iubirea mea dintai. Cu ce-am gresit, de nu ma vrei ? 
In ani de terapii si vindecari in lumea intreaga acesta a fost trauma pe care am regasit-o mereu, mereu…
Mama, Maestra mea, ce m-a învățat DUREREA, RESPINGEREA și ABANDONUL, de copila. Dar, acum stiu ca imi daduse si ea, ce-i daruise mama ei. Nimic mai mult.
8 ani si ora 11 noaptea. O noapte neagră a sufletului meu, ce a durat, de fapt, până la 23 de ani.

AM TRĂIT CA UN ROBOT CU OBSESIA BOLNAVĂ DE A SATISFACE NEVOILE CELOR DIN JURUL MEU ȘI DE A DOVEDI CE FATĂ BUNĂ SUNT.

Voiam să mă asigur că toți sunt mulțumiți de mine. Credeam că nimeni nu ma va mai respinge daca sunt fată bună. Ca nimeni nu ma va mai rani: fizic sau emotional.

La 7 ani a venit „premiul suprem”. Agresiune sexuala.

Mai greu de suportat decât agresiunea sexuală în sine a fost TEROAREA PSIHICĂ ce a urmat. Cosmaruri, controale medicale, umilințe, rușine maximă, vinovăție, dezgust și neputință.  Privirea lor și acuzațiile: Puteai să fugi!    Puteai să țipi!     Puteai să faci ceva!  

Apoi, desigur interdicția de a povesti cuiva, căci: “rufele murdare se spală în familie”, „secretele le iei cu tine în mormânt”.

Noi, copiii agresați, am fost victime fără apărare, fără să știm.

Am fost arătați cu degetul ca fiind vinovați și noi i-am crezut pe părinții noștrii. Iubirea pentru ei era prea  puternică pentru a le mai putea pune la îndoială spusele. 

Am ajuns să credem că suntem RĂI. Că suntem VINOVAȚI. Că suntem DEFECTI și că NU MERITĂM IUBIREA. E imposibil sa te mai poti iubi pe tine. Sa te mai accepti, cand vezi cata dezamagire semeni in ceilalti.

ESTE MOMENTUL SA NE RIDICAM SI SA RENASTEM DIN PROPRIA CENUSA. SA NE OFERIM IUBIREA.

Mi-a luat peste 35 de ani sa scot toate acuzatiile din mintea mea si sa vindec rusinea, vinovatia si teroarea din corpul meu.

Cum iti poti vindeca fricile, ranile si suferintele din copilarie?
Am creat o metoda UNICA prin care poti da RESTART la VINDECARE intr-un program de 6 saptamani. Totul se desfasoara ONLINE dar te ghidez direct in fiecare zi si ne vedem saptamanal intr-un live pe facebook.

Vino alaturi de mine in cursul online experential de 6 saptamani va incepe in 16 aprilie 2020 la ora 19

Mai jos ai harta cu cei 6 piloni prin care poți să recapeți increderea in tine si in ceilalți, să fii relaxat și sa te eliberezi de trecutul toxic. Acest curs este o călătorie experențială cu durata de 6 săptămâni cu incepere in 16 aprilie2020 .

Ne vom intalni saptamanal joia la ora 19, in cadrul unei seminar online, care va dura o ora-o ora jumatate. Acest seminar VA RAMANE INREGISTRAT si il vei putea revedea ORICAND si DE CATE ORI ITI vei dori. 

Ultimele ore de inscriere

Cuprinsul cursului interactiv de 6 saptamani care va incepe in data de 16 aprilie 2020

Săptămâna 1 – Reconectarea la emoțiile noastre. Hormonii stresului- activare si dezactivare.Vulnerabilizarea – mijloc de eliberare si vindecare

 
  • Anatomia supraviețuirii traumei din copilarie si activarea pemanenta a butoanelor PERICOL/ PANICA/STRESS. Solutii de dezactivare si recuperarea abilitatii de a te relaxa.
  • Vom intelege cum funcționeaza cele trei creiere și vom vorbi despre cele 6 nevoi umane si despre cum de conduc ele viata. Nevoia de siguranță/ securitate/ certitudine și felul în care stresul post traumatic se instalează în funcție de tipul, gravitatea și durata suferintelor, agresiunilor, fricilor traite/suferite.
  • Vom afla care sunt hormonii chimici care se elibereaza in timpul unui eveniment traumatizant si cum suntem afectati de hormonii otravitori din copilarie si pana in viata de adult.
  • Ne vom da voie să ne vulnerabilizăm, să ne deschidem în fața celorlalți, fără teama de judecată, critică și pedeapsă având în vedere că suntem ca o mare familie care împărtășește aceleași suferințe și nevoi.
  • Scala emoțiilor. Exercitii si instrumente practice de procesare si transformare a emoțiilor toxice care ne țin în cușca emoțională și ne impiedica să acționăm.
  • Meditatie pentru recuperarea permisiunii de a simti si meditatie de armonizare a organelor interne.

Săptămâna 2 – Conectarea cu copilul interior și alinarea suferințelor, fricilor si ranilor lui

 
  • Cele 5 răni: rana de abandon, rana de trădare, rana de umilință, rana de respingere, si rana de trădare. Aceste răni s-au produs în diverse momente din copilăria noastră și sunt activate în viața de adult, făcându-ne să ne comportăm ca niște copii răniți.
  • Vom învăța o tehnică simplă prin care ne putem întâlni cu copilul interior și vom afla cum putem recupera calitățile copilului pierdute sau blocate în momentele traumatizante din copilărie.
  • Meditatie de vindecare a copilului interior. Recuperarea si integrarea aspectelor ratacite/ pierdute ale acestuia.
  • Linia timpului 
  • Modalitati de gestionare a starilor de neliniste, ingrijorarea 
  • Trusa de tehnici pentru gestionarea atacurilor de panica. 

Săptămâna 3 – Iubirea de sine si acceptarea

 
  • Vom afla ca cea mai mare sursa de suferinta este propria ta voce care te indeamna sa uiti de tine in timp ce-i multumesti pe ceilalti, si asa ajungi sa sa suferi pentru ca asteptarile tale nu sunt indeplinite
  • Vom afla că fiziologia este cel mai puternic instrument pe care îl avem pentru a schimba imediat o stare care ne face să ne simțim rău și despre cele 3 chei ale sănătății de fier.
  • Vom discuta despre combustibilul excelenței: energia corpului și despre modalități simple prin care putem să ne menținem un nivel crescut de vitalitate.
  • PRACTICA IUBIRII DE SINE 
  • Vom afla care sunt limbajele de iubire si cum poti sa comunici cu usurinta nevoile si dorintele tale
  • Vom vorbi despre protecțiile corpului și felul în care acestea ne modelează comportamentul
  • Practica CONEXIUNE MINTE-INIMA .Meditatia pentru vindecare inimii 

Săptămâna 4 – Relația cu părinții și solutii pentru iesirea din tiparele pe care ni le-au transmis.

 
  • Vom vorbi despre convingerile toxice legate de bărbați și sexualitate transmise de părinții noștri și impactul lor în viața de adult. Ne place sau nu, preluăm de la părinții noștrii convingerile lor despre relatii, bani, casnicie, bărbați, si sexualitate.
  • Solutii practice pentru a evita influența si intervenția nedorita sau nebenefica a părinților noștrii in viata noastră și stabilirea unor noi repere si modele pe care sa le urmăm pentru a crește si a evolua
  • Vom vedea care este mecanismul care ne ține captive în relații în care nu avem parte de apreciere, iubire și respect și vom discuta despre cei 4 cavaleri ai apocalipsei în relații
  • Vei afla cum să reușești să fii feminină, mai senzuala, astfel încât să devii irezistibilă pentru bărbatul pe care îl dorești
  • Vei afla cum sa accesezi pe deplin masculinitatea ta si sa traiesti mai mult din energia masculina (daca esti barbat)
  • Practica si meditatie de vindecare a ranii materne si a relatiei cu mama ta
  • Practica si meditatie de vindecare a ranii paterne

Săptămâna 5 – Recadrarea și rescrierea poveștii personale.Trauma transgenerationala

  • Vom  vedea care sunt tehnicile de transformare a energiei traumei in energie de vindecare.
  • Vom afla că de multe ori problemele pe care le avem nu sunt ale noastre ci ale parinților noștri sau chiar au ajuns la noi de la alte generații din arborele noastre genealogice si ca, adesea, ceea ce nu au constientizat sau lucrat părintii, copilul preia și duce mai departe. Asadar, avem o datorie sacră față de copiii nostrii sa ne rezolvam singuri problemele, nu să-i lăsam pe ei să ni le poarte.
  • Vom vorbi despre iesirea din triunghiul dramei : VICTIMA -SALVATOR -ABUZATOR și despre căt ne costa jucarea acestor roluri toxice si cum putem iesi din el.
  • TIPARELE COMPORTAMENTALE – SALVATOR / PERSECUTOR/ VICTIMA si exercitii practice de iesire din aceste tipare
  • Practica de accesare a iubirii neconditionate si meditatia surasului interior

Saptamana 6. Recapitulare si integrare. Follow-up. Modalitati prin care poti continua vindecarea si dupa acest curs.

 
 • Linia Timpului – procedeu de vindecare pe etape si modalitatea de integrare
 • Metoda Calatoria de vindecare fizica si emotionala 
 • Regresia Hipnotica si procesarea chisturilor emotionale.
 • Tehnici de respiratie vindecatoare
 • Purificarea subconstientului de convingeri nebenefice si inlocuirea lor cu credinte pozitive.
 • Practica de eliminare a autosabotarii. Meditatia pentru incredere in sine.
 • PROCEDURA de integrare a pierderii unei fiinte dragi -DOLIUL PSIHOLOGIC 
 • AUTOHIPNOZA – metoda de autovindecare si armonizare pe care o poti aplica singur, fara sa ai nevoie de ajutorul nimanui
  

Asadar, timp de 6 săptămâni, vom face împreună o călătorie în care îți voi da metodele prin care am reușit să reduc efectele traumelor din trecut și să trăiesc o viață plină de vinovăție, frică, însingurare și durere la o viață trăită cu bucurie!

„Aruncă-te in curs” și îți vor crește aripi. 

TRAUMELE DIN COPILĂRIE SE TRATEAZĂ CU IUBIRE!
Avem nevoie de un alt suflet cu care să împărtășim ce am trăit.Când vrei, cu orice preț, să îi mulțumești pe ceilalți, nu-ți poți permite odihna.
Nu-ți poți permite să fii tu.Nu-ți poți permite să spui NU.

Dacă noi nu vorbim despre traumele noastre, corpul nostru o va face pentru noi. Acum 5 ani, corpul meu a cedat. M-a pus la pat și în imposibilitatea de a sta pe scaun, în picioare, pe fața sau spatele corpului. Și asta a fost salvarea mea. Am fost OBLIGATĂ SĂ MĂ OPRESC DIN GOANA , să caut drumul către mine.

După luni de zile de terapii medicale fără efect, am reușit într-o singura ședință de 60 minute să scap de durere în proporție de peste 50%. Au urmat cinci ani de zile în care am testat zeci de metode de care am auzit că ar ajuta să prelucrezi și să procesezi agresiunile care te blochează. Am să le împărtășesc pe toate și cu tine.

Lucrez, la rândul meu, cu oamenii. Povestea mea inspiră. Programele mele Vindecare a Ranilor si Suferintelor din Copilarie, de Feminitate, de Integrare a Fricii, de Comunicare, de Meditatii de activare a capacitatii de autovindecare au functionat si  funcționează pentru sute de oameni. Am trăit expriente traumatizante dar am reusit să ies din propria poveste si sa imi scriu o viata plina de bucurie. Sunt dovada vie că poți renaște din propria cenușă. 

De ce să zaci, răpusă de un trecut pe care nu îl poți schimba, când ai SOLUȚIA?

 Pretul cursului este de 550 de lei -pentru plata integrala.Poti plati  2 rate de 300 de lei sau daca esti studenta sau pensionara poti plati cursul redus cu 50% – 275 lei

Daca ai mai cumparat un curs de-al meu ai automat reducere 20 % si costul este 440 lei

Despre Andreea Manolică

Eu pot fi pentru tine un ghid și un prieten care să te ajute să reușești în asta!

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate  

Am inspirat sute de persoane să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a trai.Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

 • Sunt coach certificat Tony Robbins-Cloe Madanes
 • Sunt coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
 • Coach certificat ICDE, formatori Grațian Sonu, Daniel Zărnescu și Marius Simion
 • Sunt specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii
 • Trainer – cursuri de comunicare, cursuri de feminitate, curs de fundamente ale  dezvoltarii personale si cursuri de eliberare emotionala
 • Practicant Hipnoză – diplomă de la Asociația Română de Hipnoză
 • Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2

Ce BENEFICII obții de pe urma programului:

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program:

 • Inveti sa comunici mai bine cu partenerul tau si cu copiii tai
 • Incetezi să mai simți presiune, amenințare, tensiune în preajma oamenilor si incepi sa te simti in siguranta 
 • Găsești puterea să te eliberezi de persoanele toxice din viața ta
 • Înveți să spui NU fără să te simți vinovat și să nu suferi când ești refuzat sau respins
 • Îți oferi odihna si relaxarea fara sa te simti vinovat pentru asta,
 • Atragi lângă tine oameni frumoși care te apreciază pentru ceea ce ești 
 • Inveti cum sa practici iubirea de sine 
 • Vei stii exact ce sa faci ca sa imbunatatesti relatia cu parintii tai si cum sa lucrezi ca sa vindeci rana materna si paterna
 • PRACTICA IUBIRII DE SINE 
 • Vei avea un set de exercitii cu ajutorul carora sa iti ridici armonizezi energia si sa iti cresti energia vitala 
 • Vei obtine RELAXARE PROFUNDA 
 • VEI IMBUNATATII CALITATEA SOMNULUI 
 • VEI SCAPA DE DURERI MUSCULARE SI DURERI DE OASE
 • VEI STII CUM SA GESTIONEZI SATRILE DE ANXIETATE 
 • VEI PUTEA GESTIONA ATACURILE DE PANICA cu ajutorul setului de 3 tehnici  

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului. Doar acum te poți înscrie la prețul de 550 lei. Reducere 50% pentru studenti si pensionari.Reducere 20% pentru cei care au mai achizitionat cursuri de la mine .Poti plati si in 2 rate egale de 300 lei. 

BONUSURI

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi oferi și o serie de bonusuri valoroase

Acces la grup de Facebook – grup de suport și susținere. Materiale bonus în format pdf și video

 
 

Grupul este o comunitate de oameni care au interese, nevoi și suferințe asemănătoare cu ale tale si acre isi doresc ca si tine vindecarea. Această comunitate constituie un suport de valoare atât în timpul cursului cât și după curs. Aici vei primi materiale bonus și sprijin de la celelalte participante. 

O NOUĂ FAMILIE PE VIAȚĂ

Aici este un imens cerc de iubire, încredere și acceptare, pentru că suntem fiinte  unite prin aceleași traume și suferințe și ne înțelegem unii pe altii. Aici vei găsi inspiratie, vei găsi persoane care au trecut prin situații similare și au reușit să le depășescă. Și asta îți va da putere și credință că se poate și pentru tine. Așadar, în acest grup: primești toate materialele și informațiile, devii parte a unei comunități cu interese și valori asemănătoare, găsești o nouă familie care te acceptă și te iubește așa cum ești, fără să te acuze de defecte, pete, vicii.

Acces la cele 12  meditatii din cadrul
Programului de ACTIVARE A CAPACITATII DE AUTOVINDECARE

1.Relaxare profunda si reducerea anxietatii si a stresului
2.  Zambetului Interior si Armonizarea Organelor Interne
3.  Sistem Imunitar Puternic si Intarirea Sanatatii
4.  eliminarea convingerilor negative si inlocuirea lor cu convingeri pozitive.
5. Accesarea Iubirii Neconditionate
6. Cresterea Increderii  
7.Vindecarea Copilului Interior
8. Eliminarea Autosabotarii si Amanarii
9. Reducerea Anxietatii si Atacurilor de Panica si Imbunatatirea Sanatati 10Recunostinta de dimineata 11. Recunostinta de seara 
12 . Meditatie pentru iertare

Bonus surpriza: Participantii care doresc sa reduca pofta de mancare si mancatul emotional pot intra gratuit in Programul de 21 de zile "Sparge zidul grasimii ca protectie emotionala"-program cu valoare de 300 lei -oferit gratuit celor care trec prin cursul de Vindecare

 O sedinta gratuita de coaching 1 la 1 cu mine, in care vom identifica programele sau emotiile care te blocheaza cel mai mult sa obtii ce iti doresti in aceasta perioada a vietii tale- (sedinta online)

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului. Meriți și tu să te pui ACUM pe primul loc? Platesti 550 de lei si pasesti pe drumul vindecării.(sau 440 de lei daca ai mai luat cursuri de la mine).Plata in rate sau integral.

Garanție 100 % – Risc 0.

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Sunt foarte sigură că vei fi extrem de încântat de această minunată călătorie spre tine.

Dacă la finalul acestei călătorii experențiale, efectuând toate taskurile și participând la toate sesiunile, vei considera că nu există nicio îmbunătățire, nicio evoluție în dezvoltarea ta personală – îți voi returna banii înapoi, fără niciun comentariu.

După cum vezi, eu am încredere in tine. Tu trebuie să faci doar pasul:   

ÎNSCRIE-TE ÎN CURSA PENTRU REGĂSIRE ȘI RENAȘTERE! 

RENAȘTE DIN PROPRIA CENUȘA

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

VEI PIERDE OCAZIA DE A TRĂI VIAȚA DIN TOATĂ INIMA ȘI DE A CONECTA CU BUCURIA SI A ACCESA POTENTIALUL TAU NEEXPLORAT
 • vei trăi în continuare legată de lanțurile trecutului toxic și lipsit de libertate,
 • nu vei afla și nici cunoaște persoana minunata care ești TU sub toate protecțiile pe care le-ai construit din suferință,
 • vei pierde ocazia de a te conecta cu corpul tau si cu emotiile tale
 • vei pierde posibilitatea de a fi parte dintr-o mare familie plină de iubire și înțelegere,
 • iți va fi greu să ieși din situațiile toxice din viața ta, fie că vorbim de job sau relații 

🌞 TESTIMONIALE 🌞

Buna, eu sunt Corina si vreau sa va povestesc cam ce a insemnat pentru mine participarea la cursul Andreei de Vindecarea Traumelor. Practic, acum 7 saptamani a inceput pentru mine calatoria vindecarii mele, a redescoperirii mele cum imi place sa ii zic, a noii mele vieti. Daca ar fi sa o caracterizez pe Corina cea de dinainte de cursul Andreei as spune multa, multa rusine. Mi-era rusine sa ma arat asa cum sunt, consideram ca lumea va rade de mine, ma va critica, ma va judeca daca voi face acest lucru. Multa vinovatie, ma simteam vinovata pentru absolut orice dar mai ales ma simteam vinovata pentru relatia defectuoasa a parintilor mei. Neputinta, consideram ca doar altii pot, doar altii reusesc in viata si ca eu nu sunt in stare. Multa frica, frica de a spune ceea ce simt, de a ma exprima asa cum sunt, frica de a spune si ce ma deranjeaza si mai ales frica de conflict, il evitam pe cat posibil. Primul pas spre vindecarea mea si cel mai greu a fost momentul in care am lasat toate mastile jos si m-am aratat asa cum sunt altor oameni.
A fost momentul cel mai eliberator pentru mine si de fapt primul pas spre vindecarea mea. A fost momentul in care am primit foarte mult sprijin si foarte multa iubire din partea celorlalte participante la curs si sincer sa va spun a fost prima oara cand am simtit iubirea adevarata din partea altor femei. Am invatat sa ma pun pe primul loc, sa ma aleg pe mine intotdeauna indiferent de ce vor zice ceilalti. Mi-am dat seama ca parerea mea conteaza si e atat de bine sa iti spui parerea si sa spui ceea ce simti si ceea ce gandesti fara sa te mai intereseze ce spune ceilalti. Am invatat sa spun si “nu” atunci cand simt asta in relatiile cu ceilalti, sa cer respect si sa impun respectul, lucru pe care inainte nu il faceam si imi era foarte greu sa il fac. Am inceput sa ma privesc cu mai multe blandete, cu mai multa caldura atunci cand ma uit in oglinda. Am inceput sa ma uit cu drag la mine si sa imi placa ceea ce vad si vreau sa spun ca in cadrul acestui curs m-am simtit cu adevarat mandra de mine, de ceea ce pot sa fac si de ceea ce sunt eu. Ceilalti ma vad mult mai sigura pe mine, mult mai stapana, mai curajoasa si mult mai determinata in ceea ce vreau sa fac. Relatia cu parintii mei s-a imbunatatit foarte mult; Daca inainte era o relatie foarte tensionata, plina de critici, de voci ridicate, de certuri si de fiecare data cand ne vedeam se intampla sa fiu nevoita sa plec asa intempestiv din cauza tututor acestor lucruri, acum parca imi e mai drag sa ii aud, sa ii vad, sa ii imbratisez si nu mai simt anxietate de fiecare data cand merg la ei, cand ii vizitez sau cand ne auzim la telefon, iar acest lucru a adus foarte multa liniste in sufletul meu. Toate aceste schimbari nu ar fi fost posibile fara sprijinul Andreei, fara ghidarea ei atat de blanda, de rabdatoare si de iubitoare. Iti multumesc tare mult Andreea ca viata mea s-a schimbat si ca,in sfarsit, pot sa ma vad pe mine cu adevarat si le multumesc tuturor participantelor care mi-au fost alaturi si de la care am avut atat de multe lucruri de invatat. Va iubesc si va multumesc pentru tot.
Corina Raiciu
Experienta workshopului a fost tulburatoare. In prima ora ,am simtit sa fug din sala de durere. Destainuirile participantilor ma dureau fizic.Simteam ca nu mai pot face fata suferintelor traite de altii. Am simtit sa raman pentru ca acolo era viata reala,autentica,un mediu in care oamenii se simteau confortabil sa isi spuna cele mai adanci secrete,fara disconfortul de a o face unor straini. Destainuirile erau livrate relaxat stiind ca grupul te sustine si te vindeca.Am vazut empatie sincera in auditoriu .Apoi sentimentul de shelter m-a coplesit. Minunat grup de oameni si minunat coach. Am ras,am dansat,am plans si ne-am bucurat impreuna.” ~ Luminita Stan
Luminita Stan
Andreea Iulia Manolica, Tu ai un dar, acela de modela și transforma oamenii cu care vii în contact. Cei mai multi sunt în derivă pe un vas naufragiat de mult, poate din copilăria fiecăruia, poate mai tarziu... Tu îți sufleci mânecile cu răbdare și tact și pui la bătaie toate cunoștințele pe care le-ai acumulat în timp, pentru tine, dar cel mai mult pentru oameni. Cu fiecare curs, ai reparat mai întâi fiecare crăpătură a vasului tău, l-ai reconstruit din temelii. El a ajuns să fie apreciat și recunoscut de departe. Apoi, ai ales să pleci în larg să salvezi toate vasele care-ți ies în cale. Ca mentor te-ai întrecut pe tine, ai dilatat timpul în fiecare luni seară, duminică noapte, sau orice altă zi a săptămânii în care aveam nevoie de tine. Ai insuflat definitiv în fiecare dintre noi dorința de a pluti în larg, fără teamă, cu toate pânzele sus! Cuvintele nu pot cuprinde recunoștința mea. Gândurile celor care te-au cunoscut, vor colora pânzele vasului tău în culorile curcubeului. Rămâi în larg Andreea, este nevoie de tine, mereu va fi! Neti Macovei
Neti Macovei
Expert contabil si Autor
"Cu ajutorul tau am reusit sa ies din 'groapa' in care ma aflam (locul unde consideram eu ca sunt inainte sa te cunosc pe tine) si sa imi doresc din nou sa traiesc. Din punctul meu de vedere o persoana trebuia sa fie fericita 24/24 h ca sa poata fi implinita, motiv pentru care ma consideram ca fiind cea mai nefericita si neajutorata persoana, fara sa stiu cu adevarat ce inseamna acestea. Cu ajutorul orelor de coaching am inteles ce inseamna cu adevarat fericirea, nevoia si dorinta. Am invatat ca tot ceea ce ne ofera viata pe neasteptate reprezinta un dar si nu trebuie sa-l luam ca pe un obstacol, ci ca pe o invatatura. In tot acest timp mi-am schimbat atat modul de gandire, vocabularul, comportamentul, cat si relatiile cu ceilalti. Iti marturisesc ca sunt o persoana foarte fericita si in acelasi timp norocoasa ca te-am intalnit. Mi s-a schimbat radical viata, in primul rand, modul meu de gandire este altul, relatia atat cu sotul, cat si cu familia este mult mai apropiata." ~ Titi Rodica
Titi Rodica

Hai să recapitulăm ce anume primești

 • Participi la 6 cursuri LIVE în care înveți tot ce trebuie să faci pentru a vindeca ranile, fricile si suferintele din copilarie
 • Ai acces la Grupul de Facebook, unde vei avea toate resursele necesare, vei găsi înregistrările video-urilor, misiunile, task-urile de executat, video-uri etc.
 • Vei avea de îndeplinit cele 12 Misiuni Clare și Concrete. Voi fi alături de tine să te ajut în acest proces.
 • Acces la Comunitatea de Vindecare a Ranilor,Fricilor si suferintelor din copilarie, care va fi cel mai puternic grup de suport destinat tuturor care au rani si suferinte din copilarie sau adolescenta,inclusiv pentru rani din agresiuni sexuale
 • O călătorie de regăsire a puterii interioare, pe care o vei putea PARCURGE DE CATE ORI DORESTI
 • Grup de suport.
 • Vom face meditatii de curatare ,armonizare si vindecare cu efecte profunde asupra sanatatii tale si vei activa capacitatea de autovindecare a sinelui tau

 • PROGRAM DE 12 MEDITATII de ACTIVARE A CAPACITATII DE AUTOVINDECARE A CORPULUI- acces pe viata

Cand si unde are loc cursul ? Datele cursului live : 16/23/30 aprilie si 7/ 14/21 mai la ora 19.00 .
Vei avea varianta inregistrata si o vei putea VEDEA ORICAND SI DE CATE ORI DORESTI

La finalul zilei, 🌞 viața ta este rezultatul alegerilor 🌞 pe care le-ai făcut.
Care este alegerea pe care o faci astăzi?

Da mai departe pentru  RESTART la VINDECARE 

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi și te ajut cu drag. Cursul incepe pe data de 16 aprilie ora 19. 

Daca consideri ca acest curs poate fi de folos cuiva , te rog sa dai un share . Pentru studente si pensionare pretul este redus cu 50%.

Dacă iti doresti sa faci acest curs si nu iti permiti sa platesti nici in rate -sună-ma si vom gasi o solutie.

 • Telefon: 0722.321.493
 • Orar: 09:00 – 19:00
 • hello@andreeamanolica.ro

ANDREEA MANOLICĂ

– Coach pentru minte,corp si suflet 

Am ghidat  sute de oameni să își asume povestea vieții, să zâmbească și să trăiască viața cu bucurie.